Designated Survivor (2016)

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Μηνύματα
13.934
Reaction score
20.437
Πολύ καλός ο τρίτος κύκλος - κρίμα που από full season των 22 επεισοδίων, "έπεσε" στα 10 επεισόδια.

Άφησε κάποια περιθώρια για τέταρτο κύκλο. Αν και, άποψη μου είναι ότι, εάν συνεχιστεί η σειρά, μεγάλο μέρος της πλοκής θα μεταφερθεί από την πολιτική στις προσωπικές ιστορίες των πρωταγωνιστών. Κάτι τέτοιο θα έρθει σε σύγκρουση με τον τίτλο της σειράς.

Τέλος, κάτι που δεν μου άρεσε στον τρίτο κύκλο ήταν η παντελής απουσία του υιού του προέδρου. Ειδικά στις τελευταίες σκηνές του τελευταίου επεισοδίου ήταν εντελως αδικαιολόγητη η απουσία του.

Υ.Γ.: γνωρίζω ότι ο πιτσιρικάς που υποδύεται τον POTUS son, παίζει σε άλλη σειρά (= Cobra Kai), αλλά και πάλι, κάτι έπρεπε να γίνει - δεν γίνεται να απουσιάζει, ως οντότητα, παντελώς από τη σειρά.
 

Kotsidis John

Photography
Moderator
Μηνύματα
13.864
Reaction score
34.171
Εμενα παλι με κουρασε ιδιαιτερα ο 3ος κυκλος γιατι πιστευω ξεφυγε απ το στυλ της σειρας, οπως κι ο 2ος σιγα σιγα βεβαια, και πηγε πολυ προς την πολιτικη και το πολυ μπλα μπλα κι εφυγε απ την δραση και την περιπετεια..

οτι πρεπει ενα πραμα δηλαδη για τον @xfader , θα την αγαπησει σιγουρα!
 

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Μηνύματα
16.932
Reaction score
54.808
Season 3 in a sentence :

Series regularr killed ΄΄24 style΄΄,main character uses Google Pixel ChromeBook and gets seduced by the Dark Side for the greater good ΄΄24 style΄΄,former friend and collaborator turns on him ΄΄24 style΄΄,for season 4 please bring back...Chloe ΄΄24 style΄΄.:D
 

Μηνύματα
158
Reaction score
137
Ο 3ος κύκλος όντως φαινόταν σαν να έχει γραφτεί από άλλη ομάδα. Μήπως θα προστεθούν και τα υπόλοιπα επεισόδια αργότερα? Πάντως δεν το είχα προσέξει αλλά είναι αδύνατον να μην εμφανίζεται ο υιός στο τελευταίο επεισόδιο. Εκτός και εαν είναι η συνοιφάδα! :)
 



ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.556
Μηνύματα
2.864.293
Members
37.930
Νεότερο μέλος
l.koustimpis@visualacoust
Top