Eσεις ....τον δροσιζετε λιγακι????

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.844
Απάντηση: Eσεις ....τον δροσιζετε λιγακι????

Τέλος δεν μπορώ να πιστέψω οτι δεν εχει θόρυβο η όλη κατασκευή.Μιλάω για αεροδυναμικό θόρυβο, ε? δλδ την τυρβώδη ροη του αέρα.
Πως φαινεται ο πιλοτος αμεσως.Δεν κρυβεται η επαγγελματικη διαστροφη του με τιποτα:146:

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.426

Εγω θα εβαζα-αναβα το κλιματιστικο κ να του εριχνε δροσερο αερα μονο , γενικα δε θελω να πειραζω-ανοιγω καπακια σε τιποτα του ειδους:121:

Reaction score
29.754

Η μια λύση είναι αυτό που λέει η μουστόγρια , εε , ο Μανος ενοούσα.
Η άλλη είναι σίτα μεταλική η πλαστική πολύ ψιλή απο πράκτικερ η κάτι τέτοιο.
Επιμένω να κλείσεις τις μικρές τρύπες βλάσση, θα δουλεύει καλύτερα, ποιό αποδοτικά .

Reaction score
29.754

Πως φαινεται ο πιλοτος αμεσως.Δεν κρυβεται η επαγγελματικη διαστροφη του με τιποτα:146:
Ρε αει πάγαινε απο δω πέρα.:142:

Reaction score
6
Μανο,

Οι πιλοτοι (εχω φιλους και ξερω) περασαν φανταστικα στη ζωη τους φοβερα ωραια πραγματα κλπ κλπ...:126:που εμεις ουτε τα εχουμε δει ποτε. Ηταν και ειναι στο επικεντρο των...... αιθεριων υπαρξεων:126: ενω εμεις ξεροσταλιαζουμε αποτιστοι...:120:

Reaction score
29.754

Ελα ρε νίκο που γκρινιάζεις , οι πιλότοι έχουν κάτι ωράρια που εσυ δεν τα θες ούτε για δείγμα.ΠΧ πρωινή αλεξανδρούπολη η πρωινή κέρκυρα η πρωινά χανιά , η ηράκλειο , η κως η .............. άστο καλύτερα ρε νικόλα.by the way χρονια πολλά αγοράκι μου να σε χαίρεται όποια σε απολαμβάνει.
Νικο χρόνια πολλά ρεεεεεεεεε

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.133
Members
38.536
Νεότερο μέλος
George Markop