EGREAT EG-M31B HDMI NETWORK PLAYER

Reaction score
1
Απάντηση: EGREAT EG-M31B HDMI NETWORK PLAYER

Έχει αναφερθεί πολλές φορές σε αυτή τη συζήτηση όπως επίσης και στη συζήτηση με τα "Tips..." ήδη από το 4ο μήνυμα.

Δεν υπάρχει 100% συμβατότητα των Win με το ext. Μπορεί τα πράγματα με το ext2 να ήταν καλύτερα αλλά αυτό δεν συμβαίνει με το ext3. Για αυτό το θέμα η κοινότητα αναμένει μήπως και δοθεί νέος οδηγός.

Πάντως μείνε στο ext3 υποχρεωτικά, γιατί το ext2 το εγκατέλειψε η Syabas και ήδη στο επερχόμενο firmware υποστηρίζεται μόνο το ext3.

Reaction score
0
μπηκα με telnet στο egreat και ετρεξα το midnight commander. πηγα μεσα στο χαλατο folder και ειδα οτι ειχε ενα αρχειο με παραξενα letters. εσβυσα το αρχειο αυτο, και ετσι μετα μπορουσα να σβησω και το folder.

αυτό το κομάτι δεν μπορώ να κάνω,να μπω με τελνετ.με πιο τρόπο.εγκατέστησα το τελνετ στο ΝΜΤ,το midnight commender ,εγκατεστήθηκε μαζί.τώρα όμως πως το τρέχω?Λίγη βοήεθια ακόμα,ευχαριστώ

Reaction score
0
παιδιά λίγη βοηθεια,κατάφερα να τρέξω το midnight commander μεσv putty,από το pc.έφτιαξα τα πλήκτρα αλλά ποιο έιναι το path για τον σκληρό δίσκο,ώστε να δω τα περιεχόμενα του?

βρήκα το σκληρό,τελικά

Reaction score
0
ρε παιδια καμια ιδεα που δεν εχω ηχο μεσω hdmi στην τv?οχι για τα dts αυτο το ξερω γενικα δεν περναει ο ηχος ουτε στα ac3

Reaction score
1
ρε παιδια καμια ιδεα που δεν εχω ηχο μεσω hdmi στην τv?οχι για τα dts αυτο το ξερω γενικα δεν περναει ο ηχος ουτε στα ac3
Στις επιλογές του ήχου το γύρισες σε analog? (Εγκατάσταση-Εικόνα/ήχος-> γυρνάς σε analog τα AC3, AAC, WMA Pro).

Reaction score
0
ενω βλεπω τον σκληρο του pc ασυρματα παιζουν ταινιες και mkv με λιγα σπασιματα δεν μπορω να αντιγραψω αρχεια στο egreat ουτε ασυρματα,πηγαινω στο αρχειο που θελω και δεν λειτουργει η επιλογη file mode (σε files του pc ασυρματα)οταν επισης μεσω usb το βαλω στο pc για να αντιγραψω στον εσωτερικο του οταν αντιγραψω avi mpeg κτλ κανενα προβλημα οταν ομως δοκιμασω mkv αρχειο 4-5g πχ μου βγαζει μηνυμα δεν ειναι δυνατη η αντιγραφη δεν υπαρχει ελευθερος χωρος στο δισκο(ο οποιος ειναι 1τ και αδειος) και ζηταει να διγραψω αρχεια να αδειασει χωρος????? βοηθεια,δεν καταλαβαινω τιποτα μπλοκαρα Υ.Γ ο εσωτερικος του egreat ειναι ext2 (εσεις πως φορτωσατε τον εσωτερικο σας δισκο με mkv?)

Reaction score
0
Re: EGREAT EG-M31B FTP και Rapidshare manager

Διαβασα οσο το δυνατον περισσοτερα απο τα πολυ ενδιαφεροντα που αναφερονται στις σελιδες του τοπικ,και ηθελα να ρωτησω δυο ερωτησεις,αν εχουν ξαναναφερθει και δεν επεσαν στην αντιληψη μου,ζητω συγνωμη προκαταβολικα.

Εχω δωσει στο Egreat στατικη 192.168.2.10 και μπαινω στο μενου Εφαρμογες NMT και το FTP Server το εχω σε λειτουργια.
Αν μπω απο cmd--telnet και γραπσω ftp ip,μπαινει κανονικα.
Εαν παω σε ενα Browser και γραψω ftp://192.168.2.10 δεν θα επρεπε να μπαινει?
Επισης δοκιμασα να προωθησει την 21 στην 192.168.2.10 αλλα παλι εξωτερικα με ftp://dyndns παλι δεν μπαινει.Τι κανω λαθος?

Και ενα αλλο που ηθελα να ρωτησω ειναι,οτι διαβασα σε ενα Site ξενο οτι εχουν καταφερει να δουλεψουν Rapidhsare Download manager και σαν Premium να κατεβαζουν.Γνωριζετε κατι σχετικο?
Μπορω να παραθεσω και το αρχειο που προτεινουν,αλλα εμενα μου κανει
Parse error: parse error, unexpected ';', expecting ']' in /opt/sybhttpd/localhost.drives/HARD_DISK/popdown/functions.php on line 83

Σας ευχαριστω και συγνωμη εαν ειναι καπως αρχαριες οι ερωτησεις μου.

Reaction score
0
Συγνώμη ρε παιδιά
αλλά δεν μπορώ μέσω ενσύρματου δικτύου να γράψω από το pc
στον EGREAT EG-M31B, μου βγάζει οτι έχει κάποια ασφάλεια ο σκληρός ,εγώ δεν έχω τίποτε. Μπορώ όμως απο τον EGREAT EG-M31B να πάρω κάποιο αρχείο και να το αντιγράψω στο pc.
Αν κάποιος γνωρίζει θα ήθελα να μου πει τι να κάνω.
Ευχαριστώ.

Reaction score
1
Απάντηση: Re: EGREAT EG-M31B FTP και Rapidshare manager

Διαβασα οσο το δυνατον περισσοτερα απο τα πολυ ενδιαφεροντα που αναφερονται στις σελιδες του τοπικ,και ηθελα να ρωτησω δυο ερωτησεις,αν εχουν ξαναναφερθει και δεν επεσαν στην αντιληψη μου,ζητω συγνωμη προκαταβολικα.

Εχω δωσει στο Egreat στατικη 192.168.2.10 και μπαινω στο μενου Εφαρμογες NMT και το FTP Server το εχω σε λειτουργια.
Αν μπω απο cmd--telnet και γραπσω ftp ip,μπαινει κανονικα.
Εαν παω σε ενα Browser και γραψω ftp://192.168.2.10 δεν θα επρεπε να μπαινει?
Επισης δοκιμασα να προωθησει την 21 στην 192.168.2.10 αλλα παλι εξωτερικα με ftp://dyndns παλι δεν μπαινει.Τι κανω λαθος?
Δες εδώ:
http://www.avsite.gr/vb/showpost.php?p=807361&postcount=47

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: EGREAT EG-M31B FTP και Rapidshare manager

Σε ευχαριστω παρα πολυ,μολις το εκανα και δουλεψε κανονικοτατα.Δεν το ειχα προσεξει :120:
Δυστυχως βεβαια δεν μπορεις να το δωσεις καπου Public να κατεβασει καποιος ενα αρχειο εαν δεν τον ξερεις μιας και ο κωδικος περιεχεται στην ιδια την γραμμη.(εχω αλλαξει βεβαια τον κωδικο απο 1234,αλλα και παλι περιεχεται)
Οπως ειδα οτι και ενεργοποιωντας την υπηρεσια myihome, εαν χτυπησω την πορτα 8088 http://mydyndns:8088/app/player/intro/action/intro.php με βαζει σε ενα υποτιθεμενο Interface χωρις παλι Password.
οσον αφορα το Rapidshare θα το ξαναπαλεψω και θα σας πω.

Σας ευχαριστω και παλι.Ναστε καλα.

Reaction score
0

Έβαλα εσωτερικό δίσκο στο Egreat EG-M31B ,έκανα αναβάθμιση στο νέο firmware 1023,format το δίσκο σε ext2,έβαλα τα NMT tools και τέλος εγκατέστησα στο λαπτοπ τους ext2 drivers.
Αλλά δεν μπορώ να δω τα partitions του Egreat στο λαπτοπ για να μπορέσω να γεμίσω τον εσωτερικό δισκο του Egreat.
Η σύνδεση είναι: το λάπτοπ ασύρματα με το modem router και το Egreat ενσύρματα με ethernet στο modem router.
Δοκίμασα και με κλειστό το firewall αλλά και πάλι τίποτα.
Τι δεν έχω κάνει σωστά?
Winxp sp3.

Reaction score
0

Aπο ethernet μπορεις να το δεις με ftp (user:ftpuser & pass:1234), για να δεις τον δισκο πρεπει να το συνδεσεις με usb να τρεξεις το IFS απο το control panel να δωσεις γραμμα στο μεγαλο κομματι του δισκου (εχει ακομα ενα swap και ενα μικροτερο αν θυμαμαι) και μετα μπορεις να τον σαν δισκο του συστηματος.
Απο δυκτιο δεν μπορεις να τον δεις....

Reaction score
0
Re: EGREAT EG-M31B FTP και Rapidshare manager

Και ενα αλλο που ηθελα να ρωτησω ειναι,οτι διαβασα σε ενα Site ξενο οτι εχουν καταφερει να δουλεψουν Rapidhsare Download manager και σαν Premium να κατεβαζουν.Γνωριζετε κατι σχετικο?
Μπορω να παραθεσω και το αρχειο που προτεινουν,αλλα εμενα μου κανει
Parse error: parse error, unexpected ';', expecting ']' in /opt/sybhttpd/localhost.drives/HARD_DISK/popdown/functions.php on line 83
.
Χρησιμοποιωντας τη νεα Version http://rapidshare.com/files/186657929/popdown_v2.0.1.zip που κανει Autoinstall και αλλαγες στα Permissions για εμας τους μη εξεικοιωμενους φαινεται να δουλευει στον ΙΕ μιας και στον Firefox εχει καποια δυσκολια στην διυεθυνση http://IPEGREAT:8088/stream/file=/share/popdown/
Με αλλαγες στο config.php μπορουμε να βαλουμε τα λινκς για Premium λογαριασμο κατι που δεν καταφερα ακομη.
Εαν καποιο απο τα παιδια το εχει κανει ευχαριστως βοηθεια,αλλιως θα επιστρεψω με καποιο Feedback εαν δεν εχει ξαναναλυθει και αν δεν πειραζει.

Reaction score
19
Re: Απάντηση: EGREAT EG-M31B HDMI NETWORK PLAYER

Έβαλα εσωτερικό δίσκο στο Egreat EG-M31B ,έκανα αναβάθμιση στο νέο firmware 1023,format το δίσκο σε ext2,έβαλα τα NMT tools και τέλος εγκατέστησα στο λαπτοπ τους ext2 drivers.
Αλλά δεν μπορώ να δω τα partitions του Egreat στο λαπτοπ για να μπορέσω να γεμίσω τον εσωτερικό δισκο του Egreat.
Η σύνδεση είναι: το λάπτοπ ασύρματα με το modem router και το Egreat ενσύρματα με ethernet στο modem router.
Δοκίμασα και με κλειστό το firewall αλλά και πάλι τίποτα.
Τι δεν έχω κάνει σωστά?
Winxp sp3.
Έχεις δοκιμάσει τα βήματα για δικτύωση που υπάρχουν εδώ:
http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=55807
:118:

Μπορείς να κάνεις ping το egreat?

Reaction score
0
Στις επιλογές του ήχου το γύρισες σε analog? (Εγκατάσταση-Εικόνα/ήχος-> γυρνάς σε analog τα AC3, AAC, WMA Pro).
Ναι τα εχω ολα σωστα.η τν δεν φταιει γτ το τσεκαρα και αλλου τι σκ$#% μπορει αλλο να ειναι?

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: EGREAT EG-M31B HDMI NETWORK PLAYER

Έχεις δοκιμάσει τα βήματα για δικτύωση που υπάρχουν εδώ:
http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=55807
:118:

Μπορείς να κάνεις ping το egreat?

Έχω κάνει ping στο egreat μου έβγαλε το σωστό μήνυμα
Απάντηση από 192.168.1.65: bytes=32 time=1ms TTL=64

Αλλά δεν μπορώ να δω τα partitions του Egreat στο λαπτοπ για να μπορέσω να γεμίσω τον εσωτερικό δισκο του Egreat
Μήπως οι drivers για ext2 που δίνει στο cd είναι προβληματικοί?
Κάπου είχα δει ένα link για να τους κατεβάσεις.
Όταν τους ανοίγω από τον πίνακα ελέγχου φαίνεται μόνο ο σκληρός δίσκος του λάπτοπ.
please βοήθεια είμαι λίγο άσχετος.

Reaction score
19
Ο ext2 driver που έχεις βάλει λειτουργεί μόνο αν βγάλεις τον δίσκο απ'το egreat και τον βάλεις στο pc σου ή συνδέσεις egreat και PC με usb (αν και δεν είμαι σίγουρος για το τελευταίο).

Διαφορετικά μόνο με FTP ή μεσω samba (βήμα 4 από το παραπάνω λινκ).

Reaction score
0
Απάντηση: Re: EGREAT EG-M31B HDMI NETWORK PLAYER

Ο ext2 driver που έχεις βάλει λειτουργεί μόνο αν βγάλεις τον δίσκο απ'το egreat και τον βάλεις στο pc σου ή συνδέσεις egreat και PC με usb (αν και δεν είμαι σίγουρος για το τελευταίο).

Διαφορετικά μόνο με FTP ή μεσω samba (βήμα 4 από το παραπάνω λινκ).
Τον samba που μπορώ να τον βρω?
Φυσιολογικά πάω στο Πηγή media-Network Browser και μετά μου βγάζει Workgroup και NFS Server.
Από την εγκατάσταση-Εφαρμογες NMT φαίνεται ότι ο Samba server είναι σε λειτουργία.
Δηλαδή από ότι κατάλαβα από τη στιγμή που δεν μπορώ να δω το δίσκο του EG-M31B ασύρματα από το λάπτοπ δεν μπορώ και να μεταφέρω (ασύρματα) αρχεία προς το δίσκο του EG-M31B
Μόνο streaming μπορώ να κάνω?

Reaction score
19
Δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα περισσότερο με τον samba εφόσον λειτουργεί. Το βήμα 4 σίγουρα το είδες; Λέει πως θα δεις τον σκληρό από το pc σου (πολύ εύκολα) για να κάνεις αυτό που θες.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: EGREAT EG-M31B HDMI NETWORK PLAYER

Δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα περισσότερο με τον samba εφόσον λειτουργεί. Το βήμα 4 σίγουρα το είδες; Λέει πως θα δεις τον σκληρό από το pc σου (πολύ εύκολα) για να κάνεις αυτό που θες.
Συγνώμη Κώστα αλλά δεν μπόρεσα να βρω τον samba server πουθενά για να κάνω αυτά που λές στο βήμα 4.
Έχω win xp sp3, αν αυτό έχει σημασία.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.947
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm