Κώστας Φ.
Truth hurts. Here's a teddy bear.
- Reaction score
- 895
"It's incredible and brings 1080p into the reach of mere mortals in a way that was never before possible."
Audioholics.com - Epson Review
Λουκά Δ, το ειρωνικό σου σχόλιο είναι άτοπο για τους εξής λόγους:ετσι ετσι ... να και να αφησουμε τους αλλους να ψαχνουν τις γραμμες στις στατικες εικονες .... simply the best .... (4 now)
δεν καταλαβαινω ... εχω μια αποψη και την λεω αν δεν αρεσει σε καποιον μπορει να μου το πει ... εσυ ποιος εισαι και τι θες δεν ξερω ...Λουκά Δ, το ειρωνικό σου σχόλιο είναι άτοπο για τους εξής λόγους:
- Δεν προκλήθηκες από κανέναν
- Οι "άλλοι", τυγχάνει να είναι συντονιστής αυτής της κατηγορίας καθώς και συντάκτης σε δημοφιλές περιοδικό του ειδικού τύπου
- Δεν έψαξε καμιά γραμμή και δεν έκανε κανένα αρνητικό σχόλιο γι αυτό, παρά μόνον μοιράστηκε μαζί μας το εύρημά του, ως όφειλε να κάνει σύμφωνα με την πολλαπλή του ιδιότητα
Θέλω να πιστεύω ότι ήταν απλώς ένα εκφραστικό λάθος και τίποτα περισσότερο.
Ευχαριστώ Δημήτρη...Αν δεν κάνω λάθος σε όλη την Ευρώπη διατίθεται μόνο σε μαύρο.
και αφου εγω δεν διαβαζω προσεκτικα σε ποσα αλλα μηχανηματα εχεις κανει το αντιστοιχο τεστ για να αναφερεις την αυτη συμπεριφορα? το οτι ειναι συντονιστης δεν σημαινει οτι ειναι ο Θεος - στο κατω κατω αυτος μου επιτεθηκε ... εγω εκανα απλα ενα σχολιο στο οποιο δεν εθιξα κανενα ... αλλα ερχεσαι και εσυ να μου πεις αν προσεχω η οχι στο τι διαβαζω ... ναι διαβασα και το τεστ στον ηχο ... και ισως να σε επαιρνα τηλεφωνο να μου διευκρινισεις καποια πραγματα ... αλλα επειδη δεν διαβαζω προσεκτικα λεω να το αφησω για καποια αλλη φορα ...Για να ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα:
1) Ενώ είχα ήδη βρει το bug, πρότεινα σε πολύ στενό φίλο την αγορά του TW1000 γιατί όντως θεωρώ το πρόβλημα ήσσονος σημασίας. Ο εν λόγω φίλος αυτή τη στιγμή απολαμβάνει τις ταινίες του με τον Epson.
2) H δοκιμή μου στον Ήχο καταλήγει επίσης με θετικά σχόλια για τον προβολέα, στην οποία δοκιμή σημειωτέον δεν έκρινα σκόπιμο να αναφέρω καν το εν λόγω bug, ειδικά μάλιστα από τη στιγμή που πριν την έκδοση του περιοδικού δεν είχα καταφέρει να επιβεβαιώσω ότι το πρόβλημα υπήρχε και σε άλλους TW1000 πλην του κοματιού της δοκιμής.
3) Η αναφορά στο avsite, αλλά και στο αμερικανικό avsforum έγινε στα πλαίσια της πλήρους ενημέρωσης του κοινού για όλες τις πλευρές ενός δημοφιλούς μηχανήματος. Η δε παρουσίαση του όλου θέματος νομίζω έγινε αντικειμενικά και χωρίς διάθεση μεγαλοποίησης του προβλήματος. Τουλάχιστον αυτή ήταν η πρόθεσή μου, λυπάμαι αν δεν το κατάφερα.
ΥΓ: Ο Zoglair είναι συντονιστής της κατηγορίας που διαβάζεις, προφανώς όχι πολύ προσεκτικά.
Καταρχήν το συγκεκριμένο τεστ το κάνω σε όλους τους προβολείς που δοκιμάζω, ακόμα και στους μονότσιπους γιατί πέρα από τη σύγκλιση βοηθάει στον έλεγχο των χρωματικών αποκλίσεων του φακού.και αφου εγω δεν διαβαζω προσεκτικα σε ποσα αλλα μηχανηματα εχεις κανει το αντιστοιχο τεστ για να αναφερεις την αυτη συμπεριφορα? το οτι ειναι συντονιστης δεν σημαινει οτι ειναι ο Θεος - στο κατω κατω αυτος μου επιτεθηκε ... εγω εκανα απλα ενα σχολιο στο οποιο δεν εθιξα κανενα ... αλλα ερχεσαι και εσυ να μου πεις αν προσεχω η οχι στο τι διαβαζω ... ναι διαβασα και το τεστ στον ηχο ... και ισως να σε επαιρνα τηλεφωνο να μου διευκρινισεις καποια πραγματα ... αλλα επειδη δεν διαβαζω προσεκτικα λεω να το αφησω για καποια αλλη φορα ...
Για να καταλάβω, θα τον έπαιρνες τηλέφωνο να σου διευκρινίσει κάποια πράγματα προφανώς για δικό σου συμφέρον αλλά επειδή σου την είπε, τώρα για να τον τιμωρήσεις δε θα κάνεις το τηλεφώνημα???και ισως να σε επαιρνα τηλεφωνο να μου διευκρινισεις καποια πραγματα ... αλλα επειδη δεν διαβαζω προσεκτικα λεω να το αφησω για καποια αλλη φορα ...

φυσικά για δικό μου συμφέρον ... οταν στο προηγουμενο τευχος εκαναν τεστ τον HD73 και εγραφαν τιμη 1199€ και πηρα τηλ τον ηχο μου ειπαν θελετε να μιλησετε με τον αρθρογραφο και ειπα οχι, απλα να διευκρινισω την τιμή και θα μιλησω με αντιπροσωπεια ...Για να καταλάβω, θα τον έπαιρνες τηλέφωνο να σου διευκρινίσει κάποια πράγματα προφανώς για δικό σου συμφέρον αλλά επειδή σου την είπε, τώρα για να τον τιμωρήσεις δε θα κάνεις το τηλεφώνημα???
Και θα τον έπαιρνες τηλέφωνο ως τί?? Το Helpdesk της Epson??
Να σε ρωτήσω και κάτι άλλο, αν πω εγώ ο Mitsubishi είναι θεϊκός και άσε όσους πήραν τον Epson να ψάχνουν την ευκρίνεια δε σε θίγω???
Μήπως έχεις μπερδέψει κάποια πράγματα?![]()
αν εχει γίνει σε όλους τους προβολεις το συγκεκριμενο τεστ και όλοι εχουν περασει αλλά ο επσον οχι καλά γινεται η αναφορα του αν ομως όχι τοτε πρεπει να αναφερθει ...
:cool_4:Καταρχήν το συγκεκριμένο τεστ το κάνω σε όλους τους προβολείς που δοκιμάζω, ακόμα και στους μονότσιπους γιατί πέρα από τη σύγκλιση βοηθάει στον έλεγχο των χρωματικών αποκλίσεων του φακού.