EGREAT EG-M32B

Reaction score
0
Τελικά ίσως βιάστηκαν να κυκλοφορήσουν το Μ32Β χωρίς να προσαρμόσουν πλήρως το firmware 1023 στο hardware που διαθέτει.Διάβασα ότι έχει και επιλογή για απενεργοποίηση του ανεμιστήρα, η οποία δεν λειτουργεί.Οι κάτοχοι ας το επιβεβαιώσουν ή ας το διαψεύσουν αν δεν ισχύει.Πιστεύω με το νέο firmware που ετοιμάζεται να λύσουν αυτά τα προβλήματα.Οπότε υπομονή λίγες μέρες και βλέπουμε.
Ούτε η επιλογή Bluetooth ούτε επιλογή FAN λειτουργούν...

Reaction score
0
faganas και εγώ έχω το Μ32Β.

parisal :Ναι στο menu έχει επιλογή fan: on off αλλά δεν κάνει τίποτα. Το ανεμιστηράκι δουλεύει και στο off. Αντίθετα έχει επιλογή led: on off η οποία δουλεύει και ανάβει ή σβήνει το led της βάσης.

Reaction score
1
Καλημερα στην παρεα. Δεν βλεπω κινηση και ειπα να πω κατι. Καταρχας να υποθεσω οτι αναβαθμιση δεν εχει βγει, σωστα; Περιμενοντας λοιπον την νεα αναβαθμιση να ρωτησω οτι σχετικα με τα torrents εχω παρατηρησει οτι οταν παω να ζβησω καποιο torrents ενω κατεβαινει και μετα παω να το κανανοιξω δεν μου το αναγνωριζει. Αλλες φορες οταν στα ματαω το κατεβασμα αρχειων και μετα ξανα συνεχιζω τα αρχεια νεκρωνουν. Το εχετε παρατηρησει και εσεις?

Reaction score
0
Έχω νέα για το File Mode Key....

Αυτό είναι το mail που μου έστειλαν σήμερα....

"dear sir,sorry for my late reply because of CNY holiday.
FILE mode button has no definition in the existing FW,we will ask software engineer to mofidy this bug,
you will get this function in new FW,don't worry!

Best regards!

Michelle"

Όπότε περιμένουμε...!!!:107:

Reaction score
0
Re: EGREAT EG-M32B [file mode] button

Έχω νέα για το File Mode Key....

Αυτό είναι το mail που μου έστειλαν σήμερα....

"dear sir,sorry for my late reply because of CNY holiday.
FILE mode button has no definition in the existing FW,we will ask software engineer to mofidy this bug,
you will get this function in new FW,don't worry!

Best regards!

Michelle"

Όπότε περιμένουμε...!!!:107:
Ωραία, αυτά είναι καλά νέα, αλλά πάλι μου φαίνεται περίεργο το ότι δεν το προσέξαν...

Thanks για την ενημέρωση.

Reaction score
0
OK...Το νέο Firmware βγήκε (090125).....Το πέρασε κανείς...??

Εντυπώσεις...??
Τυχόν προβλήματα...??

Reaction score
0
OK...Το νέο Firmware βγήκε (090125).....Το πέρασε κανείς...??

Εντυπώσεις...??
Τυχόν προβλήματα...??

Αφού δεν απαντάει κανείς...θα απαντήσω εγώ...!!!!
Το έβαλα χτες...Λοιπόν....

1) Το file mode δουλεύει πλέον κανονικά...
2) Τα mkv παίζουν καλύτερα , χωρίς macroblocks και χωρίς κοψίματα...(δοκιμή με τρία αρχεία που πριν μου έβγαζαν προβλήματα)
3) Πολύ ωραία προσθήκη τα bookmarks (resume play)..Τώρα αν καταλάθος πατήσεις το stop , μπορείς να συνεχίσεις την ταινία από εκεί που την άφησες...
4) Προσθήκη Auto Sync...Πολύ καλό...Καταλαβαίνει το frame rate της κάθε ταινίας και συχρονίζει το ΝΜΤ output με αυτό...Τέρμα τα πηδηματάκια στην κίνηση...
5) Πιο καλό info...
6) Πιο γρήγορο browsing στο δίσκο...

Υπάρχουν και άλλα , όμως δεν το δούλεψα και πολύ...
Επίσης δεν ασχολούμαι με άλλα αρχεία (μουσικής και φωτό) αλλά υπάρχουν και εκεί βελτιώσεις....

Τέλος υπάρχουν δύο πράγματα που με ενόχλησαν..
Πρώτο , η προσθήκη ενός εξωτερικού πλαισίου στα μηνύματα του ΝΜΤ που αν διαθέτεις projector αναδεικνύει την πιθανή (ελάχιστη μεν , υπαρκτή συνήθως ) απόσταση από το τέλειο κεντράρισμα της οθόνης...
Και δεύτερο , όταν είναι το Auto Sync στο ON το σήμα απο το ΝΜΤ διακόπτεται δύο φορές μέχρι να συχρονίσει πράγμα που στη δικιά μου εγκατάσταση μπορεί να σημαίνει μέχρι και 15 δεύτερα χωρίς εικόνα...
Μικρό το κακό και στα δύο αλλά θα προτιμούσα να έλειπαν...:122:

Σε γενικές γραμμές το μηχανάκι φυσάει.....Η καλύτερη αγορά που έχω κάνει τα τελευταία χρόνια... (Καλά και ο Epson μου καλός είναι...!!!:137:)

Reaction score
2
Αφού δεν απαντάει κανείς...θα απαντήσω εγώ...!!!!
Το έβαλα χτες...Λοιπόν....

1) Το file mode δουλεύει πλέον κανονικά...
2) Τα mkv παίζουν καλύτερα , χωρίς macroblocks και χωρίς κοψίματα...(δοκιμή με τρία αρχεία που πριν μου έβγαζαν προβλήματα)
3) Πολύ ωραία προσθήκη τα bookmarks (resume play)..Τώρα αν καταλάθος πατήσεις το stop , μπορείς να συνεχίσεις την ταινία από εκεί που την άφησες...
4) Προσθήκη Auto Sync...Πολύ καλό...Καταλαβαίνει το frame rate της κάθε ταινίας και συχρονίζει το ΝΜΤ output με αυτό...Τέρμα τα πηδηματάκια στην κίνηση...
5) Πιο καλό info...
6) Πιο γρήγορο browsing στο δίσκο...

Υπάρχουν και άλλα , όμως δεν το δούλεψα και πολύ...
Επίσης δεν ασχολούμαι με άλλα αρχεία (μουσικής και φωτό) αλλά υπάρχουν και εκεί βελτιώσεις....

Τέλος υπάρχουν δύο πράγματα που με ενόχλησαν..
Πρώτο , η προσθήκη ενός εξωτερικού πλαισίου στα μηνύματα του ΝΜΤ που αν διαθέτεις projector αναδεικνύει την πιθανή (ελάχιστη μεν , υπαρκτή συνήθως ) απόσταση από το τέλειο κεντράρισμα της οθόνης...
Και δεύτερο , όταν είναι το Auto Sync στο ON το σήμα απο το ΝΜΤ διακόπτεται δύο φορές μέχρι να συχρονίσει πράγμα που στη δικιά μου εγκατάσταση μπορεί να σημαίνει μέχρι και 15 δεύτερα χωρίς εικόνα...
Μικρό το κακό και στα δύο αλλά θα προτιμούσα να έλειπαν...:122:

Σε γενικές γραμμές το μηχανάκι φυσάει.....Η καλύτερη αγορά που έχω κάνει τα τελευταία χρόνια... (Καλά και ο Epson μου καλός είναι...!!!:137:)
Με τα υπόλοιπα τι έγινε; Το fun on/off δουλεύει; Το led on/off λειτουργεί;

Reaction score
0
Με τα υπόλοιπα τι έγινε; Το fun on/off δουλεύει; Το led on/off λειτουργεί;
To Fan ON/OFF εξακολουθεί να μην λειτουργεί....Δεν ξέρω μήπως είναι πάντα ΟΝ όταν υπάρχει εσωτερικός δίσκος..???

Το Led ON/OFF λειτουργούσε και πριν....

Reaction score
1
Ιδού τι αλλαξε με το νεο update....

Release Note :
1. Requires NMT apps 50-17-090125-15-EGR-405
2. Browser / System
- Improvement on font engine character rendering (30% speed up)
- faster navigation on local drives
- Use numeric key to input item number to jump to the page where item is located
- Improved fileplayer speed
- Fixed HDMI display output blackout issue for auto EDID
- Discrete RC (Logitech) scancode fix
- Updated network share and webservices language packs.
- Removed EXT2 option for NMT installation
- Note: due to long term reliability issue with EXT2 on device that is frequently turned off abruptly
- Additional symbols can be input from "1" key
- HTTP download manager (only works with links with special "download" attributes.
- File player hide Recycle Bin folder
- Fixed 'TV MODE' + '3' key handling bug
- Fixed recovery kernel no red screen displayed
- Browser image caching fix, should fix some YAMJ crashes or no image issue.
- Fixed HDD spin-up during standby
- Fixed slow loading of HTML pages
3. Web Services
- New UI
- customizable icon feature with browse image utility (need NMT apps)
- bug fixes on customizable service icon with browse feature.
- Web Services page modification
- Fixed a "save/remove service" bug
- Now able to customise JPG/BMP icon
- Fixed slow IR response while playback Internet Radio
- Immediate response to STOP during Internet video streaming
- Fine-tune Web Service UI
4. Network
- Improved SMB server startup time
- Improved browsing time for SMB client
- Atheros USB WiFi stability fixes
- Fixed SMB client hostname resolution picked up wrong IP address from the IP list
- Fixed file copy failed from HDD to SMB/NFS with names containing whitespace
- Fixed UPnP AV server playall issue broken in previous release
- Fixed Samba server halts after device name change
- Torrent client is now by default Transmission (btpd removed)
**** IMPORTANT NOTE: Please ensure completion with previous downloads with BTPD, as new Transmission client cannot inherit previous downloads.
- Fixed torrent schedule page not working
- Fixed occasionally newly created SMB/NFS shares doesn't show up in media source list
abruptly
- Fixed persistent private IP when DHCP server unavailable (e.g. cross-cable connection etc)
5. Playback
- Bookmark/resume for single playback
- 10 bookmarks available now
- Press stop to bookmark the last video playback
- Press enter / play with focus on bookmarked clip to resume
- Press "0" to start from beginning of clip
- Auto framerate synchronisation
- Framerate sync function in ISO playback, only for 50,60Hz modes (PAL/NTSC)
- switch to NTSC(60Hz) when selected mode not applicable.(previously, it will follow TV mode selected)
- Use 59.94 for NTSC when matching content detected.
- Fixed incorrect data shown on infobar.
- Fixed after ISO playback, screen goes blank when framerate sync kicks in
- Improved info display
- Disable incorrect video MPEG1/2 VBR display.
- Fixed incorrect framerate info for video playback (*.mov, *.mp4).
- Fixed video bitrate calculation error (less 1 packet every second)
- Modified infobar UI (height, spacing and text displayed)
- Fixed info bar losing text after paused
- Improved accuracy of mpeg1/2 bitrate information
- Photo app
- Fixed JPEG (PNG / TIFF transcode) from myiHome server cannot be displayed
- Fade-In Fade-out effect added for photo transition
- Enable large jpeg rotation. (downscale before rotate)
- Fixed faded color for jpeg at 360-deg rotation
- TV Type setting for DVD playback
- the TV type setting is now working for DVD video playback (4:3 and 16:9 only, 16:10 will treat as 16:9)
- DVD Menu
- new EGRup menu if MENU key on remote controller is pressed
- user can select to jump to ROOT, TITLE, CHAPTER.... etc from the menu
- Modified progressive zoom and pan in ISO/IFO playback
- Removed up/down keys as prev/next track/td>
- VCD *.DAT playback fixed using soft demux
- Fixed "repeat" keypress in myiHome when playback audio caused picture playback to halt
- Improved handling of MKV H.264 profile and vlevel.
- Fixed cannot stream MPEG from UPnP AV server, liveTV
- Fixed .pls file unable to start when playback locally (HDD/SMB/NFS)
- *.m3u playlist supported.
- Fixed TS with stream6 as teletext playback cause out of memoryFixed MKV H264 L4.1 pixelated video issue
6. Subtitle
- Fixed subtitle parsing with BOM (UTF8 support only)
abruptly
- Fixed wrong character rendered in Thai subtitle
- Changed default subtitle font size to 28 and Y offset to 10
- Exception handling in SSA subtitle parsing
- Slight adjustment of subtitle position

NMT Apps Version : 50-17-090125-15-EGR-405
Release Note : 1.Minimum firmware version to use this NMT App is 50-17-090125-15-EGR-405-000
2. Improved on samba client browsing time and server boot up time
3. Fixed occasional slow samba response
4. Upgraded to nzbget 0.51
5. Upgraded to nzbgetweb 1.2 (Categories can be modifed in /mnt/syb8634/nzbgetweb/setting.php5)
6. Various Casgle fixes
7. Fixed FTP password saving
8. Improved Setup Page loading time
9. Remove btpd, using Transmission as default BT client
10. Fixed sometimes unable to access casgle web ui
11. Fixed HDD spin-up during standby

Note : Unzip into the root of your USB thumbdrive. Browse to usbupdate.html to update.
Please DO NOT power off the unit during firmware update, as it will render your unit inoperational.

Reaction score
0
EGREAT EG-M32B : Εχει Ελληνικους Υποτιτλους ???

Καλησπερα σε ολους
Αγορασα τον 2/2009 το Μ31Β και χαλασε. (2 φορες ξεσυντονιστηκε η εικονα)
Την 2η φορα στο e-shop μου εκοψαν πιστωτικο και μου εδωσαν τα λεφτα πισω. Πηγα γεματος χαρα στο Μενιδι να παρω το ΝΕΟ EGREAT Μ32Β και ενας υπαλληλος μου ειπε οτι ΔΕΝ εχει Ελληνικους Υποτιτλους. (Αυτος ηταν και ο μονος λογος που ΔΕΝ το πηρα). Μου εδειξε μαλιστα το .pdf αρχειο που λεει οτι εχει μονο Τουρκικους και Εβραικους !!!! (κουφο)... Η ερωτηση ειναι απλη :..

ΕΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ΓΙΑ AVI & MKV αρχεια ???

Ενημερωτικα.. πηρα και το Iomega ScreenPlay Pro HD με τον σκληρο 500GB (στα 169 €) απο το Saturn αλλα ΜΑΠΑ το πεπονι...
Ουτε mp4 παιζει, ουτε ελληνικους υποτιτλους εχει.. ουτε καν αναγνωριζει wmv & mkv αρχεια.. !!!..
(Σαφως και θα το παω πισω.. μια και μου ειπαν ψεμματα !!!)

Reaction score
0
Το πηρα και εγω ....και ειμαι νεος κατοχος τετοιου ειδους εργαλειου.
Οποτε εχω καποιες αποριες. Πηγα το βαλω κωδικο αλλα μου ζηταει να βαλω τον τρεχοντα...σαν αρχικο κωδικο τι εχει ρε παιδια?
Αλλα προγραμματακια για να φορτοσω οπως το να κατεβαζω τορεντ που θα βρω?

Reaction score
2
Re: EGREAT EG-M32B : Εχει Ελληνικους Υποτιτλους ???

Καλησπερα σε ολους
Αγορασα τον 2/2009 το Μ31Β και χαλασε. (2 φορες ξεσυντονιστηκε η εικονα)
Την 2η φορα στο e-shop μου εκοψαν πιστωτικο και μου εδωσαν τα λεφτα πισω. Πηγα γεματος χαρα στο Μενιδι να παρω το ΝΕΟ EGREAT Μ32Β και ενας υπαλληλος μου ειπε οτι ΔΕΝ εχει Ελληνικους Υποτιτλους. (Αυτος ηταν και ο μονος λογος που ΔΕΝ το πηρα). Μου εδειξε μαλιστα το .pdf αρχειο που λεει οτι εχει μονο Τουρκικους και Εβραικους !!!! (κουφο)... Η ερωτηση ειναι απλη :..

ΕΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ΓΙΑ AVI & MKV αρχεια ???

Ενημερωτικα.. πηρα και το Iomega ScreenPlay Pro HD με τον σκληρο 500GB (στα 169 €) απο το Saturn αλλα ΜΑΠΑ το πεπονι...
Ουτε mp4 παιζει, ουτε ελληνικους υποτιτλους εχει.. ουτε καν αναγνωριζει wmv & mkv αρχεια.. !!!..
(Σαφως και θα το παω πισω.. μια και μου ειπαν ψεμματα !!!)
Ασφαλώς και υποστηρίζει ελληνικούς υπότιτλους (το firmware του Μ32Β είναι σχεδόν ίδιο με του Μ31Β).

Στο pdf γράφει OSD Language:Greece(και όχι Greek).
Η αναφορά στο "Subtitil language: Hebrew/Turkish" όπως το αναφέρει, είναι για να διαχωρίσει ότι υποστηρίζει μόνο τους υπότιτλους σε αυτές τις γλώσσες και όχι το menu.

Πάντως το e-shop αν έχει πολλούς τόσο ενημερωμένους υπαλλήλους καλύτερα θα ήταν να διαβάζει στους πελάτες κατ'ευθείαν τις απαντήσεις από τα forums.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: EGREAT EG-M32B : Εχει Ελληνικους Υποτιτλους ???

Να σαι καλα ρε φιλε...
Τζαμπα η βολτα χτες στο Μενιδι.. τζαμπα το iomega που θα το παω αυριο πισω... τζαμπα καει η λαμπα.. τζαμπα σε θυμαμαι :p

Και τζαμπα εχει το e-shop... τετοια .."ξεφτερια"... !!! Κριμα να ειναι οι ΜΟΝΟΙ που εχουν την αντιπορσωπια του συγκεκριμενου player.
Ξανα ευχαριστω...

Reaction score
0
Απάντηση: EGREAT EG-M32B

Καλησπέρα! Ειμαι και εγώ κάτοχος του M32B και είμαι πολυ ικανοποιημένος ιδιαίτερα απο την ποιότητα της εικόνας και ήχου στα mkv αρχεία. Έκανα το τελευταίο upgrade του firmware αλλα δεν μπορω και παλι να κάνω διαγραφή και αντιγραφή αρχείων. 'Εχει σημασια το format του δισκου; Μου αναφέρει ότι τα αρχεία είναι read only. Έχει κανείς άλλος παρόμοιο προβλημα;
Ευχαριστώ!!

Reaction score
0
Re: Απάντηση: EGREAT EG-M32B

Καλησπέρα! Ειμαι και εγώ κάτοχος του M32B και είμαι πολυ ικανοποιημένος ιδιαίτερα απο την ποιότητα της εικόνας και ήχου στα mkv αρχεία. Έκανα το τελευταίο upgrade του firmware αλλα δεν μπορω και παλι να κάνω διαγραφή και αντιγραφή αρχείων. 'Εχει σημασια το format του δισκου; Μου αναφέρει ότι τα αρχεία είναι read only. Έχει κανείς άλλος παρόμοιο προβλημα;
Ευχαριστώ!!
Άν έχεις δίσκο ήδη φορμαρισμένο σε NTFS δεν θα δουλέψει....
Το Egreat (Linux γαρ) θέλει ΕΧΤ2 ή ΕΧΤ3..
Επίσης σε NTFS δεν μπορείς να βάλεις και τα ΝΜΤ applications...

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.970
Members
38.631