DENON DL 304

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
29.442
Πήγα με τον anitkots στην κινοτεχνική σήμερα με σκοπό να αγοράσει ο αντώνης μια κεφαλή mc , έλεγα για την dl 160 , ο αντώνης ήθελε κάτι καλύτερο , και τελικά βρεθήκαμε και οι δυο με μια dl304 στο χέρι ο καθένας.Την έβαλα στο shell του sl 1200 , το ρύθμισα , και βάλαμε να ακούσουμε ενα βινύλιο 180 gr rca victor, απο τον λουκά στεφανίδη νομίζω το αγόρασε.
Αποκάλυψηηηηηηη, νομίσαμε οτι ξεβούλωσαν τα αυτίά μας.
Αλλο πράμα ρε παιδιά , μιλάμε για απίστευτα αέρινο αναλυτικό και γλυκό ηχο αυτή η κεφαλή.
Μιλάμε είναι κλάσεις ανώτερη της stanton 680eee που φόραγε πρίν.Καλά τις stanton εγω δεν τις είχα ποτέ μου σε ιδιαίτερη υπόληψη , αλλά λέμε.Οταν ήρθα στο σπίτι το βράδυ έκατσα και την μοντάρισα και στο δικό μου sl , δεύτερη αποκάλυψη.Υποψην εγω μέχρι τώρα έπαιζα με την dl 160, αστέρι κεφαλή υψηλοέξοδη, χαμηλού κόστους.Η 304 σαφώς καλύτερη , και βέβαια σαφώς ακριβότερη,170 η μια 490 η άλλη.Δεν την περίμενα αυτή τη διαφορά αν και εχω ακούσει κάμποσες κεφαλές στη ζωή μου.Τώρα στα γεράματα , α΄λλάζω κεφαλές και ξεμωραίνομαι.Το θέμα είναι πως η ευαισθησία του phono toy sansui g-22000 3,5mv, και η 304 βγάζει 0,18 , η θα πρέπει να αλλάξω το gain του phono stage toy sansui , η να πάω σε άλλο phono stage. Τι λέτε?
Κώστα κόγια τι λες?

Reaction score
460
Απάντηση: DENON DL 304

Παιδια καλημερα,με τον τρελλογιαννο που εμπλεξα πρεπει να προμηθευτω και ενα πρι-πρι που να υποστηριζει την χαμηλη εξοδο της κεφαλης(denon 304 με εξοδο 1.8).Εχεται καποια καλη και προσιτη εκδοχη να μου (μας) προτεινεται?Ο προ μου ειναι ο krell kct.Ευχαριστω εκ των προταιρων.

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
29.442

Ρε παιδιά καμιά ιδέα για κανείς?

Reaction score
7.036

Ρε παιδιά καμιά ιδέα για κανείς?
Πρόσφατος ήχος είχε μερικά phono stage σε δοκιμή.
Μήπως από εκεί τουλάχιστον για τα τεχνικά τους
χαρακτηριστικά πάρεις μία "γνώμη".
Δεν λέω για βαθμολογίες κλπ γιατί αν πας
με αυτές μπορεί να βρεθείς προ μεγάλης έκπληξης.:140:.
Φιλικά, Στέλιος.

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
29.442

Ευχαριστώ το ξέρω το verto , αλλά δεν μπόρεσα να βρω τιμή απο το site του orpheus.
Πρός το παρόν χρησιμοποιώ το phono stage του sansui au-x911dg , που εχει και mc step up trans.Αν ξέρει κανείς αν το φέρνει το verto ο ορφεας θα με ενδιέφερε.

Reaction score
32

680e εχει. Ειναι καινουρια καταχωρηση και γι αυτο δεν υπαρχει ακομα. Εχω ρωτησει τα παιδια εδω στην πατρα γιατι ενδιαφερομαι και εγω.

Reaction score
32

Ξεχασα να σου πω οτι τις παλιες καλες εποχες η ιδια η DΕΝΟΝ ειχε δυο tranformers αν θυμαμαι καλα. Αν ψαξεις και βρεις καποιον μεταχειρισμενο σιγουρα θα εχει καλυτερη τιμη.

Reaction score
383

Καλημέρα σας,έχω παραγγείλει κι εγώ την συγκεκριμένη κεφαλή.Phono stage έχω το Densen dp-drive και από ότι είδα στο site-forum της Densen μπορεί να συνεργαστεί μαζί της.Την αναμένω από βδομάδα μάλλον οπότε και θα ενημερώσω.

Reaction score
460

Καλημέρα σας,έχω παραγγείλει κι εγώ την συγκεκριμένη κεφαλή.Phono stage έχω το Densen dp-drive και από ότι είδα στο site-forum της Densen μπορεί να συνεργαστεί μαζί της.Την αναμένω από βδομάδα μάλλον οπότε και θα ενημερώσω.
Περιμενουμε τις εντυπωσεις σου απαραιτητως!

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
29.442

Ξεχασα να σου πω οτι τις παλιες καλες εποχες η ιδια η DΕΝΟΝ ειχε δυο tranformers αν θυμαμαι καλα. Αν ψαξεις και βρεις καποιον μεταχειρισμενο σιγουρα θα εχει καλυτερη τιμη.
Θα το ψάξω , αλλά το ζητούμενο για μένα τουλάχιστον είναι κανονική προενίσχυση και οχι step up transformer , που ηδη εχω στον 911.Το verto εχει μετ/στη μέσα η κύκλωμα προ προ ενίσχυσης?Πάντως δεν είναι και φτηνό την συγκεκριμένη περίοδο.Μου αρέσει όμως που το δίνουν για 100khz , μιας και η 304 εχει εύρος μέχρι 75khz.

SIMPLYMUSIC

"Επαγγελματίας"
Reaction score
67
καλημέρα,
έχω το lehman black cube se. Θεωρώ επειδή έχω ακούσει αρκετούς ενισχυτές κεφαλής ότι δεν χρειάζεται κανένας τίποτα άλλο (βέβαια έχει γύρω στο χιλιάρικο). Παίζει άνετα benz χαμηλοέξοδη που έχω τώρα και denon που είναι μάλλον η επόμενη αγορά μου (η 304) την οποία άκουσα και όντως μου άρεσε.

Reaction score
0
Πειτε μας και καποιο budget για να γινουν τα πραγματα πιο περιορισμενα.

Reaction score
460

Τα tricord dino τι λενε,τα εχει ακουσει καποιος?Λενε οτι ειναι πολυ καλα!

Reaction score
2
Αγόρασε το phono της jolida
απο το εξωτερικό
http://www.needledoctor.com/Jolida-JD-9A-Phono-Preamp

αλλά είναι καλύτερο απο πολλά φθηνά phono 2πλάσιας τιμής που κυκλοφορούν εδώ
To αγόρασε φίλος
και το μόνο που μπορώ να πώ για το μηχανάκι είναι
οτι σε σύγκριση με το artisan ZYX και τιμή στα 4500 ευρά
ΑΠΛΑ ... ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΟ

Προσωπική γνώμη
βέβαια

vag

Reaction score
0

Τα tricord dino τι λενε,τα εχει ακουσει καποιος?Λενε οτι ειναι πολυ καλα!
Με το εξωτερικό τροφοδοτικό είναι killer!!!

το έχω και είμαι υπερ-ευχαριστημένος!!! οδηγεί τα πάντα!!! και μιλάμε για πολλά δυναμικά!!!

Reaction score
460

Με το εξωτερικό τροφοδοτικό είναι killer!!!

το έχω και είμαι υπερ-ευχαριστημένος!!! οδηγεί τα πάντα!!! και μιλάμε για πολλά δυναμικά!!!
Ποιο μοντελο εχεις,και ποσο στοιχιζει?Μπορει να υποστηριξει την 304 που εχει εξοδο 0.18μν?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.751
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Nikos88