EGREAT EG-M32B

Reaction score
0
Απάντηση: EGREAT EG-M32B

Ορισμένοι φίλοι έγραψαν πως το EG-M32B τους "έπαιξε" iso και dvd folders. Στη δική μου περίπτωση και στα δύο format η οθόνη "έσβησε", στην οθόνη βγήκε το OSD "no sync", αλλά ο ήχος έπαιζε! Η σύνδεση με TV είναι component και τα αρχεία "έπαιζαν" από τον σκληρό.
Καμμιά ιδέα; ή άλλη εμπειρία με ISO/DVD folder;

Reaction score
0
Γειά σε όλους. Αγόρασα την περασμένη εβδομάδα το EG-M32B. Είμαι νέος με το σπόρ των ΝΜΤ. Αγόρασα και ένα σκληρό 1 ΤΒ (WB Caviar Green 32kb,SATA II), τον βίδωσα στο συρταράκι, αντέγραψα σε USB Stick και σε εξωτερικό σκληρό το συνοδευτικό cd, πάω να κάνω fοrmat τον νεο εσωτερικό δίσκο HARD_DISK_B σε μορφή ΕΧΤ2 και μόλις πατάω το next μου απαντά ότι δεν υπάρχει usb drive (από όπου θα τραβήξει τα στοιχεία προφανώς). Εχω επαναλάβει την διαδικασία με ολους τους συνδυασμούς (μονο USB stick, δίσκο + USB stick, μόνο δίσκο) αλλά τίποτα αρνείται. Παρακαλώ πολύ θέλω την βοήθειά σας γιατί θα το σπάσω στο τέλος... Ευχαριστώ.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: EGREAT EG-M32B

Γειά σε όλους. Αγόρασα την περασμένη εβδομάδα το EG-M32B. Είμαι νέος με το σπόρ των ΝΜΤ. Αγόρασα και ένα σκληρό 1 ΤΒ (WB Caviar Green 32kb,SATA II), τον βίδωσα στο συρταράκι, αντέγραψα σε USB Stick και σε εξωτερικό σκληρό το συνοδευτικό cd, πάω να κάνω fοrmat τον νεο εσωτερικό δίσκο HARD_DISK_B σε μορφή ΕΧΤ2 και μόλις πατάω το next μου απαντά ότι δεν υπάρχει usb drive (από όπου θα τραβήξει τα στοιχεία προφανώς). Εχω επαναλάβει την διαδικασία με ολους τους συνδυασμούς (μονο USB stick, δίσκο + USB stick, μόνο δίσκο) αλλά τίποτα αρνείται. Παρακαλώ πολύ θέλω την βοήθειά σας γιατί θα το σπάσω στο τέλος... Ευχαριστώ.
Τα αρχεια του firmware και του nmt δεν πρεπει να τα εχεις μέσα σε folder. Αν τα έχεις μέσα σε folder δεν τα βλέπει και σου αναφέρει οτι δεν υπάρχει usb drive. Ίσως είναι αυτό το πρόβλημα.

Reaction score
0

Επειδή είμαι στο ψάξιμο ακόμα για mediabox με το Μ32Β χρειάζομαι υποχρεωτικά ενισχυτή για να ακούσω ήχο έτσι? Με οποιοδήποτε άλλο τρόπο δεν μπορώ να κάνω κάτι έτσι? Θα λυθεί αυτό μελλοντικά λέτε?

Reaction score
0

1) Έχω κάνει format με ext2 και δεν μπορώ να δω τον σκληρό από το pc. Υπάρχει κάποιος τρόπος για να δω τα αρχεία;
2) Μπορώ και αντιγράφω αρχεία από εξωτερικό σκληρό στον εσωτερικό σκληρό του egreat αλλά δεν μπορώ να κάνω το αντίθετο. Υπάρχει λύση για αυτό;
Ευχαριστώ

Reaction score
0
Απάντηση: Re: EGREAT EG-M32B

Ολα ενταξει παιδια! Ουφ! Τα καταφερα! Τελικα το DVD-RW που του εβαλα (NEC AD-7630A) ηθελε αλλαγη η ATA. Βρηκα ενα προγραμματακι που του αλλαζει στο BIOS του (DVD-ROM) την ΑΤΑ. Συγκεκριμενα απο Normal ATA τα εκανα Reverse ATA με αυτο το μαγικο προγραμματακι : http://liggydee.cdfreaks.com/download/en/tools/Optiarc_7630_ATAChange_Tool.zip
Επισης δουλευει και σε master (οχι ομως σε slave!!)
Για κανω την πιο πανω διαδικασια επειδη δεν ειχα καποιον ανταπτορα για να συνδεσω το DVD-ROM στο pc μου, ξηλωσα απο ενα παλιο laptop το DVD του και εβαλα πανω του το NEC.
Εκανα και update :
Last Firmware : http://rapidshare.com/files/181230179/M32b_firmware_1023.rar
Last NMT : http://rapidshare.com/files/181231493/NMT_1023_.rar
Υποψιν δεν αναπαραγει ολα τα DVD του εμποριου(εκτος απο καποια ελαχιστα). Ολα τα αντεγραμμενα ΟΚ! Παρατηρησα οτι με το update προστεθηκε το DTS-HD! Θα κανω τεστ σε ταινιες απο αυριο. Μεχρι στιγμης οτι του εχω βαλει ειναι αψογο! Σε ποιοτητα ηχου, εικονα κρυσταλο, υποτιτλοι τελειοι, ρυθμισεις μεγεθους εικονας και προσαρμογης στην οθονη αναλογα την ταινια πολυ ικανοποιητικες!
Αν εχετε απλη TV (καθοδικου σωληνα) προτιμηστε την εξοδο S-Video και θα με θυμηθειτε!
Μήπως έχεις καταφέρει να κάνεις το εσωτερικό DVD-ROM shared στο δίκτυο; Θα έιχε σημασία!

Reaction score
0
Γεια και απο εμενα, εχω το EGREAT το M32B και θα ηθελα την βοηθεια σας εχω παρει το DVD το NEC 7633A και χρειαζομαι το Optiarc_7633_ATAChange_Tool για να το κανω απο Normal ATA σε Reverse ATA και να το βαλω στο EGREAT αλλα το μονο που βρικα ειναι το Optiarc_7630_ATAChange_Tool που δεν μπορω να ο χρησημοποιησω για το δικο μου drive

Reaction score
2
Παιδιά θέλω να ρωτήσω κάτι .Μολις πήρα το Egreat 34 και θελω να ρωτήσω στη συνδεσμολογία κάτι .Ειναι σωστό να συνδεσω usb από το laptop στο egreat και από τον εξωτερικό σκληρό πάλι στο egreat και δικτυακά το laptop με το egreat ?

Γιατί μου είπαν ότι αν βαλω spllitter στο laptop δεν θa βλέπει το egreat τον σκληρό

Reaction score
0

1) Έχω κάνει format με ext2 και δεν μπορώ να δω τον σκληρό από το pc. Υπάρχει κάποιος τρόπος για να δω τα αρχεία;
2) Μπορώ και αντιγράφω αρχεία από εξωτερικό σκληρό στον εσωτερικό σκληρό του egreat αλλά δεν μπορώ να κάνω το αντίθετο. Υπάρχει λύση για αυτό;
Ευχαριστώ
Αν το utility (ext2ifs) που είναι και στο συνοδευτικό CD δεν σου επιτρέπει να δεις τον ext2/3 στα windows (εμένα τα vista βλέπουν τον δίσκο αλλά ζητούν να τον ξαναformάρουν, προφανώς, σε NTFS ή extFAT32, οπότε είναι άχρηστο) και
αν δεν θέλει κανείς να κάνει περισσότερα partitions με διαφορετικό format στον εσωτερικό δίσκο, ένα τρόπο μόνο έχω να μεταφέρω αρχεία από και προς τον εσωτερικό δίσκο του egreat (εκτός δικτύων):

Να χρησιμοποιώ εξωτερικό δίσκο στο egreat που να είναι formatted σε FAT32.

Στην περίπτωσή μου οι μόνοι περιορισμοί που μου βάζει αυτό είναι:
1. Τα DVD rip που χρειάζομαι, να τα κάνω όχι πια σε ένα αρχείο ISO αλλά σε DVD Folder.
2. Τα .mkv αρχεία που είναι μεγαλύτερα από 4G να τα "σπάω' στα δύο. (Ο μόνος βέβαια λόγος να δημιουργήσει κανείς αρχεία .mkv μεγάλα όσο ένα DVD, είναι αν θέλει να streamάρει "DVD" ποιότητα σε εσωτερικό ασύρματο δίκτυο με frame rate στα 2,5Μ αντί στα 5-8Μ)

Δεδομένου ότι άλλου είδους αρχεία μεγαλύτερα από 4G δεν διακινώ, η δουλειά μου γίνεται με το FAT32.

Reaction score
0

Αν δεν κάνεις δουλειά με το ext2ifs μπορείς να δοκιμάσεις και το http://www.softpedia.com/get/System/OS-Enhancements/Ext2Fsd.shtml...
Πολύ σωστά! Μάλιστα στα Vista μόνο με το Ext2Fsd μπορείς να δουλέψεις. Aυτός είναι και ο ταχύτερος τρόπος αν διακινείς αρχεία μεγαλύτερα από 4G και δεν σου κάνει το FAT32.
Τέλος υπάρχει και η δυνατότητα να γράψεις από το Egreat στον εξωτερικό NTFS HD αν εγκαταστήσεις στον Egreat με την εφαρμογή CSI (Community Software Installer) - http://www.networkedmediatank.com/showthread.php?tid=13161
το πρόγραμμα "nmt-ntfs36 0.1". Αν μετά την εγκατάσταση πατήσεις το eject στο τηλεχειριστήριο και μετά το "sources", γίνεται εναλλαγή της κατάστασης του εξωτερικού NTFS HD μεταξύ "read-write" και "read only" αντίστοιχα. Το κακό είναι ότι, στην παρούσα φάση ανάπτυξης του προγράμματος, η αντιγραφή είναι πολύ αργή συγκρινόμενη με αυτή σε FAT32 ή ΕΧΤ2/3. Είναι όμως πολύ ταχύτερη από αυτήν μέσω δικτύου.

Reaction score
0

Έχω δοκιμάσει όλα όσα μου προτείνεται αλλά με το ext2ifs δεν έχω καταφέρει να δω τον egreat ούτε με vista ούτε με xp. Ούτε με το ext2fsd σε vista κατάφερα να δω τον egreat. Και στα δύο μου βγάζει το ίδιο μήνυμα ότι δηλαδή χρειάζεται format ο σκληρός για να διαβαστεί. Φαντάζομαι ότι τα κάνω όλα σωστά. Με το fat32 έχω πρόβλημα γιατί όλες οι ταινίες μου (μοναδική χρήση του egreat) είναι mkv 720p ή 1080p (πάνω από 4gb). Δεν έχω δοκιμάσει ακόμα τη λύση με την εφαρμογή CSI. Θα το δοκιμάσω και θα σας ενημερώσω. Ευχαριστώ!

Reaction score
0

Παιδιά πως θα παίξω ταινίες mkv με dts ήχο από το καλωδιο HDMI χωρίς ενισχυτή ;

Reaction score
2
Re: Απάντηση: EGREAT EG-M32B

Θα βάλεις το DTS στην επιλογή analog (PCM) ,το "ήχος από HDMI" στο on και stereo.

Reaction score
2
Από χθες (18/6) μπορούμε να κάνουμε ,όσοι έχουμε συνδεδεμένο στο internet το μηχάνημα, απ'ευθείας firmware update, από την αντίστοιχη επιλογή.
Ενεργοποίησαν επιτέλους το σχετικό site.

Reaction score
0

Αρχικό μήνυμα απο alex2917 Εμφάνιση μηνυμάτων

Θα βάλεις το DTS στην επιλογή analog (PCM) ,το "ήχος από HDMI" στο on και stereo.

Δυστυχώς, η επιλογή DTS analog (PCM) είναι κλειδωμένη.
Υπάρχουν μόνο οι επιλογές Digital (Raw) και DTS-HD (Raw).
Η έκδοση λογισμικού που έχω είναι :50-17-090125-15-EGR-405-000.
Τι μπορεί να συμβαίνει ;

Reaction score
1
Μια απορια παιδια... σε 2 ταινιες που εχω η μια σε 1080 (James Bond) και η αλλη σε 720 (Street Kings) σε καποια συγκεκριμενα σημεια μεσα στην ταινια μου κανει "σπασιματα" στην αναπαραγωγη. Μιλαμε για απ'ευθειας αναπαραγωγη απο τον σκληρο του egreat. (Λεπτομερια εχω το M32B)

Ελπιζω να φταινε τα αρχεια... Το εχει παρατηρησει κανεις?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.973
Members
38.631
Νεότερο μέλος
Manosmathiou