- Reaction score
- 105.262
Μα να είναι ο Χρηστάκος ο Γκόνης στη παρουσίαση και να μην είσαι εσύ!Είσαι μεγάλη soupia![]()

Μα να είναι ο Χρηστάκος ο Γκόνης στη παρουσίαση και να μην είσαι εσύ!Είσαι μεγάλη soupia![]()
καταλαβες τι κανει και πως το κανει...;Γιατι το λες αυτο ? Ο Μανωλης επαιξε λιγο με το ρυθμιστικο και δουλευε μια χαρα
Προφανώς δεν το είχε ανάγκη το προβολι. Αυτό δεν εννοείς Κωστα;![]()
καταλαβες τι κανει και πως το κανει...;
σας ειπε ;
ειναι κατι νεο και ειδικα στους lcd
μαλιστα ....δεν καταλαβες .Καταλαβα τι κανει το ρυθμιστικο τωρα το πως το κανει δεν με ενδιαφερει ( ο Μανωλης ειπε κατι για software αλλα δεν εδωσα σημασια ) .
Ειναι να μου λες οτι οταν ρωτας την ωρα θες να μαθεις πως λειτουργει το ρολοι
μαλιστα ....δεν καταλαβες .
αλλος καταλαβε τι κανει ;
παμε παρακατω....
χωρις δυναμικη ιριδα ειδατε ;
....σε ποιον προβολεα ειναι κοντα ;
Γιατι χρειαζεται και τα δυο ?δλδ εχει offset -gain ;
μου τα λες μπερδεμενα.....Ιριδα ? Ναι σκεφτηκα οτι θα ρωτησεις και ζητησα να την κλεισουμε .....
Η απαντηση ειναι οτι οταν παιζεις hdr και εχεις τσιτωσει την φωτεινοτητα χωρις ιριδα το μαυρο χανει πολυ ....
Σε υλικο 1080 p ηταν καλυτερος απο τον 9200 αλλα πισω απο τον rs 49 και παιζαμε σε γκριζα οθονη .....
Τραβάς κάτι κολλήματα ώρες ώρες...μαλιστα ....δεν καταλαβες .
αλλος καταλαβε τι κανει ;
παμε παρακατω....
χωρις δυναμικη ιριδα ειδατε ;
....σε ποιον προβολεα ειναι κοντα ;
....το λευκο ετσι το φτιαχνεις
[DOUBLEPOST=1476383000][/DOUBLEPOST]
μου τα λες μπερδεμενα.....
μαλιστα.....τα γνωστα δλδ..
Εγώ δεν κατάλαβα πολλά γιατί καθόμουν πάνω σ' ένα sub με τρία μεγάφωνα 21'' και ''πήγαινα βόλτα''![]()
Δεν τον ενδιαφέρει η τιμή. Αρκεί να του αρέσει.Φιλαράκι ξέρεις πόσο κοστίζει εκεί που καθόσουν;
![]()
Με απλά λόγια οι όποιες προδιαγραφές UHD αφορούν μονο τις τηλεοράσεις. Οι προβολείς δεν έχουν μπει καν στη συζήτηση.Εάν κατάλαβα καλά, πέρα από το θέμα με την συμβατότητα 4κ κτλπ , ο στόχος των εταιρειών είναι να τιθασευσουν το μαύρο διότι η 4κ εποχή επιβάλει περισσότερο φως και η διεύρυνση της χρωματικής παλέτα ?
Με απλά λόγια ισχύει ?