Epson Home Cinema 1080 Projector Review

Reaction score
0
ετσι ετσι ... να και να αφησουμε τους αλλους να ψαχνουν τις γραμμες στις στατικες εικονες .... simply the best .... (4 now)

Reaction score
1
ετσι ετσι ... να και να αφησουμε τους αλλους να ψαχνουν τις γραμμες στις στατικες εικονες .... simply the best .... (4 now)
Λουκά Δ, το ειρωνικό σου σχόλιο είναι άτοπο για τους εξής λόγους:

- Δεν προκλήθηκες από κανέναν
- Οι "άλλοι", τυγχάνει να είναι συντονιστής αυτής της κατηγορίας καθώς και συντάκτης σε δημοφιλές περιοδικό του ειδικού τύπου
- Δεν έψαξε καμιά γραμμή και δεν έκανε κανένα αρνητικό σχόλιο γι αυτό, παρά μόνον μοιράστηκε μαζί μας το εύρημά του, ως όφειλε να κάνει σύμφωνα με την πολλαπλή του ιδιότητα

Θέλω να πιστεύω ότι ήταν απλώς ένα εκφραστικό λάθος και τίποτα περισσότερο.

Reaction score
786
Ας χαλαρωσουμε λιγο βρε παιδια, καπου εχει χαθει το νοημα της (καλοπροαιρετης) πλακίτσας ενθεν και ενθεν

Reaction score
0
Λουκά Δ, το ειρωνικό σου σχόλιο είναι άτοπο για τους εξής λόγους:

- Δεν προκλήθηκες από κανέναν
- Οι "άλλοι", τυγχάνει να είναι συντονιστής αυτής της κατηγορίας καθώς και συντάκτης σε δημοφιλές περιοδικό του ειδικού τύπου
- Δεν έψαξε καμιά γραμμή και δεν έκανε κανένα αρνητικό σχόλιο γι αυτό, παρά μόνον μοιράστηκε μαζί μας το εύρημά του, ως όφειλε να κάνει σύμφωνα με την πολλαπλή του ιδιότητα

Θέλω να πιστεύω ότι ήταν απλώς ένα εκφραστικό λάθος και τίποτα περισσότερο.
δεν καταλαβαινω ... εχω μια αποψη και την λεω αν δεν αρεσει σε καποιον μπορει να μου το πει ... εσυ ποιος εισαι και τι θες δεν ξερω ...
δεν προκαλεσα κανενα ... ειπα μια αποψη και ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ... το τι ιδιοτητα εχουν οι αλλοι λιγο με νοιαζει

Reaction score
170
Απάντηση: Epson Home Cinema 1080 Projector Review

Για να ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα:
1) Ενώ είχα ήδη βρει το bug, πρότεινα σε πολύ στενό φίλο την αγορά του TW1000 γιατί όντως θεωρώ το πρόβλημα ήσσονος σημασίας. Ο εν λόγω φίλος αυτή τη στιγμή απολαμβάνει τις ταινίες του με τον Epson.
2) H δοκιμή μου στον Ήχο καταλήγει επίσης με θετικά σχόλια για τον προβολέα, στην οποία δοκιμή σημειωτέον δεν έκρινα σκόπιμο να αναφέρω καν το εν λόγω bug, ειδικά μάλιστα από τη στιγμή που πριν την έκδοση του περιοδικού δεν είχα καταφέρει να επιβεβαιώσω ότι το πρόβλημα υπήρχε και σε άλλους TW1000 πλην του κοματιού της δοκιμής.
3) Η αναφορά στο avsite, αλλά και στο αμερικανικό avsforum έγινε στα πλαίσια της πλήρους ενημέρωσης του κοινού για όλες τις πλευρές ενός δημοφιλούς μηχανήματος. Η δε παρουσίαση του όλου θέματος νομίζω έγινε αντικειμενικά και χωρίς διάθεση μεγαλοποίησης του προβλήματος. Τουλάχιστον αυτή ήταν η πρόθεσή μου, λυπάμαι αν δεν το κατάφερα.

ΥΓ: Ο Zoglair είναι συντονιστής της κατηγορίας που διαβάζεις, προφανώς όχι πολύ προσεκτικά.

Reaction score
0
Ερώτηση????
Μόνο σε μαύρο έρχεται Ελλάδα ο tw1000?

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Epson Home Cinema 1080 Projector Review

Αν δεν κάνω λάθος σε όλη την Ευρώπη διατίθεται μόνο σε μαύρο.
Ευχαριστώ Δημήτρη...
Αντε να πείσω την γυναίκα μου να κρεμάσω μαύρο προβολέα στο ταβάνι...:crazy_1:

Reaction score
0

Για να ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα:
1) Ενώ είχα ήδη βρει το bug, πρότεινα σε πολύ στενό φίλο την αγορά του TW1000 γιατί όντως θεωρώ το πρόβλημα ήσσονος σημασίας. Ο εν λόγω φίλος αυτή τη στιγμή απολαμβάνει τις ταινίες του με τον Epson.
2) H δοκιμή μου στον Ήχο καταλήγει επίσης με θετικά σχόλια για τον προβολέα, στην οποία δοκιμή σημειωτέον δεν έκρινα σκόπιμο να αναφέρω καν το εν λόγω bug, ειδικά μάλιστα από τη στιγμή που πριν την έκδοση του περιοδικού δεν είχα καταφέρει να επιβεβαιώσω ότι το πρόβλημα υπήρχε και σε άλλους TW1000 πλην του κοματιού της δοκιμής.
3) Η αναφορά στο avsite, αλλά και στο αμερικανικό avsforum έγινε στα πλαίσια της πλήρους ενημέρωσης του κοινού για όλες τις πλευρές ενός δημοφιλούς μηχανήματος. Η δε παρουσίαση του όλου θέματος νομίζω έγινε αντικειμενικά και χωρίς διάθεση μεγαλοποίησης του προβλήματος. Τουλάχιστον αυτή ήταν η πρόθεσή μου, λυπάμαι αν δεν το κατάφερα.

ΥΓ: Ο Zoglair είναι συντονιστής της κατηγορίας που διαβάζεις, προφανώς όχι πολύ προσεκτικά.
και αφου εγω δεν διαβαζω προσεκτικα σε ποσα αλλα μηχανηματα εχεις κανει το αντιστοιχο τεστ για να αναφερεις την αυτη συμπεριφορα? το οτι ειναι συντονιστης δεν σημαινει οτι ειναι ο Θεος - στο κατω κατω αυτος μου επιτεθηκε ... εγω εκανα απλα ενα σχολιο στο οποιο δεν εθιξα κανενα ... αλλα ερχεσαι και εσυ να μου πεις αν προσεχω η οχι στο τι διαβαζω ... ναι διαβασα και το τεστ στον ηχο ... και ισως να σε επαιρνα τηλεφωνο να μου διευκρινισεις καποια πραγματα ... αλλα επειδη δεν διαβαζω προσεκτικα λεω να το αφησω για καποια αλλη φορα ...
και καταλήγω με 2500€ παιρνεις ενα FD μηχάνημα με HDMI 1,3 που αυτή την στιγμή δεν υπάρχει κάτι άλλο να το συγκρίνεις ούτε να το συνδέσεις (εκτος PS3) το μηχάνημα είναι χρόνια μπροστά και για αυτό ξανα λέω ότι είναι ότι καλύτερο μπορει καποιος να πάρει αυτή τι στιγμή, απλά όσοι έχουν πάρει κάτι άλλο κλαινε είτε από λεφτά είτε από ποιότητα ....

τωρα για να αφήσουμε τα παιδιαρίσματα καλά κανεις και το αναφέρεις το οποιο bug, γιατι κανεις την δουλεία σου... και για αυτό πληρώνεσαι στο κατω κατω

Reaction score
170
Απάντηση: Re: Απάντηση: Epson Home Cinema 1080 Projector Review

και αφου εγω δεν διαβαζω προσεκτικα σε ποσα αλλα μηχανηματα εχεις κανει το αντιστοιχο τεστ για να αναφερεις την αυτη συμπεριφορα? το οτι ειναι συντονιστης δεν σημαινει οτι ειναι ο Θεος - στο κατω κατω αυτος μου επιτεθηκε ... εγω εκανα απλα ενα σχολιο στο οποιο δεν εθιξα κανενα ... αλλα ερχεσαι και εσυ να μου πεις αν προσεχω η οχι στο τι διαβαζω ... ναι διαβασα και το τεστ στον ηχο ... και ισως να σε επαιρνα τηλεφωνο να μου διευκρινισεις καποια πραγματα ... αλλα επειδη δεν διαβαζω προσεκτικα λεω να το αφησω για καποια αλλη φορα ...
Καταρχήν το συγκεκριμένο τεστ το κάνω σε όλους τους προβολείς που δοκιμάζω, ακόμα και στους μονότσιπους γιατί πέρα από τη σύγκλιση βοηθάει στον έλεγχο των χρωματικών αποκλίσεων του φακού.

Όσο για τα σχόλια θα μου επιτρέψεις να πω ότι το σχόλιό σου ήταν σαφώς ειρωνικό και έθιγε τόσο εμένα όσο και τα υπόλοιπα μέλη του φόρουμ που ασχολήθηκαν με το θέμα. Ο zoglair σου εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του σε ήπιο τόνο, όπως στο κάτω κάτω της γραφής είναι δικαίωμα του καθενός να κάνει. Οι απόψεις σου είναι δικές σου, αλλά όταν τις εκθέτεις σε δημόσια φόρα είναι ανοιχτές σε σχολιασμό και κριτική. Αν δεν θες να δεχτείς το σχολιασμό είναι και πάλι δικαίωμά σου, εσύ όμως επέλεξες να απαντήσεις και πάλι με ειρωνικό και περιπαικτικό τόνο. Γιατί σου είπα να διαβάζεις πιο προσεκτικά; Γιατί όταν απαντάς "ποιος είσαι και τι θες" σε έναν άνθρωπο που έχει αποδείξει το ήθος του και την προσφορά του στο φόρουμ καθημερινά, αυτό δεν μπορεί παρά να αποτελεί απόδειξη ελλιπούς γνώσης του φόρουμ και των ανθρώπων του.

Το θέμα για εμένα πάντως κλείνει εδώ.

GTX

Reaction score
39

και ισως να σε επαιρνα τηλεφωνο να μου διευκρινισεις καποια πραγματα ... αλλα επειδη δεν διαβαζω προσεκτικα λεω να το αφησω για καποια αλλη φορα ...
Για να καταλάβω, θα τον έπαιρνες τηλέφωνο να σου διευκρινίσει κάποια πράγματα προφανώς για δικό σου συμφέρον αλλά επειδή σου την είπε, τώρα για να τον τιμωρήσεις δε θα κάνεις το τηλεφώνημα???

Και θα τον έπαιρνες τηλέφωνο ως τί?? Το Helpdesk της Epson??

Να σε ρωτήσω και κάτι άλλο, αν πω εγώ ο Mitsubishi είναι θεϊκός και άσε όσους πήραν τον Epson να ψάχνουν την ευκρίνεια δε σε θίγω???

Μήπως έχεις μπερδέψει κάποια πράγματα? :confused:

Reaction score
0

Για να καταλάβω, θα τον έπαιρνες τηλέφωνο να σου διευκρινίσει κάποια πράγματα προφανώς για δικό σου συμφέρον αλλά επειδή σου την είπε, τώρα για να τον τιμωρήσεις δε θα κάνεις το τηλεφώνημα???

Και θα τον έπαιρνες τηλέφωνο ως τί?? Το Helpdesk της Epson??

Να σε ρωτήσω και κάτι άλλο, αν πω εγώ ο Mitsubishi είναι θεϊκός και άσε όσους πήραν τον Epson να ψάχνουν την ευκρίνεια δε σε θίγω???

Μήπως έχεις μπερδέψει κάποια πράγματα? :confused:
φυσικά για δικό μου συμφέρον ... οταν στο προηγουμενο τευχος εκαναν τεστ τον HD73 και εγραφαν τιμη 1199€ και πηρα τηλ τον ηχο μου ειπαν θελετε να μιλησετε με τον αρθρογραφο και ειπα οχι, απλα να διευκρινισω την τιμή και θα μιλησω με αντιπροσωπεια ...

αν θεωρεις οποιον αλλον προβολεα θεικό ειναι δικαιωμα σου και να βγεις να το υποστηριξεις οπου και οπως θες ... απλά να υπάρχουν ιδια μετρα συγκρισης ... και για αυτο είπα ότι αν εχει γίνει σε όλους τους προβολεις το συγκεκριμενο τεστ και όλοι εχουν περασει αλλά ο επσον οχι καλά γινεται η αναφορα του αν ομως όχι τοτε πρεπει να αναφερθει ...

τωρα ποιος εχει μπερδεψει τι και γιατι δεν το ξερω ... αλλά με την ιδεα της τιμωριας με βαζεις σε σκεψεις ...

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Απάντηση: Re: Απάντηση: Epson Home Cinema 1080 Projector Review

αν εχει γίνει σε όλους τους προβολεις το συγκεκριμενο τεστ και όλοι εχουν περασει αλλά ο επσον οχι καλά γινεται η αναφορα του αν ομως όχι τοτε πρεπει να αναφερθει ...
Καταρχήν το συγκεκριμένο τεστ το κάνω σε όλους τους προβολείς που δοκιμάζω, ακόμα και στους μονότσιπους γιατί πέρα από τη σύγκλιση βοηθάει στον έλεγχο των χρωματικών αποκλίσεων του φακού.
:cool_4:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Αγαπητε Λουκα,
Η αληθεια ειναι πως δεν ηθελα να ανακετευτω σε αυτο εδω το "νημα" αλλα υποθετω πως πρεπει να εξηγησω καποια πραγματα για την καλυτερη κατανοηση απο ολους εμας.
Οι συντονιστες εχουν συγκεκριμενο λογο υπαρξης σε καθε κατηγορια.
Εινα,ι εαν θελεις, αρχοντες αυτης και εχουν δικαιωματα και μερικες φορες υποχρεωσεις μεγαλυτερες απο τα απλα μελη.
Μια απο αυτες τις υποχρεωσεις ειναι να αποκαλυπτουν η και να ξεγυμνωνουν τα του καθε βιντεοπροβολεα(σε αυτην εδω την κατηγορια).Δυσκολη και αχαρη εργασια.
Πιστευω ομως πως την εκτελουν αψογα!
Στην συγκεκριμενη περιπτωση ο Δημητρης αποκαλυψε-και πολυ καλα εκανε- ενα μικρο bug του TW1000.Δεν ειναι τιποτα ιδιαιτερο και δεν προκειται να επιρρεασει οσους προκειται να τον αγορασουν η οσους τον εχουν ηδη.
Αντεδρασες καπως "ατσαλα" θα ελεγα.
Στην συνεχεια ο εταιρος συντονιστης(zoglair) προσπαθησε να σου υποδειξει τα της ταυτοτητας του Δημητρη.
Και εκει αντεδρασες.

Ξερεις Λουκα, απο θεμα χαρακτηρα και μονο δεν μπορω να σου υποδειξω τι να κανεις και πως να συμπεριφερθεις.Και ολα τα παραπανω δεν αποτελουν παρα την προσωπικη μου γνωμη και μονο.
Λαμβανοντας ομως υποψη σου το γεγονος πως αυτοι ακριβως οι συντονιστες κοπιαζουν για να μας προσφερουν γνωση την οποια μοιραζουν αφιλοκερδως θα εκτιμησω μια αναθεωρηση στην σταση σου.
Σκεψου και πραξε αναλογα.
Σε ευχαριστω πολυ!

Reaction score
170
Απάντηση: Epson Home Cinema 1080 Projector Review

Όπως είπα, προσωπικά θεωρώ το θέμα λήξαν, οπότε (και στα πλαίσια της ηρεμίας του φόρουμ) δεν αποζητώ αναθεώρηση της στάσης του Λουκά.

Reaction score
786
Αυτος ο ασπρομαλλης με το γυαλι εχει ωρες-ωρες την ηρεμια του Κουμφουκιου... :mrgreen:

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.511
Members
38.708
Νεότερο μέλος
dhio