Euro 2008 HD από τον Hellas Sat!

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Euro 2008 HD από τον Hellas Sat!

Και εγώ έχω νέα ! ανακάλυψα τιμές για HD δέκτη με conax κάτω από τα 90 ευρώ !

name: edision 3120 CX
τιμές από 75 εως 90 ευρώ στη Γερμανία
και υπάρχει και σχετικό άρθρο σε περιοδικό αυτού του μήνα !

Έχει και άλλους δέκτες αφιέρωμα εδώ:
http://www.doriforikanea.gr/parousiasis.html

Reaction score
1
Απάντηση: Euro 2008 HD από τον Hellas Sat!

Και εγώ έχω νέα ! ανακάλυψα τιμές για HD δέκτη με conax κάτω από τα 90 ευρώ !

name: edision 3120 CX
τιμές από 75 εως 90 ευρώ στη Γερμανία
και υπάρχει και σχετικό άρθρο σε περιοδικό αυτού του μήνα !
Πως την πάτησα έτσι !!!

Δεν έχει HDMI , άρα είναι 480i limited HD δέκτης ... δεν μας τα λένε καλά ...

Reaction score
0
Υπάρχει μία λογική σε όλα τα ελληνική φόρα, μια άτυπη συμφωνία θα έλεγα να γράφουμε στα Ελληνικά και όχι στα greekenglish...

Αυτό σου είπε ο Πάνος και τίποτα παραπάνω... μάλιστα τα γραπτά σου είναι πάρα πολύ ενδιαφέροντα και σχεδόν κάθε post σου προσφέρει πολλά στα μέλη και τους φίλους του avsite.

Μια μικρή προσπάθεια για κείμενα στα Ελληνικά δεν νομίζω ότι είναι κάτι υπερβολικό...

Επί της ουσίας τώρα πιστεύω ότι πριν το Πάσχα θα υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις για το Euro 2008 σε HD και πως ακριβώς θα γίνει το όλο project...
ευχάριστο Χριστό για τα καλά σου λόγια ,το πρόβλημα δεν είναι ο Πάνος που έγραψα πιο πάνω αλλα ότι έχω παρατήρηση ότι αρχίζει και γίνετε εμμονη, ξέρω το ελάττωμα που έχω και σέβομαι την επιμονη να
διαβάζουνε τα ελληνικά με λατινικούς χαρακτήρες αλλα δεν σέβομαι κάποιους υπευθυνους να μην διαβάσουνε καν τέτοιου είδους γραπτού μονο και μονο γιατί είναι με λατινικούς χαρακτήρες και σε ένα thread πριν λίγο διάστημα απαντούσα σε κάποιον υπεύθυνο προς ενημέρωση και η απάντησης που έπαιρνα ήτανε "ασκετες" όταν το έμαθα εκ τον υστερων γιατί δεν έβλεπε καν τι έγγραφα.
τέλος πάντων συγγνώμη για το off topic sxoliazmo !!
νίκο είσαι άπαιχτος !!
φοβερή τιμή για δεκτη HD !!!
http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?p=643931#post643931

Reaction score
1

ναι έχεις δίκιο , με μπέρδεψε η εισαγωγή στο περιοδικό ... άντε πάλι στην αναζήτηση και στον Comag HD-S 100 ...

Reaction score
0

Αν έχω δεί άλλο δέκτη? :109: Αρκετούς θα έλεγα όπως Ferguson HF 8800 HD Conax, Pace DS810, Arion AF-8000HDCI κλπ. αλλά δεν καταλαβαίνω την ερώτηση. Τι σχέση έχει όμως εαν έχω δει ή όχι άλλους δέκτες και γιατί θεωρείς ξεπερασμένο τον 2000 ? Επειδή έχει ΜΟΝΟ 2 CI ...!!!! και όχι embedded σύστημα κωδικοποίησης?

Ο δικός μου 2000 παίζει με 55'' HDTV HITACHI PLASMA και μπορώ να πώ ότι παίζει πάρα πολύ καλά ΟΛΑ τα FREE HD κανάλια αλλά και τα SD , ακόμη και σε σχέση με τους άλλους που έχω δεί ή ακόμη και την κάρτα HVR 4000 που έχω στο PC...!!!

Επίσης γράφε σε παρακαλώ στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Είναι δύσκολο να σε παρακολουθούμε.
Θα σου δώσω Πάνω μια απάντηση με ένα παράδειγμα:
είμαι κάτοχος sky starHD που βγήκε στην αγορά πριν ένα χρόνο νομίζω τώρα έχει βγει η sky star HD2 η διαφορες είναι τεράστιες η μια με την ali και σε θέμα chipaki για το HD και σε θέμα ποσο επιξεργαστι χρισιμιοπι (σαφώς η SKY STAR HD2 είναι καλύτερη), ο humax2000 ήτανε από τους πρώτους δεκτες HD που βγήκανε στην αγορά και το chipaki του HD είναι παλιός σε σύγκριση με τα τωρινά που χρισιμιοπιουνε πιο εξελιγμένη τεχνολογία ,γιαφτο ανά φέρω ότι από όσους δεκτες HD που έχω δοκιμάσει μέχρι σήμερα ο HUMAX2000HD ήτανε ο χειρότερος σε εικόνα που έχω di ,ο icore που έβγαλε τώρα είναι πολύ καλύτερος.
κάποια εταιρία στην ελλάδα μου στέλνει δεκτες HD για δοκιμη TEST και ότι αναφέρω δεν το λέω με κακια απλός προσπαθώ να πετύχω δεκτη συμβατό για φίλους που τώρα ασχολούνται με δορυφορική και να είναι εύκολη στην χρήση τους.

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Απάντηση: Euro 2008 HD από τον Hellas Sat!

Θα σου δώσω Πάνω μια απάντηση με ένα παράδειγμα:
είμαι κάτοχος sky starHD που βγήκε στην αγορά πριν ένα χρόνο νομίζω τώρα έχει βγει η sky star HD2 η διαφορες είναι τεράστιες η μια με την ali και σε θέμα chipaki για το HD και σε θέμα ποσο επιξεργαστι χρισιμιοπι (σαφώς η SKY STAR HD2 είναι καλύτερη), ο humax2000 ήτανε από τους πρώτους δεκτες HD που βγήκανε στην αγορά και το chipaki του HD είναι παλιός σε σύγκριση με τα τωρινά που χρισιμιοπιουνε πιο εξελιγμένη τεχνολογία ,γιαφτο ανά φέρω ότι από όσους δεκτες HD που έχω δοκιμάσει μέχρι σήμερα ο HUMAX2000HD ήτανε ο χειρότερος σε εικόνα που έχω di ,ο icore που έβγαλε τώρα είναι πολύ καλύτερος.
κάποια εταιρία στην ελλάδα μου στέλνει δεκτες HD για δοκιμη TEST και ότι αναφέρω δεν το λέω με κακια απλός προσπαθώ να πετύχω δεκτη συμβατό για φίλους που τώρα ασχολούνται με δορυφορική και να είναι εύκολη στην χρήση τους.
Κύριε Ζώη , με βάση την άποψη σας και μόνο ( πιστεύω πως είστε αντικειμενικός και με το παραπάνω ) και τους δέκτες που έχετε δει , θα μπορούσατε να μας παραθέσετε έναν κατάλογο σειρά από το καλύτερο στο χειρότερο ως προς την εικόνα !
δεύτερη ερώτηση , ο Kathrein σας έχει απασχολήσει;

ΥΓ συγνώμη για το offtopic ...

Reaction score
14
σωστή ερωτηση και χρήσιμη αφού τώρα θα αρχίσει το τρελό ψάξιμο για καλό HD δέκτη

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Euro 2008 HD από τον Hellas Sat!

Κύριε Ζώη , με βάση την άποψη σας και μόνο ( πιστεύω πως είστε αντικειμενικός και με το παραπάνω ) και τους δέκτες που έχετε δει , θα μπορούσατε να μας παραθέσετε έναν κατάλογο σειρά από το καλύτερο στο χειρότερο ως προς την εικόνα !
δεύτερη ερώτηση , ο Kathrein σας έχει απασχολήσει;

ΥΓ συγνώμη για το offtopic ...
Για να γίνει αυτό νίκο πρέπει να κάνω diaxorizmo τον ανθρώπων που παίρνουνε έναν δεκτη ανάλογος τον αναγκών δηλαδή τι αναζητάει να βλέπει, το να pi κάποιος αόριστα θέλω να δω δορυφορικά λες ο άνθρωπος πρώτη φορα ασκολιτε , απλός αυτό που ψάχνω πάντα σε έναν δεκτη είναι τι ευκολίες έχει και το σημαντικό να έχει cart reader συνήθως irdeto μιας και είναι η νονά .είναι σαν το θέμα που συζητάμε σε αυτό το thread πολύ χαίρονται για την κίνηση τις ερτ για lansarizma HD καναλιού και πολύ όχι.
τώρα όσο αφορά το κάθριν είναι πολύ καλός δεκτης όμως είναι πολύ περίπλοκος στο να τον στύσης έτσι όπως θες δηλαδή είναι πολύ δύσκολος όχι μονο για τους αρχαριους αλλα και για όσους ξέρουνε από δεκτες.και κάποια εταιρία δεν σου τον δίνη έτοιμο έτσι όπως το θες.
το γενικό πρόβλημα όλον τον δεκτόν HD με την υπερθέρμανση παραμένει ακόμα, και ο lyngbox (720euro) όταν τον δοκίμαζα ανέβαζε πολύ θερμοκρασία.

ο καλύτερος δεκτη σε εικόνα θα φάνη περίεργο αλλα ήτανε ο paceHD και πολύ φθηνός απλός για να του βάλεις μια κάρτα θες modula.

Reaction score
0
Mέχρι στιγμής πήρα τις απαντήσεις στα ερωτήματα που ήθελα.:109:

Απλά αν όντως πραγματοποιηθεί η μετάδοση σε HD ( πράγμα βέβαια για το οποίο όλοι ευχόμαστε) δε θα πρέπει να κάνουμε σαν παλαβοί αφού η ΕΡΤ και οι αρμόδιοι φορείς θα έχουν κάνει απλά το αυτονόητο.

Ηδη είμαστε τελευταίοι πανευρωπαικά στην HDTV, αφού μέχρι και η Αλβανία μας ξεπέρασε... Οταν (και αν) πάρουμε τις σχετικές κάρτες θα πρέπει να μας λένε ευχαριστούμε και συγνώμη για την πολυετή απραξία. :141:

Reaction score
0
... Οταν (και αν) πάρουμε τις σχετικές κάρτες θα πρέπει να μας λένε ευχαριστούμε και συγνώμη για την πολυετή απραξία. :141:
Είναι οι ίδιοι με αυτούς που καταδίκασαν την χώρα στην τεχνολογία ISDN σφηρίζοντας αδιάφορα στις τεχνολογίες ADSL.:141:

Αυτοί που με τις περίφημες "προγραμματικές" συμβάσεις επιδοτούσαν, με τα χρήματα του έλληνα φορολογούμενου, την ΙΝΤΡΑΚΟΜ και 2-3 άλλους κολλητούς αφήνοντας την χώρα στον μεσαίωνα της τεχνολογίας.:141:

Χαίρομαι που κάτι κινείται έστω και αργά...αλλά δεν ξεχνώ.:141:

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Euro 2008 HD από τον Hellas Sat!

Για να γίνει αυτό νίκο πρέπει να κάνω diaxorizmo τον ανθρώπων που παίρνουνε έναν δεκτη ανάλογος τον αναγκών δηλαδή τι αναζητάει να βλέπει, το να pi κάποιος αόριστα θέλω να δω δορυφορικά λες ο άνθρωπος πρώτη φορα ασκολιτε , απλός αυτό που ψάχνω πάντα σε έναν δεκτη είναι τι ευκολίες έχει και το σημαντικό να έχει cart reader συνήθως irdeto μιας και είναι η νονά .είναι σαν το θέμα που συζητάμε σε αυτό το thread πολύ χαίρονται για την κίνηση τις ερτ για lansarizma HD καναλιού και πολύ όχι.
τώρα όσο αφορά το κάθριν είναι πολύ καλός δεκτης όμως είναι πολύ περίπλοκος στο να τον στύσης έτσι όπως θες δηλαδή είναι πολύ δύσκολος όχι μονο για τους αρχαριους αλλα και για όσους ξέρουνε από δεκτες.και κάποια εταιρία δεν σου τον δίνη έτοιμο έτσι όπως το θες.
το γενικό πρόβλημα όλον τον δεκτόν HD με την υπερθέρμανση παραμένει ακόμα, και ο lyngbox (720euro) όταν τον δοκίμαζα ανέβαζε πολύ θερμοκρασία.

ο καλύτερος δεκτη σε εικόνα θα φάνη περίεργο αλλα ήτανε ο paceHD και πολύ φθηνός απλός για να του βάλεις μια κάρτα θες modula.
Ευχαριστώ πολύ , για τον Kathrein έχω διαβάσει ότι πλέον περνάει το image μέσω usb , ενώ δεν σκοπέυω να χρησιμοποιήσω "κρυφά" χαρίσματα εκτός και αν χρειαστεί , δλδ εαν δεν γίνει τπτ με την πολυαγαπημένη μας ΕΡΤ ...

Reaction score
0
Η τελετή τις αφής τις olimppiakis φλόγας μήπως γίνετε με κάμερα HD?? αν ναι ευκαιρία για την ερτ να το κάνει ένα HDDVD Η BLURAY και να το δόση στον kozmo μέσο του περιοδικού ραδιοτηλεόραση που έχει, μια ιδέα ηπα.
τι λέω eee;;

Reaction score
1

Αχαχχαχαχααχ γελάστε μαζί μου ! Είναι και κάπως σχετικό με το θέμα

http://en.wikipedia.org/wiki/NOVA_Greece

Future Development

[edit] Nova HD

In 2008 Nova will start test broadcasting of Filmnet 1, Filmnet 2, SuperSport 1 and SuperSport 2 in 1080i true high-definition using MPEG-4 AVC together with DVB-S2 technologies. During the first quarter of 2009 the HD services will be commercially available for the vast majority of the platform's channels.

[edit] Nova Hellas Sat

There is a possibility of Nova switching from the Hotbird satellit platform to the Greek project of Hellas Sat. Therefore, Nova could improve the quality of the SD services and launch successfully its HD services. It is also suggested that the SD channels will be available through Hotbird and the HD channels through Hellas Sat. By the end of 2008, Nova will sign a contract with Hellas Sat finalizing the agreement.

[edit] Nagravision 3

Currently Nova is using the Irdeto system but due to the low security that Irdeto offers Nova will change its security system to Nagravision 3 during 2009 by replacing all the excisting cards and Panasat satellite receivers.

Reaction score
0

Αχαχχαχαχααχ γελάστε μαζί μου ! Είναι και κάπως σχετικό με το θέμα

http://en.wikipedia.org/wiki/NOVA_Greece

Future Development

[edit] Nova HD

In 2008 Nova will start test broadcasting of Filmnet 1, Filmnet 2, SuperSport 1 and SuperSport 2 in 1080i true high-definition using MPEG-4 AVC together with DVB-S2 technologies. During the first quarter of 2009 the HD services will be commercially available for the vast majority of the platform's channels.

[edit] Nova Hellas Sat

There is a possibility of Nova switching from the Hotbird satellit platform to the Greek project of Hellas Sat. Therefore, Nova could improve the quality of the SD services and launch successfully its HD services. It is also suggested that the SD channels will be available through Hotbird and the HD channels through Hellas Sat. By the end of 2008, Nova will sign a contract with Hellas Sat finalizing the agreement.

[edit] Nagravision 3

Currently Nova is using the Irdeto system but due to the low security that Irdeto offers Nova will change its security system to Nagravision 3 during 2009 by replacing all the excisting cards and Panasat satellite receivers.

Χαχαχαχα! Εντάξει αυτά με το HD που έρχεται στη Nova μου θυμίζουν τη Derby και τις μεταγραφάρες τύπου Ρικέλμε κ.τ.λ. που( υποτίθεται) θα φέρει ο αποτυχημένος ραλλύστας στην κατακαημένη ομάδα μας. Αν και πλέον με την αλλαγή ιδιοκτησίας στη Nova υπάρχει ελπίδα για αλλαγή προς το καλύτερο...

Reaction score
4

[edit] Nagravision 3

Μας δουλεύει? Low security το Irdeto?
Αν δεν κάνω λάθος μόλις πρόσφατα το σπάσανε... και πάλι όχι όπως πρέπει....

Reaction score
1

Φίλε zois σου ζήτησα να γράφεις Ελληνικά απλά και μόνο γιατί αυτά που γράφεις είναι εξόχως ενδιαφέροντα και για πολλούς είναι αρκετά κουραστικό να διαβάζουν Greekglish.

Σ΄ευχαριστώ.

Reaction score
0
apo satleo.gr
Hellas HD
Κατά τη διάρκεια έναρξης των εργασιών της Διημερίδας «Οι Δορυφορικές Τηλεπικοινωνίες και η Ραδιοπλοήγηση στην Υπηρεσία του Πολίτη», ο υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών, κ. Κωστής Χατζηδάκης, δήλωσε: «Αυτή την ώρα που μιλάμε ξεκίνησε η δοκιμαστική εκπομπή καναλιού υψηλής ευκρίνειας (HD) με συνεργασία του Υπουργείου Μεταφορών & Επικοινωνιών και της Hellas-Sat. Το κανάλι (Luxe TV) είναι ελεύθερο και οι εκπομπές είναι δοκιμαστικές. Ίσως ήδη να το είδατε στο περίπτερο της Hellas-Sat. Πρόκειται για ποιότητα εικόνας τέσσερις φορές καλύτερη από αυτή που γνωρίζουμε όλοι. Ξεκινά και στη χώρα μας. Είναι ένα σημαντικό βήμα που φέρνει την Ελλάδα πιο κοντά στον πυρήνα της Ευρώπης». Τελικά, κ. Χατζηδάκη, θα έχουμε κι εμείς σαν Ευρωπαίοι πολίτες τη δυνατότητα να παρακολουθήσουμε το Euro 2008 σε υψηλή ευκρίνεια (μέσω μιας συνεργασίας ΕΡΤ – Hellas Sat) ή θα πρέπει να το αναζητήσουμε σε κάποια ξένη δορυφορική πλατφόρμα; (Κώστας Πρέντας)
Η αυστριακή κρατική ραδιοτηλεόραση ORF θα μεταδώσει τους αγώνες του Euro 2008 σε υψηλή ευκρίνεια (Euro 2008 HD). H μετάδοση θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με την καλωδιακή πλατφόρμα UPC Austria, στα πλαίσια της οποίας η ORF θα παρέχει simulcast μετάδοση του πρώτου καναλιού της σε υψηλή ευκρίνεια (ORF-1 HD) και η UPC Austria τους HD αποκωδικοποιητές.

Το ORF-1 HD θα εκπέμπει σύμφωνα με τα πρότυπο 720p/50 (ανάλυση εικόνας 1280 x 720 pixels με προοδευτική σάρωση και ρυθμό ανανέωσης εικόνας 50 καρέ το δευτερόλεπτο), ενώ θα χρησιμοποιηθεί συμπίεση MPEG-4/AVC. Το νέο κανάλι δεν θα περιοριστεί μόνο στο Euro 2008, αλλά θα μεταδώσει και άλλα προγράμματα σε υψηλή ευκρίνεια, αποσκοπώντας σε πιο μόνιμη παρουσία στο χώρο της HDTV.
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ευχάριστο!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.137
Members
38.536
Νεότερο μέλος
George Markop