- Reaction score
- 767
έχει σταματήσει το συγκεκριμένο κομμάτι αλλά που θα μπορούσαμε να βρούμε ένα?....ακόμα και για transport να το χρησιμοποιήσει κανείς...
το αλατι του φορουμ καταντησα...Λε γκραν προβοκατέρ! :114:
οκ...βρηκα ενα τηλ...ελπιζω να ισχυει...ευχαριστώΠριν κάποιους μήνες (Νοέμβριο 2011) υπήρχε ένα τελευταίο και σφραγισμένο στην Golden Acoustics. Το έδιναν περί τα 3.000 ευρώ, αισθητά φθηνότερα από την αρχική του τιμή. Κάνε τους ένα τηλεφώνημα. Ποτέ δεν ξέρεις...
Πες ρε κιαρατα και καμια.......κακη κουβεντα για μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:135::135:Γεια σου φιλε, επειδη βλεπω γραφτηκες το 2011 εδω να σου πω λιγα λογια για την ιστορια των τρανσπορτ.
Εδω σε συτο το φορουμ πρωτοι ανακαλυψαν οτι ο σκληρος δισκος παιζει καλυτερα απο οποιοδηποτε τρανσπορτ.
Μετα απο λιγα χρονια, ανακαλυψαν (ακουγοντας αρχικα και μετρωντας τελικα) οτι παιζει καλυτερα μονο εαν ειναι συνδεδεμενος με "ειδικο" ασυγχρονο τροπο με τον μετατροπεα, και μαλιστα να εχει καλο ρολοι.
Σε λιγα ακομα χρονια θα μετρησουν και γιατι τα usb καλωδια ακουγονται διαφορετικα.
Μεχρι τοτε εσυ θα εχεις πολλααα χρονια σουπερ ακροασεων με το esoteric σου.
Σου ευχομαι να βρεις καποιο να αγορασεις, εγω εχω ενα sa-60 αλλα δεν το πουλαω με τιποτα...
εσυ δεν πιανεσε γιατι πηρες το μονο ασυγχρονο firewire interface. Οι ανθρωποι ξερουν γιατι το απλο firewire μπορει να παιζει χειροτερα απο ενα απλο Cdpro2 τρανσπορτ και εκατσαν και εγραψαν κωδικα για ασυγχρονο firewire. θα σου φερω ενα καλο dac να το βαλεις με τη metric ως Interface θα παθεις ηττα... (μπουαχαχααααα)Πες ρε κιαρατα και καμια.......κακη κουβεντα για μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:135::135:
οπα...σε καλη ποιοτητα και τα δυο λεει...με τα κουτια κλπ λεει....ειδικα η μια τιμη σε ευρω είναι καλη....αλλα στελνει ελλαδα?....δεν έχω ξαναπάρει μηχανημα μεγαλης αξιας απο ιδιωτη εξωτερικο...απο εταιριες ναι....να τη κανω τη κινηση?....τι λέτε?...βρηκα σ αυτο που μου στειλες και το SA 60...το ιδιο με το το DV 60 χωρις τα της εικονας...ετσι δεν ειναι?.... σ ευχαριστώ Costas :624: