Eνδοτικοτητα κεφαλης - συχνοτητα συντονισμου συστηματος... Αληθεια η "αρλουμπες"?

mouseslept

Buckalis Επαγγελματίας
Reaction score
343
Μετα "τρως ολους τους ανωμαλους ψηφιολαγνους στην μαπα" που οταν ειχαν πικαπ επαιζε σαν "κλαμπατσιμπανο" να σου λενε για "ανωτερωτητα των ψηφιακων".... Καλα να ειναι καποιος "ασχετος", αλλα να μην θελει να μαθει κι'ολας?
Αυτο!

Σχεδιασαν μαλιστα και πικαπ (απο βακελιτη) που "γελαει και η μαιμου" μολις το "ακουσει"...

Reaction score
23.029
γελαει και η μαιμου
Για τον Δεκέμβριο εαν εννοείς τότε αυτό (που του αρέσει ο Κίνγκ και αυτά) :

Άντε πάει και αυτό το νήμα. Το ανέλαβαν τα μεγάλα κεφάλια. I am out. :D

mouseslept

Buckalis Επαγγελματίας
Reaction score
343
Για τον Δεκέμβριο εαν εννοείς τότε αυτό (που του αρέσει ο Κίνγκ και αυτά) :

Άντε πάει και αυτό το νήμα. Το ανέλαβαν τα μεγάλα κεφάλια. I am out. :D
me too.... Οι "ανθρωποι" (αστο καλυτερα) βγαζουν τα ματια τους μονοι τους στην ιδια τους την επιχειρηση!

mouseslept

Buckalis Επαγγελματίας
Reaction score
343
ε καλα δεν ειμαι και ο Αμιρ... 🐒
View attachment 252211
Ρωτα τον Αμιρ τοτε προτου "παρεμβεις" σε συζητησεις και πεταξεις κοτσανες.... Πεατου. "Αμιιρ μπορεις να μετρησεις την συχνοτητα συντονισμου ενος συστηματος βινυλιου ενω παιζει"?

Θα πας απο το κολητηρι στο κεφαλι για απαντηση....

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
44.191
οταν δεν παιζει δεν εχει συχνοτητα συντονισμου,αυτο το κσερω και γω 🐒
λυσαμε ολους τους υπολοιπους συντονισμους του χωρου και μας εμεινε ο μικροσυντονισμος της ακιδας :king::angel:

mouseslept

Buckalis Επαγγελματίας
Reaction score
343
οταν δεν παιζει δεν εχει συχνοτητα συντονισμου,αυτο το κσερω και γω 🐒
Συχνοτητα συντονισμου εχουν ολα οταν παιζουν... (και τα transport), μετρησιμη δεν ειναι, παρα μονο αν εχεις υψηλη αντιληψη να καταλαβεις το προβλημα στον ηχο και εχεις παει να ακουσεις σε μερικες εκατονταδες συναυλιες για να μπορεις να το εντοπισεις!

Τι να κανουμε φιλε μου? Τα ξαναειπαμε αυτα.... Οταν εσεις "πηγαινατε" εγω δεν ερχομουν... ξαναρχομουν!

wnet

Nearfield
Reaction score
18.363
τους αμουσους "μηχανακηδες" που δεν ακουν ποτε μουσικη αλλα μονον τα συστηματα τους - τα "κλαμπατσιμπανα" δηλαδη
Δίκαιο έχεις... υποτίθεται πως ο σκοπός είναι να ακούμε μουσική....

Το ερώτημα που έχω όμως είναι... αν θέλει τόση ασχολία μόνο για τη ...μάζα του βραχίονα (που υποτίθεται πως δε χρειάζεται να κάνεις κ κάτι αφού λίγο πολύ ότι ήταν να γίνει έγινε στο εργοστάσιο) (και δεν πήγαμε ακόμη στα υπόλοιπα συστατικά του πικαπ) ... δε γίνεσαι και συ ...μηχανάκιας;;;;

Αφού και να θες να ακούσεις μουσική... δεν προλαβαίνεις με τόσο τιουνάρισμα...

Εγώ πάντως θα κεράσω ψηφιακή μουσικούλα σε διάφορα "μέσα" και όποιο μπορείς....

mouseslept

Buckalis Επαγγελματίας
Reaction score
343
....ε καλα , μεγαλητερο προβλημα ειναι η συχνοτητα αποσυντονιζμου.. :boast:
Αυτο, οι ψηφιολαγνοι το εχετε με τους τονους με τα αμουσα κλαμπατσιμπανα που ακουτε... (οχι μουσικη βεβαια - ηχους (αποσυντονισμου φυσικα) απο τα συστηματα ακουτε)... Απο μουσικη δεν εχετε ιδεα παντως!

Last edited:

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
29.483
Συχνοτητα συντονισμου εχουν ολα οταν παιζουν... (και τα transport), μετρησιμη δεν ειναι, παρα μονο αν εχεις υψηλη αντιληψη να καταλαβεις το προβλημα στον ηχο και εχεις παει να ακουσεις σε μερικες εκατονταδες συναυλιες για να μπορεις να το εντοπισεις!

Τι να κανουμε φιλε μου? Τα ξαναειπαμε αυτα.... Οταν εσεις "πηγαινατε" εγω δεν ερχομουν... ξαναρχομουν!
Aσχετα από το πότε εσύ ξαναγύριζες , αλήθεια τώρα πιστεύεις ότι έχεις αντίληψη και αντιλαμβάνεσαι συχνότητες συντονισμού σε μερικές εκατοντάδες συναυλίες και το εντοπίζεις ως ΠΡΟΒΛΗΜΑ ? στο PA γμτ μου?
Στο PA ?
Μεγάλε πας καλά ?
Ασχολείσαι με τον συντονισμό στα PA ? ΟΠΟΥ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΤΠΚ? ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΡΑ?

mouseslept

Buckalis Επαγγελματίας
Reaction score
343
Aσχετα από το πότε εσύ ξαναγύριζες , αλήθεια τώρα πιστεύεις ότι έχεις αντίληψη και αντιλαμβάνεσαι συχνότητες συντονισμού σε μερικές εκατοντάδες συναυλίες και το εντοπίζεις ως ΠΡΟΒΛΗΜΑ ? στο PA γμτ μου?
Στο PA ?
Μεγάλε πας καλά ?
Ασχολείσαι με τον συντονισμό στα PA ? ΟΠΟΥ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΤΠΚ? ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΡΑ?
Ποιος ειπε ρε ανοητο troll οτι "αντιλαμβανεται συχνοτητα συντονισμου σε συναυλιες"? Oυτε απλα Ελληνικα του δημοτικου δεν μπορεις να διαβασεις... Ποσο μαλλον να συζητησεις!

Αντε (εντελως) ασυγκροτητο "βλημα¨... ignore list!

Last edited:

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
83.231
Ποιος ειπε ρε ανοητο troll οτι "αντιλαμβανεται συχνοτητα συντονισμου σε συναυλιες"? Oυτε απλα Ελληνικα του δημοτικου δεν μπορεις να διαβασεις... Ποσο μαλλον να συζητησεις!

Αντε (εντελως) ασυγκροτητο "βλημα¨... ignore list!
θα σε παρακαλούσα να ζητήσεις ειλικρινή συγνώμη από το μέλος John Markou

mouseslept

Buckalis Επαγγελματίας
Reaction score
343
θα σε παρακαλούσα να ζητήσεις ειλικρινή συγνώμη από το μέλος John Markou
Αν ζητησει συγγνωμη ΤΩΡΑ γιατι ΠΑΡΑΦΡΑΣΕ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΛΟ τα λεγομενα μου με μονο σκοπο να με προσβαλλει θα το κανω... ΤΩΡΑ ομως.!

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
83.231
Αν ζητησει συγγνωμη ΤΩΡΑ γιατι ΠΑΡΑΦΡΑΣΕ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΛΟ τα λεγομενα μου με μονο σκοπο να με προσβαλλει θα το κανω... ΤΩΡΑ ομως.!
ο αναμάρτητος πρώτος το μπουκάλι βαλέτω
ζήτησε συγνώμη σε παρακαλώ....έχεις άλλο επίπεδο εσύ..
είναι απαράδεκτες συμπεριφορές τέτοιου είδους σε ένα τόσο ενδιαφέρον και διαφορετικό νήμα

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
29.483
Αλήθεια τώρα εδώ δεν γράφεις ότι έχεις παρακολουθήσει κάμποσες εκατοντάδες συναυλίες και αντιλαμβάνεσαι την συχνότητα συντονισμού?
Αν είναι έτσι , και είσαι Αλβανός Βορειοηπειρώτης ή δεν ξέρω γω τι άλλο και τα Ελληνικά σου είναι ΓΤΠΚ σε παρακαλώ , μην γράφεις εδώ και κυρίως βέβαια μην τολμάς να απαιτείς να σου ζητήσω συγνώμη , ΓΙΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΟΥ .
ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ .

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.809
Members
38.497
Νεότερο μέλος
Κωνσταντίνος Παντός