EΒΔΟΜΑΔΑ Avsite

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Εβδομάδα AVSite..... :!:

Το AVSite έχει ξεπεράσει προ πολλού τα στενά όρια ενός δικτυακού τόπου, ενός forum.
ΚΑΙ σε δραστηριότητες,
ΚΑΙ σε φιλοσοφία,
ΚΑΙ σε κλίμα.

Είμαι ευτυχής που απολαμβάνω όλα αυτά που κάποτε μου φαινόντουσαν ουτοπικά για μια τέτοιου είδους προσπάθεια.
--------------------------------------

- Για να είμαι ειλικρινής όμως όλη αυτή η ηρεμία μου την έχει καρφώσει στα νεύρα :twisted:  :twisted:  :twisted:
- Γιατί ρε παιδιά δεν βριζόμαστε λίγο?
- Γιατί δεν πλακώνουμε τον ιδρυτή στο ξύλο να του σπάσουμε τα παϊδια?
- Που μου έχει την μουτσούνα του την χουντικιά για avatar και μου χαλάει την όρεξη κάθε πρωί?
- Αμ εκείνος ο Γενικός.... Λευτεριά στην Β. Μύκονο! Καλύτερα να βάλουμε Γενικό τον Βαλιανάτο!

:lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

[align=center]ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ![/align]

p.s. Προτάσεις έχω πολλές. Και νομίζω ότι κατά καιρούς όλοι έχουν. Προτείνω λοιπόν το μόνιμο καρφίτσωμα ενός θέματος, που θα αφορά σε προτάσεις για την λειτουργία του AVSite, ακόμη κι αν φτάσει τα 1.000.000 μηνύματα. Θα είμαστε στο κάτω κάτω σε θέση να συζητάμε όλοι μαζί αυτές τις προτάσεις αλλά και να παρακολουθούμε την πρόοδο των υλοποιήσεων κάποιων πολύ καλών ιδεών που κατά καιρούς βλέπω και επειδή κανένας δεν το παρακολουθεί, περνάνε άθελά μας στο ντούκου.
Όλοι έχουν λόγο εδώ....

Reaction score
7
Και θα προσπαθήσω να οργανώσω και μια συνάντηση στην Νοτιοδυτική Ελλάδα (Πάτρα-Αίγιο-Πύργο) μέσα στο καλοκαίρι...........
Αυτή την συνάντηση δεν την χάνω με τίποτα!!!

Να την κάνουμε σε κάποια από τις όμορφες παραλίες της περιοχής! :wink: :wink:

:D :D :D
Να παμε πρωτα για 5x5, να πεσουν τα στομαχια?

Reaction score
0
Θά πρέπει νά αφιερώσω μπόλικη σκέψη γιά νά ανακαλύψω βελτιώσεις.
Ως τότε we are the champions my friends!

Reaction score
1
Ευχομαι το Avsite να μεγαλωσει οπως μεγαλωνουν και οι γνωσεις μας μεσα απο αυτο και να 1000ασει οχι μονο σε μελη αλλα και σε χρονια.ΧΑΡΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ :D :D :D

Reaction score
30
Τις θερμότερες ευχές και απο μένα παιδιά.....
πάντα να μας ενημερώνετε με τον δικό σας (καλύτερο) τρόπο!!!!!!

Reaction score
5
Εβδομάδα AVSite..... :!:

- Για να είμαι ειλικρινής όμως όλη αυτή η ηρεμία μου την έχει καρφώσει στα νεύρα :twisted:  :twisted:  :twisted:
- Γιατί ρε παιδιά δεν βριζόμαστε λίγο?
- Γιατί δεν πλακώνουμε τον ιδρυτή στο ξύλο να του σπάσουμε τα παϊδια?
- Που μου έχει την μουτσούνα του την χουντικιά για avatar και μου χαλάει την όρεξη κάθε πρωί?
- Αμ εκείνος ο Γενικός.... Λευτεριά στην Β. Μύκονο! Καλύτερα να βάλουμε Γενικό τον Βαλιανάτο!

:lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

Όλοι έχουν λόγο εδώ....
Σας έχει καρφώσει στα νεύρα αυτή η ηρεμία ε? Εγώ πάντως κάνω ότι μπορώ για την σπάσω! Μέχρι παλιό αδελφές σας είπα αλλά εσείς δεν αντιδράτε τι να πω!!

Λέω να κάνουμε ένα αλαλούμ να εκτονωθούμε λίγο! :lol: :lol:

Reaction score
13
Τα συγχαρητήριά μου και από μένα για την πολύ καλή προσπάθεια.Και αν συνεχίσουμε με αυτό τον ρυθμό σίγουρα θα μιλάνε στο εξωτερικό για όλους εμάς...keep walking

Johnnywalker!

Reaction score
152
avsite.......
Ο ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΚΑΙ ΙΝΤΕΡΝΕΤ!!!!!

Reaction score
1
Να καταθέσω και εγώ με τη σειρά μου τη γνώμη μου που ίσως να αξίζει ιδιαίτερης προσοχής λόγω του ότι είμαι νεότατο μέλος...

Λοιπόν...

Θα τα λέω στηριζόμενος στις λέξεις που έρχονται πρώτα-πρώτα στο μυαλό μου και ίσως γίνω και λίγο γραφικός (για εποχή 2005) αλλά για μένα είναι πραγματικότητα και λέω πέρα για πέρα αυτό που αισθάνομαι και αντίκρισα.

1. Συνέπεια-Αμεσότητα (Όσες φορές χρειάστηκα κάτι οι απαντήσεις που πήρα ήταν πληρέστατες και κυρίως άμεσες γεγονός φυσικά που το παρατήρησα και σε απαντήσεις που έλαβαν και άλλοι φίλοι εκτός από εμένα).

2. Φιλότιμο (Παρατήρησα ότι πολλοί φίλοι από εδώ που βοήθησαν δεν αρκέστηκαν μόνο στο να αναφέρουν απλά αυτό που ξέρουν αλλά έψαξαν-διάβασαν κιόλας προκειμένου να είναι ακριβέστερη η απάντηση-συμβουλή-βοήθεια).

3. Έλειψη "σνομπισμού" (Είναι γεγονός ότι ακόμα και απλούστατες ερωτήσεις λάμβαναν απάντηση από φίλους που μολονότι είναι "πολύ μπροστά" σε αυτά τα θέματα απαντούσαν με λεπτομέριες, αφιερώνοντας πολύτιμο από τον προσωπικό τους χρόνο δίχως ίχνος σνομπισμού και απαξίωσης ακόμα και στην πιο αφελή ερώτηση).

4. Φιλικό κλίμα αλλά και σεβασμός ουσίας και όχι τύπου (Απουσία πληθυντικού -δοκίμασα να τον χρησιμοποιήσω μια φορά και "τα άκουσα" :D - αλλά συνάμα αλληλοσεβασμός και τήρηση των ορίων... ).

5. ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ χιούμορ!!!! που δείχνει με μια διαφορετική νότα τη ζωντάνια που επικρατεί στο site.

άλλο δεν μου έρχεται προς στιγμήν αλλά είμαι βέβαιος ότι υπάρχουν και άλλα πολλά (ας βοηθήσει κάποιος... :D )

Τώρα όσο για προτάσεις αν και νέος εδώ έχω 1 την οποία αναφέρω με κάθε επιφύλαξη καθότι ίσως και να υφίσταται ήδη και να μην το γνωρίζω...

:idea: Εκτός των πολύτιμων stikcy με θεωρητικά θέματα θα ήταν πιστευω χρήσιμα και κάποια άλλα που θα συμπεριλάμβαναν θέματα όπως "τα βασικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις πριν αγοράσεις μια συσκευή" (λ.χ τα της εγγύησης ή απαιτήσεων που πρέπει να έχεις από κατάστημα) ή άλλο stikcy με κάποια στάνταρ χαρακτηριστικα (αντικειμενικα) που είναι απαραίτητο να έχει μία συσκευή και κάποια άλλα παρόμοια.
Αναφέρομαι δλδ σε μια κατηγοριοποίηση ερωτημάτων που εμφανίζονται συχνότατα, ειδικά από εμάς τους νέους στο χώρο. Με αυτό τον τρόπο πιστεύω θα υπήρχε διπλό κέρδος και για αυτούς που γνωρίζουν λίγα αλλά και για αυτούς που γνωρίζουν πολλά (λιγότερα post που θα αναφέρουν ίδια ακριβώς πράγματα :) ).

Reaction score
11
Συγχαρητήρια σε όλους και από μένα. Καλή συνέχεια

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΙ ΣΤΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΤΟΥ AVSITE

Reaction score
0
Και οι δικές μου ευχές να διατηρηθεί το ζεστό και παρείστικο κλίμα στο forum !

Reaction score
51
Web_Nautilus said:
:idea: Εκτός των πολύτιμων stikcy με θεωρητικά θέματα θα ήταν πιστευω χρήσιμα και κάποια άλλα που θα συμπεριλάμβαναν θέματα όπως "τα βασικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις πριν αγοράσεις μια συσκευή" (λ.χ τα της εγγύησης ή απαιτήσεων που πρέπει να έχεις από κατάστημα) ή άλλο stikcy με κάποια στάνταρ χαρακτηριστικα (αντικειμενικα) που είναι απαραίτητο να έχει μία συσκευή και κάποια άλλα παρόμοια.
Αναφέρομαι δλδ σε μια κατηγοριοποίηση ερωτημάτων που εμφανίζονται συχνότατα, ειδικά από εμάς τους νέους στο χώρο. Με αυτό τον τρόπο πιστεύω θα υπήρχε διπλό κέρδος και για αυτούς που γνωρίζουν λίγα αλλά και για αυτούς που γνωρίζουν πολλά (λιγότερα post που θα αναφέρουν ίδια ακριβώς πράγματα  :) ).

Γιάννη έχω ήδη ξεκινήσει αυτό ακριβώς στην CarAudio

http://www.avsite.gr/phpBB2/Lite/viewtopic.php?t=4693

Eίναι "κλειδωμένο" γιατί θέλω να γράψω ακόμα πολλά.........
(θα γίνει όταν βρω λίιιιιγο χρόνο ακόμα......Αυτή την εποχή είμαι στο ΠΗΞΙΜΟ!!!)

Στο database που θα ξεκινήσει μέσα στο καλοκαίρι θα μπουν όλα όσα αναφέρεις............ :roll: :roll: :wink:

Reaction score
1
Καλα κουραγια Γιάννη.... :D  :D

Μπορούμε να βοηθήσουμε λίγο πολύ όλοι νομιζω...
λ.χ το να αναζητηθούν κάποια χρήσιμα sites που εχουν συγκρισεις προιοντων ή αγορες μέχω νετ προοκειμένου καποτε να φτιαχτει ενας συγκεντρωτικος πινακας με αυτά ειναι κατι που μπορεί να το κάνει ο καθένας... χρονος & διαθεση να υπαρχει....

ξεφευγω ομως απο το θεμα...

με το καλο λοιπόν στα 1000 μέλη και παντα επιτυχιες

ΥΓ Γιάννη μπήκα και έριξα μια ματια... πολυ καλη δουλεια εύγε!!!

Reaction score
51
Web_Nautilus said:
ΥΓ Γιάννη μπήκα και έριξα μια ματια... πολυ καλη δουλεια εύγε!!!
......αλλά ακόμα λίγη!!!
:oops: Δυστυχώς δεν έχω τον χρόνο και κυρίως την πνευματική διαύγεια για να γράψω όλα αυτά που θα ήθελα......Γι αυτό άλλωστε είναι ακόμα κλειδωμένο..........

Θα γίνει όμως πολύ πιο ολοκληρωμένο!!! :D

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Αρχιζω να περναω τα δωρα σιγα σιγα οπως αυτα κανονιζονται.

Υπενθυμιζω για ακομα μια φορα πως για να μπορεσετε να εχετε συμμετοχη στην τελικη κληρωση θα πρεπει να γραψετε ενα μηνυμα σε αυτο το thread.

Μονο οσοι γραψουν παρακαλω , και οχι ολοι :wink:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.130
Members
38.534
Νεότερο μέλος
Drizzt