esoteric dv 60

Reaction score
767
έχει σταματήσει το συγκεκριμένο κομμάτι αλλά που θα μπορούσαμε να βρούμε ένα?....ακόμα και για transport να το χρησιμοποιήσει κανείς...

D

deleted user 10898

Guest
Γεια σου φιλε, επειδη βλεπω γραφτηκες το 2011 εδω να σου πω λιγα λογια για την ιστορια των τρανσπορτ.
Εδω σε συτο το φορουμ πρωτοι ανακαλυψαν οτι ο σκληρος δισκος παιζει καλυτερα απο οποιοδηποτε τρανσπορτ.
Μετα απο λιγα χρονια, ανακαλυψαν (ακουγοντας αρχικα και μετρωντας τελικα) οτι παιζει καλυτερα μονο εαν ειναι συνδεδεμενος με "ειδικο" ασυγχρονο τροπο με τον μετατροπεα, και μαλιστα να εχει καλο ρολοι.
Σε λιγα ακομα χρονια θα μετρησουν και γιατι τα usb καλωδια ακουγονται διαφορετικα.
Μεχρι τοτε εσυ θα εχεις πολλααα χρονια σουπερ ακροασεων με το esoteric σου.
Σου ευχομαι να βρεις καποιο να αγορασεις, εγω εχω ενα sa-60 αλλα δεν το πουλαω με τιποτα...

Reaction score
767
Απάντηση: esoteric dv 60

ψαχνω να βρω αλλα δεν.....δικαναλα βρισκεις διαφορα και αλλων εταιριων αλλα ελα που μου χει κατσει να θελω πολυκαναλο...ετσι γιατι ειναι καθαρα υποκειμενικο θεμα...sa 60 ε?....μια χαρα σε βρισκω...και μια χαρα μου κανε και μενα αφου δε θελω ντι βι ντι αλλα μονο τις ηχητικες του αρετες....αλλα αφου δεν πουλας....κοιταξε και γω ακουω και κατεβάζω flac αλλα επειδη ειμαι και λιγο ρομαντικος ακομη, θα θελα ενα παλαιας κοπης να το κατσω στο συστημα....μηπως τελικα να ξανα-γυρίσω βινυλιο?.....

Sleep

Dr. Jekyll & Mr. Hyde
Reaction score
2.676

Πριν κάποιους μήνες (Νοέμβριο 2011) υπήρχε ένα τελευταίο και σφραγισμένο στην Golden Acoustics. Το έδιναν περί τα 3.000 ευρώ, αισθητά φθηνότερα από την αρχική του τιμή. Κάνε τους ένα τηλεφώνημα. Ποτέ δεν ξέρεις...

Reaction score
767

Πριν κάποιους μήνες (Νοέμβριο 2011) υπήρχε ένα τελευταίο και σφραγισμένο στην Golden Acoustics. Το έδιναν περί τα 3.000 ευρώ, αισθητά φθηνότερα από την αρχική του τιμή. Κάνε τους ένα τηλεφώνημα. Ποτέ δεν ξέρεις...
οκ...βρηκα ενα τηλ...ελπιζω να ισχυει...ευχαριστώ

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
Απάντηση: Re: esoteric dv 60

Γεια σου φιλε, επειδη βλεπω γραφτηκες το 2011 εδω να σου πω λιγα λογια για την ιστορια των τρανσπορτ.
Εδω σε συτο το φορουμ πρωτοι ανακαλυψαν οτι ο σκληρος δισκος παιζει καλυτερα απο οποιοδηποτε τρανσπορτ.
Μετα απο λιγα χρονια, ανακαλυψαν (ακουγοντας αρχικα και μετρωντας τελικα) οτι παιζει καλυτερα μονο εαν ειναι συνδεδεμενος με "ειδικο" ασυγχρονο τροπο με τον μετατροπεα, και μαλιστα να εχει καλο ρολοι.
Σε λιγα ακομα χρονια θα μετρησουν και γιατι τα usb καλωδια ακουγονται διαφορετικα.
Μεχρι τοτε εσυ θα εχεις πολλααα χρονια σουπερ ακροασεων με το esoteric σου.
Σου ευχομαι να βρεις καποιο να αγορασεις, εγω εχω ενα sa-60 αλλα δεν το πουλαω με τιποτα...
Πες ρε κιαρατα και καμια.......κακη κουβεντα για μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:135::135:

D

deleted user 10898

Guest
Re: Απάντηση: Re: esoteric dv 60

Πες ρε κιαρατα και καμια.......κακη κουβεντα για μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:135::135:
εσυ δεν πιανεσε γιατι πηρες το μονο ασυγχρονο firewire interface. Οι ανθρωποι ξερουν γιατι το απλο firewire μπορει να παιζει χειροτερα απο ενα απλο Cdpro2 τρανσπορτ και εκατσαν και εγραψαν κωδικα για ασυγχρονο firewire. θα σου φερω ενα καλο dac να το βαλεις με τη metric ως Interface θα παθεις ηττα... (μπουαχαχααααα)

Reaction score
767

η γκολτεν το δωσε....θα βγει σε κανα μηνα λεει το Κ05 ή Κ07, δε θυμαμαι, με τιμη 5900....

Reaction score
767

Ρίξε και μια ματιά εδώ κι εδώ.
οπα...σε καλη ποιοτητα και τα δυο λεει...με τα κουτια κλπ λεει....ειδικα η μια τιμη σε ευρω είναι καλη....αλλα στελνει ελλαδα?....δεν έχω ξαναπάρει μηχανημα μεγαλης αξιας απο ιδιωτη εξωτερικο...απο εταιριες ναι....να τη κανω τη κινηση?....τι λέτε?...βρηκα σ αυτο που μου στειλες και το SA 60...το ιδιο με το το DV 60 χωρις τα της εικονας...ετσι δεν ειναι?.... σ ευχαριστώ Costas :624:

Reaction score
767

τελωνεια κλπ ποσο λετε να βγει αν η τιμη του ειναι 2300 καναδικα ντολαρσ?

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.379

Κάνε ένα τηλεφώνημα στα ΕΛΤΑ, θα σου πουν. Έχουν δική τους υπηρεσία εκτελωνισμού.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.665
Members
38.588
Νεότερο μέλος
dark2030@