Να πω ενα γεια και εδω αφου οπως βλεπετε ειμαι νεος. θα ηθελα να πω στον spylab οτι θα ειναι ενας απ΄τους βασικους υπευθυνους αν αγορασω τον συγκεκριμενο pj. Μία εικονα χιλιες λεξεις λενε, αλλα με ολες αυτες τι να πρωτοπεις!
Ύστερα από συνενόηση με τον Σπύρο βρέθηκα στο σπίτι του για να μου κάνει μια επίδειξη από το home cinema που είχε στήσει και συγκεκριμένα να δω μπόλικο απόσπασμα από HD υλικό που είχε μαζέψει (οι προηγούμενες εικόνες είναι δείγμα του υλικού).Περιττό να πω ότι για άλλη μια φορά ο optoma απέδειξε ότι αξίζει και το τελευταίο ευρώ που ζητά (όσπου να βγει κάτι άλλο καλύτερο).Το μαυρο του , η ευκρίνεια και το βάθος της εικόνας είναι άψογα!Δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από μια LCD αρκεί να υπάρχει αρκετό σκοτάδι στον χώρο για να αναδειχθεί το πολύ καλό μαύρο που πετυχαίνει στην εικόνα και ο πολύ καλός κορεσμός των χρωματων.Όλα αυτά βέβαια αρκεί να μην βλέπετε rainbow (ή έστω να μην σας ενοχλεί - η αλήθεια είναι ότι εγώ παρατηρούσα λιγάκι , βέβαια παρακολουθούσαμε από πολύ κοντά για την αντίστοιχη διάσταση της εικόνας).Μαζί με την καλή εικόνα έδενε και το ηχητικό μέρος της ταινίας και η απόλαυση ανέβαινε κατακόρυφα.Από την πλευρά θα ήθελα να ευχαρηστήσω τον Σπύρο για την φιλοξενία και την παρουσίαση καθώς επίσης και για την μεγάλη προσφορά HD ταινιών που διανέμει στα μέλη του AVsite.