EPSON EMP-TW1000 1080p LCD projector

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
31.172
Απάντηση: EPSON EMP-TW1000 1080p LCD projector

Άλλοι με λένε Μάϊκ, άλλοι Μικ, άλλοι Μικέ, άλλοι Μισέλ και μερικοί Μιχάλη.
Δε βαριέσαι, το ίδιο είναι.

Τώρα σχετικά με τον επσον μέχρι το μεσημέρι πιστεύω πως θα μάθω κάτι.
Αυτή η αναμονή μου σπάει τα νεύρα. Είναι σοβαρό άραγε; Μήπως είμαι βλαμμένος;
Που είναι τα blue ray; Θα αργήσουν ακόμη;

Reaction score
0

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731

Reaction score
0

ΟΛΕ.....:crazy_1: :crazy_1: :crazy_1:.:crazy_3: :crazy_3:

Μαλλον γι'αυτο πρεπει να πηρε τον κατηφορο ο 700.... :happy_9:

ΕDIT : Πωλειτε panasonic 100 μονο 1000 ευρα.................."happy_1"

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
31.172

Το θέμα είναι να παίζει και καλά. Αν είναι φτηνός και παίζει χάλια τι να τον κάνεις.
Ίδωμεν λίαν συντόμως.

Λέτε να παίζει καλά; :cool_4:

Reaction score
4
Re: Απάντηση: EPSON EMP-TW1000 1080p LCD projector

Το θέμα είναι να παίζει και καλά. Αν είναι φτηνός και παίζει χάλια τι να τον κάνεις.
Ίδωμεν λίαν συντόμως.

Λέτε να παίζει καλά; :cool_4:
Σουπερ θα παιζει ειμαι σιγουρος :cool_4:

Reaction score
0
Ειναι γνωστο οτι στην Ελλαδα οι Epson εχουν εντυπωσιακα καλες τιμες, οποτε δεν με εκπλησει η τιμη , αλλα με ενθουσιαζει.

Το θεμα ειναι βεβαια να ειναι και καλος, γιατι οσο θυμαμαι τον TW700 σε εκεινο το τεστ που τον ειχαμε δει με ειχε απογοητευσει, και ας ηταν "κακο" το κομματι, η διαφορα ηταν μεγαλη με τους αλλους.

Πριν τα Χριστουγεννα ημουνα στο χειλος να παρω τον πρωτο μου προβολεα (hd70), αλλα λογω διαφορων παραμετρων ειπα να το καθυστερησω μεχρι το καλοκαιρι. Ενας απο αυτους ηταν το 1080p και η εικονα που ειχα δει απο τον HD81. Οποτε ειπα το καλοκαιρι αμ μπορω να εχω εικονα σαν του 81 κοντα στα 2 χιλιαρικα, θα τον παρω, και ας εχει βγει και προβολεας με 30.000:1 contrast. Εκεινη η εικονα με ειχε ικανοποιησει πληρως και δε ζηταω τιποτα παραπανω.

Μακαρι ο 1000αρης Epson να μπορει να φτασει αυτην την εικονα, γιατι οσο ζεις στην Ελλαδα , χρειαζεσαι αντιπροσωπιες σαν της Epson για να δεις και καμια καλη τιμη. Αν παλι δεν ειναι τοσο καλος αναγκαστικα θα τα σκασουμε για κατι καλυτερο....που ελπιζω το καλοκαιρακι να ειναι κατω απο τα 3 χιλιαρικα ουτως η αλλως.

Reaction score
5
Ποιός τον περιμένει στα 2500 και κάτω???

Κοντά στα 3900 θα έχει 3500-4100 το προβλέπουν τα ιντερνετομάγαζα
ΕΓΩ! Ισως οχι τα πρωτα κοματια στις βιτρινες, αλλα συντομα ολοι τοσο θα τον δινουν!

οταν εχει τιμη καταλογου 2990 απο την EPSON (απο τον οκτωβρη το εχουμε πει αυτο), τι σε κανει να νομιζεις η street price θα ειναι 3900 και τα ιντερνετ μαγαζια ~3500???

ΠΑΡΑΛΟΓΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ????

:crazy_1::crazy_1::crazy_1:

Reaction score
14
ΕΓΩ! Ισως οχι τα πρωτα κοματια στις βιτρινες, αλλα συντομα ολοι τοσο θα τον δινουν!

οταν εχει τιμη καταλογου 2990 απο την EPSON (απο τον οκτωβρη το εχουμε πει αυτο), τι σε κανει να νομιζεις η street price θα ειναι 3900 και τα ιντερνετ μαγαζια ~3500???

ΠΑΡΑΛΟΓΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ????

:crazy_1::crazy_1::crazy_1:
τα λινκς που είχα βάλει παραπάνω αυτά λένε, αυτά μεταφέρω... παράλογο ή όχι για το καλό όλων είναι οι μειώσεις :cool_4:

Reaction score
6

Εαν η ποιότητα κατασκευής ειναι σαν αυτην του 600αρη ειναι πολλά ακομα και τα 2,500 χιλιάρικα.
Eγω δεν θα εδινα παραπανω απο 2000 χιλιαδες εαν πρόκειται να παρω ποιότητα σαν αυτην του 600αρι.
Εαν μιλαμε για πιο προσεγμένη δουλεια ( πχ 700αρι) τοτε 2500 χιλιαδες ειναι καλα για αρχη

Reaction score
5
Για κατι που δεν αγγιζεις ποτε... τι σε κανει να ανησυχεις για την ποιοτητα του?
Τον μεταφερεις απο σπιτι σε σπιτι καθε μερα ή καθεσε πανω του ή τον πετας απο τραπεζι σε τραπεζι?
Σιγουρα το τηλεκοντρολ του ειναι πιο στιβαρο απο τον ιδιο τον προτζεκτορ, και εκει φαινετε αυτο που λεω!
Το τηλεκοντρολ το πιανεις, το αφηνεις, το πετας, σου πεφτει κλπ ετσι χρειαζεται στιβαροτητα και καλη ποιοτητα πλαστικων... τον προτζεκτορα μια φορα τον βιδωνεις...!

Το περιβλημα των ηλεκτρονικων δεν ειναι αυτο που καθοριζει την ποιοτητα τους αλλα η αστοχια υλικου στη χρηση του... κατι που δεν εχει ακουστει ουτε για τους 600 ουτε για τους 700... και μαλιστα με μια αντιπροσωπια παραδειγμα προς μιμηση σε περιπτωση που κατι παει στραβα!!!

Reaction score
1
Απάντηση: Re: EPSON EMP-TW1000 1080p LCD projector

Ειναι γνωστο οτι στην Ελλαδα οι Epson εχουν εντυπωσιακα καλες τιμες, οποτε δεν με εκπλησει η τιμη , αλλα με ενθουσιαζει.

Το θεμα ειναι βεβαια να ειναι και καλος
Ας ειναι η τιμη στα 2500 και ας μην ειναι καλος. Θα ειναι λογος πιεσης των τιμων των υπολοιπων 1080 προς τα κατω. Πανω απ'ολα ο ανταγωνισμος.:cool_4:

Reaction score
786
Ποιοτητα κατασκευης σε εναν LCD προβολεα δεν σημαινει μονο το αν θα σπασει αν τον πεταξεις κατω, αλλα και το αν (και πότε) θα παρουσιασει shading, καμμενα pixel, γρηγορη πτωση φωτεινοτητας, γηρανση panel κλπ

Τουλαχιστον ετσι το αντιλαμβανομαι εγω.

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
31.172

Αυτό με τη γήρανση του πάνελ νομίζω ότι είναι μια θεωρητική έκφραση μόνο και τίποτα παραπάνω.
Δεν έχει παρατηρηθεί γήρανση σε πάνελ LCD. Μέχρι να συμβεί κάτι τέτοιο σίγουρα θα έχουμε αλλάξει προβολέα.
Ο πρώτος μου προβολέας παίζει εδώ και 3 χρόνια σε καφετέρια μέρα νύχτα και είναι τζάμι. Είναι απ΄αυτούς τους Philips που έγραφε ότι η λάμπα του είναι τουλάχιστον για 6000 ώρες.

Reaction score
12
Re: Απάντηση: EPSON EMP-TW1000 1080p LCD projector

Eμένα μου είπαν κάτω από 3000. Γι΄αυτό τον παρήγγειλα.
Αν κάνει πιο πάνω να πάνε να @#$&@#ούνε.
Γνωστό ιντερνετομάγαζο ανακοίνωσε δυνατότητα προπαραγγελίας στην τιμή των 2799€.

Reaction score
5
Ποιοτητα κατασκευης σε εναν LCD προβολεα δεν σημαινει μονο το αν θα σπασει αν τον πεταξεις κατω, αλλα και το αν (και πότε) θα παρουσιασει shading, καμμενα pixel, γρηγορη πτωση φωτεινοτητας, γηρανση panel κλπ

Τουλαχιστον ετσι το αντιλαμβανομαι εγω.
λες τα επσον πανελ της επσον να εχουν χειροτερη κατασκευη απο τα επσον πανελ που δινει στην πανασονικ?
Ή οι λαμπες που βαζει η επσον (που ειναι παντα οι καλυτερες στην κατηγορια των lcd) να ριξουν φωτεινοτητα γρηγοροτερα?
...μονο στον φακο κανει μικρες περικοπες η επσον, αλλα αυτος δε γνωριζω να αλλοιωνετε απο τον χρονο...(?)

Reaction score
79

Στα LCD το προβλημα δεν ειναι τοσο στα πανελ οσο στα χρωματικα φιλτρα που με την παροδο του χρονου πεφτουν με αποτελεσμα τα χρωματα να χανουν την ζωντανια που ειχαν στην αρχη. Συνηθως το πιο ευπαθη ειναι το μπλε το οποιο μολις πεσει η εικονα γινεται πρασινωπη και μονο με αλλαγη του φιλτρου η εικονα ερχεται στα ισια της. Πολλοι νομιζουν πως για την χρωματικη αλλοιωση των LCD μετα απο πολλες ωρες φταιει η λαμπα και τρεχουν να την αλλαξουν πριν φτασει στις ωρες που δινει ο κατασκευαστης. Το πραγματικο προβλημα ομως ειναι στα φιλτρα οπου η θα εχουν γεμισει νικοτινη η θα εχει αλλοιωθει η χρωματικη επιστρωση που εχουν και μονο με αλλαγη διορθωνεται η κατασταση. Συνηθως το μπλε κραταει 5-7000 ωρες και μετα θελει αλλαγη.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.521
Members
38.708
Νεότερο μέλος
dhio