EGreat EG-M34A, το "WD HD TV Media Player KILLER" ???

Reaction score
0
Παιδια μια βοηθεια!
Προσπαθω να δω στο EGreat EG-M34A αρχειο HD 720ρ x264 με ηχο mp3 στα 128 kbps.
Η εικονα παιζει μια χαρα αλλα δεν εχω ηχο.
Συνδεση εχω κατευθειαν με HDMI και επισης εχω περασει το τελευταιο firmware για το DTS.
Ξέρετε τι μπορει να φταιει;
Στις Ρυθμίσεις Audio/Video εάν τα αλλάξεις όλα σε analog πάλι δεν σου δίνει ήχο? (κάνε και μια επανεκκίνηση καλού -κακού..)

Reaction score
0
Στις Ρυθμίσεις Audio/Video εάν τα αλλάξεις όλα σε analog πάλι δεν σου δίνει ήχο? (κάνε και μια επανεκκίνηση καλού -κακού..)
Tα εχω ολα στο analog χωρις αποτελεσμα.
Δοκιμασα επισης να τα βαλω ενα-ενα στο digital αλλα και παλι τιποτα...:110:

Reaction score
2
Tα εχω ολα στο analog χωρις αποτελεσμα.
Δοκιμασα επισης να τα βαλω ενα-ενα στο digital αλλα και παλι τιποτα...:110:
Δες και εκεί που έχει ρύθμιση για τον ήχο μέσω HDMI να είναι στο ON και stereo.

A!!! και κάτι άλλο.Βεβαιώσου ότι έχεις επιλέξει έξοδο βίντεο το HDMI και όχι Component, γιατί τότε θα στέλνει τον ήχο στα RCA.

Reaction score
0
Δες και εκεί που έχει ρύθμιση για τον ήχο μέσω HDMI να είναι στο ON και stereo.

A!!! και κάτι άλλο.Βεβαιώσου ότι έχεις επιλέξει έξοδο βίντεο το HDMI και όχι Component, γιατί τότε θα στέλνει τον ήχο στα RCA.
To εχω ηδη στο ON και stereo, δε βρισκω αυτο που λες για έξοδο βίντεο Component...
Δεν μου βγαζει τετοια ρυθμιση καπου.

Reaction score
0
Παιδια μια βοηθεια!
Προσπαθω να δω στο EGreat EG-M34A αρχειο HD 720ρ x264 με ηχο mp3 στα 128 kbps.
Η εικονα παιζει μια χαρα αλλα δεν εχω ηχο.
Συνδεση εχω κατευθειαν με HDMI και επισης εχω περασει το τελευταιο firmware για το DTS.
Ξέρετε τι μπορει να φταιει;
Αυτό στο κάνει μόνο στο συγκεκριμένο αρχείο σωστά? Δηλαδή θέλω να πω ότι τα άλλα αρχεία βίντεο τα παιζει χωρίς πρόβλημα σε ήχο και εικόνα.

Reaction score
0
Ναι μονο στο συγκεκριμενο
Αρα κάτι δεν πάει καλά με το αρχείο...Τα στοιχεία " x.264 + mp3 128kbps " είναι έγκυρα? Δηλαδή τα πήρες από πρόγραμμα τύπου Media info? Γιατί τα στοιχεία αυτά μου λένε ότι κάποιος έκανε re-encoding ένα αρχείο Η.264 με άλλο φορματ ήχου με στόχο να το συμπιέσει . Επιμένω ότι κάτι δεν πάει καλά με το αρχείο σου...Τουλάχιστον είναι η μόνη εξήγηση που μου έρχεται στο μυαλό....

Reaction score
0
Αρα κάτι δεν πάει καλά με το αρχείο...Τα στοιχεία " x.264 + mp3 128kbps " είναι έγκυρα? Δηλαδή τα πήρες από πρόγραμμα τύπου Media info? Γιατί τα στοιχεία αυτά μου λένε ότι κάποιος έκανε re-encoding ένα αρχείο Η.264 με άλλο φορματ ήχου με στόχο να το συμπιέσει . Επιμένω ότι κάτι δεν πάει καλά με το αρχείο σου...Τουλάχιστον είναι η μόνη εξήγηση που μου έρχεται στο μυαλό....
Tο αρχειο ειναι απο τρακερ, τα στοιχεια τα ειδα στα torrent info.
Παιζει μια χαρα στο PC σε ολους τους player που εχω.

Video: Codec x264
Bitrate 2500 kbps
Resolution 1280x720
Length 233 Minutes
Quality N/A
Audio:
Codec mp3
Bitrate 128 kbps
Frequency 44100 HZ
Language English
Απο οσο ειδα στα comment εγινε οντως καποιου ειδους συμπιεση "original source was 1080i, encoded down to 720 and deinterlaced"...

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: EGreat EG-M34A, το "WD HD TV Media Player KILLER" ???

....ή έπεσες (κρίμα) σε ελλατωματικό κομμάτι ή κάτι κάνεις λάθος. Αυτό που περιγράφεις δεν ανταποκρίνεται στην ταυτότητα του Egreat. Εγώ έχω και τα δύο.
Eπειδή τυχαίνει να έχω σε χρήση 2 wdtv σε δυο διαφορετικές τηλεοράσεις (σονυ46 η μία, σαμσουνγκ 40 η άλλη), είναι πέρα από κάθε αμφιβολία η ποιοτική κατασκευαστική ανωτερότητα της του wdtv. Δεν αντέχει στο hd αποτέλεσμα οποιαδήποτε σύγκρισή τους.
Πήρα αυτή τη γκουμούτσα το egreat43 μόνο για το usb dvdrom

Σκοπός αυτού του μηνύματος δεν είναι η πρόκληση ανούσιου flame .. α το α ή το β είναι καλύτερο... επειδή έτσι μ΄αρέσει ... έτσι νομίζω (χωρίς να δω το άλλο)

Θέλω να συμβουλέψω, να φανώ χρήσιμος σε όσους έχουν σκοπεύουν να αγοράσουν κάποιον media player - και παρατηρούν - μελετούν εδώ τα σχόλια, αφουγκράζονται τι να αγοράσουν...
να μην την πατήσουν. Δε μπαίνει ζήτημα ποιο είναι καλύτερο. Η ΠΡΑΓΜΑΤιΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ MEDIAPLAYER ΕΙΝΑΙ ΤΟ WDTV. Δηλαδή media player που παίζει χωρίς περιπλοκές hd περιεχόμενο και τώρα που λύθηκε το πρόβλημα με τους υπότιτλους (που δεν ήταν για πο όλους βέβαια) είναι το καλύτεριο οπου μπορούν να αγοράσουν.

Το egreat 34 είναι "δήθεν" mediaplayer. Αν το θυμούνται οι παλιότεροι κάτι σαν SEIKO και SFIKO! Mια χαμηλή παύλα λιγότερη!

Μη κάνουν το λάθος και παρακινηθούν από μέτριας αμφίβολης ποιότητας articles εδώ μέσα. Η ποιοτική πτώση είναι φανερή πια.

Reaction score
5
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: EGreat EG-M34A, το "WD HD TV Media Player KILLE

Το egreat 34 είναι "δήθεν" mediaplayer. Αν το θυμούνται οι παλιότεροι κάτι σαν SEIKO και SFIKO! Mια χαμηλή παύλα λιγότερη!

Μη κάνουν το λάθος και παρακινηθούν από μέτριας αμφίβολης ποιότητας articles εδώ μέσα. Η ποιοτική πτώση είναι φανερή πια.
Μα φιλε μου αυτη την στιγμη εσυ εισαι αυτος που παραπλανει τον καθε υποψηφιο αγοραστη.

Εγω που βλεπω σχεδον συνεχεια BD rips μεσω ethernet (για μενα δεν νοειται MPT player χωρις αυτο) και τα παιζει ολα αψογα ειμαι η εξαιρεση στον κανονα?

Αν εσενα δυστυχως σου ετυχε ενα σκαρτο ειναι ολα σκαρτα?

Μου κανει επισης εντυπωση πως μετα τις τοσες απαντησεις και εφοσον λες οτι παιζει τοσο χαλια αντι αυτο να σε βαλει σε υποψιες οτι κατι παει στραβα με το δικο σου κομματι εχεις ξεσηκωθει εναντιον αυτου οτι ειναι οτι χειροτερο κυκλοφορει. Γιατι?

Reaction score
0
Απάντηση: EGreat EG-M34A, το "WD HD TV Media Player KILLER" ???

Εγω αν ημουνα ο υπευθυνος του Site θα τον εκανα ΒΑΝ τον κυριο δια παντος ..
Θα του ελεγα ..παρε το κουβαδακι σου και πηγαινε σε αλλη παραλια να παιξεις.. πιτσιρικα ...
Αυτος εχει σκοπο να τη κανει μπαχαλο την ενοτητα...

Τι ειναι αυτα που γραφει ο τυπος .......(ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.. ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΟΣΟΙ ΤΟ ΠΑΙΝΕΥΟΥΝ (ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΟ WDTV)

Πεταχτε τον εξω με τις ΚΛΩΤΣΙΕΣ θα ελεγα εγω ....

Reaction score
7.114
Απάντηση: EGreat EG-M34A, το "WD HD TV Media Player KILLER" ???

Διαφωνει με τον δικο του "ιδιαιτερο" τροπο,ισως να το κανει και με κακη προθεση ή απλα για σπασιμο, αλλα και παλι δεν διαγραφεται ετσι ενα μελος. Το λεω γιατι μια στις χιλιες μπορει να μην συμβαινει τιποτα απο τα παραπανω και πραγματικα να ειναι πολυ δυσαρεστημενος με τη συσκευη.Το πιο σωστο ειναι η "προσπεραση" στα υποπτα μηνυματα.

Reaction score
0
Tο αρχειο ειναι απο τρακερ, τα στοιχεια τα ειδα στα torrent info.
Παιζει μια χαρα στο PC σε ολους τους player που εχω.

Video: Codec x264
Bitrate 2500 kbps
Resolution 1280x720
Length 233 Minutes
Quality N/A
Audio:
Codec mp3
Bitrate 128 kbps
Frequency 44100 HZ
Language English
Απο οσο ειδα στα comment εγινε οντως καποιου ειδους συμπιεση "original source was 1080i, encoded down to 720 and deinterlaced"...
Στο.....WDTV σου το παίζει το αρχείο αυτό ?

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: EGreat EG-M34A, το "WD HD TV Media Player KILLER" ???

Eπειδή τυχαίνει να έχω σε χρήση 2 wdtv σε δυο διαφορετικές τηλεοράσεις (σονυ46 η μία, σαμσουνγκ 40 η άλλη), είναι πέρα από κάθε αμφιβολία η ποιοτική κατασκευαστική ανωτερότητα της του wdtv. Δεν αντέχει στο hd αποτέλεσμα οποιαδήποτε σύγκρισή τους.
Πήρα αυτή τη γκουμούτσα το egreat43 μόνο για το usb dvdrom

Σκοπός αυτού του μηνύματος δεν είναι η πρόκληση ανούσιου flame .. α το α ή το β είναι καλύτερο... επειδή έτσι μ΄αρέσει ... έτσι νομίζω (χωρίς να δω το άλλο)

Θέλω να συμβουλέψω, να φανώ χρήσιμος σε όσους έχουν σκοπεύουν να αγοράσουν κάποιον media player - και παρατηρούν - μελετούν εδώ τα σχόλια, αφουγκράζονται τι να αγοράσουν...
να μην την πατήσουν. Δε μπαίνει ζήτημα ποιο είναι καλύτερο. Η ΠΡΑΓΜΑΤιΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ MEDIAPLAYER ΕΙΝΑΙ ΤΟ WDTV. Δηλαδή media player που παίζει χωρίς περιπλοκές hd περιεχόμενο και τώρα που λύθηκε το πρόβλημα με τους υπότιτλους (που δεν ήταν για πο όλους βέβαια) είναι το καλύτεριο οπου μπορούν να αγοράσουν.

Πως πιστεύεις ότι μπορείς να βοηθήσεις όταν καταλήγεις τόσο γρήγορα σε τόσο βιαστικά συμπεράσματα? Πως είναι δυνατόν να αμφισβητείς τόσους κατόχους του Egreat που τα πανε μια χαρά με αυτό ? (including me?). Γνωρίζεις ότι έχει αναφερθεί περίπτωση κάποιου που παρέλαβε WDTV ελλατωματικό ? Μήπως να βγει σαν και σένα να ονομάσει το WD γκουμούτσα σκάρτη? Ολα έχουν μια εξήγηση. Ας την ψάξουμε (γι αυτό είναι το forum ) και μετά ας καταλήξουμε σε συμπεράσματα μέσα από ανάλυση στοιχείων. Ουγκ!!!

Reaction score
47
Ερώτηση: έχω το m34A συνδεδεμένο στην Panasonic46g10 με HDMI. To ρύθμισα video output -> HDMI 1080p60Hz και έβαλα από κάτω την επιλογη PAL/NTFS/24 (αυτό που τα έχει όλα μαζί τέλος πάντων). Πρόσεξα πως όταν περιηγούμαι στο μενου ή όταν ακούω μουσική κάνει κάποια "σπασίματα" ή "κοψίματα" η εικόνα. Από βιντεο για την ώρα έχω βάλει μόνο DivX (μη βαράτε). Βλέπω οτι στα αρχεία 23.976 συγχρονίζει την έξοδο στα 24hz και όλα οκ. Σε μερικά αρχεία 25fps όμως βλέπω οτι τα σπασίματα συνεχίζουν και κατά την προβολή του βίντεο. Για την ακρίβεια 1-2 φορες μου έτυχε αλλά πιστεύω οτι κάτι δεν πάει καλά. Έχω παίξει με όλες τις ρυθμίσεις εξόδου HDMI1080p και τα σπασίματα στο μενού εμφανίζονται σε όλες, εκτός από τα 50ΗΖ όπου βγάζει μαύρη μαυρίλα.
Ο ήχος βγαίνει από οπτική σε ενισχυτή.

Τι πιστεύετε πως φταίει; Οι ρυθμίσεις; Το egreat; Η τηλεόραση; Η αλήθεια είναι πως δεν έχω άλλη συσκευή με έξοδο HDMI, λέω όμως σύντομα να αποκτήσω και θα δω αν όλα καλά εκεί, τότε φταίει το egreat. Μήπως είναι ελαττωματικό κομμάτι; Το φιρμγουερ είναι το τελευταίο (με το DTS downmix).

Reaction score
0

Πως πιστεύεις ότι μπορείς να βοηθήσεις όταν καταλήγεις τόσο γρήγορα σε τόσο βιαστικά συμπεράσματα? Πως είναι δυνατόν να αμφισβητείς τόσους κατόχους του Egreat που τα πανε μια χαρά με αυτό ? (including me?). Γνωρίζεις ότι έχει αναφερθεί περίπτωση κάποιου που παρέλαβε WDTV ελλατωματικό ? Μήπως να βγει σαν και σένα να ονομάσει το WD γκουμούτσα σκάρτη? Ολα έχουν μια εξήγηση. Ας την ψάξουμε (γι αυτό είναι το forum ) και μετά ας καταλήξουμε σε συμπεράσματα μέσα από ανάλυση στοιχείων. Ουγκ!!!
Ξέχασα πριν να γράψω πως οι tv μου είναι full hd. Γιατί υπάρχει περίπτωση κάποιοι με κλασικές crt να νομίζουν πως βλέπουν hd . Όλα είναι πιθανά.

1. Όχι μόνοι γκουμούτσα, κακάσχημο, τενεκές γανωμένος, το παφίλι της εποχής, αντιαισθητικό τσικρίκι... αλλά θα τόλεγα και χαρπατσούκουλο,"gyftiko skeparni", αλλά άστο για αργότερα.

Έχει χάρη που έχω πάνω από 500 dvd με mkv και για αυτό το χρειάστηκα. Αλλιώς θα το πέταγα κατευθείαν στο σκουπιδοτενεκέ. (απαγοιρεύονται βέαια σε κοινό κάο, αλλά θα εύρισκα κάπου)

2. Μπροστά στην επιμονή κάποιων, αποφάσισα να του δώσω άλλη μια ευκαιρία... να το αντικαταστήσω με ένα καινούργιο. Θα περιμένω δυο τρεις μέρες μέχρι να το φέρουν. Αλλά αν οι υπότιτλοι είναι πάλι μέσα σε θολούρα, όπως όταν το πρωτοάνοιξα.. αν το χρώμα είναι αυτό το πρασινοσ _ _ τί, αν ζεματάει... αν αργεί να αποκριθεί... θα γεμίσω το avsforum με τα χειρότερα σχόλια!

3. οι τύποι που το παράγουν (και παντελονιάζουν) είναι αμερικάνοι ή κινέζοι, με ψεύτικη αμερικάνικη στολή; γιατί το egreatusa.com δε φαίνεται από σόι amerikaniko! Καθόλου λειτουργικό. Μόνο το buy σε πρώτη ματιά. to support... to downloads.. πουθενά. Ακόμα και το φόρουμ (του egreatusa ή του networktank κλπ δε θυμάμαι τώρα...) σε οδηγεί σε εκδόσεις του popcorn. Αν δεν υπήρχε εδώ στο avsite ένα λινκ , δε θα εύρισκα ποτέ τα firmware του egreat 34a.

Γενικότερα... μια αίσθηση "όλα στο πόδι"... "ότι αρπάξουμε" "χτυπάμε και το δυνατό player της αγοράς με πομπώδη τίτλο... killer... και όσους γελάσουμε!

Eλπίζω το customized firmware του b-rad να βελτιωθεί και να δέχεται usb dvdrom και το wdtv, pio apla apo thn twrinh polyplokothta....

Reaction score
0
Ερώτηση: έχω το m34A συνδεδεμένο στην Panasonic46g10 με HDMI. To ρύθμισα video output -> HDMI 1080p60Hz και έβαλα από κάτω την επιλογη PAL/NTFS/24 (αυτό που τα έχει όλα μαζί τέλος πάντων). Πρόσεξα πως όταν περιηγούμαι στο μενου ή όταν ακούω μουσική κάνει κάποια "σπασίματα" ή "κοψίματα" η εικόνα. Από βιντεο για την ώρα έχω βάλει μόνο DivX (μη βαράτε). Βλέπω οτι στα αρχεία 23.976 συγχρονίζει την έξοδο στα 24hz και όλα οκ. Σε μερικά αρχεία 25fps όμως βλέπω οτι τα σπασίματα συνεχίζουν και κατά την προβολή του βίντεο. Για την ακρίβεια 1-2 φορες μου έτυχε αλλά πιστεύω οτι κάτι δεν πάει καλά. Έχω παίξει με όλες τις ρυθμίσεις εξόδου HDMI1080p και τα σπασίματα στο μενού εμφανίζονται σε όλες, εκτός από τα 50ΗΖ όπου βγάζει μαύρη μαυρίλα.
Ο ήχος βγαίνει από οπτική σε ενισχυτή.

Τι πιστεύετε πως φταίει; Οι ρυθμίσεις; Το egreat; Η τηλεόραση; Η αλήθεια είναι πως δεν έχω άλλη συσκευή με έξοδο HDMI, λέω όμως σύντομα να αποκτήσω και θα δω αν όλα καλά εκεί, τότε φταίει το egreat. Μήπως είναι ελαττωματικό κομμάτι; Το φιρμγουερ είναι το τελευταίο (με το DTS downmix).
ωχ και σε σένα;

ας έχεις υπόψη πως κάποιες full hd, καλές κι ακριβές... αλλά αν είναι πάνω από τριών ετών, ίσως δε δέχονται το 24p (την κινηματογραφική αίσθηση) αλλά το κλασσικό 1080p. Σε αυτήν την περίπτωση σου βγάζου το μήνυμα πως ίσως προκληθεί βλάβη στην tv, αλλά κι αν το δοκιμάσεις, χάνεται η εικόνα για λίγο από την tv κι επανέρχεται σε μερικά δευτερόλεπτα - και σταθεροποιείται στις προηγούμενες σωστές ρυθμίσεις.

50 hz νομίζω είναι η σωστή ρύθμιση για το 1080p στο pal system και 59 ή 60 hz στο ntsc

Οι πολλές επιλογές παραμετροποίησης στο λογισμικό (setup) του egreat 34, για "χάλασμα" μάλλον είναι. Περιττές, ιδιαίτερα στο hue που δοκίμασα.

Κατευθείαν για μπάζο - σε μπάζωμα .

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: EGreat EG-M34A, το "WD HD TV Medi

ετυχε σε αλλους χαλασμενη συσκευή, απο την 1η μέρα?
NAΙ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ. ΤΟ ΠΗΡΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΓΝΩΣΤΟ SITE, ΤΟ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΠΩΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΕΤΟΙΜΟ ΜΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ FIRMWARE . ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΣΥΝΔΕΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΛΑΕΙ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΚΑΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ (ΑΠΟ HDD MAXTOR 160GB KAI SEAGATE 1TB KAI FLASH 2 GB). TO ΠΗΓΕ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ. ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 4 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΝΕ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΘΑ ΤΟ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ. ΠΡΟΧΘΕΣ ΠΗΡΕ ΤΟ ΚΑΝΙΝΟΥΡΓΙΟ ΤΟ ΣΥΝΔΕΕΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ. ΤΟ ΒΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΣΥΝΔΕΕΙ ΟΛΑ. ΧΘΕΣ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΔΕΙΞΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟ ΑΝΑΒΕΙ ΤΟ ΛΑΜΠΑΚΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΤΟΥ ΛΑΝ ΑΛΛΑ ΣΤΙΣ ΤΗΛΕΩΡΑΣΕΙΣ ΝΕΚΡΟ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ
ΠΑΙΔΙΑ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΙΔΕΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΣ ΤΕ ΤΗΝ ΓΙΑΤΙ O ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΕ ΠΟΛΥ. ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΕΨΑΧΝΕ ΝΑ ΒΡΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ SONY 40'' FULLHD

Reaction score
2
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: EGreat EG-M34A, το "WD HD TV

NAΙ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ. ΤΟ ΠΗΡΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΓΝΩΣΤΟ SITE, ΤΟ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΠΩΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΕΤΟΙΜΟ ΜΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ FIRMWARE . ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΣΥΝΔΕΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΛΑΕΙ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΚΑΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ (ΑΠΟ HDD MAXTOR 160GB KAI SEAGATE 1TB KAI FLASH 2 GB). TO ΠΗΓΕ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ. ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 4 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΝΕ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΘΑ ΤΟ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ. ΠΡΟΧΘΕΣ ΠΗΡΕ ΤΟ ΚΑΝΙΝΟΥΡΓΙΟ ΤΟ ΣΥΝΔΕΕΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ. ΤΟ ΒΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΣΥΝΔΕΕΙ ΟΛΑ. ΧΘΕΣ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΔΕΙΞΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟ ΑΝΑΒΕΙ ΤΟ ΛΑΜΠΑΚΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΤΟΥ ΛΑΝ ΑΛΛΑ ΣΤΙΣ ΤΗΛΕΩΡΑΣΕΙΣ ΝΕΚΡΟ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ
ΠΑΙΔΙΑ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΙΔΕΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΣ ΤΕ ΤΗΝ ΓΙΑΤΙ O ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΕ ΠΟΛΥ. ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΕΨΑΧΝΕ ΝΑ ΒΡΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ SONY 40'' FULLHD
Κύριε ADMINISTRATOR !!!!!!

Παραπάει το πράμα!Μπαίνουμε και με άλλα ονόματα τώρα.
Επειδή ο "κύριος" ως μόνο σκοπό έχει να μαμήσει το θέμα, παρακαλούμε να επέμβετε.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.105
Members
38.531
Νεότερο μέλος
NIK DRAGON