DREAMBOX 8000

Reaction score
0
Επιτελους ηρθε?
Στο παρακατω ιντερνετικο μαγαζι πωλειται σε τιμη 650 ευρω συν μεταφορικα και παραδοση σε περιπου 2 εβδομαδες www.mega-center.nl/index.html.
Γνωριζει κανεις τιποτα περισσοτερο? Εδω και τα τεχνικα χαρακτηριστικα του.
Dreambox DM8000
Omschrijving 723 Mhz IBM Processor 300Mhz MIPS CPU 4 x CI slot 2 Kaartlezers 128 Mb RAM 32 Mb Flash 2 x USB 2.0 Ethernet aansluiting (10/100Mbit) MiniPCI slot Compact Flash slot Secure Digital slot Haarscherp grafisch display Uitbreidbaar tot 4 tuners (DVB-S, DVB-T en DVB-C) HDD en optical drive (slim-line) uitbreidingsmogelijkheid
Specificatie 723 Mhz IBM Processor

300Mhz MIPS CPU

4 x CI slot

2 Kaartlezers

128 Mb RAM

32 Mb Flash

2 x USB 2.0

Ethernet aansluiting (10/100Mbit)

MiniPCI slot

Compact Flash slot

Secure Digital slot

Haarscherp grafisch display

Uitbreidbaar tot 4 tuners (DVB-S, DVB-T en DVB-C)

HDD en optical drive (slim-line) uitbreidingsmogelijkheid

Prijs € 649,-

Reaction score
164
Αν κάθε φορά που ερχόταν ο 8000 κέρδιζα και από 1€, τώρα θα ήμουν πλούσιος...

Reaction score
173
Απάντηση: Re: DREAMBOX 8000

Αν κάθε φορά που ερχόταν ο 8000 κέρδιζα και από 1€, τώρα θα ήμουν πλούσιος...
Εδω και 2 χρονια διαρκει αυτη η ιστορια.
Αντε να δουμε τι λεει τελικα

Reaction score
14
εγώ θα τον παραγγείλω... αλλά απο Αθηναικό μαγαζί που θα τον φέρει θα τον ξεπακετάρει θα τον ανοίξει μέσα θα δεί οτι δεν εχουν βάλει πέτρα ή τούβλο για βάρος... και αμα εχει εντόσθια θα τον αγοράσω αφού πάιξει πρώτα με το πρώτο emu.

και εγώ Βασίλη θα ήμουν πλούσιος αν για κάθε μέρα αναμονής απο την πρώτη ανακοίνωση του dream μου έδιναν μισό ευρώ!

Reaction score
2
Τα τελευταία νέα από την ίδια τη dream multimedia μιλούν για κυκλοφορία του δέκτη στις αρχές Νοέμβρη. Βέβαια, τα ίδια ακριβώς έλεγαν και πέρσι τέτοια εποχή. Ίδωμεν.

Reaction score
0
Ωραια ιστορια η dreambox 8000.
Ομως αν δεν γινει "φιλικος"προς τους "χρηστες"δεν θα περπατησει...και ας ειναι H.D.
Αλλωστε και ο humax2000 ειναι hd και δεν εκανε κατι εφ οσων στην δορυφορικη κοινωνια αυτο που μετρα πρωτα ειναι "η συνδεσιμοτητα".

Reaction score
0
Συγγνωμη, αλλα τι εχει αυτος ο περιβοητος δεκτης? Θα τα ξεκλειδωνει ΟΛΑ? η μηπως ΜΕΡΙΚΑ? και οι εταιρειες θα το επιτρεψουν αυτο? και μεχρι ποτε? Μηπως τα λεφτα σε πειρατικες καρτες κλπ που δινουμε ειναι ιδια με τα DREAMBOX 7000,7020 >500ΕURO κλπ? Ας ηρεμησουμε λοιπον...:crazy_1:

Reaction score
4.910
Επιτελους ηρθε?
Στο παρακατω ιντερνετικο μαγαζι πωλειται σε τιμη 650 ευρω συν μεταφορικα και παραδοση σε περιπου 2 εβδομαδες www.mega-center.nl/index.html.
Γνωριζει κανεις τιποτα περισσοτερο? Εδω και τα τεχνικα χαρακτηριστικα του.
Dreambox DM8000
Omschrijving 723 Mhz IBM Processor 300Mhz MIPS CPU 4 x CI slot 2 Kaartlezers 128 Mb RAM 32 Mb Flash 2 x USB 2.0 Ethernet aansluiting (10/100Mbit) MiniPCI slot Compact Flash slot Secure Digital slot Haarscherp grafisch display Uitbreidbaar tot 4 tuners (DVB-S, DVB-T en DVB-C) HDD en optical drive (slim-line) uitbreidingsmogelijkheid
Specificatie 723 Mhz IBM Processor

300Mhz MIPS CPU

4 x CI slot

2 Kaartlezers

128 Mb RAM

32 Mb Flash

2 x USB 2.0

Ethernet aansluiting (10/100Mbit)

MiniPCI slot

Compact Flash slot

Secure Digital slot

Haarscherp grafisch display

Uitbreidbaar tot 4 tuners (DVB-S, DVB-T en DVB-C)

HDD en optical drive (slim-line) uitbreidingsmogelijkheid

Prijs € 649,-

Είχες επισκεφθεί την ιστοσελίδα...πριν 6 μήνες, ώστε να δεις μήπως και τότε έγραφε "παράδοση σε 2 εβδομάδες";
Πριν 5-6 μέρες μίλησα τηλεφωνικά με τον επίσημο εισαγωγέα στην Ελλάδα (κι εγω τον περιμένω τόσο καιρό) και δεν ειχε καμία πληροφορία για το ποτε θα έρθει ο δέκτης, ενω ως μία πιθανή αιτία καθυστερησης μου ανέφερε την μέχρι στιγμής αδυναμία της εταιρείας να πάρει άδεια για hdmi (και προσθέτω εγω ότι αν δεν έχει hdmi με hdcp ενδέχεται στο μέλλον να αναγκάζεται να υποβιβάζει την ανάλυση σε όσες μεταδόσεις χρησιμοποιήσουν το hdcp, οπότε....)

Reaction score
14
τα νέα που εχω και εγώ είναι οτι ναι μεν κυκλοφορούν σε εμπόρους μερικές "ALPHA" versions των 8000, αλλά καμμία δεν εχει την σταθερότητα για να βγεί στην παραγωγή. Δυστυχώς αν και είμαι ο φανατικότερος των dreambox, εξ'ού και το dream απο το nickname μου, αναγκάζομαι σε ενα μήνα να αλλαξοπιστήσω σε άλλο κουτί, με λινουξ, ενίγκμα, και φυσικά (ετσι λένε αν δεν δώ δεν πιστεύω?) πλήρη συμβατότητα με plugins... etc etc.

Το καλό είναι οτι ο δέκτης θα δοκιμασθεί μόλις ερθει απο φίλο εμπορο και μόνο αν κάνει αυτά που υποσχεται θα αγορασθεί, οπότε γουρούνι στο σακκί no way jose!!!

Reaction score
2
Η απάντηση σε e-mail που τους έστειλα προ δεκαημέρου:

Dear Stergios,

The DM 8000 probably will be released in the end of October / beginning of November.

Mit freundlichen Grüßen

Best regards

Reaction score
4
Δυστυχώς αν και είμαι ο φανατικότερος των dreambox, εξ'ού και το dream απο το nickname μου, αναγκάζομαι σε ενα μήνα να αλλαξοπιστήσω σε άλλο κουτί, με λινουξ, ενίγκμα, και φυσικά (ετσι λένε αν δεν δώ δεν πιστεύω?) πλήρη συμβατότητα με plugins... etc etc.

Το καλό είναι οτι ο δέκτης θα δοκιμασθεί μόλις ερθει απο φίλο εμπορο και μόνο αν κάνει αυτά που υποσχεται θα αγορασθεί, οπότε γουρούνι στο σακκί no way jose!!!
Αμαν...Θα σε κυνηγαω απο θεμα σε θεμα βρε Γιαννη? :cool_11:
Περιμενω με αγωνια τις εντυπωσεις σου και το ονομα αυτου του κουτιού. :cool_4:

Reaction score
4
Απο οτι εχω διαβασει δυσκολα θα κυκλοφορησει αυτος και οποιοσδηποτε αλλος με linux και HD codecs αν δεν ξεκαθαριστει πρωτα το τοπιο.
Εκει ειναι το προβλημα και δεν βγαινει.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • loggeo
    Projectors

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.137
Members
38.536
Νεότερο μέλος