Re: Απάντηση: Eπιχειρηση dvd club
Βεβαια μπορει και να κανω λαθος...:137:Και για ποιο λόγο οι εταιρειες παραγωγης στο Χολυγουντ, αφου θα υπαρχει το iptv, εχουν αρχισει να μετατρεπουν τις ταινιες τους απο dvd σε blu-ray?
Ευλογο ερωτημα ...
Πραγματι το επαγγελμα περναει δυσκολη φαση, αλλά πως να μη γινει αυτο, όταν για να ανοιξεις ενα video club franchise αλυσιδας, η μητρικη εταιρεια, ζηταει 70.000, 90.000 ακομα και 150.000 ευρω για να φτιαχτει ενα τετοιο μαγαζι συμφωνα με τα δικα τους προτυπα. Εκει το καταλαβαινω, το να δωσεις 100.000 ευρω για video club ειναι εξωφρενικο και ειναι βεβαιο οτι ΠΟΤΕ δεν προκειται να αποσβεστει η επένδυση.
Σωστο
Ισως ενα μικρο μαγαζι με πληθωρα καινουργιων ταινιων πρωτιστως, αν ειναι σε καλο μερος και το δουλεψεις εξυπνα και σωστα ?
Πιθανοτατα ναι... αν εισαι και επαρχια και δεν εχεις και τιποτα μεγαλες αλυσιδες διπλα σου (οι οποιες εκαναν αποσβεση τα χρυσα χρονια και τωρα ειναι καβαλα στο αλογο..)..θα ελεγα ακομα πιο ναι...δηλαδη αυτο βλεπω στην δικια μου πολη ετσι..το ξεκαθαριζω..
Σιγουρα παντως τα videoclub με τη σημερινη μορφη (μεγαλα καταστηματα 100, 150 τ.μ. και πλεον), με το ατελειωτο και αχρηστο stock ταινιων δεν εχουν καμια προοπτικη.
Τωρα πια οχι θα ελεγα...απλως γιατι ο κοσμος δεν εκτιμα το καλο cinema κατα τη γνωμη μου πια...οχι για κανενα αλλο λογο..(σε αυτο θα διαφωνουν πολλοι βεβαιως)
Αλλα η αληθεια ειναι οτι πχ οι ταινιες του Μπεργκμαν (μια επανεκδοση ) που εφερε το videoclub στη γειτονια μου πηγαν απατες , ενω κατι παπ@ριες με ddt ηχο και αλλες τοξινες σαρωνουν...