DVD player που παίζουν ελληνικούς υπότιτλους (*.srt) στα Divx/Xvid

Reaction score
0
Re: DVD player που παίζουν (*.srt) ελληνικούς υπότιτλους στα Divx/Xvid

Παιδιά από up scaling το LG DVX - 392 τι λέει;
Έχω μια LG 37" LF76 full hd. Θα μου κάνει καλό upscaling ή δε θα δω προκοπή;

Reaction score
0

Εγω πήρα το Philips 3260 για δευτερο, μονο και μονο για divx .. Πολύ μικρό , ομορφο παίζει τα παντα με ελληνικους υπότιτλους από USB (δοκιμασα με stick μεχρι 8Gb και ειναι ΟΚ)

Ειναι αυτό και νομιζω οτι αποτελει μια καλή επώνυμη πρόταση αν καποιος δεν θελει HDMI

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=19&product=1121871

Reaction score
0

Εγω πήρα το Philips 3260 για δευτερο, μονο και μονο για divx .. Πολύ μικρό , ομορφο παίζει τα παντα με ελληνικους υπότιτλους από USB (δοκιμασα με stick μεχρι 8Gb και ειναι ΟΚ)

Ειναι αυτό και νομιζω οτι αποτελει μια καλή επώνυμη πρόταση αν καποιος δεν θελει HDMI

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=19&product=1121871
Λοιπον παιδια αυτο το μηχανακι ειναι απλα τελειο Tο πηρα βασιζομενος στα λεγομενα του babakos και ειναι οπως ακριβως τα ανεφερε
Θα συμπληρωσω οτι το συγκεκριμενο player παιζει απροβληματιστα και απο την USB θυρα και με εξωτερικο δισκο(western digital 160 gb)
τι αλλο να ζητησει κανεις;
Τελεια αγορα με 59 Euro

Reaction score
0

Καλημέρα σε όλη την καλή παρέα.
Επειδη ενδιαφέρομαι για τη αγορά
του Philips 3260 θέλω να μου πουν
οι φίλοι που το έχουν πάρει αν το
μέγεθος των υπότιτλων είναι
ικανοποιητικό.Ευχαριστώ.

Reaction score
49
Απάντηση: DVD player που παίζουν (*.srt) ελληνικούς υπότιτλους στα Divx/Xvid

Στην 1η σελίδα του thread υπάρχει ανανέωση της λίστας με τις συσκευές!!

Ευχαριστούμε το μέλος Asxetius για την άριστη δουλειά αλλά και το ότι την μοιράζεται μαζί μας!

Reaction score
0

Θα ήθελα αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει... μόλις αγόρασα το LG RH387H (http://www.5050.gr/product/LG-RH-387H) κι ενώ διαβάζει στο USB τα βίντεο και τους υπότιτλους, τους υπότιτλους τους παίζει σε μια ανύπαρκτη γλώσσα. Τι πρέπει να κάνω;;; Ευχαριστώ!

Reaction score
0

Θα ήθελα αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει... μόλις αγόρασα το LG RH387H (http://www.5050.gr/product/LG-RH-387H) κι ενώ διαβάζει στο USB τα βίντεο και τους υπότιτλους, τους υπότιτλους τους παίζει σε μια ανύπαρκτη γλώσσα. Τι πρέπει να κάνω;;; Ευχαριστώ!
Στην σελίδα 20 του manual, κάπου στην μέση γράφει.....

Αυτή πρέπει να 'ναι η λύση. :107:

Στην σελίδα 17 του manual κάπου στην μέση γράφει....

Ο κωδικός είναι 6976

Μ'αυτόν τον τρόπο δεν θα χρειάζεται να κάνεις την πρώτη διαδικασία κάθε φορά που βλέπεις κάποιο αρχείο avi.

Reaction score
49

Γιατί δεν αλλάζεις username από Asxetius σε Sxeticius? :138: :126: :107:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: DVD player που παίζουν (*.srt) ελληνικούς υπότιτλους στα Divx/Xvid

Γιατί δεν αλλάζεις username από Asxetius σε Sxeticius?
Γιατί, πάντα θα υπάρχει κάποιος που είναι πιο σχετικός απο μένα. :135::116::135::143:

Reaction score
49

Στην πρώτη σελίδα υπάρχει νέα αναβάθμιση συσκευών!! :107:
Ξέρουμε ποιον θα ευχαριστήσουμε! :107:

Reaction score
1

Καλησπέρα
Θα ήθελα κι εγώ μια "μικρή" βοήθεια αν γίνεται.
Μόλις αγόρασα το IQ DVD-390 και όταν πάω να παίξω divx με ξεχωριστό αρχείο .srt εκτός ότι μου κάνει συνεχώς διακοπές στον ήχο και την εικόνα μου βγάζει τους υπότιτλους με γραμματοσειρά ότι ναναι αλά αλαμπουρνέζικα...
Τί μπορώνα κάνω? Ψώνισα απο σβέρκο?

Reaction score
0

Καλησπέρα
Θα ήθελα κι εγώ μια "μικρή" βοήθεια αν γίνεται.
Μόλις αγόρασα το IQ DVD-390 και όταν πάω να παίξω divx με ξεχωριστό αρχείο .srt εκτός ότι μου κάνει συνεχώς διακοπές στον ήχο και την εικόνα μου βγάζει τους υπότιτλους με γραμματοσειρά ότι ναναι αλά αλαμπουρνέζικα...
Τί μπορώνα κάνω? Ψώνισα απο σβέρκο?
Το IQ 340 και 360 παίζουν Ελληνικούς srt υπότιτλους.
Τσέκαρε το αρχείο υποτίτλων, άνοιξε το με το notepad και κάνε save με κωδικοποίηση ansi.

Για το 360 μπορείς να στείλεις μύνημα στην
Marieta (greektvsubs) post #1386

Για το 340 μπορείς να στείλεις μύνημα στον
scorpios1980(avsite) #88 #95
Δεν πιστεύω να ενοχληθεί, εξάλλου το γράφει " αν θελετε να ρωτησετε κατι,παρακαλω!":126:

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Στην πρώτη σελίδα υπάρχει νέα αναβάθμιση συσκευών!!
Ξέρουμε ποιον θα ευχαριστήσουμε!
Τον moderator :126:

Reaction score
0

Στην λίστα δεν βλέπω το Toshiba SD-580E που με ενδιαφέρει, αν και ολα τα Toshiba της λίστας φαίνεται να παίζουν μια χαρά Ελ. Υποτ. Να υποθέσουμε ότι το ίδιο ισχύει και για το 580? Το έχει κανένας?

Reaction score
0

Στην λίστα δεν βλέπω το Toshiba SD-580E που με ενδιαφέρει, αν και ολα τα Toshiba της λίστας φαίνεται να παίζουν μια χαρά Ελ. Υποτ. Να υποθέσουμε ότι το ίδιο ισχύει και για το 580? Το έχει κανένας?
Απ' την στιγμή που παίζει το 281, λογικά θα παίζει και το 580 αφού ανήκουν στην ίδια σειρά.

Reaction score
0

To toshiba SD-250E παντως δεν παιζει ελληνικους υποτιτλους με .srt . (δεν εχει την επιλογη για ελληνικη γλωσσα οπως το SD-270E)
Οπως επεισης δεν παιζει υποτιτλους με .srt το Thomson DPL914VD το οποιο πηρα απο Saturn και το πηγα πισω. Το thomson παρολο που εχει usb δεν μπορει να αναπαραγει divx απο εκει. Τα αναπαραγει μονο απο το cd/dvd .
Οπως και να εχει και τα δυο απο πανω toshiba και thomson παζουν ελληνικα αμα ενσωματωθουν οι υποτιτλοι με το AVIAddXSub

Reaction score
0

Το Samsung HT-TZ315 δεν εχω καταφερει ακομα να το κανω να δειξει ελληνικους υποτιτλους με .srt , παρολο που επελεξα στους υποτιτλους κωδικο χωρας 1142 (greek).
Τους δειχνει απλως κινεζικους. Ας ειναι καλα το AVIAddXSubs , με ενσωματωση παίζουν τελεια!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.959
Members
38.523
Νεότερο μέλος
Klipschlascala_pro1988