DIY clamp απο αλουμινιο

Reaction score
1.817
Μπράβο!
Συγχαρητήρια για το μεράκι σου και την όρεξη που είχες να ασχοληθείς και να βγάλεις ένα τόσο όμορφο προϊόν!

Μιας και έχεις ασχοληθεί με το "σπορ", μπορείς να μου πεις αν γίνεται να τυπωθεί - σκαφτεί ένα σήμα εταιρίας, πάνω στην επιφάνεια του παρακάτω clamp?

Reaction score
44
Μπράβο!
Συγχαρητήρια για το μεράκι σου και την όρεξη που είχες να ασχοληθείς και να βγάλεις ένα τόσο όμορφο προϊόν!

Μιας και έχεις ασχοληθεί με το "σπορ", μπορείς να μου πεις αν γίνεται να τυπωθεί - σκαφτεί ένα σήμα εταιρίας, πάνω στην επιφάνεια του παρακάτω clamp?

Ναι, μπορει να γινει με δυο τροπους ή με ηλεκτροδιαβρωση ή με φρεζα cnc αν ειναι κατι ευκολο,,, ( οπως να γραψεις thorens ή Linn Sondek κλπ)

Reaction score
1.817
Βρε ανεμελιάρη μου!:p Πέφτω από τα σύννεφα!
Κι εγώ που νόμιζα ότι είχες φαντασία...:(

Ναι, μπορει να γινει με δυο τροπους ή με ηλεκτροδιαβρωση ή με φρεζα cnc αν ειναι κατι ευκολο,,, ( οπως να γραψεις thorens ή Linn Sondek κλπ)
Θέλω να γράψω την παρακάτω λέξη χωρίς το σκύλο, ή το σκύλο χωρίς τη διπλανή λέξη!:D
Γίνεται?

Reaction score
15.284

Reaction score
44
Κάτι εύκολο εννοεί ο Σταμάτης ... :rolleyes:
Η διαδικασια ειναι απλη, απο το σχεδιαστικο του υπολογιστη περνας το σχεδιο με αυτο που θες να κανεις (πχ το λογοτυπο) στην cnc φρεζα και με το ειδικο κονδυλι κανεις την κατασκευη.

Reaction score
44
Πολύ ωραίο κομμάτι, τα CNC μηχανήματα είναι η αγάπη μου.
Μπορεί να χαραχτεί σε μέταλλο οτιδήποτε, είτε με μηχάνημα Laser, είτε με σκάψιμο από cnc engraver, αλλά και με μεταξοτυπία.
Ωραιο το βιντεακι Μιχαλη, κατι τετοιο λεω κι εγω.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.521
Members
38.710
Νεότερο μέλος
stavros.vatistas