- Reaction score
- 6
Εγω παλι ειμαι περίεργος ποτε ειδες τελευταία φορα Epson;
ασε μωρε... τους ειδα και στα τεστ... καθονται στα 20εκατοστα και γυριζουν και λενε... "ΝΑΙ! ΕΧΕΙ ΚΟΤΕΤΣΟΣΥΡΜΑ"...Cinemusic - Ανδρεας said:Εγω παλι ειμαι περίεργος ποτε ειδες τελευταία φορα Epson;
πολυ ομορφα... εχει βουiξει ολο το ιντερνετ οτι ο tw1000 θα εχει ~2500ευρω, ισως και λιγοτερα στην ηλεκτρονικη αγορα, και εσεις ακομη ασχολειστε με το ποιος οπτομα (λυσα πια!) επεσε σε τριψηφιο αριθμο ευρω...!!!
ααααρε κουφαλιτσες... :happy_9::happy_9::happy_9:
ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ! οκτωβρη θα εχουμε 1080p με κατω απο 2.000ευρω λεμεεεεεεεεε :crazy_1::crazy_1::crazy_1::crazy_1:
http://www.cine4home.de/Specials/EpsonEMPTW1000/TW1000Preview.htm
Πάω στοίχημα ότι λες για τον TW700......πόσο τον βρήκες??????Ρε συ Νικολα τι πινεις?
Ο...τριψηφιος ειναι Epsonc:
Oσο για τον 1080ρ για να σας βλεπω ετοιμους...
εμμ...ξερεις...δεν τον "βρηκα" ακριβωςΠάω στοίχημα ότι λες για τον TW700......πόσο τον βρήκες??????
καλά δεν χρειάζεται να κοκκινίζεις............:crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1:
Σε τι τιμή τον παρήγγειλες? ή δεν σε πολυνοιάζει?:happy_5:Εγώ πάντως τον παρήγγειλα (τον TW1000) και περιμένω απάντηση πότε θα έρθει.
Ότι θέλει ας είναι.
σωστός και εσύ... Μικέ (πως σε είπε το Κατερινάκι? Σού πήγαινε?Eμένα μου είπαν κάτω από 3000. Γι΄αυτό τον παρήγγειλα.
Αν κάνει πιο πάνω να πάνε να @#$&@#ούνε.