EGREAT EG-M31B HDMI NETWORK PLAYER

Reaction score
10
αυτο με το passport 320GB το εχω και γω το προβλημα αλλα μονο απο τη μια θυρα usb απο την αλλη (την κατω) δουλευει κανονικα αλλα πρεπει να το συνδεσω πανω αφου τελειωσει το initial startup to egreat αλλιως δεν το ξεκιναει.

Reaction score
1
αυτο με το passport 320GB το εχω και γω το προβλημα αλλα μονο απο τη μια θυρα usb απο την αλλη (την κατω) δουλευει κανονικα αλλα πρεπει να το συνδεσω πανω αφου τελειωσει το initial startup to egreat αλλιως δεν το ξεκιναει.
Δηλαδη μολις σε βγαλει στο μενου το συνδεεις στη πανω για να τον βρει και μετα τον βγαζεις και τον βαζεις στη κατω?

Reaction score
10
οχι οταν βγει το μενου τον βαζω στην κατω, στην πανω δεν παιζει

Reaction score
0
Παιδιά καλημέρα. Έκανα την αναβάθμιση στο τελευταίο firm και έβαλα και έναν εσωτερικό δίσκο. Κόπιαρα τις ταινίες από τον USB δίσκο μου στον εσωτερικό αλλά δεν παίζει καμία. Υπάρχουν όλες αλλά μου βγάζει σε όλες "could not play". Ούτε από USB παίζουν πλέον ενώ πριν έπαιζαν κανονικά. Τι να φταίει?

Reaction score
0
Παιδιά καλημέρα. Έκανα την αναβάθμιση στο τελευταίο firm και έβαλα και έναν εσωτερικό δίσκο. Κόπιαρα τις ταινίες από τον USB δίσκο μου στον εσωτερικό αλλά δεν παίζει καμία. Υπάρχουν όλες αλλά μου βγάζει σε όλες "could not play". Ούτε από USB παίζουν πλέον ενώ πριν έπαιζαν κανονικά. Τι να φταίει?

Τελικά να ενημερώσω τι συνέβη. Μόλις έβγαλα τον δίσκο από το μηχανάκι όλα παίζουν κανονικά. Δεν ξέρω τι συνέβη αλλά τον δίσκο τον είδε κανονικα και φορμαρίστηκε (Seagate 500GB, sata, 3.5"). Το έχετε ξαναδεί αυτό?

Reaction score
917
Απάντηση: EGREAT EG-M31B HDMI NETWORK PLAYER

Εμενα μου εβγαζε οτι "η εντολη δεν μπορει να εκτελεστει".Εβγαλα τον δισκο μια χαρα ολα,τον εβαλα παλι πισω, φορμαρισμα drivers και τις εφαρμογες ΝΤΜ απο την αρχη και ολα καλα!!

Reaction score
0
Re: Απάντηση: EGREAT EG-M31B HDMI NETWORK PLAYER

Εμενα μου εβγαζε οτι "η εντολη δεν μπορει να εκτελεστει".Εβγαλα τον δισκο μια χαρα ολα,τον εβαλα παλι πισω, φορμαρισμα drivers και τις εφαρμογες ΝΤΜ απο την αρχη και ολα καλα!!
Τον φόρμαρες από το μηχανάκι μέσα? Αν είναι έτσι ρε παιδί μου να το ξανακάνω άλλη μία φορά, έτσι κι αλλοιώς δεν ΄χανω τίποτα!!

Reaction score
917

Ναι.Απ' οτι καταλαβα αν περασεις καινουργια drivers θελει και τα καινουργια ΝΤΜ.Τωρα αν δεν εχεις βαλει καθολου ΝΤΜ δεν νομιζω οτι υπαρχει το συγκεκριμενο προβλημα.

Reaction score
1.213

http://www.egreatworld.com/en/Support31B34A.asp

Nα το το χρυσουλι μου ...:137:

1.No NMT apps, still previous 00-17-090115-15-EGR-403
2.DTS Stereo downmix supported
3.Fixed long playback of some TS file causing system crash
4.Fixed formatting SATA HDD failure on some large capacity HDD
5.Fixed further DTS dropouts in MKV.
6.Add Hebrew language.

Reaction score
0

Επιτέλους!!!
Το περιμέναμε μήνες!!!

Χαχά, είδατε την ημερομηνία του firmware;
Είναι 4 Φεβρουαρίου, ενώ το προηγούμενο είναι 2 Φεβρουαρίου!
Δηλαδή το είχαν έτοιμο εδώ και μήνες και απλά περίμεναν την άδεια.

Reaction score
0
Άντε μάγκες ορμάτε, όσοι δεν προλάβατε το EGREAT EG-M34A στα 129ευρώ το E-shop προσφέρει από σήμερα Κυριακή 14-6-09 και για μια εβδομάδα(περιορισμένο stock) το EGREAT EG-M31B στην καλύτερη (μάλλον) παγκοσμίως τιμή των 165ευρώ!!! που θεωρείται και το καλύτερο NMT!

Reaction score
0

Μην ποσταρεις δημοσια τετοια ωρα και μαθει η γυναικα σου οτι ξενυχτας στο pc!!! Τελικα την εκανες την παραγγελια μολις σε ειδοποιησα για το Μ31Β? :p

Reaction score
12

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

http://rapidshare.com/files/244597772/EG-M31B-M33A-M34A-FW-20090204.rar

Για σύνδεση σε TV ή stereo ενισχυτή πρέπει να βάλετε extra καλώδια RCA.
To HDMI audio να είναι OFF.
Και να ρυθμίσετε σωστά σε ποια έξοδο HDMI, της τηλεόρασης, θα πάνε τα καλώδια RCA.
Δεν...το' πιασα αυτο! εχω συνδεσει το μηχανακι με hdmi κατ' ευθειαν στη τιβι και ακουγεται - τι σχεση εχουν τα rca με αυτην; Rca συνδεση κανω στον στερεο ενισχυτη που δεν εχει οπτικη.

Εχε δοκιμασει κανεις να περασει μεσω ενισχυτη με hdmi εικονα σε τιβι ή προβολεα; περναει; γιατι στο WD που δοκιμασα δεν περναει λογω hdcp

Reaction score
0
Re: Απάντηση: EGREAT EG-M31B HDMI NETWORK PLAYER

http://rapidshare.com/files/244597772/EG-M31B-M33A-M34A-FW-20090204.rar

Για σύνδεση σε TV ή stereo ενισχυτή πρέπει να βάλετε extra καλώδια RCA.
To HDMI audio να είναι OFF.
Και να ρυθμίσετε σωστά σε ποια έξοδο HDMI, της τηλεόρασης, θα πάνε τα καλώδια RCA.
Ουτε και εγω το καταλαβα αυτο. Μεσω HDMI περναει και η εικονα και ο ηχος. Εσυ με αυτον τον τροπο που προτεινεις , διαχωριζεις την εικονα και τον ηχο ... και περνας τον τελευταιο αναλογικα.
Δεν χρειαζεται να το κανεις ετσι... εστω και αν γινεται.

Reaction score
12
Απάντηση: Re: Απάντηση: EGREAT EG-M31B HDMI NETWORK PLAYER

Ουτε και εγω το καταλαβα αυτο. Μεσω HDMI περναει και η εικονα και ο ηχος. Εσυ με αυτον τον τροπο που προτεινεις , διαχωριζεις την εικονα και τον ηχο ... και περνας τον τελευταιο αναλογικα.
Sorry guys. Το HDMI να είναι ON.
Είχε ξεχαστεί στα settings η ρύθμιση από τα component καλώδια.
(παρόλα αυτά το HDMI έδινε εικόνα).

Reaction score
12
Απάντηση: Re: Απάντηση: EGREAT EG-M31B HDMI NETWORK PLAYER

Sorry guys. Το HDMI να είναι ON.
Είχε ξεχαστεί στα settings η ρύθμιση από τα component καλώδια.
(παρόλα αυτά το HDMI έδινε εικόνα, παρόλο που δεν είχα αλλάξει την έξοδο απο το menu και με μπέρδεψε).

Reaction score
0
sorry guys
κατέβασα το τελευταίο fw αλλά όταν επιλέγω το linda.htm για να του κάνω το update μου βγάζει κάτι κινέζικα και έχω νασ επιλογή μόνο το return (από το remote control )
καμία ιδέα/???

thanx

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.888
Members
38.515
Νεότερο μέλος
Alebut