EΒΔΟΜΑΔΑ Avsite

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Θα συνεχισω αργοτερα και με αλλα δωρα αλλα εσεις μπορειτε εν τω μεταξυ να γραφετε( και οχι να με γραφετε) :lol: :lol:

Reaction score
0
Εύχομαι να συνεχίσετε την εξαιρετική δουλειά που κάνετε με το ίδιο μεράκι. Ο αριθμός των μελών δεν είναι αυτοσκοπός αλλά η επιβραβευση της προσπάθειά σας.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Συνεχιζω με τα δωρα

Απο τον Βαγγελη Λαμπρου:

Mια δωρεαν ρυθμιση colorfacts του βιντεοπροβολεα σας αξιας ...5000 ευρω :lol: :lol: :lol: (τι γελατε ρε σεις?τοσα δεν λενε οτι παιρνει? :mrgreen: )

Παντως το δωρο ισχυει

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Συνεχιζω με τα δωρα αργοτερα...

Παρακαλω μην ξεχνατε πως μπορειτε να γραψετε οτιδηποτε σε αυτο το thread-εως αυτη την Κυριακη τα μεσανυχτα- και να εισαστε υποψηφιοι(θα σας πω αργοτερα πως) για τα δωρα που ευγενικα προσφερουν οι διαφορες εταιρειες

Reaction score
786
Επηρεασμενος απο μια ιστορια που ειδα εχθες στις ειδησεις, σχετικα με εναν επιχειρηματια που εβαζε τους υπαλληλους του καθε πρωι να τραγουδουν τον υμνο της εταιριας...

(Πάμε, στον γνωστο ενδοξο ρυθμό...)

Site πιο μεγαλο, δεν υπαρχει αλλο
δεν υπαρχει αλλο πιο ηλεκτρονικό
και χιλιαδες μελη
ροκ και τσιφτετέλι
ειναι ολη μερα στο forum αυτό

Εχουμε LCDάδες, εχουμε DLPάδες
εχουμε και λιγους "αναλογικούς"
κανουμε τεστάκια
κυριως προβολάκια
δινουμε και δωρα στους πιο τυχερους

Σε αυτο το site, ξέχνα τα off-side
δεν θα δεις βρισιδι ουτε τσακωμούς
ειμαστε ολοι φιλοι
ντίλι το καντήλι
δεχομαστε ακομα και Ολυμπιακούς

(Ολοι μαζι...) AV Site!!! AV Site!!! AV Site!!! Κρα, Κρα, Κρα!!!

:lol:

Reaction score
164
Να που βρήκα πού θα γράψω το πρώτο μηνυμά μου, μιας και δεν ήθελα να αρχίσω με ερώτηση :D
Παρακολουθώ το site μάμποσες εβδομάδες και απλά έχω εντυπωσιαστεί. Μπράβο για την πολύ καλή δουλειά σας, μπράβο για την όρεξή σας, μπράβο για τις γνώσεις σας, μπράβο, κυρίως, για το ότι μοιράζεστε τα όσα ξέρετε με τους μη έχοντες και κατέχοντες.
Πάω τώρα να ξεκινήσω των καταιγισμό των ερωτήσεων (είμαι άσχετος που θέλει να τα στήσει όλα με τη μία, οπότε ετοιμαστείτε :D )
Καλή συνέχεια!

V

VIDEOMIX

Guest
Eίσαι όμως σχετικός σε πολλά άλλα θέματα. Καλωσόρισες φίλε.

Reaction score
3
Συγχαρητηρια κι απο μενα για το πολυ καλο site που εχετε φτιαξει.
Δεν ηξερα οτι ηταν μολις εννεα μηνων,μεγαλη εκπληξη αφου ειναι πολυ μικρο διαστημα για τοσα πολλα μελη...Το καλο ειναι οτι παρατηρειται γεωμετρικη προοδος!!!

Μοναδικη προταση μου ειναι η μεγαλυτερη στηριξη της κατηγοριας HTPC,αφου πιστευω οτι ισως δεν εχει αρκετα θεματα για την προβολη ταινιων.Απ' οτι φαινεται τα HTPC σιγα σιγα μπαινουν σε πολλα σπιτια και ολα δειχνουν οτι ειναι το μελλον στην οικιακη διασκεδαση και την προβολη βιντεο.Αυτο μονο και παντα καλοπροαιρετα...

Επισης ενα μεγαλο μπραβο στα συγκριτικα τεστς με τους προβολεις και τα διαγραμματα.Απιστευτη δουλεια!Πραγματικα κατι ιδιαιτερο!Μας ανοιγετε τα ματια οπως κανενα περιοδικο ή site δεν εχει κανει...

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Επηρεασμενος απο μια ιστορια που ειδα εχθες στις ειδησεις, σχετικα με εναν επιχειρηματια που εβαζε τους υπαλληλους του καθε πρωι να τραγουδουν τον υμνο της εταιριας...

(Πάμε, στον γνωστο ενδοξο ρυθμό...)

Site πιο μεγαλο, δεν υπαρχει αλλο
δεν υπαρχει αλλο πιο ηλεκτρονικό
και χιλιαδες μελη
ροκ και τσιφτετέλι
ειναι ολη μερα στο forum αυτό

Εχουμε LCDάδες, εχουμε DLPάδες
εχουμε και λιγους "αναλογικούς"
κανουμε τεστάκια
κυριως προβολάκια
δινουμε και δωρα στους πιο τυχερους

Σε αυτο το site, ξέχνα τα off-side
δεν θα δεις βρισιδι ουτε τσακωμούς
ειμαστε ολοι φιλοι
ντίλι το καντήλι
δεχομαστε ακομα και Ολυμπιακούς

(Ολοι μαζι...) AV Site!!! AV Site!!! AV Site!!! Κρα, Κρα, Κρα!!!

:lol:

Αν κατάλαβα καλά η μουσική είναι από γνωστό ύμνο Ευρωπαικής ομάδας! :wink: :wink:

Με ενθουσίασε αυτό!

:lol: :lol: :lol:

Reaction score
0
Συγχαρητηρια λοιπον και απο μενα σε ολο το avsite. (Η ευκαιρια να δω το κ. Βαγγελη Λαμπρου να ρυθμιζει τον προβολεα μου ηταν πολυ μεγαλη για την αφησω να παει χαμενη! :shock: )

Reaction score
51
Αντρέα μπράβο....... :D :D :D :D
Όλα τα δωράκια είναι πολύ καλά!!!

Αν κερδίσω, ό,τι κι αν είναι θα μου φανεί χρήσιμο!!

Αν μου "κάτσει" η ρύθμιση από τον Βαγγέλη τα έξοδα για να τον κατεβάσω στην Πάτρα θα τα καλύψεις εσύ Αντρέα??? :lol: :lol: :lol: :lol:

Αααα....το βρήκα!
Θα του πω ότι θα τον φέρω εγώ με το αυτοκίνητο οπότε από φόβο θα κατέβει μόνος του!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
(να αρχίσω να κατεβάζω φωτογραφίες με το κοντέρ στα 200??? :lol: :lol: :lol: )

Reaction score
14
:D
Και εγώ με τη σειρά μου, προσφέρω 5 μπλουζάκια AVSITE, που θα τα πάρω αύριο.

:lol: :lol:

Reaction score
0
Οί σοβαρές προσπάθειες πρέπει νά ανταμοίβονται.Τί νά χαρίσεις σέ ένα site πού τά έχει όλα;Εμπρός νά τό παρασύρουμε στό τέρμα κορυφή.Καί νά ευχηθούμε νά διατηρηθεί όπως είναι σήμερα στήν διάρκεια τού μεγάλου ταξιδιού.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.110
Members
38.532
Νεότερο μέλος
NIK DRAGON