Eνισχυτές Α/V 2012 edition.

Reaction score
1.187
Απάντηση: Eνισχυτές Α/V 2012 edition.

Την σειρά Aventage της Yamaha την έχει ακούσει κανείς; Ισχυρίζονται ότι είναι κατασκευασμένοι προς την audiophile προσέγγιση. ESS dac, high grade audiophile υλικά κλπ. "The AVENTAGE line of high-performance AV receivers is based on the audio design concept of providing a massive, full-bodied sound for movie sound effects and the accurate reproduction of music sources."

Εχει κάποιος εμπειρία από μηχάνημα αυτής της σειράς; Πάντα σε μουσική αναφέρομαι. Θα μπορούσε να σταθεί αξιοπρεπώς πλάϊ σε έναν καλό δικάναλο;

Reaction score
5.672
φυσικα και οχι .
για μενα παντα .
επαναλαμβανω . εαν το μπατζετ σου ειναι 100 ευρω πχ , βρες ενα 2καναλο με 50 ευρω και με τα αλλα πολυκαναλο .
νομιζω οτι δεν υπαρχει κατι που καλυπτει και τα δυο.

Sugah

Ζαχαρούλης
Reaction score
3.326
Προσωπικά είχα τον 2010. Δεν μπορώ να πώ ότι μου άρεσε με τα ηχεία μου να ακούω δικάναλα. Ίσα ίσα έφταναν φορές που ήταν λίγο ενοχλητικός στα δικά μου αυτιά πάντα. Με το που μπήκε πάνω τελικός, τα ηχεία άλλαξαν χαρακτήρα και απόδοση και όλα καλά και στη μουσική και στο σινεμά.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

σωστος, αλλα αμα εισαι γαργαλιαρης (εντος και εκτος τοιχων) ολο και κατι γινεται, ξεκινας απο τα εσω , και αν δεν, πας αγορα απο δυκτιο

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

Ναι μωρέ, όποιος θέλει φέρνει.
Οπως φέρνει Β&W o άλλος απ τα Γιάννενα.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

ελευθερη αγορα εχουμε, αν σου δωσει και σερβις πρωην σαραβελου, μια απο τα ιδια.......αλλιως εξωτερικο

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

που λεει ο λογος ,οι προσευχες και τα ευχελαια δεδομενα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.901
Members
38.518
Νεότερο μέλος