Θέλω και εγώ με τη σειρά μου να ευχαριστήσω τον Ανδρέα για την αψογη αντιμετώπιση που είχαμε ως πελάτες και για την διάθεση του να μας απαντά σε όλες τις απορίες παρόλο το τρομερό "πήξιμο" που υπήρξε αρκετές φορές.
Τώρα για την παρουσίαση:
καταρχήν η εμπειρία μου δεν είναι τόσο μεγάλη για να βγάλω ασφαλή συμπεράσματα, πάντως μπορώ να ξεχωρίσω την άψογη εικόνα την ζωντάνια των χρωμάτων
και το βάθος πεδίου που έβγαλε ο action III, σαφώς συμφωνώ και εγώ ότι το δείγμα δεν ηταν ότι καλυτερο θα μπορούσε αλλά να είστε σιγουροι όλοι ότι και ο αγώνας για να μπορέσουμε να έχουμε τον action III, και να μας επιτραπεί να τον τεστάρουμε ήταν κάτι πολύ δύσκολο.
Πάντως αν είχα το χρηματικό ποσό με κλειστά μάτια θα έπερνα αυτον τον projector λόγω των τεράστιων δυνατοτήτων που έχει όπως πολύ σωστά ανέφερε και ο ανδρέας.
Επίσης ένα άλλο σημαντικό σε σχέση και με τον ανταγωνισμό είναι οι πολλές ώρες παιξίματος της λαμπας , αν δεν κάνω λάθος σε economy mode γύρω στις 5000 'ωρες και στη χαμηλή τιμή για τέτοιο projectora της λάμπας.
αυτά για την ώρα και ελπίζω και εις ανώτερα!!!!!!!!!
περασα και εγω κλεφτα απο το μαγαζι να δω τα καλουδια.ημουν σιγουρος οτι απο το blue ray δεν θα βλεπα κατι καλυτερο απο τα γνωστο υλικο που εχουμε στο pc μας.
ο προβολεας πολυ καλος πανακριβος αλλα παιζει για ειδικες καταστασεις.σε ειδικο χωρο να ανοιξεις πολλες ιντσες χωρις να πεσει η φωτεινοτητα.οταν τον βλεπαμε και με τις 2 λαμπες αναμενες μαζι με φωτα σχεδον νομιζες οτι εβλεπες 100 lcd tv!
θα ηθελα να δω και καποια ταινια αλλα δυστυχως δεν υπηρχε.αυτο που ειδα μου αρεσε αλλα δεν τρελαθηκα.ειδικα στην διαφορα 720 kai 1080p και σε αυτο συμφωνησαμε ολοι πιστευω.ολη η εικονα θα παιχτει στο ποσο καλες μεταφορες θα κανουν απο τις μητρες των ταινιων και αν θα εχουν μπολικο bitrate.