EPSON EMP-TW1000 1080p LCD projector

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
31.172
Ρε δεν αφήνετε τα σάπια σας λέω γω.
Μόλις κυκλοφορήσει να δούμε τι θα λέτε.
Η εικόνα του θα είναι με μαύρο σαν DLP αλλά με ωραία κίνηση και χωρίς Rainbow.

(Ελπίζω!)

Reaction score
0
Λαμπρά! και πάνω που ετοιμαζόμουν χριστουγεννιάτικα να κτυπήσω κάποιον 720άρη (dlp ή lcd αναλόγως τι θα μου άρεσε πιο πολύ) σκεπτόμενος ότι, μέεεεεεχρι να πέσουν οι τιμές στα 1080 και κυκλοφορήσει και το σχετικό υλικό θα περάσει τουλάχιστον μιά διετία, τώρα αλλάζουν τα δεδομένα. Αν έρθει ο εν λόγω προβολέας με τιμή περί τα 2500 € και φυσικά αποδειχτεί ότι αξίζει, αυτό σημαίνει ότι μπορεί μέχρι το καλοκαίρι ο ίδιος ή και αντίστοιχα μηχανήματα που θα βγάλουν οι ανταγωνιστές να πέσουν κάτω απο το ψυχολογικό όριο των 2000 €...
Με βλέπω να ξεχειμωνιάζω αλλη μια φορά με τον ηρωικό Χ1 περιμένοντας. Τι να κάνω, Θεέ μου;

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Εε οχι και Χ1 ακομα :shock: :shock: !!! εχεις χασει πολλα που δεν βλεπεις εστω και για ενα χρονο καποιον με D5 .

Reaction score
5
Cinemusic - Ανδρεας said:
Εγω παλι ειμαι περίεργος ποτε ειδες τελευταία φορα Epson;
ασε μωρε... τους ειδα και στα τεστ... καθονται στα 20εκατοστα και γυριζουν και λενε... "ΝΑΙ! ΕΧΕΙ ΚΟΤΕΤΣΟΣΥΡΜΑ"...

αφου θελουν να τα σκανε... τι μας νοιαζει εμας... οσο τα σκανε σε DLP τοσο θα πεφτουν οι LCD... απλη λογικη!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΟΛΛΗΜ... εχμ... ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ!

panosop

Συστημικός
Reaction score
668
Πάντως ρε παιδιά ο Epson 600αρης που έχω δεν παίζεται..

Πολύ φοβαμαι όμως ότι δεν θα κάτσει στo ταβάνι του σαλονιού πέρα απο τον Ιανουάριο... τί λέω Δεκέμβριο καλύτερα.
Χριστουγενιάτικα Αη-Βασίληδες με 1080p και κανα XBOX 360 , κάνα BDplayer... άσε που εχω βάλει στο μάτι ενα φορητό notebook με ενσωματωμένο Blu-Ray Player και με έξοδο HDMI...!!! τί καλύτερο...

Reaction score
6
Μα αυτό ακριβως γινετε και μου κανει εντύπωση που εξακολουθεί να γίνετε.
Μα να σταθω στο μισο μετρο για να δω αν υπαρχει κοτετσόσυρμα;
Σε αυτην την απόσταση όχι κοτετσόσυρμα , αλλα τα μπιμπίκια από την επιφάνεια του πανιού βλέπω.

Reaction score
5
με την νεα χρονια που θα βγει και ο προτζεκτορας κοστολογηθηκε στην ιαπωνια περιπου 350.000 γιεν δηλαδη, περιπου 3.000 δολαρια αμερικης... αρα στην ευρωπη (οπως παντα ισοροπουν το φθηνοτερο δολαριο με το ευρω) θα ερθει περιπου στα 3000ευρω...

Αντε να μαθουμε ποσο θα φτασουν οι τιμες και στα μαγαζια απο τον ανταγωνισμο...

Μαλλον θα ειναι ο πρωτος προτζεκτορ full HD 1080 που θα σπαει το φραγμα των 3.000ευρω!

Reaction score
5
πολυ ομορφα... εχει βουiξει ολο το ιντερνετ οτι ο tw1000 θα εχει ~2500ευρω, ισως και λιγοτερα στην ευρωπαϊκη ηλεκτρονικη αγορα, και εσεις ακομη ασχολειστε με το ποιος οπτομα (λυσα πια!) επεσε σε τριψηφιο αριθμο ευρω...!!!

ααααρε κουφαλιτσες... :happy_9::happy_9::happy_9:

ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ! οκτωβρη θα εχουμε 1080p με κατω απο 2.000ευρω λεμεεεεεεεεε :crazy_1::crazy_1::crazy_1::crazy_1:

http://www.cine4home.de/Specials/EpsonEMPTW1000/TW1000Preview.htm

κατι συμαντικο στο αρθρο ειναι οτι επιβεβαιωνεi την υποστηριξη ΗDMI 1.3...

Reaction score
0
Απάντηση: EPSON EMP-TW1000 1080p LCD projector

Προσωπικά εγώ θα την κάνω προς 1080p μεριά κατά τα Χριστούγεννα....να εδραιωθεί και το hdmi 1.3,να φθάσουν και τα blu-ray/hd-dvd καλά καλά στην Ελλάδα και να έχουν πέσει οι τιμές περίπου στα μισά(προβολείς/τηλεοράσεις)....προς το παράν τη βγάζω με την Panasonic 32LX60F που μόλις αγόρασα(και θα χτηπήσω φυσικά και ένα PS3 σε δυο εβδομάδες)....:happy_6:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
πολυ ομορφα... εχει βουiξει ολο το ιντερνετ οτι ο tw1000 θα εχει ~2500ευρω, ισως και λιγοτερα στην ηλεκτρονικη αγορα, και εσεις ακομη ασχολειστε με το ποιος οπτομα (λυσα πια!) επεσε σε τριψηφιο αριθμο ευρω...!!!

ααααρε κουφαλιτσες... :happy_9::happy_9::happy_9:

ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ! οκτωβρη θα εχουμε 1080p με κατω απο 2.000ευρω λεμεεεεεεεεε :crazy_1::crazy_1::crazy_1::crazy_1:

http://www.cine4home.de/Specials/EpsonEMPTW1000/TW1000Preview.htm

Ρε συ Νικολα τι πινεις?
Ο...τριψηφιος ειναι Epson:pc:

Oσο για τον 1080ρ για να σας βλεπω ετοιμους...

Reaction score
0
Απάντηση: Re: EPSON EMP-TW1000 1080p LCD projector

Ρε συ Νικολα τι πινεις?
Ο...τριψηφιος ειναι Epson:pc:

Oσο για τον 1080ρ για να σας βλεπω ετοιμους...
Πάω στοίχημα ότι λες για τον TW700......πόσο τον βρήκες??????

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
31.172

Εγώ πάντως τον παρήγγειλα (τον TW1000) και περιμένω απάντηση πότε θα έρθει.
Ότι θέλει ας είναι.

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
31.172

Eμένα μου είπαν κάτω από 3000. Γι΄αυτό τον παρήγγειλα.
Αν κάνει πιο πάνω να πάνε να @#$&@#ούνε.

Reaction score
14
Re: Απάντηση: EPSON EMP-TW1000 1080p LCD projector

Eμένα μου είπαν κάτω από 3000. Γι΄αυτό τον παρήγγειλα.
Αν κάνει πιο πάνω να πάνε να @#$&@#ούνε.
σωστός και εσύ... Μικέ (πως σε είπε το Κατερινάκι? Σού πήγαινε?

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.521
Members
38.708
Νεότερο μέλος
dhio