Epson Tw600

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
31.101
Κοτετσόσυρμα δεν θα έχεις αυτό πια είναι ξεκάθαρο. Με την προϋπόθεση ότι δεν θα έχεις ανοίξει πολύ το ζούμ. Υποθέτω ότι με τόσο λίγη απόσταση δεν θα ανοίξεις πάνω από 75 ως 80 ίντσες. Αλλιώς και σύρμα θα βλέπεις και το κεφάλι σου θα ζαλιστεί από το να γυρίζεις δεξιά αριστερά για να δεις όλη την εικόνα και να διαβάσεις τους υπότιτλους.

minas

Πισιά
Reaction score
4.417
Εγώ θα έλεγα ανεπιφύλακτα 90" και με αν είσαι της ΜΕΓΑΛΗΣ οθόνης, πας και σε 100. Ότι δεν θα έχεις καθόλου κοτετσόσυρμα είναι μάλλον υπερβολή, αλλά σίγουρα έχουμε φύγει από τις πιξελάρες του παρελθόντος :wink:

Reaction score
5
αυτη τη στιγμη ο epson επεσε στα 1320ευρω...

γνωριζει κανεις καταστηματα να μου στειλει pm ωστε να δοκιμασω προσφορα και αν γινεται να τον δω "καλιμπραρισμενο"?

Reaction score
164
Να προσθέσω ξανά ότι μόλις το Hitech τον έβγαλε πρώτον και καλύτερο η ζήτηση αυξήθηκε κατακόρυφα. Στο Shop21 υπήρχε άμμεσα διαθέσιμος και τώρα κάνουν προπαραγγελίες για να έρθουν τα όσα κομμάτια παραγγέλονται σε μερικές μέρες απ΄ότι γράφουν.
Άσχετα το πόσο καλός είναι ο προβολέας, νομίζω είναι πολύ άσχημη για τον καταναλωτή αυτή η λογική του hitech....
Τι πρόσεξα σήμερα, στις σελίδες που προτείνει τους καλύτερους από κάθε κατηγορία:
"Ο Epson Tw600 είναι μακράν ο καλύτερος της κατηγορίας, ακολουθούμενος σε απόσταση αναπνοής από τον Panasonic 900 και Ζ4 με ΤΧ200"
:lol:
Καλά, τι αναπνοή έχει αυτός ο 900ρης, που προλαβαίνει τον "¨μακράν καλύτερο";
Α, ρε καραγκιόζηδες! :lol:

Reaction score
5
ναι, ειναι λιγο "περιεργο"... αλλα γενικα σημερα που ειδα ξανα εναν panasonic διπλα σε εναν epson... οι διαφορες πραγματικα ειναι αμελιτεες και πρεπει να βασιζονται στο setup/calibration...

η διαφημιση του hitech για τον epson, ναι, εφερε μεγαλυτερη ζητηση αρα και κερδος στην αδελφη ελληνικη εταιρια... αλλα η μεγαλυτερη ζητηση ομως εφερε μεγαλυτερη προσφορα... η μεγαλυτερη προσφορα εφερε συναγωνισμο τιμων... ο συναγωνισμος τιμων εφερε την πτωση τιμης...
ετσι πριν το hitech ο epson ειχε 1600ευρω... και τωρα εχει 1300...

μεσα σε εναν μηνα 300ευρω κατω!
εμενα προσωπικα δε με χαλασε η δουλεια που εκανε το hitech στην τσεπη μου... :)

Reaction score
0
να φανταστω οτι οι διαφορες εινια τοσο μικρες που ισως δε θα το καταλαβει το ματι μας..;;;

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
31.101
Πάντως από κομμάτια δεν υπάρχει ούτε για δείγμα. Εγώ έχω ζητήσει δύο κομμάτια για δύο φίλους πριν από τα χριστούγεννα κι ακόμη τίποτα από την EPSON.
ΔΕν ξέρουν λέει τίποτα, αν θα φέρουν, πότε θα φέρουν.
Ήδη ο ένας άλλαξε γνώμη και πάει για Infocus. Ήθελα να ήξερα τι σκατά μου διαφημίζουν τα μηχανήματά τους στα περιοδικά τη στιγμή που δεν έχουν τίποτα.
Είναι δυνατόν ένα μήνα να μην έχουν ούτε πληροφόρηση αν θα έρθουν και πότε;
Μέχρι να έρθουν θα βγούνε καινούργια μοντέλα.
Οι μ@λ@κες.

Βαγγέλης Λάμπρου

Επαγγελματίας
Reaction score
277
Να προσθέσω ξανά ότι μόλις το Hitech τον έβγαλε πρώτον και καλύτερο η ζήτηση αυξήθηκε κατακόρυφα. Στο Shop21 υπήρχε άμμεσα διαθέσιμος και τώρα κάνουν προπαραγγελίες για να έρθουν τα όσα κομμάτια παραγγέλονται σε μερικές μέρες απ΄ότι γράφουν.
Άσχετα το πόσο καλός είναι ο προβολέας, νομίζω είναι πολύ άσχημη για τον καταναλωτή αυτή η λογική του hitech....
Τι πρόσεξα σήμερα, στις σελίδες που προτείνει τους καλύτερους από κάθε κατηγορία:
"Ο Epson Tw600 είναι μακράν ο καλύτερος της κατηγορίας, ακολουθούμενος σε απόσταση αναπνοής από τον Panasonic 900 και Ζ4 με ΤΧ200"
Καλά, τι αναπνοή έχει αυτός ο 900ρης, που προλαβαίνει τον "¨μακράν καλύτερο";
Α, ρε καραγκιόζηδες!
Κορυφαίο!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
309
Δεν είναι καραγκιόζηδες, έμποροι είναι οι άνθρωποι απλά ντρέπονται να το πούνε και λανσάρονται ως (εκδοτικός) οίκος...

Reaction score
5
εγω που δεν ειμαι εμπορας... γιατι συμφωνω με αυτη την αποψη?...
πειραζει που ο epson εχει αποδεδειγμενα ανωτερο μετρημενο contrast (οχι αυτο στα χαρτια) απο τους z4, tx200?...
πειραζει που εχει λιγο καλυτερο μαυρο απο τον ae900?
εαν ναι... τοτε να τους πειτε καραγκοζηδες...

υπερβαλουν, ναι... η αποσταση ειναι αναπνοης... αλλα υπαρχει και ευτυχως η δυστυχως ειναι υπερ του epson!

Η προκαταληψη, ο φανατισμος και ισοπεδοση απλων χρηστων/καταναλωτων ειναι χειροτερο απο μια υπερβολη ενος εντυπου...

minas

Πισιά
Reaction score
4.417
eNeRGy, το σχόλιο έγινε επανειλημμένα εξαιτίας της αντίφασης στη δήλωση του hitech. Δεν είναι δυνατόν κάτι να είναι "μακράν καλύτερο" και ταυτόχρονα να ακολουθείται σε "απόσταση αναπνοής".
Επίτρεψέ μου λοιπόν να χαρακτηρίσω κι εγώ με τη σειρά μου ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ οποιουσδήποτε πληρώνονται για να αρθρογραφούν στην ελληνική γλώσσα και γράφουν τέτοιες βλακείες.

Συμφωνώ δε ανεπιφύλακτα ότι:
Η προκαταληψη, ο φανατισμος και ισοπεδοση απλων χρηστων/καταναλωτων ειναι χειροτερο απο μια υπερβολη ενος εντυπου...

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
31.101
Χθές το απόγευμα με τον ένα φίλο που περίμενε να έρθει EPSON και δεν ερχόταν, πήρε ανάποδες από την αναμονή και κατόπιν ωρίμου σκέψεως πήγαμε και πήραμε έναν Infocus X3 δεδομένου ότι θα τον χρησιμοποιεί στο σπίτι για ταινίες και παιχνίδια από PC στην ταράτσα έξω για κανένα μάτς, στο εξοχικό του το καλοκαίρι για λίγο απ΄όλα και σαν τηλεόραση 100 ιντσών!
Ο ενθουσιασμός του δεν περιγράφεται. Σαν το παιδάκι με το καινούργιο του παιχνίδι.
Ήθελε τον EPSON TW 600 αλλά με τόση αναμονή είπε στο τέλος "δε γ@μ....ται η ΕPSON"
Δυστυχώς για την EPSON ένας πελάτης λιγότερος.

Reaction score
5
καποιος φιλος αθηνα ψαχνει να δει τον epson απο κοντα για να παρει μια ιδεα γιατι ισως παρουμε 2 μαζι με το που επιστρεψω...
υπαρχει πουθενα σε καμια εκθεση?
ηρθαν οι νεες παραλαβες που ελεγε η epson για αρχες φεβρουαριου?
Ευχαριστω!

Reaction score
164
εγω που δεν ειμαι εμπορας... γιατι συμφωνω με αυτη την αποψη?...
πειραζει που ο epson εχει αποδεδειγμενα ανωτερο μετρημενο contrast (οχι αυτο στα χαρτια) απο τους z4, tx200?...
πειραζει που εχει λιγο καλυτερο μαυρο απο τον ae900?
εαν ναι... τοτε να τους πειτε καραγκοζηδες...
Είχα την εντύπωση ότι ο Epson υπερέχει μόνο στη φωτεινότητα και ότι όταν σβήσουν τα φώτα τα πράγματα έρχονται τούμπα...

V

VIDEOMIX

Guest
Γι'αυτό το καλύτερο ειναι να τους δεί κανείς να παίζουν πριν αγοράσει. Φυσικά "παίζει" και το θέμα ρύθμιση.

Reaction score
5
Είχα την εντύπωση ότι ο Epson υπερέχει μόνο στη φωτεινότητα και ότι όταν σβήσουν τα φώτα τα πράγματα έρχονται τούμπα...
εξαρταται... ο epson στο theater black 2 εχει εκπληκτικά αποτελέσματα!

επισης να μην ξεχναμε και τα προβληματα κλειδωματος του panasonic με τα διαφορα DVD players σε συνδεση HDMi... :???:
δε θα ηθελα τωρα που θα μου ερθει το kiss dp-600 να μαθω μετα εορτης οτι με τον panasonic θα δουλευει στα 576p...! :o

Reaction score
0
ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΑΝΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ said:
Με 1170 + οθόνη 1,5χ1,5 ο Epson είναι ή δεν είναι burgain??
(e-shop)
Εγω παντως τον χτυπησα , σαββατο τον περιμενω :D

Την οθονη εννοεις οτι στην δινουν απο eshop!? :?

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.387
Members
38.694
Νεότερο μέλος
Verdier