EGREAT EG-M31B HDMI NETWORK PLAYER

Reaction score
0
διαβασα τελικα οτι δε μπορεις να γυρισεις πισω εφοσον βαλει firmware του popcornhour.

χαζευα για λιγο και επεσε το ματι μου στο xtreamer, το οποιο μαλλον εχει φοβερη υποστηριξη κτλ... με βλεπω για κατι τετοιο.

Reaction score
0
διαβασα τελικα οτι δε μπορεις να γυρισεις πισω εφοσον βαλει firmware του popcornhour.

χαζευα για λιγο και επεσε το ματι μου στο xtreamer, το οποιο μαλλον εχει φοβερη υποστηριξη κτλ... με βλεπω για κατι τετοιο.
Σε ποιό site συζητιέται εκτενώς αυτό το firmware. Να δούμε μερικές απόψεις χρηστών να δούμε και αν αξίζει το ρίσκο. Είναι δρόμος δίχως επιστροφή αν δεν κάνω λάθος.

Προσωπικά πάντως ήμουν απόλυτα ευχαριστημένος με το Μ31Β και τα χρόνια που το έχω, έχουμε δει χιλιάδες ταινίες και σειρές. Η egreat όμως μας εγκατάλειψε πλέον. Η popcorn συνεχίζει κανονικότατα αν και παλιό μοντέλο. Ένας βασικός λόγος που τουλάχιστον εγώ πήρα μηχανάκι βασισμένο σε linux ήταν ότι περίμενα πολύ περισσότερη υποστήριξη και από την εταιρεία και από τους χρήστες (όχι για εφαρμογές που είναι φουλ). Για παράδειγμα ήμουν σίγουρος για unofficial λειτουργικό στους 8-10 μήνες. Διαψεύστηκα θεαματικά.

Reaction score
0
Ευχαριστώ πολύ.
Προσωπικά δεν μου φαίνονται αρκετοί αυτοί που το έβαλαν και δεν βλέπω και αναλύσεις σε τι είναι καλύτερο από αυτό του Δεκεμβρίου. Να πώ την αλήθεια με τρώει να το βάλω, αλλά σκέφτομαι τις συνέπειες (παντόφλα) σε πιθανή αποτυχία. :142:

Reaction score
0
έχω πλέον καταφέρει να βλέπω το egreat m31b και από το pc που έχει windows 7 και να τρέχω τα περιεχόμενά του, αλλά και από το Pc που έχω βάλει ubuntu. το πρόβλημά μου παραμένει οτι δεν μπορώ από κανένα Pc να γράψω πάνω στο δίσκο του egreat.μου λέει ότι δεν έχω δικαιώματα και δε με αφήνει και να τα αλλάξω.έχω δοκιμάσει τα πάντα. ακόμα και τις επεμβάσεις στη registry Που διάβασα κάπου.τίποτα.ξέρετε κανένα τρόπο να κάνω ουσιαστικά τους φακέλος του egreat να με αφήνουν να γράφω κιόλας και όχι μόνο να διαβάζω; σημείωση, οτι αυτό σημαίνει μόνο στο διαδικτυακό mode. όταν το συνδέω me usb ως δια μαγείας το "read only" του φακέλου με τις ταινίες εξαφανίζεται...

Reaction score
0
με αυτά τα username & password κάνω τις δουλειές μου. βλέπω το φάκελο, τα περιεχόμενά του, μπορώ από το σταθερό pc να τρέξω ταινία που βρίσκεται μέσα στο egreat, και το ανάποδο επίσης.ουσιαστικά όμως, ΜΟΝΟ οταν το συνδέσω με το usb καλώδιο μπορώ να γράψω πάνω του.Δεν μπορώ να γράψω πάνω του και να του μεταφέρω αρχεία δηλαδή, μέσω δικτύου.Δοκίμασα και με ftp σύνδεση, προσπάθησα να συνδεθώ και με telnet και να δώσω εντολές για να αλλάξει τα permissions αλλά τζίφος. Δεν με αφήνει καν στο telnet-installer.cgi (σύμφωνα με τον οδηγό για το τέλνετ που βρίσκεται στο θρεντ των "τιπς") να το κανω εκτελέσιμο. Μου βγάζει μύνημα ότι σε αυτό το file system δεν μπορώ να κανω write. Μόνη μου πιθανή λύση αν και δεν έχει νόημα πιστεύω, είναι οτι ο δίσκος είναι φορμαρισμένος σε NTFS. Αν ηταν σε ext3 μήπως γινόταν. Για αυτό όταν τον συνδεω με το usb σαν εξωτερικό δίσκο με αφήνει να κάνω αλλαγές στο NTFS σύστημα.Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω

Reaction score
0
Καλημερα,
Μπορει καποιος να μου πει ποιο ειναι το τελαιυταιο firmware update του m31b και που το βρισκω? (κοιταξα οσο μπορουσα προσ τα πισω αλλα μαλλον μπερδευτικα...)
Ευχαριστω.

Reaction score
0
Kalispera se olous...
Eimai enas akom katoxos tou M31B kai malista 2o sti seira afou to proto mas afise siksilous mia mera afou den ebgaze eikona katholou.
Afou to epsaksa apo do kai apo ekei (kai epidi eixe idi liksei i eggisi) pira to idio apo prosfora sto eshop. Monadiko problima apo tote o thorivos tou anemistira (pou einai eti fotos dinatoteros apo to palaio). Simera enas akoma filos epathe to idio me ena M34A. Eikona giok!
Oi erotiseis mou einai oi ekseis...
  1. Eixe kaneis allos paromio simproma se kapoio EGREAT και αν ναι βρήκε κάποια λύση? (να επισημάνω οτι εξακολουθει να δουλευει κανονικα σαν εξωτερικός (και ετσι το χρησιμοποιω ποια). Αυτο που συμπερανα εγώ είναι ότι εχει καεί η εξοδος ηχου-εικονας. (δεν βγάζει εικόνα με κανένα τρόπο συνδεσης...) Φυσικα δεν βλέπω ουτε καν start screen..
  • Σκεφτομαι την αντικατάσταση του ανεμιστήρα του καινούργιου(θορυβωδης) με αυτόν του παλαιού ή με κάποιον της αγοράς.. Εχετε εμπειρία ή κάποια προταση σε αυτό...?

• Ασχετη ερώτηση.. σχετική. Εχω καταφέρει το εξής κορυφαίο. Να κάνω ένα 3,5 dynamic και να μην μπορώ με τίποτα να τον δω από pc, αλλα παραδόξως να τον βλεπει το egreat είτε ως εσωτερικό είτε ως εξωτερικό και να παίζει ότι εχει μέσα!!! το προβλημά μου ειναι βεβαια ότι δεν μπορώ να σβήσω ή να βάλω τίποτα στο σκληρό αυτό, πόσο μάλλον να αντιγραψω περιεχόμενα του σε αλλον..? Καποια λύση (εκτος απο την προφανή του format...)
    Ευχαριστω...

Reaction score
1.458
Απάντηση: EGREAT EG-M31B HDMI NETWORK PLAYER

Τα greeklish απαγορεύονται φίλε μου στο φόρουμ.Θα σε παρακαλούσα τα επόμενα μηνύματα σου να είναι μόνο στα ελληνικά!:403:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: EGREAT EG-M31B HDMI NETWORK PLAYER

Τα greeklish απαγορεύονται φίλε μου στο φόρουμ.Θα σε παρακαλούσα τα επόμενα μηνύματα σου να είναι μόνο στα ελληνικά!:403:
Sorry , το διορθώνω.. τωρα.. και το ποσταρω εδώ γιατί δεν εχω πια προσβαση στο παλαιό μηνυμα.. Εχω ενα θεματακι με το πληκτρολόγιο μου.. και κανει δύσκολη τη συνεχή εναλλαγή γλώσσας..
Σε ευχαριστώ για την κατανόηση..

Καλησπέρα σε όλους...
Είμαι ένας ακόμα κάτοχος του M31B και μάλιστα 2o στη σειρά αφου το πρώτο μας άφησε σύξυλους μια μέρα αποφασίζοντας να μην ξαναβγάλει εικόνα.. καθόλου
Αφου το έψαξα απο δώ και από κεί (+ είχε λήξει η εγγύηση) πήρα ξανά το ίδιο από προσφορά στο eshop. Μοναδικό πρόβλημα από τότε ο θόρυβος του ανεμηστήρα (που είναι κατά πολύ μεγαλήτερος σε ένταση απο αυτόν του 1ου που είχα). Σήμερα ένας ακόμα φίλος μου , έπαθε ακριβώς το ίδιο με μένα με ένα M34A. Εικόνα καθόλου και απο καμία εξοδο-συνδεση.
Οι Ερωτήσεις μου είναι οι εξής:

1. Είχε κάποιος άλλος παρόμοιο σύμπτομα με το EGREAT και αν ναι βρήκε κάποια λύση? (να επισημάνω οτι εξακολουθει να δουλευει κανονικα σαν εξωτερικός (και ετσι το χρησιμοποιω ποια). Αυτο που συμπερανα εγώ είναι ότι εχει καεί η εξοδος ηχου-εικονας. (δεν βγάζει εικόνα με κανένα τρόπο συνδεσης...) Φυσικα δεν βλέπω ουτε καν start screen..
  • Σκεφτομαι την αντικατάσταση του ανεμιστήρα του καινούργιου(θορυβωδης) με αυτόν του παλαιού ή με κάποιον της αγοράς.. Εχετε εμπειρία ή κάποια προταση σε αυτό...?

• Ασχετη ερώτηση.. σχετική. Εχω καταφέρει το εξής κορυφαίο. Να κάνω ένα 3,5 dynamic και να μην μπορώ με τίποτα να τον δω από pc, αλλα παραδόξως να τον βλεπει το egreat είτε ως εσωτερικό είτε ως εξωτερικό και να παίζει ότι εχει μέσα!!! το προβλημά μου ειναι βεβαια ότι δεν μπορώ να σβήσω ή να βάλω τίποτα στο σκληρό αυτό, πόσο μάλλον να αντιγραψω περιεχόμενα του σε αλλον..? Καποια λύση (εκτος απο την προφανή του format...)
    Ευχαριστω...

Reaction score
1

Το θέμα βλέπω έχει αδρανήσει, πολλές ερωτήσεις - κανένας πρόθυμος να απαντήσει. κρίμα...

@platonas82
To egreat είναι μία μηχανή linux. Χρησιμοποιεί file system τύπου ext2 ή ext3. Τους δίσκους NTFS τους βλέπει σαν read-only, οπότε δεν μπορείς να γράψεις/σβήσεις. To PC σου βλέπει τον NTFS δίσκο που του συνδέεις με USB κανονικά.

@Zouao
Ο δίσκος σου είναι προφανώς φορμαρισμένος σε ext2 ή ext3. Το egreat τον βλέπει κανονικά. Στο PC σου δεν έχεις drivers για ext2/ext3. Βάλε drivers και θα δεις τα περιεχόμενά.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: EGREAT EG-M31B HDMI NETWORK PLAYER

Το θέμα βλέπω έχει αδρανήσει, πολλές ερωτήσεις - κανένας πρόθυμος να απαντήσει. κρίμα...

@platonas82
To egreat είναι μία μηχανή linux. Χρησιμοποιεί file system τύπου ext2 ή ext3. Τους δίσκους NTFS τους βλέπει σαν read-only, οπότε δεν μπορείς να γράψεις/σβήσεις. To PC σου βλέπει τον NTFS δίσκο που του συνδέεις με USB κανονικά.

@Zouao
Ο δίσκος σου είναι προφανώς φορμαρισμένος σε ext2 ή ext3. Το egreat τον βλέπει κανονικά. Στο PC σου δεν έχεις drivers για ext2/ext3. Βάλε drivers και θα δεις τα περιεχόμενά.
ΑΥΤΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΟ ΞΕΡΩ... ΟΜΩΣ.. η πλάκα είναι ότι ο δίσκος ΔΕΝ ειναι ext2/ext3 αλλά ntfs formated με εξέρεση τα 2 κομμάτια που κρατα για το Linux οταν φορμαρει το σκληρό το egreat. (μετα το αρχικό φορματ του egreat κάνω φορματ σε ntfs το μεγάλο κομμάτι του σκληρού - δεν λειτουργούν βέβαια τα torrent κλπ ετσι αλλα δεν τα χρησιμοποιώ όπως και να έχει..) βλεπεις αυτό το κάνω σε όλους τους δίσκους μου για να αποφευγω ακριβώς αυτό.. Το θέμα είναι οτι ο δισκος εγινε dynamic και δεν τον ενεργοποιεί απο το disk managment..
Tο θέμα με το ext2/ext3 το ξέρω γιατί έχω πάνω απο 7 σκληρούς και έχω καταλήξει σε αυτή τη λύση ώστε να αποφευγω τους εξτρα drivers. ολοι δουλευουν κανονικά εκτός απο αυτόν...
Ευχαριστώ παντως για την διάθεσή σου να μου απαντήσεις..

Reaction score
1

Ναι έχουν αναφερθεί και άλλες περιπτώσεις (στο ελληνικό διαδίκτυο) απώλειας της εικόνας χωρίς δυνατότητα επαναφοράς.

Εάν δεν πρόκειται για καθαρή βλάβη, δοκίμασε το συνδιασμό TV-mode με τα πλήκτρα 0...9 (στο εγχειρίδιο αναφέρεται το τι ανάλυση υποστηρίζει ο κάθε συνδιασμός). Είχε παρατηρηθεί σε παλαιότερα fw ότι μερικές φορές το μηχάνημα έχανε τη σωστή ρύθμιση της εξόδου (hdmi) και ουσιαστικά μόνο από composite έδειχνε.

Αρκετά παλαιότερα, είχαμε συζητήσει ότι σε αυτή τη συσκευή είχαν μελετήσει λάθος την απαγωγή θερμότητας, ακόμη και από τον επεξεργαστή (τυχαίο δεν νομίζω!)...είχανε βάλει αυτοκόλλητο θερμοαγώγιμο πάχους 0,5εκ.! Εάν ψάξεις σε αυτό το φόρουμ κάπου είχα προτείνει λύσεις τόσο για το θόρυβο όσο και για τη σωστή απαγωγή της θερμότητας...

Reaction score
2

Καλησπερα,

Κατοχος εδω και 10 μηνες του Μ31Β και εγω και πολυ ευχαριστημενος γενικοτερα με το εν λογο μηχανημα...
ομως... τελευταια ενω ανοιγει κανονικα και βλεπω στην τηλεοραση το μενου του και πλοηγουμε σε αυτο, οταν επιλεγω καποια ταινια (ειτε απο τον σκληρο είτε απο το ενσυρματο εσωτερικο δικτυο του σπιτιου ) δεν την αναπαραγαγει. Αρχικα αφου την επιλεξω βλέπω μονο μαυρη οθονη, χωρις ηχο χωρις τπτ και αφου πατησω στοπ και επιστροφη στο αρχικο μενου τοτε οποια ταινια και να επιλεξω μου πεταει μαυρη οθονη και μετα απο 2 δευτερολεπτα με επαναφερει παλι στην προηγουμενη οθονη.
Το προβλημα ξεκινησε ξαφνικα και μου το κανει σε αρχεια που πριν το προβλημα τα αναπαρηγαγε κανονικοτατα. Να υπογραμισω οτι αρχεια ηχου mp3τα αναπαραγαγει κανονικα.
Γνωριζετε κατι για αυτο το προβλημα? Υπαρχει λύση?

Reaction score
2

οχι φοραει ακομα το ιδιο που φοραγε απο οταν το αγορασα κανα 10 μηνο τωρα (090125).
Απο οσο εψαξα και διαβασα βλεπω οτι μας εγκατελειψε η υποστηριξη. Εχουμε καποιο λινκ για το τελευταιο?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.878
Members
38.512
Νεότερο μέλος
Squat