EGREAT EG-M31B HDMI NETWORK PLAYER

Reaction score
2
Απλά είχες παλαιότερο firmware που δεν είχε ενεργοποιημένο, ακόμη, το DTS Downmix.

Reaction score
0
εβαλα αποψε να δω μια ταινια hd 720p στο m31b και παρατηρησα το φαινομενο audio desync για 2 sec. η ταινια δεν βλεποτανε ετσι, και τη εβαλα σε απλο avi και την ειδα τελικα...
κριμα... γιατι ομως συμβαινει αυτο?

Reaction score
0
τελικα αυτο το προβλημα αφορα τις περιπτωσεις που διαβασα σε αλλα forum και ειναι στο firmware...

"audio sync issues" η "Lip sync problem with mkv-s"

κριμα αμα εχουμε τετοια θεματα, εγω μονο για HD το θελω.

Reaction score
0
Παιδια καλησπερα,

Θα ηθελα μια βοηθεια.
1.Τα mkv 720 και 1080p μια τα παιζει μια δε τα παιζει δηλαδη μολις επιλεγω τα συγκεκριμενα αρχεια εκει που παει να ξεκινησει να παιζει με γυρναει παλι στο αρχικο menu.Αρχικα το παρατηρησα με ενα movie jukebox που εχω εγκαταστησει και υπεθεσα πως ισως εκει να ειναι το προβλημα.Να σημειωσω πως αυτο δε το κανει παντα και με ενα reboot συνερχεται.
2.Το player ειναι συνδεδεμενο με HDMI μεσω ενος denon 1910 και εκει παρουσιαζεται το εξης:Η αναλυση απο τις ρυθμισεις Audio/Video ειναι ρυθμισμενη στα "720p 60Hz" οταν το βαζω στο Auto η στο "1080p 60Hz" τοτε εικονα κανει κατι σα flickering με μαυρες λεπτες γραμμες και μετα απο 1 λεπτο η εικονα χανεται και η τηλεοραση βγαζει το "Mode not supported".Εχω ηδη δοκιμασει τις ιδιες αναλυσεις σε απευθειας συνδεση με τη τηλεοραση χωρις προβλημα.Τα καλωδια δεν ειναι και τα καλυτερα αλλα νομιζω πως αυτο δε νομιζω να φταιει.Αυτο που καταλαβαινω ειναι πως κατι δεν αρεσει στον denon η στο player.

Το εχει αντιμετωπισει κανεις αυτο; η εχετε καμια ιδεα του τη μπορει να φταιει;

PS:Το firmware που φοραει το player ειναι το τελευταιο.

Ευχαριστω

Reaction score
0
Όταν λες τελευταίο διευκρίνησε λίγο, γιατί υπάρχει το κλασσικό τελευταίο (JUNE 2009) και το τελευταίο που υπάρχει στο forum της E-great που είναι Φεβρουαρίου 2010 (αν θυμάμαι καλά) που έχει κάποιες βελτιώσεις. Εγώ έχω περάσει του 2010 και είμαι μια χαρά. Παίζει και 1080p και 720p χωρίς προβλήματα...

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: Re: EGREAT EG-M31B HDMI NETWORK PLAYER

Όταν λες τελευταίο διευκρίνησε λίγο, γιατί υπάρχει το κλασσικό τελευταίο (JUNE 2009) και το τελευταίο που υπάρχει στο forum της E-great που είναι Φεβρουαρίου 2010 (αν θυμάμαι καλά) που έχει κάποιες βελτιώσεις. Εγώ έχω περάσει του 2010 και είμαι μια χαρά. Παίζει και 1080p και 720p χωρίς προβλήματα...
Που το βρηκες το φιρμ του 2010; μπορεις να δωσεις λινκ σε παρακαλω;

Reaction score
0
Γεια σε ολους.
Θα ηθελα λιγη βοηθεια.Εδω και 2 μερες δεν μου διαβαζει κανεναν εξωτερικο δισκο η flashάκι οτι και να του συνδεσω μου γραφει usb detected και μετα απο λιγο usb failed.Οι δισκοι που δοκιμαζω ειναι format σε ntfs ο ενας και το stickάκι σε fat32.Ο εσωτερικος δισκος συνεχιζει και δουλευει μια χαρα.
Οποιος αντιμετωπισε κατι τετοιο η γνωριζει κατι για αυτο το προβλημα παρακαλω ας βοηθησει.
Να στε καλα

Reaction score
0
Καλημερα σε ολους.

Ειμαι κι εγω κατοχος 31Β. Απο τους ευτυχεις μαλιστα, γιατι απο την αρχη παιζει τα παντα κανονικα, χωρις προβληματα. Και κατι ψιλα θεματακια που ειχα εγω απο αγνοια, εμπαινα εδω, εψαχνα λιγο και εβρισκα τις απαντησεις.

Τωρα εχω απορια που οσο και να διαβασα, απαντηση δεν βρηκα.

FLAC το ερωτημα!
Εχω αρχεια FLAC στον (εξωτερικο) σκληρο. Τα στελνει λοιπον κανονικα με HDMI στον ενισχυτη ( DENON 1910 ) και μαλιστα ολα παιζουν καλως.

Αλλα επειδη με τρωει να ψαχνομαι, ψαχτηκα. Στο audio input του DENON ζητησα information και μου βγηκε input 44,1khz. Τα Flac αρχεια ομως, ως ασυμπιεστα, δεν επρεπε να εμφανιζουν 192khz?

Μπορει καποιος να ριξει φως?

Reaction score
0
FLAC το ερωτημα!
Εχω αρχεια FLAC στον (εξωτερικο) σκληρο. Τα στελνει λοιπον κανονικα με HDMI στον ενισχυτη ( DENON 1910 ) και μαλιστα ολα παιζουν καλως.

Αλλα επειδη με τρωει να ψαχνομαι, ψαχτηκα. Στο audio input του DENON ζητησα information και μου βγηκε input 44,1khz. Τα Flac αρχεια ομως, ως ασυμπιεστα, δεν επρεπε να εμφανιζουν 192khz?

Μπορει καποιος να ριξει φως?

Τελικα, βρηκα μια απαντηση μονος μου. Το αυτονοητο: Υπαρχουν flac και flac. Και στα 44,1 και στα 192.

Ομως ανακαλυψα και multichannel Flacs στα 96Khz τα οποία δεν μορω να ακουσω. Το egreat δειχνει να τα διαβαζει κανονικα αλλα δεν εχω ηχο. Πρεπει να αλλαξω καποια ρυθμιση που δεν ξερω?

Reaction score
0
Απάντηση: EGREAT EG-M31B HDMI NETWORK PLAYER

Ενώ το μηχανάκι παίζει 'σχεδόν' τα πάντα,σε ορισμένα αρχεία (Movies) σε μορφή Divx,βλέπω εικόνα αλλά δεν ακούω ήχο (μόνο εναν διακεκομένο ήχο κάθε 2sec).
Σημειωτέων στο PC παίζει καλά.
Στις ιδιότητες βλέπω οτι είναι κανονικά 128 kbps MPEG Layer-3.
Οποιαδήποτε συμβουλή ευπρόσδεκτη.
Ευχαριστώ.
εχω κ εγω το ιδιο προβλημα υπαρχει λυση ?

Reaction score
0
EGREAT EG-R1 (HDMI MEDIA PLAYER)
παιδια πρωτη φορα ασχολουμε με media και θα ηθελα να μου πειτε δυο λογια για αυτο το μοντελο και αν αξιζει για αγορα. επισης να μου πειτε αν ειναι απο τελευταια αν οχι τελευταιο μοντελο της egreat.
thanks

Reaction score
0
EGREAT EG-M34A HD NETWORKED MEDIA TANK

μεταξυ των δυο πιο προτεινετε γιατι ειμαι ασχετος και ποιες ειναι οι σημαντικοτερες διαφορες τους?

Reaction score
1.458
Απάντηση: Re: EGREAT EG-M31B HDMI NETWORK PLAYER

παιδια πρωτη φορα ασχολουμε με media και θα ηθελα να μου πειτε δυο λογια για αυτο το μοντελο και αν αξιζει για αγορα. επισης να μου πειτε αν ειναι απο τελευταια αν οχι τελευταιο μοντελο της egreat.
thanks
Περσινά μοντέλα είναι αυτά,το πιο τελευταίο είναι αυτό

Reaction score
1.458
Απάντηση: EGREAT EG-M31B HDMI NETWORK PLAYER

Μάλλον στα παλιότερα μοντέλα συμβαίνει αυτό.Οπως κάνουν και οι περισσότερες εταιρίες άλλωστε.

Reaction score
0
για μου φαινεται οτι η egreat μας εγκατελειψε στον τομεα των firmware?
η egreat στα παλι'α μοντέλλα δεν πλήρωσε στην syabas τα δικαιώματα του firmware οπότε δεν έχει πια αναβαθμίσεις.μόνό απο το popcorn μπορείς να βάλεις νεο syabas firmware.εδώ υπάρχει ενα σχετικό ποστ,όποιος θέλει δοκιμάζει το firmware,εγώ δεν το έχω βάλει.
''Egreat has released a new firmware for the EG-34A

ftp://220.231.142.130/
account :admin
password:egreatworld123
(M34A,M31B,M33A)FW-201007.rar

Also mirrored by itokazie:
http://visualpro.fi/doc/198/sigma8635FW-201007.rar

It looks like this is the latest PCH A-110 firmware hacked to work on the Egreats. I have installed it on my EG-34A and it worked perfectly.''

Reaction score
0
μπηκα στο ftp και κατεβασα το αρχειο "M34A,M31B,M33A)FW-201007.rar".
εγω εχω το m31b. αυτο δεν ειναι το σωστο που πρεπει να βαλω?

Reaction score
0
επισης κατι αλλο? αν βαλουμε το firmware του pocorn υπαρχει μετα επιστροφη στο firmware της egreat αν κατι δε παει καλα?

Reaction score
0
το αρχείο είναι το σωστό,είναι το ίδιο για τα 3 μοντέλλα μάλλον.τώρα εάν μπορείς να γυρίσεις πίσω σε egreat δεν το ξέρω.λογικά θα μπορείς.αλλά ξανατονίζω δεν το έχω δοκιμάσει,δεν ξέρω καν αν θα το βάλω αφού δεν έχει κάποια τρελή αναβάθμιση,ούτε έχω πρόβλημα με το μηχάνημα μου.επέιδή υπήρχε η συζ'ητηση για firmware το έβαλα εδώ.είναι chacked και λόφω αυτού δεν ξέρω τι επιπ΄τωσεις μπορεί να έχει.στο σιτε λέει π΄'αντως όποιος το δοκίμασε δεν έιχε κανένα πρόβλημα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter
  • spylab
    TrumpoMusk
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.881