EPSON TW 2000 (πεφτει η φωτεινοτητα)

Reaction score
8.349
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: EPSON TW 2000 (πεφτει η φωτεινοτητα)

Δημητρη αυτο το λινκ που ανεβασα ειναι σκετη λαμπα ετσι δεν ειναι?
και αντε να δεις απο που αλλαζει η λαμπα...με βλεπω να ανοιγω τα manual...!!!
ναι η φωτο δειχνει σκετη τη λαμπα.Τονιζω ομως οτι εγω πηρα απο αλλον και δεν μπορω να ξερω παραπερα.Αυτη η λαμπιτσα που μου ηρθε εμενα ΜΟΙΑΖΕΙ πανομοιοτυπη με την αυθεντικη και εχει την ιδια αποδοση με την αυθεντικη,αντιθετα με την εμπειρια του Παναγιωτη.Αυτο ομως δεν σημαινει οτι ισχυει για ολους τους εμπορους και ολες τις λαμπιτσες.Επισης ειναι το θεμα των ωρων που δεν μπορω να ξερω.ΔΕΝ σημαινει οτι σου προτεινω να παρεις την μη αυθεντικη λαμπιτσα απλα ειναι κι αυτη μια επιλογη.
Η λαμπιτσα μπαινει σε ενα κουτακι που συνηθως κλεινει με μερικες βιδουλες και μπορει να αλλαχτει μεσα σε λιγα λεπτα με λιγη προσοχη,τουλαχιστον η δικη μου ετσι ειναι,φανταζομαι οτι το ιδιο ισχυει και για τις αλλες.Μονο λιγο προσοχη θελει να βαλει κανεις σωστα κι οχι αναποδα το βισματακι του ρευματος που στη δικη μου κουμπωνει στη θεση που παιρνει ρευμα.

Reaction score
1
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: EPSON TW 2000 (πεφτει η φωτεινοτητα)

ναι η φωτο δειχνει σκετη τη λαμπα.Τονιζω ομως οτι εγω πηρα απο αλλον και δεν μπορω να ξερω παραπερα.Αυτη η λαμπιτσα που μου ηρθε εμενα ΜΟΙΑΖΕΙ πανομοιοτυπη με την αυθεντικη και εχει την ιδια αποδοση με την αυθεντικη,αντιθετα με την εμπειρια του Παναγιωτη.Αυτο ομως δεν σημαινει οτι ισχυει για ολους τους εμπορους και ολες τις λαμπιτσες.Επισης ειναι το θεμα των ωρων που δεν μπορω να ξερω.ΔΕΝ σημαινει οτι σου προτεινω να παρεις την μη αυθεντικη λαμπιτσα απλα ειναι κι αυτη μια επιλογη.
Η λαμπιτσα μπαινει σε ενα κουτακι που συνηθως κλεινει με μερικες βιδουλες και μπορει να αλλαχτει μεσα σε λιγα λεπτα με λιγη προσοχη,τουλαχιστον η δικη μου ετσι ειναι,φανταζομαι οτι το ιδιο ισχυει και για τις αλλες.Μονο λιγο προσοχη θελει να βαλει κανεις σωστα κι οχι αναποδα το βισματακι του ρευματος που στη δικη μου κουμπωνει στη θεση που παιρνει ρευμα.
Πρεπει να κατεβασω τον projector και να δω που ειναι η λαμπα...!!!
Στο τελος ευχομαι να μην περισσεψουν βιδες...χαχαχα

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: EPSON TW 2000 (πεφτει η φωτεινοτητα)

χαχαχα...μακαρι φιλε να γινοταν ...ειμαι απο επαρχια (Συρος).
αλλα και μονο που το προτεινες ειναι σαν να εχει γινει !!!
οποτε εσεις λετε να παω σε αυθεντικη λαμπα ?
ωχ παναγια μου ... θα φαμε καμπανιά !!! χαχαχα

Κοίτα απ' ότι έχω δεί εύκολο είναι να την αλλάξεις, και μιας και πιάνουν τα χέρια σου δεν θα έχεις πρόβλημα, απλά όπως είπε και ο Παναγιώτης με τα ιμιτασιόν δεν ξέρεις τι θα σου κάτσει...θα μου πείς τη δουλειά σου θες να κάνεις βρέ αδερφέ, τι θα έκανα εγώ ας πούμε που έχω τον ίδιο προβολέα και δεν μου περισσεύουν και λεφτά, θα αγόραζα μια ιμιτασιόν να τη βάλω να κάνω τη δουλειά μου και κάποια άλλη στιγμή που θα ήμουν πιο χαλαρός θα έπαιρνα την ορίτζιναλ...

Reaction score
1
Αν αλλαξεις λαμπα ριξτου και ενα καθαρισμα!
Πριν 10 μερες καθαρισα το φιλτρο για πρωτη φορα...επαθα πλακα...τετοια σκονη που ειχε δεν το πιστευα...πως δεν ειχε παθει καμμια ζημια ??????!!!!!!!

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.056
Και λες γιατί δε λειτουργεί σωστά η λάμπα? Να γιατί! :107:

Τα φίλτρα χρειάζονται συχνά καθάρισμα, όταν ακόμη έχουν λίγη σκόνη.
Μόνο έτσι συνεχίζει να λειτουργεί αποτελεσματικά η ψύξη.

Reaction score
1
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: EPSON TW 2000 (πεφτει η φωτεινοτητα)

Κοίτα απ' ότι έχω δεί εύκολο είναι να την αλλάξεις, και μιας και πιάνουν τα χέρια σου δεν θα έχεις πρόβλημα, απλά όπως είπε και ο Παναγιώτης με τα ιμιτασιόν δεν ξέρεις τι θα σου κάτσει...θα μου πείς τη δουλειά σου θες να κάνεις βρέ αδερφέ, τι θα έκανα εγώ ας πούμε που έχω τον ίδιο προβολέα και δεν μου περισσεύουν και λεφτά, θα αγόραζα μια ιμιτασιόν να τη βάλω να κάνω τη δουλειά μου και κάποια άλλη στιγμή που θα ήμουν πιο χαλαρός θα έπαιρνα την ορίτζιναλ...
Αυτο ακριβως ειχα στο μυαλο μου να κανω...!!!

ναι η φωτο δειχνει σκετη τη λαμπα.Τονιζω ομως οτι εγω πηρα απο αλλον και δεν μπορω να ξερω παραπερα.Αυτη η λαμπιτσα που μου ηρθε εμενα ΜΟΙΑΖΕΙ πανομοιοτυπη με την αυθεντικη και εχει την ιδια αποδοση με την αυθεντικη,αντιθετα με την εμπειρια του Παναγιωτη.
Δημητρη μαλλον απο αυτον πηρες...
http://cgi.ebay.co.uk/Projector-Lam...deo_TelevisionSetTopBoxes&hash=item43a4ab677d

Reaction score
8.349
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: EPSON TW 2000 (πεφτει η φωτεινοτη

καλημερα.ναι απαυτον πηρα και η λαμπιτσα που μουστειλε ηταν καλη.Αλλα βλεπω οτι τη δικη σου εχει μονο με κουτακι που ανεβαζει την τιμη απο 100$σε 150$ για το κουτακι,εμενα την ειχε σκετη και ηταν πιο φτηνη.Ισως μπορεις να στειλεις mail να ρωτησεις αν την πουλαει σκετη.Παντως και ο αλλος που την δινει σκετη και ειναι πιο φτηνος μπορει ναναι εξ ισου καλος.Κι εγω σαμπως τον ηξερα?στην τυχη την παραγγειλα.Απλα τσεκαρε ναχει μερικες καλες κριτικες κλπ.

Reaction score
1
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: EPSON TW 2000 (πεφτει η φωτει

http://cgi.ebay.com/Projector-Lamp-...091?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2c5b1a482b

εγω τη δικη σου λαμπα θα επαιρνα απαυτον.
Αυτες τις ημερες θα παραγγειλω 1 απο αυτον μαλλον...!!!
Οταν ερθει Ελλαδα θα την δοκιμασω και θα σας πω...ευχομαι να βγαζει φως...χαχαχαχα!!!

Reaction score
1
Δηλ. στης 1800 ωρες δεν ειχες καθαριση ποτε το φιλτρο?
Φιλε μου δεν ηξερα (ουτε τωρα ξερω) καθε ποσες ωρες η μερες καθαριζεις το φιλτρο.
Στις 1500 ωρες περιπου το καθαρισα 1η φορα.
Χθες κατεβασα και ανοιξα τον projector και ξανακαθαρισα το φιλτρο (ειχε πολυ λιγο σκονη) και ανοιξα και το καπακι που βρισκεται η λαμπα μεσα...ακομη και να παραγγειλω σκετη λαμπα ειναι σχετικα ευκολο να την αλλαξω !!!
Αυτο που ειλικρινα με παραξενεψε ειναι οτι ειδα στην λαμπα πανω που εγραφε...MADE IN CHINA.

Reaction score
249
Απάντηση: EPSON TW 2000 (πεφτει η φωτεινοτητα)

γιατι τους epson που τους φτιαχνουν;

Reaction score
1
Re: Απάντηση: EPSON TW 2000 (πεφτει η φωτεινοτητα)

γιατι τους epson που τους φτιαχνουν;
Μπορει ο projector να ειναι made in china αλλα ελεγα οτι τουλαχιστον η λαμπα δεν θα ηταν.
Τελος παντων...ισως ειμαι ΑΣΧΕΤΟΣ...χαχαχα
Εστειλα μνμ σε αυτον εδω και τον ρωτησα που κατασκευαζετε η λαμπα που πουλαει...
http://viewitem.eim.ebay.gr/EPSON-Projector-Lamp-EMPTW2000-/260602650823/item
η απαντηση του ηταν...MADE IN TAIWAN.
Οποτε μαλλον η κινεζικη ειναι καλυτερη !!!!!!!!!

Reaction score
249
Απάντηση: EPSON TW 2000 (πεφτει η φωτεινοτητα)

το θεμα δεν ειναι που κατασκευαζεται αλλα με τι προδιαγραφες
και ο δικος μου που τον εχω 4 χρονια κινεζικος ειναι αλλα δε μου εβγαλε τιποτε

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.511
Members
38.456
Νεότερο μέλος
citizen$