Απάντηση: DVD player που παίζουν ελληνικούς υπότιτλους (*.srt) στα Divx/Xvid
Α)SUBTITLES>GREEK
B)DIVX SUBTITLES>GREEK
ΣΥΝΗΘΩς ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΕΠΙΛΟΓΗ ΑΓΓΛΙΚΑ_ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΓΙΑ ΤΟ DVD PHILIPS ΤΟ ΠΗΡΑ Κ ΕΓΩ.
ΣΕ ΑΛΛΑ DVD PLAYERS ΙΣΩΣ ΘΕΛΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΨΑΞΙΜΟ ΣΤΟ MENU/ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΑΥΤΗ Η ΡΥΘΜΙΣΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΑΛΑΜΠΟΥΡΝΕΖΙΚΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ:ΠΑΤΕ ΣΤΟ SET UP ΤΟΥ DVDPLAYER ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΕΤΑΙΑγαπητοί Φορουματζίδες
Έχω κατεβάσει και εγκαταστήσει τις ελληνικές γραμματοσειρές. Χρησιμοποιόντας το λογισμικό Xilisoft Video Converter Ultimate, με την εισαγωγή ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ υποτίτλων σε ξένες ταινείες, διαπίστωσα πως ΔΕΝ μπορώ να διαβάσω κανένα υπότιτλο διότι εμφανίζεται στα αλαμπουρνεζικα με όλων των ειδών γραμματοσειρών ελληνικών και μή.
Παρακαλώ βοηθήστε με να βρεθεί το κατάλληλο Font ή Fonts. Το πρόγραμμα που εισάγει τους υποτίτλους μου δίνει την δυνατότητα να χρησιμοποιήσω οποιαδήποτε γραμματοσειρά φτάνει να είναι η ορθή!
Ευχαριστώ,
Αντώνης
Α)SUBTITLES>GREEK
B)DIVX SUBTITLES>GREEK
ΣΥΝΗΘΩς ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΕΠΙΛΟΓΗ ΑΓΓΛΙΚΑ_ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΓΙΑ ΤΟ DVD PHILIPS ΤΟ ΠΗΡΑ Κ ΕΓΩ.
ΣΕ ΑΛΛΑ DVD PLAYERS ΙΣΩΣ ΘΕΛΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΨΑΞΙΜΟ ΣΤΟ MENU/ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΑΥΤΗ Η ΡΥΘΜΙΣΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ