EPSON 9000W η Sony VPL-VW200???????

ΝΙΚΟΣ.Δ

"Επαγγελματίας"
Reaction score
197
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: EPSON 9000W η Sony VPL-VW200?????

Και παλι ευχαριστω ολους, loggeo δεν θα διαφωνησω μαζι σου σε αυτα τα χομπυ ομως αυτο το τριπακι , του να περιμενει κανεις το επομενο και το επομενο , μας παει πολυ μακρια, ετσι κι αλλιως οτι και να παρουμε παλι θα το αλλαξουμε:102:

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.792
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: EPSON 9000W η Sony VPL-VW200?

Και παλι ευχαριστω ολους, loggeo δεν θα διαφωνησω μαζι σου σε αυτα τα χομπυ ομως αυτο το τριπακι , του να περιμενει κανεις το επομενο και το επομενο , μας παει πολυ μακρια, ετσι κι αλλιως οτι και να παρουμε παλι θα το αλλαξουμε:102:
Έχεις απόλυτο δίκιο σ'αυτό που λες. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να περιμένεις το επόμενο μοντέλο γιατί δε θα αγοράσεις ποτέ. Πρόσεξε όμως αυτό είναι διαφορετικό απο το να περιμένεις να δεις τα νέα μοντέλα που λανσάρουν 4-5 εταιρίες κάθε χρόνο για να πάρεις το καλύτερο ως προς απόδοση/τιμή της σεζόν! Πάνω κάτω οι κυκλοφορίες αυτές συμπίπτουν ή έχουν απόκλιση 1-2 μήνες. Για παράδειγμα αν άνοιγες το θέμα 20-25 ημέρες νωρίτερα ο τίτλος θα ήταν Panasonic ή vw200; Ο οποίος panasonic αν κατάλαβα απο τις γνώμες των παιδιών είναι ελαφρώς υποδεέστερος απο τον epson και αρκετά ακριβότερος. Στην κατηγορία μέχρι 3.000 έχω την αίσθηση ότι έχουμε να δούμε μόνο τον jvc και μετά του χρόνου πάλι.

Reaction score
15.548
Απάντηση: EPSON 9000W η Sony VPL-VW200???????

αν μπορεις να πας Νικο σε jvc X30 .....σιγουρα ανεβαινεις κατηγορια...

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
104.799

Με βλέπω να αλλάζω τον τίτλο του θέματος........:114:

ΝΙΚΟΣ.Δ

"Επαγγελματίας"
Reaction score
197
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: EPSON 9000W η Sony

Έχεις απόλυτο δίκιο σ'αυτό που λες. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να περιμένεις το επόμενο μοντέλο γιατί δε θα αγοράσεις ποτέ. Πρόσεξε όμως αυτό είναι διαφορετικό απο το να περιμένεις να δεις τα νέα μοντέλα που λανσάρουν 4-5 εταιρίες κάθε χρόνο για να πάρεις το καλύτερο ως προς απόδοση/τιμή της σεζόν! Πάνω κάτω οι κυκλοφορίες αυτές συμπίπτουν ή έχουν απόκλιση 1-2 μήνες. Για παράδειγμα αν άνοιγες το θέμα 20-25 ημέρες νωρίτερα ο τίτλος θα ήταν Panasonic ή vw200; Ο οποίος panasonic αν κατάλαβα απο τις γνώμες των παιδιών είναι ελαφρώς υποδεέστερος απο τον epson και αρκετά ακριβότερος. Στην κατηγορία μέχρι 3.000 έχω την αίσθηση ότι έχουμε να δούμε μόνο τον jvc και μετά του χρόνου πάλι.
Δεν αμφιβαλω πως θα ειναι αξιολογο μηχανακι , αλλα και απο τα 2 στα 3 χιλιαρικα εχει διαφορα

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
104.799

Aκριβώς! Αν έχεις 2 χιλιάρικα, παίρνεις τον 9000 και λες κι ευχαριστώ για το δώρο αυτής της τιμής.

Αν έχεις 3, τότε αλλάζει η κουβέντα. Κι απ' ότι ακούω :)144:) και διαβάζω ο 30άρης σε 2D βάζει τα γυαλιά στους υπόλοιπους.

ΝΙΚΟΣ.Δ

"Επαγγελματίας"
Reaction score
197

Δηλαδη πιστευεις πως θα ειναι καλλητερος κατα 30% οπως και ακριβοτερος αντιστοιχα?

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
104.799

Δεν υπάρχουν ποσοστά στην εικόνα. Ανάλογα με τις προτεραιότητες καθενός, άλλος κοιτάζει το μαύρο, άλλος το contrast, άλλος το φως, άλλος την κίνηση....

Το θέμα είναι να αποφασίσεις ποιός είναι ο καλύτερος overall στα χρήματα που θέλεις να διαθέσεις.

Reaction score
8.350

Δηλαδη πιστευεις πως θα ειναι καλλητερος κατα 30% οπως και ακριβοτερος αντιστοιχα?
oi JVC δουλευουν χωρις αυτοματη ιριδα,και αυτο ειναι το μεγαλο πλεονεκτημα τους.Και χωρις αυτοματη ιριδα βγαζουν καλυτερο μαυρο.Και αυτο το πληρωνεις.Ποσο καλυτερο ειναι το μαυρο?Δεν τον εχω δει αλλα απ αυτα που εχω ακουσει ως τωρα,η διαφορα με τον Επσονα ειναι ανυπαρκτη στα φωτεινα,και ανεπαισθητη στα μεσαια πλανα.Εχει μια μικρη διαφορα στα σκοτεινα πλανα,εχω δεν πιστευω η διαφορα ναναι σημαντικη αλλα δεν τον εχω δει κιολας.Οσο πιο σκοτεινο δωματιο εχεις ,τοσο πιο πολυ θα φαινεται η διαφορα,αν δεν ειναι πισα το δωματιο πιστευω οτι η διαφορα μπορει να μην φαινεται καν.Εγω δεν θαδινα ενα χιλιαρικο γι αυτη τη διαφορα,αλλα θαδινα αν ηθελα να μην εχω καθολου αυτοματη ιριδα,που οπως και να το κανουμε σε ανεβαζει κατηγορια.Η ιριδα οπως λεει συνεχεια και ο Κωστας αλλιωνει την εικονα και χωρις ιριδα εχεις γενικα πιο ποιοτικη εικονα,ας μην κοροιδευομαστε.

ΝΙΚΟΣ.Δ

"Επαγγελματίας"
Reaction score
197

Αγαπητα μελη , σημερα επισκεφθηκα το καταστημα Audio Vision Art.
Εκει ειδα τον Epson σε αμεση αντιπαραθεση με τον Panasonic 5000 .
Πραγματικα πολυ ωραια εικονα , ευχαριστη και με ελαφρα υπεροχη (κατα την γνωμη μου παντα) στο μαυρο , υπερ του Epson.
Για μια τελευταια φορα ζητω την γνωμη σας , εχω βρει τον Sony PVL -VW200 με 450 ωρες πρωτο χερι σε κατασταση βιτρινας στις 3000 ευρω. Ο Epson W9000 , 2350 ευρω. Ακουσα και καποιες γνωμες του τυπου οτι ο Epson πιο φωτινος θα ειναι πιο εντυπωσιακος αλλα οτι ο Sony πιο κινηματογραφικος.......
Σας ευχαριστω εκ' των προτερων

Υ.Σ Αψογο το καταστημα , αψογη εξυπηρετηση:113:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
111.365

Εγώ θα έπαιρνα τον έπσον και δεν έχω μετοχές σε αυτήν την εταιρία!

Αν αποφασίσεις τον 200 σκέψου μόνο την τιμή της λάμπας...

Reaction score
191

αγαπητε νικο η τιμη που λες 2.350 ειναι πολλα. με λιγο καλυτερο ψαξιμο τον περνεις πολυ πιο χαμηλα.

το κοστος της λαμπας το υπολογιζεις?ηδη εχει φαει την μιση ζωη της και πεφτει και αλλο η φωτεινοτητα..

δλδ θα δωσεις 3000 και ακομα ενα χιλιαρικο αργοτερα???αμαρτια..

το sony τον εχεις δει να παιζει?

ΝΙΚΟΣ.Δ

"Επαγγελματίας"
Reaction score
197

Λαμπρο σε ευχαριστω και εσενα για την απαντηση, η τιμη του Epson αφορα την εκδοση W οπου δεν το σημα παει ασυρματα. Εαν ειναι ομως οντως ακριβη θα παρακαλουσα να μου πειτε να κοιταξω

Reaction score
8.350

Για μια τελευταια φορα ζητω την γνωμη σας , εχω βρει τον Sony PVL -VW200 με 450 ωρες πρωτο χερι σε κατασταση βιτρινας στις 3000 ευρω. Ο Epson W9000 , 2350 ευρω. Ακουσα και καποιες γνωμες του τυπου οτι ο Epson πιο φωτινος θα ειναι πιο εντυπωσιακος αλλα οτι ο Sony πιο κινηματογραφικος.......
Σας ευχαριστω εκ' των προτερων
φιλε μου,υποθετω τον ειδες και τον Σονυ,εσυ καποιο συμπερασμα δεν εβγαλες ποιος σου αρεσει περισσοτερο,ασχετως αυτων που σου ειπαμε εμεις?

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
104.799

Αν πρόκειται για τον 9000W, τότε τα 2300 είναι καλή τιμή. Δες και τς τιμές εδώ.

Προσωπικά, και χωρίς να έχω κανένα όφελος από την Avart, θα προτιμούσα την αγορά του από εκεί, αν η διαφορά τιμής είναι μικρή. Αξίζει να τιμάμε καταστήματα που δεν διακινούν απλώς κούτες. IMHO.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.458

Mια χαρά είναι η τιμή για τον ασύρματο.

Reaction score
191

α συγγνωμη εχεις δικιο.η τιμη για τον wirelles ειναι καλη!

o sony ειναι 800ansi..+450 ωρες η λαμπα..λογικα δεν θα εχει πολυ φως..

παρε τιμες για λαμπα!αν δεν ειχε xenon αλλα μια κανονικη με μια τιμη 200-300 ευρω θα σου ελεγα να τον παρεις.
καλη φαση θα ηταν να γινοταν ενα συγκριτικο με αυτα τα 2 μηχανακια!

http://www.goelectronic.com/SONY+LMP-H400.html
http://www.nextag.com/SONY-LMPH400-Replacement-Bulb-84558462/prices-html

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
104.799

Υ.Σ Αψογο το καταστημα , αψογη εξυπηρετηση:113:
Χαίρομαι που η προτροπή μας αποδείχτηκε σωστή.

Όσο για την επιλογή μεταξύ των 2, θα προτιμούσα να μην εκφράσω τη γνώμη μου. Εμμέσως το έκανα ήδη.

Reaction score
8.350

!

o sony ειναι 800ansi..+450 ωρες η λαμπα..λογικα δεν θα εχει πολυ φως..

παρε τιμες για λαμπα!αν δεν ειχε xenon αλλα μια κανονικη με μια τιμη 200-300 ευρω θα σου ελεγα να τον παρεις.
καλη φαση θα ηταν να γινοταν ενα συγκριτικο με αυτα τα 2 μηχανακια!

http://www.goelectronic.com/SONY+LMP-H400.html
http://www.nextag.com/SONY-LMPH400-Replacement-Bulb-84558462/prices-html
βρε Λαμπρο αυτα τα επιχειρηματα εχουν ειπωθει και ο ανθρωπος επιμενει,αφου δεν τον φοβιζει μια λαμπα 900ευρα,τι να πει κανεις.Εγω το θεωρω πλεον παρανοικο τη σημερον ημερα να πληρωσει κανεις αυτα τα λεφτα για λαμπα.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • loggeo
    Projectors

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.301
Members
38.677