EPSON 9000W η Sony VPL-VW200???????

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
Νίκο καλησπέρα

Μέχρι στιγμής , ως κάτοχος του Epson 9000, σε αυτό το thread δεν έχω συμμετοχή αλλά διαβαζοντας ολα τα προηγουμενα θα σου πω και εγω τη γνώμη μου.
Στα χρήματα που περιγράφεις παραπάνω , μην το σκέφτεσαι και πολύ. Με την διάφορα των 700 ευρώ, αγοράζοντας τον Εpson μπορείς επιπλεον να καλιμπραρεις και να πάρεις και μια λάμπα εξτρά και να έχεις ήσυχο το κεφάλι σου για τα επόμενα 2-3 χρόνια το λιγότερο ανάλογα με το ποσό βλέπεις την ημέρα βέβαια.
Η τεχνολογία καλώς ή κακώς σε ότι έχει σχέση με την εικόνα , χρόνο με το χρόνο κάνει αλματα και πίστεψε με ο συγκεκριμένος προβολέας έχει λύσει πολλά από τα εγγενή προβλήματά της LCD τεχνολογίας.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

ΝΙΚΟΣ.Δ

"Επαγγελματίας"
Reaction score
197
Απάντηση: EPSON 9000W η Sony VPL-VW200???????

καλη φαση θα ηταν να γινοταν ενα συγκριτικο με αυτα τα 2 μηχανακια!

Θα ηταν τελεια γιατι τον 200 δεν τον εχω δει, απλα ειχα τον 100

ΝΙΚΟΣ.Δ

"Επαγγελματίας"
Reaction score
197

Ναι το ειδα, δεν εχει για τον 200 φανταζομαι θα ειναι η ιδια που φοραει ο 100 , αλλα στα specs λεει : lamp life 2000 hours.......

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
104.799

Ναι το ειδα, δεν εχει για τον 200 φανταζομαι θα ειναι η ιδια που φοραει ο 100 , αλλα στα specs λεει : lamp life 2000 hours.......
Θεωρητικά τόσες είναι.

Reaction score
191

φυσικα και ειναι παρανοικο 700 ευρω για λαμπα.βεβαια ο ο φιλος μας Νικος.Δ δεν ξερω μπορει να μην εχει προβλημα να δωσει αυτα τα λεφτα.

αλλα να δωσεις 3.000 και αλλα 700 αργοτερα θα προτιμουσα να πηγαινε κατευθειαν σε jvc x30.

ελαφρα καλυτερος στο 2d απο τον epson λιγο χειροτερο 3d ο jvc.(φωτεινοτητα crostalk)αλλα και 1300 ευρω διαφορα περιπου.

νικο ειδα που αναφερθηκες στον θορυβο.παρατηρησες στο eco τον epson ποσο αθορυβος ηταν?μου εκανε εντυπωση οτι ειναι παρα πολυ ησυχος.βεβαια στο 3d η στο normal εκει κανει θορυβο.

Reaction score
249

ναι μα ο sony δεν εχει 3d
στην ουσια με τον επσον εχεις "δυο" μηχανηματα
ΧΛ που εντοπιζεις τη διαφορα του επσον με jvc σε 2d;
θεωρεις οτι ειναι αναλογη της διαφορας τιμης τους;

Reaction score
8.350

καλη φαση θα ηταν να γινοταν ενα συγκριτικο με αυτα τα 2 μηχανακια!

Θα ηταν τελεια γιατι τον 200 δεν τον εχω δει, απλα ειχα τον 100
παρουσιαζει καποιο ακαδημαικο ενδιαφερον,αλλα αφενος δεν βλεπω κανενα μαγαζι να τουχει μεινει στοκ ο 200αρης και δευτερον μιλαμε για μια αγορα Επσον λιγο πανω απο 2 χιλιαρικα με ενα συνδιασμο Σονυ οπως τον θετεις περιπου 4 χιλιαρικα με τη λαμπα.Δεν ειναι συγκρισιμα.Οπως σου ειπανε ,με τα ιδια λεφτα πας σε πιο ακριβα συγχρονα μηχανακια.
Πως και δεν ειδες τον 200αρη?ο ανθρωπος που τον πουλαει δεν μπορει να στον δειξει?

ΝΙΚΟΣ.Δ

"Επαγγελματίας"
Reaction score
197

Μπορω να τον δω αλλα και παλι δεν θα μπορω να κρινω σωστα. Μονο με αμεση αντιπαραθεση ετσι οπως ειδα χθες στο καταστημα θα μπορουσα να ειμαι βεβαιος για το τι θεωρω καλητερο

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.535
Η βοήθεια που μπορεί να δώσει ένα forum έχει τελειώσει προ πολλού. :109:

ΝΙΚΟΣ.Δ

"Επαγγελματίας"
Reaction score
197
Απάντηση: Re: EPSON 9000W η Sony VPL-VW200???????

Συμφωνω , αλλα επειδη δεν βιαζομαι το σκεφτομαι ακομη

Reaction score
191

ναι μα ο sony δεν εχει 3d
στην ουσια με τον επσον εχεις "δυο" μηχανηματα
ΧΛ που εντοπιζεις τη διαφορα του επσον με jvc σε 2d;
θεωρεις οτι ειναι αναλογη της διαφορας τιμης τους;
δεν τον εχω δει,και δεν ξερω κατα ποσο ειναι καλυτερος σε 2d αναλογικα σε αυτα τα χρηματα οι διαφορες ειναι μικρες που φυσικα τις πληρωνεις ακριβα..παντα ετσι δεν ειναι?

επισης εχω διαβασει σε πολλα συγκριτικα στο εξωτερικο και μου το εχει πει και ο Kαστρουνης οτι ο epson εχει αυτη τη στιγμη ενα απο τα καλυτερο 3d.με την ενοια οτι ειναι φωτεινο και εχει μηδενικο crosstalk κατι που εχει ο jvc.σκεψου οτι εμενα ο epson δεν με τρελανε σε φωτεινοτητα στο 3d και ειναι 2400 ansi.σκεψου ο jvc που ειναι 1300!

Νικο νομιζω οτι δεν μπορουμε να πουμε κατι αλλο.τα ειπαμε ολα πιστευω!πηγαινει δες τον 200 παλι,προσπαθησε να εχεις κανενα bluray μαζι σου και να δεις το ιδιο εργο-σκηνες και στους 2 προβολεις να μπορεις.

ΝΙΚΟΣ.Δ

"Επαγγελματίας"
Reaction score
197

Σας ευχαριστω ολους , θα επανελθω μετα την αγορα ,για να ακουσω τις αποψεις σας σχετικα με την επιλογη της οθονης.:112:

Reaction score
1
Re: Απάντηση: EPSON 9000W η Sony VPL-VW200???????

Λάμπρο να σε ρωτήσω κάτι?Γράφεις το παρακάτω

..... θα προτιμουσα να πηγαινε κατευθειαν σε jvc x30.

ελαφρα καλυτερος στο 2d απο τον epson λιγο χειροτερο 3d ο jvc.(φωτεινοτητα crostalk)αλλα και 1300 ευρω διαφορα περιπου.
και μετά το παρακάτω

δεν τον εχω δει,και δεν ξερω κατα ποσο ειναι καλυτερος σε 2d αναλογικα σε αυτα τα χρηματα οι διαφορες ειναι μικρες που φυσικα τις πληρωνεις ακριβα..παντα ετσι δεν ειναι?
μας δουλεύεις?

Reaction score
249

εχει κι ενα μειονεκτημα ο επσον
δεν υπαρχει!
περιμενω τοσες μερες και τιποτε!

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
104.799
Απάντηση: Re: Απάντηση: EPSON 9000W η Sony VPL-VW200???????

Λάμπρο να σε ρωτήσω κάτι?Γράφεις το παρακάτω

και μετά το παρακάτω

μας δουλεύεις?
Μπορούμε να μην ξαναρχίσουμε μια κόντρα που θα μας οδηγήσει σε απρόβλεπτη κατάληξη?

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.535
Υποθέτω ότι έμαθε από κάποιον ότι είναι καλύτερος του Epson, κάτι που ακούσαμε και άλλοι.
Αλλά δεν τον έχει δει, ώστε να ξέρει σε τι ποσοστό είναι καλύτερος στο 2D.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
104.799
Απάντηση: Re: EPSON 9000W η Sony VPL-VW200???????

Υποθέτω ότι έμαθε από κάποιον ότι είναι καλύτερος του Epson, κάτι που ακούσαμε και άλλοι.
Αλλά δεν τον έχει δει, ώστε να ξέρει σε τι ποσοστό είναι καλύτερος στο 2D.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.299
Members
38.677
Νεότερο μέλος