- Reaction score
- 8.349
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: EPSON TW 2000 (πεφτει η φωτεινοτητα)
Η λαμπιτσα μπαινει σε ενα κουτακι που συνηθως κλεινει με μερικες βιδουλες και μπορει να αλλαχτει μεσα σε λιγα λεπτα με λιγη προσοχη,τουλαχιστον η δικη μου ετσι ειναι,φανταζομαι οτι το ιδιο ισχυει και για τις αλλες.Μονο λιγο προσοχη θελει να βαλει κανεις σωστα κι οχι αναποδα το βισματακι του ρευματος που στη δικη μου κουμπωνει στη θεση που παιρνει ρευμα.
ναι η φωτο δειχνει σκετη τη λαμπα.Τονιζω ομως οτι εγω πηρα απο αλλον και δεν μπορω να ξερω παραπερα.Αυτη η λαμπιτσα που μου ηρθε εμενα ΜΟΙΑΖΕΙ πανομοιοτυπη με την αυθεντικη και εχει την ιδια αποδοση με την αυθεντικη,αντιθετα με την εμπειρια του Παναγιωτη.Αυτο ομως δεν σημαινει οτι ισχυει για ολους τους εμπορους και ολες τις λαμπιτσες.Επισης ειναι το θεμα των ωρων που δεν μπορω να ξερω.ΔΕΝ σημαινει οτι σου προτεινω να παρεις την μη αυθεντικη λαμπιτσα απλα ειναι κι αυτη μια επιλογη.Δημητρη αυτο το λινκ που ανεβασα ειναι σκετη λαμπα ετσι δεν ειναι?
και αντε να δεις απο που αλλαζει η λαμπα...με βλεπω να ανοιγω τα manual...!!!
Η λαμπιτσα μπαινει σε ενα κουτακι που συνηθως κλεινει με μερικες βιδουλες και μπορει να αλλαχτει μεσα σε λιγα λεπτα με λιγη προσοχη,τουλαχιστον η δικη μου ετσι ειναι,φανταζομαι οτι το ιδιο ισχυει και για τις αλλες.Μονο λιγο προσοχη θελει να βαλει κανεις σωστα κι οχι αναποδα το βισματακι του ρευματος που στη δικη μου κουμπωνει στη θεση που παιρνει ρευμα.