DVD player που παίζουν ελληνικούς υπότιτλους (*.srt) στα Divx/Xvid

Reaction score
0
Απάντηση: DVD player που παίζουν ελληνικούς υπότιτλους (*.srt) στα Divx/Xvid

Αγαπητοί Φορουματζίδες

Έχω κατεβάσει και εγκαταστήσει τις ελληνικές γραμματοσειρές. Χρησιμοποιόντας το λογισμικό Xilisoft Video Converter Ultimate, με την εισαγωγή ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ υποτίτλων σε ξένες ταινείες, διαπίστωσα πως ΔΕΝ μπορώ να διαβάσω κανένα υπότιτλο διότι εμφανίζεται στα αλαμπουρνεζικα με όλων των ειδών γραμματοσειρών ελληνικών και μή.

Παρακαλώ βοηθήστε με να βρεθεί το κατάλληλο Font ή Fonts. Το πρόγραμμα που εισάγει τους υποτίτλους μου δίνει την δυνατότητα να χρησιμοποιήσω οποιαδήποτε γραμματοσειρά φτάνει να είναι η ορθή!

Ευχαριστώ,
Αντώνης
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΑΛΑΜΠΟΥΡΝΕΖΙΚΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ:ΠΑΤΕ ΣΤΟ SET UP ΤΟΥ DVDPLAYER ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΕΤΑΙ
Α)SUBTITLES>GREEK
B)DIVX SUBTITLES>GREEK
ΣΥΝΗΘΩς ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΕΠΙΛΟΓΗ ΑΓΓΛΙΚΑ_ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΓΙΑ ΤΟ DVD PHILIPS ΤΟ ΠΗΡΑ Κ ΕΓΩ.
ΣΕ ΑΛΛΑ DVD PLAYERS ΙΣΩΣ ΘΕΛΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΨΑΞΙΜΟ ΣΤΟ MENU/ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΑΥΤΗ Η ΡΥΘΜΙΣΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ

L

LLLEFTERIS

Guest
Απάντηση: DVD player που παίζουν ελληνικούς υπότιτλους (*.srt) στα Divx/Xvid

Υπαρχει και αλλη λυση που με αυτη μπορεις να βλεπεις κανονικα Ελληνικους χαρακτηρες σε ολα τα dvd που παιζουν divx

AVIAddXSubs

Μεσα σε 40 δευτερα κανει ενσωματωση τους υποτιτλους στο αρχειο video και ετσι παιζει.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: DVD player που παίζουν ελληνικούς υπότιτλους (*.srt) στα Divx/Xvid

Να σου ζήσει!!!!!!!!!!!

Reaction score
0
Παιδια στο carrefour ειδα dvd kaford dvx109hd me hdmi,usb θυρα στα 39 ευρω.Θα ηθελα να με ενημερωσει καποιος αν αναπαραγει ελληνικους υποτιτλους,και ματροσκες απο την usb θυρα.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: DVD player που παίζουν ελληνικούς υπότιτλους (*.srt) στα Divx/Xvid

Παιδια στο carrefour ειδα dvd kaford dvx109hd me hdmi,usb θυρα στα 39 ευρω.Θα ηθελα να με ενημερωσει καποιος αν αναπαραγει ελληνικους υποτιτλους,και ματροσκες απο την usb θυρα.
ναι φιλε παιζει ελληνικα αλλα αν θελεις πιο πολλες επιλογες στους υποτιτλους μπορεις να χρισιμοποιησεις το φανταστικο AVIADDXSUBS με VP=420 και CP=320 αν θελεις και region hack γινετε!!!!
ματροσκες δεν παιζει μονο απλα divx αλλα κατι ειναι και αυτο, μπορεις να αναπαραγεις HD DIVX

Reaction score
0
Απάντηση: Re: DVD player που παίζουν (*.srt) ελληνικούς υπότιτλους στα Divx/Xvid

please help meeeee!!!μου εφεραν ενα home cinema sont davtz 135 kai δε μου διαβαζει τουσ υποτιτλουσ απο το usb ενω την ταινια την παιζει κανονικα!!!!τι μπορω να κανω??

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.818
Members
38.498
Νεότερο μέλος
antikotsos