EGREAT EG-M31B HDMI NETWORK PLAYER

Reaction score
1
Καλησπέρα σε όλους.

Μετά από ένα μήνα αρμονικής συνύπαρξης με το egreat, άρχισαν δυστυχώς τα πρώτα προβλήματα.

Ξαφνικά χθες έχασα το δίκτυο. Δεν έχει επικοινωνία με τον υπολογιστή ούτε σύνδεση στο ίντερνετ. Το καλώδιο δεν φταίει γιατί το δοκιμάζω σε μια δικτυακή συσκευή που έχω δίπλα και δουλεύει κανονικά. Απλά σταμάτησε να ανάβει το λεντάκι του δικτύου στο egreat. Ξανατσέκαρα τις ρυθμίσεις αλλά τίποτα. Θέλω να αποφύγω το φορμάτ γιατί ο εσωτερικός σκληρός είναι γεμάτος υλικό.

Έχει κανείς καμιά ιδέα πριν το πάω πίσω στο eshop?
Το να περάσεις ξανά firmware και ΝΜΤ δεν απαιτεί format του δίσκου.

Δες την IP address που έχεις ορίσει στο egreat, επιβεβαίωσε πως είναι σωστή (συμβατή δλδ με το τοπικό σου δίκτυο) και κάνε ping από το PC σου να δεις αν παίρνεις απάντηση.

Αν τα έχεις σωστά και δεν παίρνεις απάντηση δοκίμασε να ξαναπεράσεις firmware και ΝΜΤ (ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ FORMAT).

Αν το πρόβλημα συνεχίζει δυστυχώς πας στο eshop.

Reaction score
2
Τώρα που το ξαναβλέπω, την τιμή στα 199 ευρώ την βγάζει μόνο όταν έχω κάνει login στο λογαριασμό μου στο e-shop,σαν "ειδική τιμή" με κόκκινα γράμματα.Όταν κάνω logout μου βγάζει μόνο την τιμή στα 215 ευρώ.Μάλλον θα είναι κάποια προσφορά για όσους έχουν λογαριασμό στο e-shop.

Reaction score
0
παίδες έχω 2 προβλήματα με τον EGREAT EG-M31B HDMI NETWORK PLAYER που έχω πάρει πρόσφατα.
1. του έχω βάλει μέσα 1 σκληρό WD 1terra όλα τα παίζει καλά
εκτός από τα HD αρχεία που όταν παίζουν δεν παίζουν στρωτά
και αραιά και που κολλάει λίγο και συνεχίζει ,αυτό γίνεται ανα
τακτά χρονικά διαστήματα.
ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ?

2. Ενώ απο τον EGREAT βλέπω τον υπολογιστή , δεν μπορώ να
δώ απο τον υπολογιστή τον EGREAT . Το δίκτυο είναι ενσύρματο.
ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ?

Θα ήθελα άν κάποιος γνωρίζει ας μου πει. Ευχαριστώ.

Reaction score
62
παίδες έχω 2 προβλήματα με τον EGREAT EG-M31B HDMI NETWORK PLAYER που έχω πάρει πρόσφατα.
1. του έχω βάλει μέσα 1 σκληρό WD 1terra όλα τα παίζει καλά
εκτός από τα HD αρχεία που όταν παίζουν δεν παίζουν στρωτά
και αραιά και που κολλάει λίγο και συνεχίζει ,αυτό γίνεται ανα
τακτά χρονικά διαστήματα.
ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ?

2. Ενώ απο τον EGREAT βλέπω τον υπολογιστή , δεν μπορώ να
δώ απο τον υπολογιστή τον EGREAT . Το δίκτυο είναι ενσύρματο.
ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ?

Θα ήθελα άν κάποιος γνωρίζει ας μου πει. Ευχαριστώ.
Για το πρώτο υποψιάζομαι ότι φταίει το αρχείο. Κι εγώ αντιμετώπισα το πρόβλημα, που λες με 2-3 ταινίες. Δοκίμασε και με περισσότερες HD να διαπιστώσεις αν έχεις πρόβλημα τελικά.

Όσον αφορά το δεύτερο, πριν φορμάρεις τον σκληρό του egreat, που σε ρωτάει αν θες ext 2 ή ext 3, τι του όρισες? Γιατί τα windows βλέπουν μόνο ext2.

Reaction score
0
Το να περάσεις ξανά firmware και ΝΜΤ δεν απαιτεί format του δίσκου.

Δες την IP address που έχεις ορίσει στο egreat, επιβεβαίωσε πως είναι σωστή (συμβατή δλδ με το τοπικό σου δίκτυο) και κάνε ping από το PC σου να δεις αν παίρνεις απάντηση.

Αν τα έχεις σωστά και δεν παίρνεις απάντηση δοκίμασε να ξαναπεράσεις firmware και ΝΜΤ (ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ FORMAT).

Αν το πρόβλημα συνεχίζει δυστυχώς πας στο eshop.
Ευχαριστώ για την απάντηση. Το δίκτυο είναι σωστά ρυθμισμένο κι όταν είναι ανοικτό το led του δικτύου, όλα δουλεύουν μια χαρά. Κάνω ping, έχω πρόσβαση στον εσωτερικό σκληρό, δουλεύει ο torrent clint. Για κάποιο λόγο χάνεται ξαφνικά και πρέπει να κάνω μερικά restart στο egreat για να ξαναλειτουργήσει το δίκτυο.

Θα δοκιμάσω να ξαναπεράσω firmware και ΝΜΤ και βλέπουμε...

Reaction score
1
Απάντηση: Re: EGREAT EG-M31B HDMI NETWORK PLAYER

...Όσον αφορά το δεύτερο, πριν φορμάρεις τον σκληρό του egreat, που σε ρωτάει αν θες ext 2 ή ext 3, τι του όρισες? Γιατί τα windows βλέπουν μόνο ext2.
Ας προσέξουμε περισσότερο από εδώ και πέρα με το φορμάρισμα σε ext2, γιατί στο επερχόμενο firmware (Φεβρουαρίου) η δυνατότητα φορμαρίσματος σε ext2, έχει αφαιρεθεί!

(Απόσπασμα από την ανακοίνωση του νέου firmware για NMT Πλατφόρμα) :
"Removed EXT2 option for NMT installation
- Note: due to long term reliability issue with EXT2 on device that is frequently turned off abruptly"

Reaction score
1
Re: Απάντηση: Re: EGREAT EG-M31B HDMI NETWORK PLAYER

Ας προσέξουμε περισσότερο από εδώ και πέρα με το φορμάρισμα σε ext2, γιατί στο επερχόμενο firmware (Φεβρουαρίου) η δυνατότητα φορμαρίσματος σε ext2, έχει αφαιρεθεί!

(Απόσπασμα από την ανακοίνωση του νέου firmware για NMT Πλατφόρμα) :
"Removed EXT2 option for NMT installation
- Note: due to long term reliability issue with EXT2 on device that is frequently turned off abruptly"
Το διάβασα κι εγώ αυτό με το ext2. Αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να δίνουν μαζί και drivers για Windows που να βλέπουν ext3.

Έχει βρει κάποιος freeware drivers που βλέπουν ext3?
Εγώ βολεύτηκα με το ext2 και δεν έψαξα παραπάνω.

Νομίζω όμως πως αφορά αυτούς που θα φορμάρουν τον εσωτερικό δίσκο του egreat. Προσωπικά, με 300+ Giga φορτωμένα δεν σκοπεύω να αλλάξω filesystem.

Reaction score
1
Απάντηση: EGREAT EG-M31B HDMI NETWORK PLAYER

Για να δούμε, εάν θα δώσουν νέο οδηγό Win for ext3 (είναι θέμα πάντως Syabas και όχι Egreat).

Με βάση το "Note: due to long term reliability issue with EXT2 on device that is frequently turned off abruptly" φαίνεται ότι η κατάργηση του ext2, ήταν μόνο για αυτά τα απρόσμενα κλεισίματα της συσκευής και μόνο.

Θα έπρεπε πάντως να υπήρχε από την κοινότητα του linux, ένα εργαλείο μετατροπής ext2->ext3 χωρίς την απώλεια δεδομένων. Κάτι αντίστοιχο σαν το Fat->NTFS της Microsoft.

Reaction score
0
Μπορεί να μου πει κανείς ,γιατί ενώ απο το pc σε δύκτιο βλέπω τον σκληρό του EGREAT EG-M31B HDMI NETWORK PLAYER δεν μπορώ να γράψω σε αυτόν ? Δεν με αφήνει και γράφει ότι ίσως είναι κλειδωμένος ο σκληρός .Τι πρεπει να κάνω για να μπορώ να φράψω σε αυτόν απο το δύκτιο .?
Ευχαριστώ

Reaction score
0
μερικες αποριες και ερωτησεις.εβαλα χθες εσωτερικο δισκο 1τ,εκανα ασυρματη συνδεση,εγκατεστησα τις εφαρμογες απο το cd ολα καλα νομιζω! τωρα πως μπορω να διαχειριστω τον εσ.σκληρο και να τον γεμισω? 1.ασυρματα 2.συνδεοντας τον με το πισι 3.κουμπωνοντας του εναν εξωτερικο σκληρο.με λεπτομεριες plz. Ειδα πατωντας ο υπολογιστης μου τον εσωτερικο δισκο του EGREAT δοκιμασα με τον εξωτερικο σκληρο να του βαλω 2 ταινιες μια avi και μια mkv αντιγραφη επικοληση με την avi ok οταν το εκανα με την αλλη μου εβγαλε μηνυμα οτι δεν γινετε ο δισκος ειναι γεματος και πρεπει να του κανω εκαθαριση!!!??????

Reaction score
2
ρε παιδια ποτε θα βγει το νεο firmware (popcorn 01-17-090116-15-POP-402) για egreat m31b?
ποιο site θα το βαλει? to egreathd.com ???
Κάτσε να βγει για το popcornhour A110 πρώτα.Μάλλον αυτό θα το βάλει.

Απ'ότι λέει στο site θα ξαναστείλουν προϊόντα μετά τις 9/2 που τελειώνουν οι διακοπές τους,οπότε...

Reaction score
0
Casgle Client. Εχει κολλήσει στο STARTING και δεν λέι να ξεκολλησει.Εκανα ξανά install τα ΝΜΤ Applications αλλα τίποτα.Εσβυσα μέσω FTP Ολο τον φάκελο που δημιουργεί.Πάλι τίποτα.
Εχει κανείς το ίδιο πρόβλημα?

Reaction score
0
Originally Posted by yiannisz3
<<-χθες αγορασε και η αδερφη μου το μηχανακι αυτο.πηγα να εγκαταστησω το nmt που κατεβασα απο το δικτυο αλλα στο τελος της εγκαταστασης κολλαει και δεν το εγκαθιστα.το δοκιμασα 2-3 φορες και παλι τα ιδια.τωρα οποτε το ανοιγω με παει στο μενου της εγκαταστασης nmt απευθειας.υπαρχει καμια ιδεα γι αυτο.στο δικο μου οταν εκανα εγκατασταση δουλεψε κατευθειαν.στο αλλο το εχω κανει 3 φορες και τπτ...
-εχεις να δοκιμάσεις με κάποιο άλλο δίσκο?

-το αρχειο το εχω βαλει μεσα σε ενα usb stick.λες να φταιει αυτο?ετσι το ειχα κανει και σε μενα.
το format στον εσωτερικο το κανει κανονικα(1 ωρα και βαλε για ενα terra) και μολις τελειωνει για να εγκαταστησει το nmt βγαζει σφαλμα.τελικα του εκανα επαναφορα στις εργοστασιακες ρυθμισεις που εχει επιλογη,ακολουθησα παλι την διαδικασια αλλα τιποτα.
τα ιδια:101::101::101:

-Τσεκαρε το firmware πρωτα να ειναι το τελευταιο. Αν οχι εγκατεστησε το. Και μετα περνας τα nmt apps. Το ειδα να συμβαινει αυτο που λες σε φιλο με το M32 .... εφτανε στο 90% και κολλαγε.
Κανε αυτο που σου λεω και τα ξαναλεμε.>>

Λοιπον δοκιμασα να κανω και update στο software αλλα τιποτα.παλι μου βγαζει σφαλμα οτι και να κανω.τον δισκο τον εσωτερικο τον βλεπει κανονικα.τα αρχεια οτι και να βαλω απο το internet η το cd δεν τα δεχεται (nmt-software).τι αλλο μπορει να φταιει ρε παιδες?εχω απελπιστει γτ στο δικο μου δουλεψαν ολα κατευθειαν.επισης δεν εχω και ηχο απο τηλεοραση για κανενα φορματ ηχου

Reaction score
0
τελικα καταφερα να σβυσω αυτον το φακελο μεσω του προγραμματος "MIDNIGHT COMMANDER" που τρεχει μεσω telnet.
το εκανα εγκατασταση μεσω του Community software installer 1.0.3

μπορείς να δώσεις περισσότερες πληροφορίες?χω τι ίδιο πρόβληαμε,εγκατέστησα telnet στο ΝΜΤ μέσω του Community software installer 1.5.2.παραπέρα όμως τι έκανες?τί έτρεξες στον Η/Υ?εγκατέστησες και κάτι άλλο στο ΝΜΤ?

Reaction score
0
τελικα καταφερα να σβυσω αυτον το φακελο μεσω του προγραμματος "MIDNIGHT COMMANDER" που τρεχει μεσω telnet.
το εκανα εγκατασταση μεσω του Community software installer 1.0.3

μπορείς να δώσεις περισσότερες πληροφορίες?χω τι ίδιο πρόβληαμε,εγκατέστησα telnet στο ΝΜΤ μέσω του Community software installer 1.5.2.παραπέρα όμως τι έκανες?τί έτρεξες στον Η/Υ?εγκατέστησες και κάτι άλλο στο ΝΜΤ?
μπηκα με telnet στο egreat και ετρεξα το midnight commander. πηγα μεσα στο χαλατο folder και ειδα οτι ειχε ενα αρχειο με παραξενα letters. εσβυσα το αρχειο αυτο, και ετσι μετα μπορουσα να σβησω και το folder.

http://www.networkedmediatank.com/showthread.php?pid=84324

Reaction score
62
Μια απορία:

Επειδή φόρμαρα το PC και πέρασα XP, ξαναεγκατέστησα το ext3. Συνδέω το egreat με USB κάνω assign με letters του σκληρούς του και όταν πάω να τους ανοίξω, μου λέει ότι δεν είναι φορμαρισμένοι!!! Πριν το φορματ δούλευα μια χαρά και περνούσα και μέσω δικτύου τις ταινίες. Τώρα, ενώ δεν έχει πρόβλημα το egreat, το βρίσκουν τα windows αφορμάριστο. Τα 3 partitions παλιά, είτε ήταν κλειστό είτε ήταν ανοιχτό το egreat, υπήρχαν. Τώρα, μόλις το αποσυνδέω, φεύγουν από το my computer. Τι παίζει? Ext2 τον είχα φορμάρει...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.902
Members
38.519
Νεότερο μέλος
mrkgeo