EGreat EG-M34A, το "WD HD TV Media Player KILLER" ???

Reaction score
0
Απάντηση: EGreat EG-M34A, το "WD HD TV Media Player KILLER" ???

Καλημέρα σε όλους.
Σήμερα θα παραλάβω το egreat και θέλω να ρωτήσω τι software χρειάζομαι για να το ρυθμίσω (δίκτυο, μεταφορά αρχείων κλπ).

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Reaction score
1

Μια βοήθεια γιατί έχω τελείως μπερδευτεί...μόλις το πήρα και προσπάθησα να του κάνω firmware update online...έκανε σχεδόν μισή ώρα (?!) και τελικά βλέπω έχει εγκαταστήσει το FW Version: 50-17-090204-15-EGR-403-00 με ημερομηνία 1/6/09? Είναι το σωστό? Γιατί μπήκα στο egreatworld.com και είδα στο section 'Support' και βρήκα για το EG-M34A το firmware EGR_M31H_1.03.3 με ημερομηνία 27/9/09? Που βρίσκω τα τελευταία updates για τo NMT Software?
Ευχαριστώ!!

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Μια βοήθεια γιατί έχω τελείως μπερδευτεί...μόλις το πήρα και προσπάθησα να του κάνω firmware update online...έκανε σχεδόν μισή ώρα (?!) και τελικά βλέπω έχει εγκαταστήσει το FW Version: 50-17-090204-15-EGR-403-00 με ημερομηνία 1/6/09? Είναι το σωστό? Γιατί μπήκα στο egreatworld.com και είδα στο section 'Support' και βρήκα για το EG-M34A το firmware EGR_M31H_1.03.3 με ημερομηνία 27/9/09? Που βρίσκω τα τελευταία updates για τo NMT Software?
Ευχαριστώ!!
Κανεις λαθος στην επιλογη μοντελου: M34A οχι Μ31Η!

Reaction score
0

Μόλις πήρα το egreat m34a και πάω να τρελαθώ. Το μηχάνημα παίζει μια χαρά. Δεν του έχω βάλει κανένα από τα software που έχει το CD ούτε έκανα αναβάθμιση του FW. Μέχρι εδώ όλα καλά.

Στο eshop ρώτησα τι wireless USB stick χρειάζομαι και μου έδωσαν ένα TP-LINK TL-WN727N.
Το έβαλα και το egreat δεν το βλέπει.
Στο manual του egreat αναφέρει το TL-WN821N.
Πήρα στο eshop και μου λένε ότι δεν παίζει ρόλο.

Τι να κάνω; Μήπως για να το δει πρέπει να εγκαταστήσω κάτι; να κάνω FW update;

ΒΟΗΘΕΙΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ

Reaction score
1

OK είναι στο link 'EG-M31B/M34A firmware' του Download centre, που δείχνει όντως τελευταίο update 1/6/09, σωστά?

Reaction score
0
Re: Απάντηση: EGreat EG-M34A, το "WD HD TV Media Player KILLER" ???

Μόλις πήρα το egreat m34a και πάω να τρελαθώ. Το μηχάνημα παίζει μια χαρά. Δεν του έχω βάλει κανένα από τα software που έχει το CD ούτε έκανα αναβάθμιση του FW. Μέχρι εδώ όλα καλά.

Στο eshop ρώτησα τι wireless USB stick χρειάζομαι και μου έδωσαν ένα TP-LINK TL-WN727N.
Το έβαλα και το egreat δεν το βλέπει.
Στο manual του egreat αναφέρει το TL-WN821N.
Πήρα στο eshop και μου λένε ότι δεν παίζει ρόλο.

Τι να κάνω; Μήπως για να το δει πρέπει να εγκαταστήσω κάτι; να κάνω FW update;

ΒΟΗΘΕΙΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ
Δωστους το πισω να το βαλουν εκει που ξερουν :119:... Εχει αλλο τσιπακι (ralink) αντι για Atheros που εχει το 821Ν και πιθανως εχει και αλλο vendorID...
(Το 821N εχει το ιδιο atheros τσιπακι με το WN-100 που πωλειται με το popcornhour, και δεν εχει καθολου vendorID οπως και το WN-100, γι΄αυτο τα NMT νομιζουν οτι εβαλες το WN-100 οταν βαζεις το 821N)

Το τελευταιο firmware ειναι εδω:
http://www.egreatworld.com/en/DownloadShow.asp?ID=32
καλυτερα να το περασετε απο USB stick, οχι απο το νετ γιατι το site της Egreat σερνεται...
To firmware αυτο δεν εχει σχεση με το παραπανω wifi USB stick...

Reaction score
0

Επιτέλους το πήρα κι εγώ.
Μια ερωτησούλα, το σύνδεσα με το pc όπου έτρεξα το s/w και είδα το dir που έχω αποθηκευμένες τις ταινίες ΟΚ. Το ίδιο συνέβει και με τα mp3 files τα οποία παίζουν μια χαρά μέσω δικτύου. Ομως όταν προσπαθώ να παίξω ταινία μέσω lan, κολλάει στο "buffering" και μετά από λίγο (μάλλον λόγω timeout) επιστρέφει στο αρχικό menu. Τί μπορεί να γίνεται άραγε ? Το ξανάδε κανείς το προβληματάκι ?

Reaction score
0
Σε ενσυρματο δικτυο και με το myihome στο pc σου δεν πρεπει αν εχεις τετοιο προβλημα.

Reaction score
0

Παιδια το πηρα κι εγω και το εβαλα να παιξει
και επαιξε πολυ καλα
οταν πηγα να του αλλαξω ρυθμησεις στην οθονη και υποτιτλους

εξαφανιστηκε και τωρα εχω μεινει χωρις να μπορω να δω ουτε καν το μενου του για επαναφορα εργοστασιακων ρυθμησεων

μου βγαζει μια μαυρη οθονη
και το εχω δοκιμασει σε δυο τηλεορασεις

εχω δοκιμασει το τιβι μοντε με τα νουμερα αλλα και παλι τζιφος ......

τι αλλο να κανω ?

Σας παρακαλω για λιγη βοηθεια.....

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ

Reaction score
0
Το πήρα και εγώ σήμερα .
Δεν μπόρεσα να βρω πως το συνδέουμε με το pc για να βλέπω τις ταινίες που έχει αποθηκευμένες.

Reaction score
14
Τελικά η δική μου συσκευή πρέπει να έχει πρόβλημα με την αναπαραγωγή ήχου ,και όχι μόνο με τα flac αρχεία όπως είχα αναφέρει σε προηγούμενο post.
Δοκίμασα χτες να βάλω κάτι mp3 με 320 bitrate και ο ήχος έπαιζε χειρότερα και από χαλασμένο ράδιο...
Σαν να άκουγα al jajeera...
Το έχω συνδεδεμένο με οπτική ίνα στα Logitech Z5500...
δοκίμασα να τα συνδέσω με αναλογική με RCA αλλά τα ίδια.Χάλια ήχος...
Το κουφό τώρα : Ταινίες HD με ήχο DTS,AC3 ο ήχος κρυστάλλινος...
Ταινίες divx με ήχο mp3 (φαντάζομαι με χαμηλό bitrate-128bit) ο ήχος μια χαρά...
Ίσως από κάποια bitrate και πάνω να μην....
Έχω το τελευταίο firmware...
Μάλον η συσκευή ακόμα περνάει παιδικές αρρώστιες...

Reaction score
0
ερωτηση για torrent πρεπει μονο να συνδεθει με sata?με usb δεν κανει?
ακομα αν σινδεσο ενα δισκο πως βλεπω τα αρχεια απο το κομπιουτερ και αν γινετε να κανισ μεταφωραα αρχεια ασυρματα.
ευχαριστω

Reaction score
0

Αυτα τα EGreat EG-M34A που παραλαμβανετε τωρα εχουν περασμενο το τελευταίο firmware που υποστηρίζει DTS downmix ????????????

Reaction score
0

Οι πρώτες μου εντυπώσεις απο το egreat είναι ότι πέταξα τα λεφτά μου.
Και εξηγούμαι:
1. Άθλιο manual με άσχημα αγγλικά που κάνει μπαμ ότι είναι από κινέζους άσχετους. Μου θύμισε ταινία καράτε παραγωγής Hong-Kong. Για τα ελληνικά δεν το συζητώ.
2. Ο ήχος των mp3 είναι άθλιος.
3. Δεν έχει καθόλου επιλογές στην αναπαραγωγή mp3. Ούτε καν shuffle ρε παιδιά; Ξεφτίλα. Κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε να υποστηρίζει playlists από winamp, WMP, itunes.
4. Ξανά στο manual. Δεν σου λέει πουθενά τι είναι το software στο CD. Δεν λέει τι είναι αυτά τα format του δίσκου που πρέπει να κάνεις (ext2,ext3). Σε παραπέμπουν συνέχεια στα forum. Τι βλακείες είναι αυτές;
5. Δεν λέει στο κουτί ότι το μοναδικό wireless adapter που υποστηρίζει είναι το 821Ν. Την πάτησα στο eshop και μου πουλήσανε ένα που δεν κάνει και τώρα κάνουν τους ανύξερους. ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΕΣ.
6. Η οθόνη υποδοχής είναι κινέζικη και αντιαισθητική μέχρι αηδίας.
7. Για να το λειτουργήσεις και να το "σετάρεις" πρέπει να είσαι ειδικός ή να κωλοβαράς συνέχεια στα forum.

Το egreat (ή καλύτερα eshit) δεν έπρεπε να κάνει πάνω από 30 Euro και πολλά του είναι. Μεγάλη πατάτα.

Οι επίδοξοι αγοραστές ας το ξανασκεφτούν.

Reaction score
2

Και εξηγούμαι:

7. Για να το λειτουργήσεις και να το "σετάρεις" πρέπει να είσαι ειδικός ή να κωλοβαράς συνέχεια στα forum.

Το egreat (ή καλύτερα eshit) δεν έπρεπε να κάνει πάνω από 30 Euro και πολλά του είναι. Μεγάλη πατάτα.

Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Δε θα υπερασπιστώ το μηχάνημα ούτε την εταίρια άλλωστε δεν εχω κανένα συμφέρον. Έχει δίκιο ο
Παναγιώτης σε αυτά που γράφει αλλά τα δραματοποιεί πιστεύω.
Συμφωνώ στο τελεταίο σκέλος όμως περισσότερο από τα άλλα διότι εχω βαρεθεί να αγοράζω gps,pda,mediabox κλπ και να πατάει η κάθε εταιρία στην κ@ύλα μας και να περιμένει από τους χρήστες να το βελτιώσουν. Βλέπε χάρτες με σημεία poi,xda developers κλπ. Και άντε δεν είμαι ειδικός αλλά είμαι κολημένος και γουστάρω να ξημεροβραδυάζομαι στα φορα για τέτοιες ιστορίες ο πατέρας μου π.χ τι θα έκανε;;;

Κατά τα άλλα το μηχάνημα είναι αξιοπρεπές κατά τη γνώμη μου και προς το παρών παράπονο δεν εχω.

Reaction score
0

Και εξηγούμαι:
1. Άθλιο manual με άσχημα αγγλικά που κάνει μπαμ ότι είναι από κινέζους άσχετους. Μου θύμισε ταινία καράτε παραγωγής Hong-Kong. Για τα ελληνικά δεν το συζητώ.
3. Δεν έχει καθόλου επιλογές στην αναπαραγωγή mp3. Ούτε καν shuffle ρε παιδιά; Ξεφτίλα. Κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε να υποστηρίζει playlists από winamp, WMP, itunes.
4. Ξανά στο manual. Δεν σου λέει πουθενά τι είναι το software στο CD. Δεν λέει τι είναι αυτά τα format του δίσκου που πρέπει να κάνεις (ext2,ext3). Σε παραπέμπουν συνέχεια στα forum. Τι βλακείες είναι αυτές;
5. Δεν λέει στο κουτί ότι το μοναδικό wireless adapter που υποστηρίζει είναι το 821Ν. Την πάτησα στο eshop και μου πουλήσανε ένα που δεν κάνει και τώρα κάνουν τους ανύξερους. ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΕΣ.

Φιλε το αγοραζω απολυτως τοις μετρητοις μιας και ειναι ηδη εξαντλημενο .........http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.801717

Reaction score
638
Re: Απάντηση: EGreat EG-M34A, το "WD HD TV Media Player KILLER" ???

Και εξηγούμαι:

Ολοι εμεις που κωλοβαραμε σε ευχαριστουμε

Reaction score
0

Λίγα λόγια για το μηχάνημά μας και τα σχόλια παραπάνω.
Καταρχήν ο φίλος έχει δίκιο για το manual στο οποίο όλες οι οθόνες είναι στα κινέζικα.
Ομως διαφωνώ για τη λειτουργικότητά του η οποία μπορεί να μην είναι κορυφαία (με ευκολίες για mp3 playing lists κλπ), αλλά για το σκοπό που το παίρνεις δηλ. να βλέπεις HD ταινίες νομίζω είναι από τα καλύτερα.
Το σημαντικό είναι ότι δεν σε αφήνει να σβήνεις αρχεία σε USB device αλλά μόνο σε sata δίσκο.
Επίσης όταν εγκαθιστάς sata δίσκο σου δίνει και άλλες λειτουργίες όπως εγκατάσταση ftp server, samba server κλπ αλλά και copy paste αρχείων από το pc. (χωρίς να εγκαταστήσεις στο Pc το sw).
Πάντως για να είμαστε ειλικρινείς, θέλει λίγο ψάξιμο καταρχήν στο forum εδώ και κατά δεύτερο λόγο στο forum της εταιρείας. Με λίγο διάβασμα κάνεις τα πάντα.
Τώρα όποιος βαριέται να διαβάζει ....:139:
Τα περισσότερα προβλήματα μπορούν να λυθούν στο φόρουμ εδώ ή στο κάτω κάτω ρε παιδιά ρωτάτε... Κάποιος θα βοηθήσει.
Νομίζω για τα λεφτά του είναι πολύ καλό.

S8N

Reaction score
0

Εγώ πάλι, μετά από πολύ σκέψη και παρά τις αμφιβολίες μου γι' αυτά τα μηχανάκια, αποφάσισα ν' αγοράσω το M31B για να δω προς τι όλος αυτός ο ντόρος...

Για να είμαι ειλικρινής, ήμουν μεταξύ του PCH C200 και του M31B αν και το πρώτο είναι σαφώς ανώτερο σε δυνατότητες. Τελικά κατέληξα στο Μ31Β καθώς α)έχω ήδη το BDP-LX52 για μπλε δισκάκια και β) το C200 φαίνεται να έχει προς το παρόν προβλήματα νεότητος (firmware).

Κατ' αρχάς δε μπορώ να διαφωνήσω με τον Παναγιώτη ως προς το γεγονός ότι τα manuals είναι ανύπαρκτα, τα αγγλικά στα .pdf του CD για γέλια και το σερφάρισμα στα fora αναπόφευκτο.

Θα διαφωνήσω όμως στα υπόλοιπα:

- Το ότι είναι κινέζικο δε σημαίνει ότι είναι και για τα μπάζα. Η ποιότητα κατασκευής του είναι αξιοπρεπέστατη. Εξάλλου και το PCH κινέζικο είναι. Και το τηλεκοντρόλ στην 500Α μου made in China γράφει. Τι να κάνουμε τώρα?

- Ήρθε με το τελευταίο firmware που υποστηρίζει DTS downmix.

- Τα δικά μου MP3s τα παίζει πάρα πολύ καλά, σε βαθμό που δε μπορώ να ξεχωρίσω διαφορά από το Pioneer LX03 που έχω.

- Η εικόνα του είναι ε-ξαι-ρε-τι-κή και με άφησε κυριολεκτικά άφωνο.

- Τα έχασα με τις δυνατότητές του! Πριν λίγα 24ωρα αν με ρωτούσες για Samba servers και ΝΜΤ tools θα νόμιζα πως μιλάς Γραμμική Β, σήμερα όμως αναρωτιέμαι ΠΟΥ ΖΟΥΣΑ τόσο καιρό.

Όσον αφορά την εξυπηρέτηση του e-shop, οφείλω να ομολογήσω πως αν και περίμενα τα χειρότερα, ο υπάλληλος ήταν ευγενικός και κυρίως γνώστης του αντικειμένου. Με ενημέρωσε αμέσως για το TP-link 821Ν και μάλιστα επιβεβαίωσε πως είναι το κατάλληλο από προηγούμενη παραγγελία που είχε κάνει. Το μόνο κακό είναι πως αναγκάστηκα να ταξιδέψω μέχρι το Μενίδι μες στην τούρλα του Σαββάτου αφού μόνο εκεί ήταν διαθέσιμο και πως όταν τελικά ανακάλυψα που είναι χωμένο το τοπικό e-shop, η ουρά είχε φτάσει μέχρι το επόμενο τετράγωνο λόγω της προσφοράς των Notebooks στα πρωτάκια του Γυμνασίου. Καλύτερα όμως να περιμένεις πίσω από αξιολάτρευτους μαθητές της 1ης γυμνασίου που διαλέγουν το δώρο τους παρά πίσω από κυράτσες που δε μπορούν να επιλέξουν μεταξύ δυο κινητών!

Εν πάσει περιπτώσει, πιστεύω πως όσο αναπτύσσονται εφαρμογές για τα ΝΜΤs τόσο θα αυξάνονται και οι δυνατότητές τους. Ήδη κάνω μια αναζήτηση για movie jukebox και έχω πάθει πλάκα.

Για να αναφέρω κι ένα αρνητικό, το ανεμιστηράκι κάνει εκνευριστικό θόρυβο αλλά σύντομα θα πάρει πόδι και στη θέση του θα μπει ενα εντελώς αθόρυβο.

Αυτά για τώρα, πάω να παίξω με το νέο μου παιχνίδι μέχρις ότου πάθει burn-in η Kuro.

Παρεπιπτόντως, δε χρειάζεται να κωλοβαράς στο internet για να βρεις την άκρη. Απλώς πρέπει να ψάχνεις στα σωστά sites.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.063
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Vaslamp