diy full balance power amplifier 4xKT120 160 watt rms!

Reaction score
22
Απάντηση: diy full balance power amplifier 4xKT120 160 watt rms!

Τι εκανες πάλι ρε τρέλε!!!!!
:622:
Φερτον!!!! θα τον ανεβάσω εγω:116:
πάνω κατευθείαν

Reaction score
1.789

Νικολα ετοιμασου!!

Τωρα μπορουμε να δοκιμασουμε ολη την γκαμα των ηχειων σου!!! Κυριος να τα παμε και στα ορια!

Reaction score
467

Νικολα ετοιμασου!!

Τωρα μπορουμε να δοκιμασουμε ολη την γκαμα των ηχειων σου!!! Κυριος να τα παμε και στα ορια!
θα ταν ενα τρομερο συγκριτικο ο λαμπατος σου, και ο Μοσφετ μου .... πω πω πω.. δυο τερατα πλαι πλαι..:116:

Reaction score
1.789

Οπως φαινεται στις φωτο ενα οργανο για τον ελεγχο των bias ειναι απαραιτητο για να βλεπουμε ανα πασα στιγμη τα ρευματα των λυχνιων εξοδου. Οσο και αν εψαξα τιποτα δεν μου αρεσε απο αυτα που κυκλοφορουν στο εμποριο!! Ειδικα κατι κινεζικα του κιλου ουτε που σκεφτομουν .
Εδω αρχιζει μια αλλη περιπετεια.Τελικα την λυση την βρηκα σε ενα Αμερικανικο πομποδεκτη.
Αφου το κοματιασα ,στην κυριολεξια, αρχισα να του φτιαχνω εκ νεου την οψη γιατι απο εμφανιση ηταν ........... Τελικα εγινε οπως ακριβως το ηθελα δουλευοντας αρκετες ωρες σε τορνο φιλου μου.
Δεν σας κρυβω οτι οτι πηγα και αγορασα ενα μεταχειρισμενο τορνακι μονο και μονο να φτιαχνω τα δικα μου κουμπια για διακοπτες , ποντεσιομετρα, αξονακια...... οπως επισης [παζαρευω] και μια φρεζουλα!!!! ακολουθουν και καποιες φωτο που δειγνουν πριν και μετα το συκγεκριμενο οργανο.

Reaction score
1.789

θα ταν ενα τρομερο συγκριτικο ο λαμπατος σου, και ο Μοσφετ μου .... πω πω πω.. δυο τερατα πλαι πλαι..:116:
Σηφη, μολις με το καλο τελειωσεις , πραγματικα θα εχει πολυ ενδιαφερον να δουμε δυο διαφορετικους κοσμους ενισχυσης.

Εχω ακουσει παρομοιο μηχανακι με αυτο που φτιαχνεις [ιδιο], και πραγματικα το θεωρω τοπ!!

Reaction score
1.789

Nα πω επισης οτι εχω συμπληρωσει στο πισω μερος ενα πολυστροφο τριμερ , για να το τιουνιαρω !!

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.846

Δηλαδή δεν θα χρησιμοποιήσεις καλώδια ?
Που βαδίζομεν ω άνδρες Αθηναίοι......τι κατάπτωση (γαλλ.decadance) είναι αυτή:405:

Reaction score
1.789

Mανο και βεβαια θα υπαρχουν καλωδια. Το οργανο θα παιρνει αναφορα απο τις καθοδους των λυχνιων καθοδου dc , και με την βοηθεια ενος πολυμετρου θα το βαθμονομησω , φερνοντας το ακριβος με το τριμερ που εχω προσθεσει!

Reaction score
1.789

Εχω ακομα μια εκκρεμοτητα που εχει να κανει με την κατασκευη του διακοπτη on-off , για να γινει και η τελευταια τρυπα στην προσοψη, και να μπουμε στην τελικη ευθεια του μονταζ!

Reaction score
1.789

κατι αναλογο με οργανο ειχα φταξει στον παλιο ενισχυτη μα τις 6550!

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.452
Members
38.700
Νεότερο μέλος
proteusjohn