Eνδοτικοτητα κεφαλης - συχνοτητα συντονισμου συστηματος... Αληθεια η "αρλουμπες"?

Reaction score
11.740
Μετα "τρως ολους τους ανωμαλους ψηφιολαγνους στην μαπα" που οταν ειχαν πικαπ επαιζε σαν "κλαμπατσιμπανο" να σου λενε για "ανωτερωτητα των ψηφιακων".... Καλα να ειναι καποιος "ασχετος", αλλα να μην θελει να μαθει κι'ολας?
Μόνος σου ξεκίνησες, χωρίς να σε πειράξει κανείς. Η δράση φέρνει και αντίδραση.

mouseslept

Buckalis Επαγγελματίας
Reaction score
343
Μόνος σου ξεκίνησες, χωρίς να σε πειράξει κανείς. Η δράση φέρνει και αντίδραση.
φυγε απο εδω...
Τόσες αρλούμπες μαζεμένες είχα χρόνια να διαβάσω.
Αυτή όμως

Aν καταφερεις (ολοκληρο) το συστημα αναγνωσης να εκβαλει την ενεργεια αστραπιαια, μετα η συχνοτητα συντονισμου βραχιονα-κεφαλης (μονον) δεν εχει σημασια....

με τρέλανε…
Ωραια... τραβα στο Δαφνι λοιπον!

Reaction score
11.740
Έχω πραγματική απορία όμως πώς το record clamp αλλάζει τη συχνότητα συντονισμού βραχίονα-κεφαλής.

mouseslept

Buckalis Επαγγελματίας
Reaction score
343
Έχω πραγματική απορία όμως πώς το record clamp αλλάζει τη συχνότητα συντονισμού βραχίονα-κεφαλής.
Δεν εχεις μυαλο, δεν διαβαζεις κιολας πραγματα που εχουν ειπωθει (ιδιον αυτου που δεν εχει μυαλο)...

Δεν υπαρχει συχνοτητα συντονισμου βραχιονα-κεφαλης... Υπαρχει μονο συχνοτητα συντονισμου "συστηματος αναγνωσης" οταν παιζει δισκο (εχει ειπωθει πριν).

Reaction score
11.740
Σοβαρέψου.
Burp.
Δεν εχεις μυαλο, δεν διαβαζεις κιολας πραγματα που εχουν ειπωθει (ιδιον αυτου που δεν εχει μυαλο)...

Δεν υπαρχει συχνοτητα συντονισμου βραχιονα-κεφαλης... Υπαρχει μονο συχνοτητα συντονισμου "συστηματος αναγνωσης" οταν παιζει δισκο (εχει ειπωθει πριν).
Το διάβασα. Ούτε εξηγείς τίποτα ούτε το πιστεύω. Έχεις καμιά αξιόπιστη πηγή να παραθέσεις να διαβάσω κι άλλο;

mouseslept

Buckalis Επαγγελματίας
Reaction score
343
Burp.

Το διάβασα. Ούτε εξηγείς τίποτα ούτε το πιστεύω. Έχεις καμιά αξιόπιστη πηγή να παραθέσεις να διαβάσω κι άλλο;
Θες αξιοπιστη πηγη οτι η συχνοτητα συντονισμου ειναι συχνοτητα του "συστηματος αναγνωσης" και οχι του συνδιασμου βραχιονα-κεφαλης? Googlare το... Δεν ασχολουμαι με ανοητους - χαβαλεδες... Ignore list.

Reaction score
11.740
Ignore list.
Τώρα με πλήγωσες.
Εννοείται το έχω ψάξει το θέμα. Όλοι λάθος τα λένε.

Και η Ortofon:

Και αυτή:

Κρίμα που δε θα διαβάσεις αυτό το post. Προφανώς εσύ κάνεις κάποια άλλη αναζήτηση που εγώ δε γνωρίζω να κάνω. Και δε θες να μου πεις κιόλας. Μπράβο, κέρδισες τις εντυπώσεις μεγάλε πικαπογκουρού.

Last edited:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.663
Τόσες αρλούμπες μαζεμένες είχα χρόνια να διαβάσω.
Αυτή όμως

Aν καταφερεις (ολοκληρο) το συστημα αναγνωσης να εκβαλει την ενεργεια αστραπιαια, μετα η συχνοτητα συντονισμου βραχιονα-κεφαλης (μονον) δεν εχει σημασια....

με τρέλανε…
Εγώ αντιθέτως έπαθα εγκεφαλικό κοκομπλοκο σε αυτό το σημείο

Ακομα και η χρηση clamp η οχι αλλαζει την συχνοτητα συντονισμου του συστηματος.
Και πρόσεξε, μιλάμε για συχνότητα συντονισμού κεφαλής βραχίονα.

Μλκα παραδινομαι, δεν αντέχω άλλο κάρβουνο. 😜😂🤣

Reaction score
23.033
Τώρα με πλήγωσες.
Εννοείται το έχω ψάξει το θέμα. Όλοι λάθος τα λένε.

Και η Ortofon:

Και αυτή:

Κρίμα που δε θα διαβάσεις αυτό το post. Προφανώς εσύ κάνεις κάποια άλλη αναζήτηση που εγώ δε γνωρίζω να κάνω. Και δε θες να μου πεις κιόλας. Μπράβο, κέρδισες τις εντυπώσεις μεγάλε πικαπογκουρού.
Αυτά βρε συ είναι γνωστά. Άλλο θέλει να πεί ο άνθωπος. Και τα variables (4 τω αριθμώ) που βλέπεις να αναφέρει μόνο, είναι γιατί ασχολείται σαν κατσκευαστής κεφαλών η Ορτοφόν μόνο με το θέμα της κεφαλής και πως αυτή και μόνο μπορεί να επηρρεάσει.

Reaction score
11.740
Και πρόσεξε, μιλάμε για συχνότητα συντονισμού κεφαλής βραχίονα.
Είναι σύστημα λέμε, τί δεν κατάλαβες; Μετράει και τη μάζα του πλατό και του πικάπ και των σκαμπό μου μέσα.

toulou

Δικαναλίδης
Reaction score
2.333
Τόσες αρλούμπες μαζεμένες είχα χρόνια να διαβάσω. . .
"Επι λέξει, από τα χείλια μου το άρπαξες ρε μπαγάσα" ήμουν έτοιμος να γράψω, αλλά πρόσεξα οτι το πόσταρες από χθες, ενώ εγώ διαβάζω το νήμα αυτή τη στιγμή.
Ουάααχαχαχ

mouseslept

Buckalis Επαγγελματίας
Reaction score
343
Μετα "τρως ολους τους ανωμαλους ψηφιολαγνους στην μαπα" που οταν ειχαν πικαπ επαιζε σαν "κλαμπατσιμπανο" να σου λενε για "ανωτερωτητα των ψηφιακων".... Καλα να ειναι καποιος "ασχετος", αλλα να μην θελει να μαθει κι'ολας?
Αυτο!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.818
Members
38.498
Νεότερο μέλος
antikotsos