Eνισχυτές Α/V 2012 edition.

Reaction score
209
Απάντηση: Eνισχυτές Α/V 2012 edition.

Ανάργυρε, για αυτόματα συστήματα μιλάμε. Σου είπε κανείς τίποτε για τις γνώσεις σου και πως διορθώνεις κάτι που σου υπόσχεται "άστο επάνω μου"; Έλα νινί στον τόπο σου!

Παρακολουθούσαμε κι εμείς Κυριακαράκη κάποτε και ξέρουμε. Παρέμεινε πρόβλημα τότε. Μετά, ΟΚ.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

τα αυτοματα συστηματα εχουν δικαιωμα στο λαθος, ειδικα ο χρηστος στο σαιτ του ειχε ολοκληρο χωρο για να λυνει θεματα, αν το audy ειχε θεματα απλα δεν θα λυνονταν με συμβουλες αλλα με επεμβασεις σε σοφτ και χαρντγουερ, περα απο αυτο ,οπως καποιος εχει την διαθεση και δυνατοτητα πληρωνει ενα βιντεο καλιμπρειτορ και κανει την εικονα του με καποια στανταρντ ( αν κολλουν στα χνωτα του) ετσι αν καποιος εχει διαθεση να φερει καποιον στο χωρο του , περα απο την σωστη ισοσταθμιση μπορει να κερδισει πολλα , γιατι περα το οποιο οφελος μια ισοσταθμισης , μπορει να κανει- μαθει πολλα κανεις ,,,,,,αν το ψαχνει βεβαια, και αν το νοιαζει.......αλλιως οπως ειπες πετας ενα μικροφωνο και να τα βγαλει κουλα , του ρειχνεις το μπλειμ, προσωπικα επειδη δεν γεννηθηκα με γνωσεις στο πως μετρας , ασοχληθηκα και εξαντλησα (οσο χρειαστηκε) απο τον δημητρη στην αγγλια, μεχρι τον κυριακακη , και εφερα στον χωρο μου τον κυριο ραδιτσα πριν 2-3 χρονια , γιατι ενας πιονερος μου εκανε κουλα.......το ποσο ασχολειται κανεις , αναλογο κερδος εχει..........

Reaction score
1.187

Έλαμωρετωρα με το Audyssey που έκανε δύο χρόνια να ξεπεράσει τα προβλήματα με το sub που το έστελνε στα -12dB. Μέχρι να καταλάβει με ποιο DSP συνεργαζόταν, έριχνες πολλά software upgrades. Βλέπεις πολλοί οι κατασκευαστές, τρέχα γύρευε σε ποιον θα δουλέψει σωστά. Ντάξ' έχει πολλαπλές θέσεις μέτρησης που σημαίνει ότι το MCACC με τη μία αν δεν στοχεύουν τα ηχεία επάνω στο μικρόφωνο τα βγάζει εκτός φάσης.
Αλλά καλυτερότερο το MCACC if you ask me.
Το YPAO σε κανέναν δεν αρέσει ;

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

συμπαθητικο

Reaction score
28

Το YPAO σε κανέναν δεν αρέσει ;
Εγω το συχαινομουν να το πω χύμα το αυτόματο στον 3313 που εχω.εκανα το update προχτές και ξανά έτρεξα την αυτόματη και πήρα πολυ ωραίο ήχο για ταινίες αλλα ένσταση στην μουσικη.το σαμπ μου το έβαλε στο -10 αλλα βαράει παρα πολυ καλα.επισης μου έβγαλε ολα large εκτός τα πισω με full band τα ηχεία και τα πισω κρός στα 60hz.στεκει αυτο;να τα αφήσω ετσι;

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

στεκει να κανεις οτι σε φωτισει Το Αγιο Πνευμα, αν παντως εχει σαμπ ικανο να διαχειριστει ολη την χαμηλη πληροφορια, καλο θα ειναι να ξεφορτωσεις ολα τα ηχεια απο την πληροφορια που δεν μπορουν να δωσουν σε σταθμες ικανες ηδονιης, και πριν ξαναμετρησεις κοψε σταθμη απο το σαμπ,,,,,,,θα δεις αλλα πραματα........

Reaction score
28

στεκει να κανεις οτι σε φωτισει Το Αγιο Πνευμα, αν παντως εχει σαμπ ικανο να διαχειριστει ολη την χαμηλη πληροφορια, καλο θα ειναι να ξεφορτωσεις ολα τα ηχεια απο την πληροφορια που δεν μπορουν να δωσουν σε σταθμες ικανες ηδονιης, και πριν ξαναμετρησεις κοψε σταθμη απο το σαμπ,,,,,,,θα δεις αλλα πραματα........
Εχω καλο σαμπ το velodyne CHT-10Q
Το χαμηλώσα λιγο πριν κανω την ρύθμιση το περίμενα αυτο.
Οποτε προτείνεις να αφήσω την αυτόματη ενεργή και να τα κανω ολα small με 80hz cross?

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

ναι ειναι μια καλη αρχη , σωστη θεση στο μικροφωνο και φαιαρ ιν δεν χολ, αφου πουσαρεις το κρος του σαμπ στο μαξ και αφιλτραρεις την φαση μηδενιζοντας την

Reaction score
28

ναι ειναι μια καλη αρχη , σωστη θεση στο μικροφωνο και φαιαρ ιν δεν χολ, αφου πουσαρεις το κρος του σαμπ στο μαξ και αφιλτραρεις την φαση μηδενιζοντας την
Αυτο ακριβώς εχω κανει απο πριν την ρύθμιση...

Reaction score
29.594

ΚΛασσικός Αργύρης. Τι να λέμε τώρα......

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

tea να λεμε http://www.youtube.com/watch?v=o8AIvmKCAcE οπου κλαιμε ο κλαψιαρης, τζων δε κλασικ, κατι σαν το τζονι γουωκερ, φτηνο και μαπα,κατα τα αλλα μπασα εχεις ? :focus:το audys το κουμπωσες ?

Reaction score
766

πάντως, σε αυτό το τεστ προβληματίστικα λίγο ως προς τα αποτελέσματα των μετρήσεων που έβγαζε κάθε φορά το οντισι (XT32), σε σχέση με τις θέσεις ακρόασης...και στις δικές μου μετρήσεις, το έβαζα να "φέρει" τον ήχο για 8 θέσεις...ο τύπος μιλάει και για χρήση πχ minidsp στο παιχνίδι του "φέρνω τον ήχο"...

Υ.Γ. (δεν ξέρω αν σωστά το έβαλα σε αυτό το topic - και φυσικά δεν κάνω διαφήμιση στους denon:unsure: - ούτε στο εν λόγο forum:biggrin:)...

Reaction score
28

διαβασε και δω https://audyssey.zendesk.com/forums/64701-audio-and-home-theater αν δεν το εχεις κανει ηδη
τι ακριβως να δω απο εδω?
το dynamic volume το εκλεισα.σωστα?και εβαλα ολα τα ηχεια μικρα με κροσ στα 80 και το σαμπ στο τερμα by pass.σωστα?ολα αυτα αφου εγινε η ριθμιση και μετα τα αλλαξα την ρυθμιση....

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

γενικα, παντως ο γιος του 3313 φορα 32αρι, + και καλα μπλιμπλικια, μενοντας στην ιδια τιμη,.........

Reaction score
28

γενικα, παντως ο γιος του 3313 φορα 32αρι, + και καλα μπλιμπλικια, μενοντας στην ιδια τιμη,.........
Αυτο προσεξα και εγω συν μεγάλους πυκνωτες τροφοδοσίας....
Ισχύει οπως σου είπα πριν τα βήματα μην κανω τιποτα λάθος;

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

καλα πας

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads