DVD Player έως 150€

Reaction score
0
Γεια σας!!
Ενδιαφέρομαι για DVD Player με κόστος μέχρι 150€ (εννοείται με HDMI). Με ενδιαφέρει κυρίως η δυνατότητα upscaling. Επιθυμητή θα ήταν η ύπαρξη αναλογικών εξόδων ήχου 5,1

Προτάσεις???

Reaction score
0
OK thanks
Το είχα υπ'οψιν μου (το είδα κ σ'ενα άλλο post κ ήθελα 2η γνώμη)
Υπάρχει πρόχειρο κάποιο link με review?

Reaction score
802
s το ασημενιο, k το μαυρο αν δεν κανω λαθος.Ενα μοντελλο ειναι κατα τα αλλα.

Reaction score
0
Απάντηση: DVD Player έως 150€

Και εγώ είχα μπει σε αυτό το δίλημμα πριν από 1 -2 βδομάδες.
Και εγώ αυτό που ήθελα από το νέο μου DVD ήταν καλό upscaling.
Ήμουν ανάμεσα στο oppo 971 και στο pioneer dv600.
Τελικά η απόφαση μου ήταν το oppo.
Δεν έχω γνώμη για το pioneer,
αλλά όσο αφορά το oppo όταν το σύνδεσα ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑ
Η εικόνα στα 720p ήταν ΚΡΥΣΤΑΛΛΟ
ακόμα και με της εργοστασιακές του ρυθμίσεις.
Βασικά επένδυσα στο scaler του,
το περίφημο Faroudja που κάνει ΘΑΥΜΑΤΑ.
Όσο αναφορά τα Divx είναι απροβλημάτιστο,
απλά βάζεις το DVD και αυτό τα παίζει κανονικά με υπότιτλους χωρίς να κάνες τίποτα παραπάνω.
Βέβαια η πρόταση μου σε ανεβάζει στα 200€.
Η απόφαση δίκια σου. :happy_4:

Reaction score
174
Μήπως εννοείς το oppo 981? Νομίζω αυτό είναι με Faroudja επεξεργαστή.

Δική μου γνώμη είναι πως αν έχει πάρει ή σκοπεύει να πάρει κάποιος τηλεόραση ή προβολέα τελευταίας τεχνολογίας και πιστεύει πως τα SD DVD θα τον συντροφεύουν για καιρό ακόμη πριν μεταπηδήσει στις HD πηγές, το oppo 981 είναι μονόδρομος, για να έχει την καλύτερη δυνατή εικόνα (και ήχο).

Τουλάχιστον θα είναι σίγουρος ότι έχει ένα πλειερ ά ρ ι σ τ ο με θετικές κριτικές παντού και που αν το δει κανείς στην τελική είναι και best value. Αναφέρομαι συγκεκριμένα στο 981 γιατί είναι το μόνο με Farudja (που κάνει και την διαφορά), σε αυτή την κατηγορία τιμής (260Ε).

Reaction score
0
Καλό ακούγεται κ το oppo, ξεφεύγει όμως η τιμή. (Σκέφτομαι να πάρω και τη Sony 26P3000, έχω ήδη πάρει ηχεία, οπότε δεν έχω πολλά περιθώρια αύξησης του budget)

Σκεφτόμουν ακόμα να αξιοποιήσω τον Η/Υ μου ως πηγή (έχω Audigy 2 ZS Platinum Pro, οπότε θα έχω εγγυημένης ποιότητας ήχο). Μοναδικό μειονέκτημα τα καλώδια που θα σέρνονται στο μισό δωμάτιο.
Ποια λύση θεωρείτε καλύτερη?

Reaction score
802
οι 26αρες ειναι πολυ πολυ μικρες.Και ουτε θα εχεις λογο να αγορασεις σχετικα ακριβο dvd player.Παρε καποια σχετικα οικονομικη 32αρα (αν σε παιρνει ο χωρος, ποιστεψε με ΔΕΝ ειναι μεγαλη τηλεοραση) και αντι για το dv600 παρε το dv400 το οποιο ειναι επισης πολυ αξιολογο.
Για την διαρυθμιση του χωρου σου μονο εσυ ξερεις.

Reaction score
0
είμαι φοιτητής κ μένω σε δυάρι.Η απόσταση από τον καναπέ μέχρι το χώρο που θα βάλω την τηλεόραση είναι 2,5μ. δεν χωράει 32άρα.
Θέλω ένα καλό DVD player (value for money) που να μπορεί να σταθεί επάξια σε μια μεγαλύτερη TV αμα χρειαστεί.

Reaction score
0
Εξάλλου, η διαφορά DV-400 & DV-600 είναι περίπου 50€, οπότε καλύτερη αγορα είναι το 600

Reaction score
802
στα 2.5 μετρα βλεπω στις 42 ιντσες!Ειναι ολα θεμα συνηθειας.Ασε που η 32αρα θα σου μεινει κιολας.Παντως αν εισαι φοιτητης το dv600 ειναι ψιλοπολυτελεια για απλη θεαση dvd.Παρε καποιο με 80-100ε.Βρες ενα που να παιζει ελληνικους υποτιτλους.Ξερω οτι παιζει το samsung 870 που εχει 99ε.

Reaction score
0
OK Thanks
Αρχικά θα αρκεστώ στον Η/Υ (να αξιοποιηθεί η έρημη η Audigy) και βλέπουμε!!

Reaction score
0
Απάντηση: Re: DVD Player έως 150€

Μήπως εννοείς το oppo 981? Νομίζω αυτό είναι με Faroudja επεξεργαστή.

Δική μου γνώμη είναι πως αν έχει πάρει ή σκοπεύει να πάρει κάποιος τηλεόραση ή προβολέα τελευταίας τεχνολογίας και πιστεύει πως τα SD DVD θα τον συντροφεύουν για καιρό ακόμη πριν μεταπηδήσει στις HD πηγές, το oppo 981 είναι μονόδρομος, για να έχει την καλύτερη δυνατή εικόνα (και ήχο).

Τουλάχιστον θα είναι σίγουρος ότι έχει ένα πλειερ ά ρ ι σ τ ο με θετικές κριτικές παντού και που αν το δει κανείς στην τελική είναι και best value. Αναφέρομαι συγκεκριμένα στο 981 γιατί είναι το μόνο με Farudja (που κάνει και την διαφορά), σε αυτή την κατηγορία τιμής (260Ε).
http://www.opposhop.com/en/article/12/oppo_dv_971h
The OPDV971H features Faroudja's

Reaction score
1
Το Panasonic S53EG τι λεει ?

Είμαι ανάμεσα σ’ αυτό και το Pioneer DV-400.

Ξέρει κανείς τις διαφορές DV-400 και DV-600 και αν αξίζει η διαφορά ?

Bart.

PS. Κλείνω περισσότερο προς το Panasonic επειδή θα συνδεθεί με μία Panasonic 32LX70F.

Reaction score
0
Pioneer DV-400V-S/K (ΑΣΗΜΙ / ΜΑΥΡΟ)

DVD Player περιοχής 2 *
Με HDMI 1080p & είσοδο USB*
24bit/96kHZ στον ήχο (με 7 DSP Modes),
Virtual Surround, 12 bit/108Mhz στην εικόνα *DTS 2 καναλιών*
PAL& NTSC Progressive *ψηφιακή ομοαξονική *RGB, Component, *JPEG Photoviewer
Ταυτόχρονη αναπαραγωγή JPEG + MP3/WMA,
αναπαραγωγή DVD-Videο, DivX, CD, CD-/+R, CD-/+RW, MP3 , WMA, DVD-/+R & DVD-/+RW,
ολική αρμονική παραμόρφωση 0,0023%,
απόκριση 4-44.000Hz.
Επιπλέον αναπαραγωγή MPEG-4
Εγγύηση 1 έτος Αντιπροσωπείας

Pioneer DV-600AV-S/K

* Super Audio DVD Player περιοχής 2
* Με HDMI 1080p & είσοδο USB & Block Noise Reduction
* 24bit/192kHZ στον ήχο (με 7 DSP Modes), Virtual Surround, 12 bit/108Mhz στην εικόνα
* DTS 2 και 5,1 καναλιών
* PAL& NTSC Progressive
* ψηφιακή ομοαξονική
* RGB, Component,
* JPEG Photoviewer
* Ταυτόχρονη αναπαραγωγή JPEG + MP3/WMA, αναπαραγωγή DVD-Videο, DivX, DivX-Ultra,CD, CD-/+R, CD-/+RW, MP3 , WMA, DVD-/+R & DVD-/+RW, ολική αρμονική παραμόρφωση 0,0023%, απόκριση 4-44.000Hz.
* Επιπλέον αναπαραγωγή MPEG-4.
* Οπτική έξοδος, Έξοδος S-VIdeo

Γύρω στα 50€ η διαφορά.
The choise is yours (το dv-600)

Reaction score
91
Το Panasonic S53EG τι λεει ?

Είμαι ανάμεσα σ’ αυτό και το Pioneer DV-400.

Ξέρει κανείς τις διαφορές DV-400 και DV-600 και αν αξίζει η διαφορά ?

Bart.

PS. Κλείνω περισσότερο προς το Panasonic επειδή θα συνδεθεί με μία Panasonic 32LX70F.
Φιλε καλησπερα.εχω το s-52 και ειμαι καταευχαριστημενος.το s-53 εχει upconvert σε 1080p και HDMI ver 1.3 ενω το s-52 εχει ver 1.2a kai 1080i.ασε που εχει μετατοπισει υποτιτλων.τωρα σε 720p πιστευω θα μεινεις 100% ευχαριστημενος.και παιζει mp3,divx και απο DVD DL.ευχρηστα μενου.Βασικα αξιζει τα λεφτα του!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.891
Members
38.516
Νεότερο μέλος
Θάνος Γαλάνης