Eλα να τσακωθούμε ντάρλινγκ....

Y

Yiannis_B

Guest
Διάλειμμα...αγαπημένο γιατί είναι συνδεμένο με πολύ ιδιαίτερες καταστάσεις...:)

...ρε κ@ργιόληδες, πρώτα είναι η μουσική και μετά τα γαμ@συστήματα...:drinks:

....σκεφτείτε να ήταν όλοι κουλοί στον κόσμο αυτό, και κανένας να μην έγραφε ή να έπαιζε μουσική... :rolleyes:

Last edited by a moderator:

Reaction score
8.905
Γι' αυτό ειπώθηκε σε προηγούμενο σχόλιο ότι το καλύτερο σετ είναι 2 μονομπλόκ στερεωμένοι στις πλάτες των ηχείων - που λέει ο λόγος.
Λάθος.... και οι 30 πόντοι καλώδιο κάνουν “κόλπα”!
Είναι γνωστό εδώ μέσα αυτό... απλά εσύ το είχες ρίξει στα αθλητικά εκείνη την περίοδο...:p:laugh:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.633
Κάτσε να τον κάνω συντονιστή στα αθλητικά τότε...

TGD

Reaction score
10.537
Αυτό το ζήτημα έχει επιλυθεί από τα πρώτα σχόλια.
Ναι, αλλά το setup αυτό αφορά επίδραση του καλωδίου σε πηγή. Ενώ εγώ μιλάω για επίδραση στον ενισχυτή. Γιατί σε πηγή δεν έχω ακούσει ποτέ διαφορά από καλώδιο ρεύματος, ενώ σε ενισχυτή έχει τύχει να καταλάβω κάτι (ή έστω να νομίζω ότι κατάλαβα, ΟΚ;)

Reaction score
1.844
Κάτσε να τον κάνω συντονιστή στα αθλητικά τότε...
Εδώ κάνε με συντονιστή Γιώργο, εδώ στα χαϊεντικά. Να γίνει ... της γομολάστιχας. Όποια γνώμη είναι διαφορετική απ' τη δική μου - σωστή ή λάθος αδιάφορο - να πέφτει σβου. Φσσστ πόινγκ! :roflmao:
Ναι, αλλά το setup αυτό αφορά επίδραση του καλωδίου σε πηγή. Ενώ εγώ μιλάω για επίδραση στον ενισχυτή. Γιατί σε πηγή δεν έχω ακούσει ποτέ διαφορά από καλώδιο ρεύματος, ενώ σε ενισχυτή έχει τύχει να καταλάβω κάτι (ή έστω να νομίζω ότι κατάλαβα, ΟΚ;)
Σε ενισχυτή έχεις ακούσει διαφορές γιατί βλέπεις να αλλάζει το καλώδιο. Στραβός δεν είσαι. ;)

Υπάρχει καλωδιάς που να προτείνει το προϊόν του για ενισχυτές και όχι για πηγές ή το ανάποδο;
Επομένως το ίδιο καλώδιο - που δεν κάνει την παραμικρή διαφορά σε πηγές - θα επιδείξει την ίδια συμπεριφορά και σε προενισχυτές, τελικούς, ενεργά ηχεία κ.λ.π. Νομίζω;
:newrussian:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820
Αν ο Anemel γινει συντονιστης μας υποσχεται οτι θα αναλαβει να κανει το πρωτο εν Ελλαδι power Cable Sentoni Test για να κλεισουν στοματα,!!!!!

Καθαριστε τα αυτια σας και να ειστε σε ετοιμοτητα!!!!!!

Τι λετε?θα καταριφθουν οι μυθοι?

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820
Τελικα....για εμας τους τυπους που ακουμε διαφορες στα καλωδια ρευματος.........τις πταιει?
Φταινε τα αυτια μας?
Φταινε οι μηχανες μας?
Φταιει ο χωρος μας?
Φταιει η πεθερα μας?
Φταιει ο Εαρ?

Τι φταιει τελικα?

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.168
εγω παλι γιατι ακουω διαφορες κ μαλιστα πολλες φορες μπαμ? πολλες φορες αδιορατες? πολλες φορες οχι? ειμαι Χρυσαυτιας? γιατρε ειμαι καλα? η οοολα τα μηχανακια μου εχουν προβληματα η δεν ειναι καλα στημενα?

:D

Reaction score
752
εγω παλι γιατι ακουω διαφορες κ μαλιστα πολλες φορες μπαμ? πολλες φορες αδιορατες? πολλες φορες οχι? ειμαι Χρυσαυτιας? γιατρε ειμαι καλα? η οοολα τα μηχανακια μου εχουν προβληματα η δεν ειναι καλα στημενα?

:D
Δεν ειναι καλα τα τροφοδοτικα τους. Τι λεμε τοσες ωρες.? :gotcha:

Reaction score
1.844
Διοργανώστε μια δοκιμασία με τον τρόπο που περιγράφηκε ήδη και θα έρθω - όχι σαν ακροατής - να δώσω τις τελικές πινελιές. Όχι μυστικά, εις γνώσην όλων.

1. Φέρνω την κατάλληλη κουρτίνα.

2. Κρατώ τα τηλεχειριστήρια και κάνω τις αλλαγές Α - Β. Επειδή είμαι

εξασφαλίζεται η μηδενική ... παραπληροφόρηση για τα τεκταινόμενα.

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.168
Δεν ειναι καλα τα τροφοδοτικα τους. Τι λεμε τοσες ωρες.? :gotcha:
αααα οκ, ειπα κι εγω...δηλαδη οταν ειναι ολα τελεια , δεν πρεπει να ακουγεται τιποτα ετσι?

παλιομηχανακηδες...

;)

Reaction score
1.147
Διαφορετική είναι η αλήθεια. Στη φθηνή - aka μέτρια - συσκευή, οι πιθανότητες να προσδώσει καλύτερη ποιότητα ήχου ένα καλώδιο ρεύματος είναι αυξημένες απ' ότι σε μια καλοφτιαγμένη. Πολύ λίγες και πάλι - οι πιθανότητες - αλλά αυξημένες.

Εδώ μέσα υπάρχουν άνθρωποι που ακούν καλύτερα από μένα, όπως έχω διαπιστώσει στο παρελθόν.

Ακούν συχνά διαφορές στα καλώδια ηχείων. Ειδικά σε νορμάλ στησίματα, ένας τελικός και 2,5-3 μέτρα, ή παραπάνω, το κάθε κανάλι για τα ηχεία. Πιο εύκολα ακούγονται οι διαφορές όταν τα ηχεία είναι ρευματοβόρα. Γι' αυτό ειπώθηκε σε προηγούμενο σχόλιο ότι το καλύτερο σετ είναι 2 μονομπλόκ στερεωμένοι στις πλάτες των ηχείων - που λέει ο λόγος.

Ακούν συχνά διαφορές στα καλώδια interconnect, γιατί ορισμένες συσκευές έχουν ιδιαιτερότητες στα χαρακτηριστικά του σταδίου εξόδου ή εισόδου. Και κάποιοι χώροι ακρόασης περισσότερο παράσιτο - βιομηχανικό, ραδιοκύματος ή άλλο - από κάποιους άλλους.

Ακούν συχνά διαφορές σε φίλτρα ρεύματος, με δεδομένο ότι το ρεύμα της ΔΕΗ δεν έχει προσανατολισμό την ποιότητα - τάσεων και κυματομορφών.

Αυτοί όλοι, που ακούν καλύτερα από μένα επαναλαμβάνω, καλώδια ρεύματος δεν ακούνε! Σιγά μην ακούνε τη μύγα να πετάει. Δεν στηρίζω την άποψή μου σε προσωπική γνώμη, αλλά σε δοκιμασίες τυφλές που έχουν γίνει στο παρελθόν και κανείς δεν μπόρεσε να διακρίνει διαφορές. Στο εξωτερικό βέβαια, γιατί εδώ τυφλή δοκιμασία με την πλήρη έννοια του όρου δύσκολο να γίνει.

Ο Έλλην χαϊεντάς θέλει αβάντα για να συμμετάσχει σε τέτοιες δύσκολες, για το χαϊεντικό του status, καταστάσεις.

Αυτό το ζήτημα έχει επιλυθεί από τα πρώτα σχόλια.
Μεχρι προτινος ειχα τις ιδιες αποψεις. Φιλος που αγορασε μετα απο ακροαση καλωδια ac της furutec ειχε την καλωσυνη να μου
δανεισει ενα το οποιο χρησιμοποιησα στον τελικο μου.Δεν το ΠΛΗΡΩΣΑ το δανειστηκα.
Οσο και να το εψαξα παντα με το συγκεκριμενο καλωδιο ο ηχος ηταν απιστευτα καλυτερος.Εκανα το ιδιο test με φιλο μηχανικο ηχου
που ηταν ιδιαιτερα καυστικος ,εννοειτε εναντιον, και το συμπερασμα του ηταν το ιδιο.
Εξηγηση δεν εχω. Το να πληρωσει καποιος για ενα τετοιο καλωδιο ειναι αλλο ζητημα μιας και πιστευω οτι χωρις δοκιμη στο συστημα του ισως απογοητευτει αν βασιζεται σε αποψεις αλλων

Last edited:

Reaction score
752
αααα οκ, ειπα κι εγω...δηλαδη οταν ειναι ολα τελεια , δεν πρεπει να ακουγεται τιποτα ετσι?

παλιομηχανακηδες...

;)
Οχι βρε, οταν ειναι ολα τελεια δεν παιζει ρολο το καλωδιο.
Μπορεις να βαλεις δηλαδη απο πορτατιφ.
:dance2:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter
  • rose.athens
    Not in the mood Mod

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.885