Denon POA-6600

Μηνύματα
53
Reaction score
16
Καλησπέρα έχω 2 Denon poa-6600.Μετα από τόσα χρόνια που αγοράστηκαν από τον πατέρα μου χρειάζονται επισκευη.Παιζουν αλλά κάνουν κάτι περίεργα..Ξέρουμε κάποιον εντός Αττικής που να αναλαμβάνει τέτοιους ενισχυτές?Ευχαριστω
 

Attachments




D

Dimkal

Guest
Θα εκτιμουσαμε αν μας ελεγες τι.ειναι τα περιεργα συμπτωματα
Ενας ενισχυτης μετα την δεκαετια ειδικα αν ειναι δουλεμενος, θελει σιγουρα αλλαγη ηλεκτρολυτικων, καθαρισμα πλακετες ψυκτρες .
 

argi

"Επαγγελματίας"
Μηνύματα
30.024
Reaction score
6.876
σιγουρο ? εξαρταται την τοπολογια......
 

Μηνύματα
53
Reaction score
16
Είναι αγορασμενοι 30 χρόνια πριν.Στην αρχή ο ένας δε δούλεψε καν.Μολις άνοιγα ένταση σιγά σιγα έπαιζε και έκανε γρατσαρισμα και όσο πέρναγε η ώρα γινόταν και καλυτερο.Τωρα το κάνουν μια φορά στο τόσο αλλά γενικά φαντάζομαι ότι μετά από τόσα χρόνια θα έχει πέσει και η απόδοση από τους πυκνωτές.Για την ώρα τους έβαλα μόνο για τα γουφερ γιατί στις μεσαίες και στα ψηλά δεν ήταν τόσο καθαροί όσο αυτοί που είχαν πριν.Μπορει να φταίει και η επισκευή που χρειάζονται..Σας ευχαριστώ πολύ πάντως!!
 


Μηνύματα
4.419
Reaction score
14.360
Οντως..!
Μιλάμε για θηριάκια από μία πολύ αξιόλογη και ποιοτική εταιρεία η οποία εκτός από τις διακρίσεις της στο Hi-Fi έχει πετύχει εξίσου καλά και στο ανώτερο High -End κομμάτι..

Είσαι σίγουρος ότι τα περίεργα πραγματάκια οφείλονται στους μονομπλόκ τελικούς?
Εχουν ίδια ακριβώς συμπεριφορά, κ συμπτώματα και οι δύο ταυτόχρονα?
Θα μπορούσε κάλλιστα να οφείλεται στον προενισχυτή..!
Αν επιτρέπεται με ποιόν προενισχυτή τους οδηγούσε / οδηγείς, ή έστω τους δοκίμασες τώρα?
 

Μηνύματα
53
Reaction score
16
Καλησπέρα έχω έναν siltech sphinx project 2 προενισχυτη.εχω και 2 τελικούς siltech sphinx project 12 και δεν είχα πρόβλημα.τωρα έχω τους Denon για τις χαμηλές συχνότητες και τους siltech για τα ψηλά.οποτε το θυμηθούν οι Denon κάνουν ένα μικρό γρατσαρισμα για 1 δευτερόλεπτο.
 

Attachments


Μηνύματα
2
Reaction score
1
Καλησπέρα και από εμένα,

Βρήκα αυτό το thread και έκανα άμεσα εγγραφή στο forum. Έχω εδώ και χρόνια, δύο Denon POA 6600A, οι οποίοι έπαιζαν άψογα με τα JBL XPL-200 ηχεία (όχι bi-amp), από χαμηλές στάθμες μέχρι όσο αντέχουν τα ηχεία! Προενίσχυση από ONKYO TX-NR906 (δεν είναι και η τέλεια επιλογή, αλλά δεν έπαιζε καθόλου άσχημα). Ξαφνικά εχθές ο δεξιός Denon, ενώ δεν έπαιζε σε κάποια ιδιαίτερη υψηλή ένταση (αλλά ούτε και χαμηλή θα έλεγα), σταμάτησε να βγάζει έξοδο. Έχω την εντύπωση ότι τα banana plugs από τα Monster cables (τα οποία με χίλια ζόρια μπόρεσα να τα καρφώσω στις μικρές τρυπούλες από τα "καρουλάκια" που έχει στις εξόδους), ξύσανε το χρώμα από το σασσί καθώς κουνήθηκαν τα καλώδια με τον καιρό και έγινε κάποιο βραχυκύκλωμα. Δε μύρισε κάτι καμμένο, όμως έσβησε τη στιγμή της διακοπής ο Onkyo (ίσως έφαγε κάποια τάση). Έκανα επανεκκίνηση τα πάντα, αλλά η δεξιά πλευρά είχε νεκρώσει από ήχο.
Μετά από άπειρες δοκιμές αλλαγών Right to Left σε εισόδους και εξόδους, κατέληξα στο ασφαλές συμπέρασμα ότι ο ένας Denon δε βγάζει έξοδο. Οι μπροστινές ενδείξεις και στους δύο ενισχυτές είναι κανονικές. Δοκίμασα να συνδέσω τα ηχεία στα Speakers B, καμία διαφορά.
Αναρωτιέμαι εάν ο Tsikospan κατάφερε να βγάλει κάποια άκρη με την επισκευή των δικών του Denon. Εν τέλει φαντάζομαι ότι θα πρέπει να συντηρήσω και τον αριστερό, εάν φυσικά καταφέρω να βρω κάποιον αξιόπιστο επισκευαστή στη Θεσσαλονίκη (ή έστω στην Αθήνα) που θα επισκευάσει τον δεξιό.
Μήπως τυχαίνει να έχει κάποιος αντίστοιχη εμπειρία ώστε να προτείνει πιθανό σημείο service;
Ευχαριστώ!
 


Μηνύματα
2
Reaction score
1
Eχουν κουμπάκι protector οι δικοί σου? Το δοκίμασες?
Έχουν και φυσικά το δοκίμασα. Καμία αλλαγή. Κάνει ένα self-test όπως όταν ανοίγει ο ενισχυτής. Έχω κάνει πλήρη επανεκκίνηση, αφαίρεση πρίζες από ρεύμα για 30' ώστε να αδειάσουν οι πυκνωτές, δεν αλλάζει κάτι στη συμπεριφορά.
 


Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Μηνύματα
25.111
Reaction score
20.605
Εν τέλει φαντάζομαι ότι θα πρέπει να συντηρήσω και τον αριστερό, εάν φυσικά καταφέρω να βρω κάποιον αξιόπιστο επισκευαστή στη Θεσσαλονίκη
Έχετε πμ
 



Μηνύματα
904
Reaction score
239
Παντως αν τους πουλαει κανενας εστω και τον ενα με ενδιαφερει. Εχω αλλους δυο και ψαχνω
 

Μηνύματα
904
Reaction score
239
Για να μην ανοιγω αλλο θεμα. Ξερει καποιος πως ακριβως δουλευει το remote power switch?

Αναβουν οι ενισχυτες χωρις να πατηθει το ποουερ η πρεπει να ειναι αναμενο και μεσω διακοπτη εσωτερικα κοβει το ρευμα? Επισης ποσα βολτ θελει για να δουλεψει
Picture1.jpg
 




Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.607
Μηνύματα
2.867.714
Members
37.937
Νεότερο μέλος
Hdch
Top