Βαγγέλης Λάμπρου
Επαγγελματίας
- Reaction score
- 277
Καλημέρα Γιάννη.Εχω κανει προκρατηση και προπαραγγελια απ τις πρωτες στιγμες, αλλα ακομα τιποτα....
κανενα νεο, κανενα τηλεφωνο...
θα μου πεις, δε θα το παρω εγω, θα το παρει καποιος αλλος, θα πουληθει το μηχανημα...
Ειλικρινά λυπάμαι που δεν καταφέραμε να σε εξυπηρετήσουμε.
Η αλήθεια όμως ειναι οτι σε καμία περίπτωση δεν το βλέπουμε όπως το περιγράφεις.
Μπορεί "το μηχάνημα να πουληθεί σε κάποιον άλλο" όπως κλείνεις το Post σου αλλά αυτός δεν είναι ο τρόπος λειτουργίας της εταιρίας μας.
Και υπάρχουν αρκετοί που μπορούν να επιβεβαιώσουν αυτο τον ισχυρισμό μου.
Στη Projecting & Sounding ART, πρώτα ερχεται η ικανοποίηση του πελάτη και μετά όλα τα άλλα.
Τότε για ποιό λόγο δεν διαθέτουμε αντικαταβολή ειναι απλό: Η εταιρία μας δεν διαθέτει όλους τους διαθεσιμους τρόπους πληρωμής γιατι δεν ειναι e-shop. Μπορεί να τους προσθέσουμε σε λίγους μήνες αλλα τώρα δεν έχουμε τέτοια επιλογή διαθέσιμη.
Πιστεύω όμως οτι εν έτη 2016 να στειλει κάποιος χρήματα μέσω τραπεζικού λογαριασμού είναι απλά πανεύκολο και δεν χρειάζεσαι μετρητά όπως με την αντικαβολή.
Μέσω web banking η συναλλαγή γίνεται απο το γραφείο ή το σπίτι σου με 2 κλικ.
Ακόμη και φυσικά να βρεθείς σε τράπεζα μπορείς να καταθέσεις το ποσό σε ένα μηχάνημα ΚΑΣ (Κέντρο Αυτόματων Συναλλαγών) που συνήθως ειναι άδεια απο κόσμο.
Ενστερνίζομαι όποιους λόγους εχεις για να μην το κάνεις αλλά σίγουρα δεν ειναι πλέον χρονοβόρο όπως αλλες εποχές.
Σε κάθε περίπτωση στείλαμε αρκετά μηχανήματα σσε διάφορους dealers μας (SoundImage (κ.Πετρόπουλος), Odes (κ.Χουβαρδάς), Avart, Audioshow (κ.Αλεξανδράτος)) που ειμαι σίγουρος οτι θα χαρούν να σε εξυπηρετήσουν με όποιο τρόπο πληρωμής επιθυμείς.
Καλή σου ημερα!