Desktop pictures with Optoma72 No2

spylab

TrumpoMusk
Moderator
Reaction score
38.590
Παιρνω ορκο οτι σταγονες νερου φτασαν στο σαλονι 8)

The photos are resized and compressed form 3264x2448 to 1024x768  :(

spylab

TrumpoMusk
Moderator
Reaction score
38.590
Μου λενε οτι ειναι αδυνατο να πιτσιλισε η ορκα και οτι μαλλον μου τρεξανε λιγο τα σαλια.........τι να πω μπορει να εχουν δικιο. :mrgreen:

Reaction score
1
Να πω ενα γεια και εδω αφου οπως βλεπετε ειμαι νεος. θα ηθελα να πω στον spylab οτι θα ειναι ενας απ΄τους βασικους υπευθυνους αν αγορασω τον συγκεκριμενο pj. Μία εικονα χιλιες λεξεις λενε, αλλα με ολες αυτες τι να πρωτοπεις!

spylab

TrumpoMusk
Moderator
Reaction score
38.590
smooth τσεκαρε κατα ποσο βλεπεις Rainbows ..........αν δεν βλεπεις η βλεπεις λιγο και δεν σε ενοχλουν (οπως εγω)

Αν τελος δεν χρειαζεσαι LensShift για την τοποθετηση...........βασικα νομιζω οτι ειναι μονοδρομος η αποφαση για τον 72i

Reaction score
13
Ύστερα από συνενόηση με τον Σπύρο βρέθηκα στο σπίτι του για να μου κάνει μια επίδειξη από το home cinema που είχε στήσει και συγκεκριμένα να δω μπόλικο απόσπασμα από HD υλικό που είχε μαζέψει (οι προηγούμενες εικόνες είναι δείγμα του υλικού).Περιττό να πω ότι για άλλη μια φορά ο optoma απέδειξε ότι αξίζει και το τελευταίο ευρώ που ζητά (όσπου να βγει κάτι άλλο καλύτερο).Το μαυρο του , η ευκρίνεια και το βάθος της εικόνας είναι άψογα!Δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από μια LCD αρκεί να υπάρχει αρκετό σκοτάδι στον χώρο για να αναδειχθεί το πολύ καλό μαύρο που πετυχαίνει στην εικόνα και ο πολύ καλός κορεσμός των χρωματων.Όλα αυτά βέβαια αρκεί να μην βλέπετε rainbow (ή έστω να μην σας ενοχλεί - η αλήθεια είναι ότι εγώ παρατηρούσα λιγάκι , βέβαια παρακολουθούσαμε από πολύ κοντά για την αντίστοιχη διάσταση της εικόνας).Μαζί με την καλή εικόνα έδενε και το ηχητικό μέρος της ταινίας και η απόλαυση ανέβαινε κατακόρυφα.Από την πλευρά θα ήθελα να ευχαρηστήσω τον Σπύρο για την φιλοξενία και την παρουσίαση καθώς επίσης και για την μεγάλη προσφορά HD ταινιών που διανέμει στα μέλη του AVsite.

spylab

TrumpoMusk
Moderator
Reaction score
38.590
Johnny ευχαριστω για την παρεα και τα καλα λογια.Οποτε θελεις σε περιμενω ξανα για μαραθωνιο HD με πολλες photo.... :wink:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.373
Members
38.693
Νεότερο μέλος
ΑποστολοςΒαζ