Epson Tw600

Reaction score
1
dmeint said:
Έχω βάλει στο PC (P.4 512MB ram) μου την κάρτα τηλεόρασης AVERMEDIA AVERTV Hybrid + FM PCI  και όταν παρακολουθώ τους αγώνες του Μουντιάλ (ΝΕΤ) σε full screen (στον Epson TW600 σύνδεση μέσω  nVidia GeForce MX 4000 64ΜΒ )  η λεπτομέρεια στην εικόνα είναι πολύ απογοητευτική και γενικά δείχνει την εικόνα σαν καρέ καρέ (πχ σε σέντρα της μπάλας εμφανίζεται μια μικρή ουρά όπως στους κομήτες).
Όταν βέβαια βλέπω σε παράθυρο,  αυτό διορθώνεται σε κάποιο βαθμό αλλά συνεχίζει να υπάρχει . Δοκίμασα και να δώσω εικόνα στον TW 600 από ένα βίντεο(JVC) μέσο ενός καλωδίου RCA και πάλι η εικόνα ήταν απογοητευτική.  Σε ταινίες δεν έχω παρατηρήσει τέτοιο φαινόμενο. Μιλάω πάντα για προβολή τηλεοπτικού προγράμματος.
Μήπως κάνείς έχει κάποια άποψη για το παραπάνω πρόβλημα.
Το πρόβλημα είναι η ποιότητα του σήματος της ΝΕΤ για τους αγώνες του Moundial.
Κάνουν κάποιο καθόλου πετυχημένο scaling, cropping και deinterlacing στο σήμα που παίρνουν από τους Γερμανούς με αποτέλεσμα τα χάλια που βλέπουμε σε μακρινά πλάνα και που είναι ιδιαίτερα εμφανή όσο πιο μεγάλη είναι η οθόνη.

Δεν φταίει ο προβολέας....

Η μόνη λύση είναι εικόνα από κανένα δορυφορικό κανάλι.....

Reaction score
6
AndreasL said:
dmeint said:
Έχω βάλει στο PC (P.4 512MB ram) μου την κάρτα τηλεόρασης AVERMEDIA AVERTV Hybrid + FM PCI και όταν παρακολουθώ τους αγώνες του Μουντιάλ (ΝΕΤ) σε full screen (στον Epson TW600 σύνδεση μέσω nVidia GeForce MX 4000 64ΜΒ ) η λεπτομέρεια στην εικόνα είναι πολύ απογοητευτική και γενικά δείχνει την εικόνα σαν καρέ καρέ (πχ σε σέντρα της μπάλας εμφανίζεται μια μικρή ουρά όπως στους κομήτες).
Όταν βέβαια βλέπω σε παράθυρο, αυτό διορθώνεται σε κάποιο βαθμό αλλά συνεχίζει να υπάρχει . Δοκίμασα και να δώσω εικόνα στον TW 600 από ένα βίντεο(JVC) μέσο ενός καλωδίου RCA και πάλι η εικόνα ήταν απογοητευτική. Σε ταινίες δεν έχω παρατηρήσει τέτοιο φαινόμενο. Μιλάω πάντα για προβολή τηλεοπτικού προγράμματος.
Μήπως κάνείς έχει κάποια άποψη για το παραπάνω πρόβλημα.
Το πρόβλημα είναι η ποιότητα του σήματος της ΝΕΤ για τους αγώνες του Moundial.
Κάνουν κάποιο καθόλου πετυχημένο scaling, cropping και deinterlacing στο σήμα που παίρνουν από τους Γερμανούς με αποτέλεσμα τα χάλια που βλέπουμε σε μακρινά πλάνα και που είναι ιδιαίτερα εμφανή όσο πιο μεγάλη είναι η οθόνη.

Δεν φταίει ο προβολέας....

Η μόνη λύση είναι εικόνα από κανένα δορυφορικό κανάλι.....

Ναι οντως μετα απο πολλα πειραματα το διαπιστωσα και εγω το σημα της ΝΕΤ ειναι χαλια , τωρα ομως δεν ξερω ποσα ακομα πρεπει να δωσω για να δορυφορικη εγκατασταση , και αν αξιζει για 15 μερες ακομα που διαρκει το Μουντιαλ .

Reaction score
3
Ναι,στον προβολέα ανοίγεις το κάδρο σε κάποιο πολλαπλάσιο μέγεθος σε σχέση με αυτό της τηλεόρασής σου.
Αν είναι μια φορά χάλια στην TV,στον προβολέα θα μεγεθυνθεί...

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.394
Members
38.694
Νεότερο μέλος
ysl