Dreambox DM8000 HD

Reaction score
6
Έπεσε στα χέρια μου χτες.... δυστυχώς δεν είχα μαζί μου την φωτογραφική και μας βόλεψε το κινητό ενός φίλου, περιμένω να μου στείλει τις φωτογραφίες για να τις ποστάρω...

Το συγκεκριμένο κομμάτι είχε ενσωματωμένο το BD-5500S Blu-ray rom/dvd-rw της Optiarc, 128Gb Solid State δίσκο, καθώς και όλα τα υπόλοιπα καλούδια: 4 CI , 2 card readers, DVI , optical, lan, κλπ...

Δυστυχώς δεν είχα χρόνο να τον βάλω να δουλέψει, αυτό που μου έκανε όμως εντύπωση ήταν οι διαστάσεις του και το βάρος του...
Δεν έχει καμμιά σχέση με τις υπόλοιπες κατασκευές, δείχνει πολύ καλός με ποιοτικά πλαστικά ..
Περισσότερα από Δευτέρα που θα μπορέσω να παίξω μαζί του καλύτερα....

Reaction score
4.909
Απάντηση: Dreambox DM8000 HD

Απ όσο ξέρω το blu ray/dvd-rw εγκαθίσταται μεν αλλά προς το παρόν δουλεύει μόνο σαν dvd-rw (εν αναμονή μελλοντικών driver, εφόσον βεβαια διατεθούν). Δοκίμασε καποιον τιτλο blu ray και πες μας. Αν θελεις οτιδήποτε άλλο για τον δεκτη πες μου, αφού τον έχω εδώ και αρκετό καιρό (του εχω προσθεσει και επίγειο ψηφιακό τιούνερ αλλά...δεν έχω εκπομπές, καθώς και απλό dvd-rw της samsung)

Reaction score
1

Μιας και τον έχω κι εγώ εδώ και δύο μήνες, υπάρχει τρόπος να πάρουμε lnb out από τον δέκτη;
Αν ναι με ποιο tuner και που, πόσο, μπορούμε να το βρούμε;

Reaction score
4.909

Οντως δεν έχουν lnb out τα δυο tuner του αλλά δεν έχω ακούσει κάποιον να έβαλε άλλα με τετοια δυνατότητα

Reaction score
4.237
Οι κατοχοι του DM8000 ας μας πουν μετα απο τοσο καιρο ποια ειναι η γνωμη τους και κατα ποσο αξιζει με τα σημερινα δεδομενα :126: η αγορα του

Reaction score
4.909
Απάντηση: Re: Dreambox DM8000 HD

Οι κατοχοι του DM8000 ας μας πουν μετα απο τοσο καιρο ποια ειναι η γνωμη τους και κατα ποσο αξιζει με τα σημερινα δεδομενα :126: η αγορα του
Δεν ξέρω αν αξίζει τα λεφτά που ζητάει, αλλά ως "φανατικός του είδους" εδω και πάρα πολλά χρόνια και ως αγοραστής του εκάστοτε απολύτως καλύτερου μηχανήματος (ασχέτως κόστους) είμαι ικανοποιημένος με τον δέκτη (και κυρίως δεν βλέπω ποιόν άλλο καλύτερο θα μπορούσα να πάρω..). Δεν ειναι ο απολύτως καλύτερος σε όλα, θα ήθελα και άλλα πράγματα στο hardware αλλά η υποστήριξη που έχει ως dreambox στο τέλος υπερκαλύπτει τις όποιες ελλείψεις. Απο όταν τον αγόρασα έτσι κι αλλιώς ο δέκτης έχει βελτιωθεί κι άλλο στο software

Reaction score
171

Φίλιππε, όντως ο δέκτης είναι κατασκευαστικά πραγματικό μεγαθήριο, όμως, δεν παύει να είναι υπερτιμημένος. Η πραγματική και ανταγωνιστική τιμή του θα ήταν γύρω στα 650 - 700 €. Καταρχήν στην τιμή του θα έπρεπε να ενσωματώνει τελευταίας γενιάς υποσυστήματα, γρήγορο επεξεργαστή, μεγάλη μνήμη κλπκλπ. Υλικά χωρίς σπουδαία έξοδα. Επίσης από έναν δέκτη του 1000άρικου περιμένω εικόνα αναφοράς και όχι εφάμιλλη με του βενιαμίν (μόνο στο μέγεθος και όχι στην τιμή) DM800s, με μέτρια εικόνα στα SD κανάλια και ροπή προς το κόκκινο που αλλοιώνει τη φυσικότητα του ανθρώπινου δέρματος και όχι μόνο.

Reaction score
4.909

Αλεξ καλά τα λες, αλλά εσύ ποιόν θεωρείς απολύτως καλύτερο δέκτη συνολικά σήμερα (σε hardware και software);. To "υπερτιμημένος" ισχύει αλλά δεν μετράει αν ψάχνεις τον απολύτως καλύτερο, το ίδιο υπερτιμημένες είναι και οι bmw/mercedes αλλά αυτό δεν το κοιτάζουν οι αγοραστές...Τελος εγω στην δική μου τηλεόραση είδα σαφή διαφορά απο τον 800αρη στην εικόνα, λόγω του σκάλερ του δέκτη (το autoresolution και την απενεργοποίηση του σκαλερ θα τα κάνω τον άλλο μήνα που θα έχω νέα τιβί)
Φυσικά και θα ήθελα τον τελειο δέκτη και θα τον πλήρωνα...αλλά δεν υπάρχει!

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.901
Members
38.518
Νεότερο μέλος
mrkgeo