- Reaction score
- 6
Σιγουρεύεται , ναι, αλλά μόνο για τους Πολωνούς.... Πολύ φοβάμαι ότι μετά από αυτή την ανακοίνωση θα κλείσει για τις υπόλοιπες κάρτες....
Σε τηλεφωνική επικοινωνία με το Euro1080 μου είπαν οτι το HD2 θα είναι ανοικτό όλο το μουντιάλ με κάρτες απο τις 4 χώρες που έχουν δικαιώματα απο τον W3A. Όχι μόνο οι Πολωνοί, όλοι. Για ελληνικές κάρτες δέν ρώτησα τίποτα μήν τους βάλω ιδέες....... και τις κλείσουν.deliol said:Σιγουρεύεται , ναι, αλλά μόνο για τους Πολωνούς.... Πολύ φοβάμαι ότι μετά από αυτή την ανακοίνωση θα κλείσει για τις υπόλοιπες κάρτες....
Aφού το άφησαν ανοιχτό μέχρι τώρα... δεν νομίζω να το κλείσουν...KP said:Σε τηλεφωνική επικοινωνία με το Euro1080 μου είπαν οτι το HD2 θα είναι ανοικτό όλο το μουντιάλ με κάρτες απο τις 4 χώρες που έχουν δικαιώματα απο τον W3A. Όχι μόνο οι Πολωνοί, όλοι. Για ελληνικές κάρτες δέν ρώτησα τίποτα μήν τους βάλω ιδέες....... και τις κλείσουν.deliol said:Σιγουρεύεται , ναι, αλλά μόνο για τους Πολωνούς.... Πολύ φοβάμαι ότι μετά από αυτή την ανακοίνωση θα κλείσει για τις υπόλοιπες κάρτες....
Υπάρχει πάντα και το ART HD στον ΝILESAT στις 7 δυτικά που είναι ελεύθερο...bei_2 said:απο τι καταλαβα ο euro1080 πιανεται απο Eutelsat τον οποιο εγω δεν ποιανω μιας και εχω (hotbird,hispassat,astra,helasat) αυτους ποιανω ! οποτε πως θα δω HD ? τι πρεπει να κανω ?
Δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμα τέτοιες κάρτες...azralil said:τίποτα HD για κάρτες skystar2 υπάρρχει ή τζίφος? πότε θα οργανώσουμε powerbuy για DVB-S2 κάρτες είπαμε??![]()
![]()
avrio tha kano mia tilefoniki epikinonia me to euro 1080 giati malon i sigoura kapio provlima exi i karta kai den mou anigi, efxome na min tous valo idees kai na mou kaninoune kati me tin karta kai na doulepsi.KP said:Σε τηλεφωνική επικοινωνία με το Euro1080 μου είπαν οτι το HD2 θα είναι ανοικτό όλο το μουντιάλ με κάρτες απο τις 4 χώρες που έχουν δικαιώματα απο τον W3A. Όχι μόνο οι Πολωνοί, όλοι. Για ελληνικές κάρτες δέν ρώτησα τίποτα μήν τους βάλω ιδέες....... και τις κλείσουν.deliol said:Σιγουρεύεται , ναι, αλλά μόνο για τους Πολωνούς.... Πολύ φοβάμαι ότι μετά από αυτή την ανακοίνωση θα κλείσει για τις υπόλοιπες κάρτες....
Ηρεμα φίλε μουbei_2 said:τοσο πολυ δυσκολο ειναι να μ απαντηση καποιος ρε παιδια ? για 3 ατομα ειναι το forum ? τοσο ασχετη ειναι η ερωτηση μου με το θεμα σας ?
τη να πω !
Νομίζω ότι όπως έχουν γίνει τα πράγματα είναι η ΜΟΝΗ λύση !!!!"Υπάρχει πάντα και το ART HD στον ΝILESAT στις 7 δυτικά που είναι ελεύθερο
Σε κανέναν από αυτούς δεν μπορείς να δεις HD... Μόνο στον NILESAT είναι ελεύθερο... Γύρνα το ένα lnb από τον hellasat στον NILESAT...bei_2 said:απο τι καταλαβα ο euro1080 πιανεται απο Eutelsat τον οποιο εγω δεν ποιανω μιας και εχω (hotbird,hispassat,astra,helasat) αυτους ποιανω ! οποτε πως θα δω HD ? τι πρεπει να κανω ?
πριν τους πάρεις τηλέφωνο, δεν μας εξηγείς το πρόβλημά σου???zois_gr said:avrio tha kano mia tilefoniki epikinonia me to euro 1080 giati malon i sigoura kapio provlima exi i karta kai den mou anigi, efxome na min tous valo idees kai na mou kaninoune kati me tin karta kai na doulepsi.
ekana tin anafpra kai sto alo sektion .deliol said:Απ'ότι διάβασα σε άλλο topic χρησιμοποιείς Dragon cam....
Το πρόβλημα σίγουρα δεν είναι στην κάρτα σου, αλλά στο cam το οποίο δεν την βλέπει....
Για να δουλέψει η κάρτα σου με το dragon χρειάζεται ειδική διαδικασία...
Την έχω περιγράψει εδώ:
http://www.avsite.gr/smf/index.php?topic=11926.0
Αν μπορείς να βρεις ένα irdeto cam (κατά προτίμηση το κόκκινο), θα δεις ότι το κανάλι θα σου ανοίξει κανονικά....
Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα να ονομάσεις το φόρουμ... θα ήθελα μάλιστα να το πεις μιας και ως avsite συνεργαζόμαστε με άλλα ελληνικά φόρα παρόμοιου ή σχετικού ενδιαφέροντος με εμάς. Το ζήτημα είναι να λύνουμε προβλήματα και να ανταλλάσουμε απόψεις όχι σε ποιό φόρουμ γίνεται αυτό...zois_gr said:ekana tin anafpra kai sto alo sektion .deliol said:Απ'ότι διάβασα σε άλλο topic χρησιμοποιείς Dragon cam....
Το πρόβλημα σίγουρα δεν είναι στην κάρτα σου, αλλά στο cam το οποίο δεν την βλέπει....
Την έχω περιγράψει εδώ:
Αν μπορείς να βρεις ένα irdeto cam (κατά προτίμηση το κόκκινο), θα δεις ότι το κανάλι θα σου ανοίξει κανονικά....
to leo kai edo XILIA EFXARISTOOOOOOOO
lipon askoloume me doriforika kapia xronaia. omos toso kero den exo askolithi me cam kai HD. i trelamou ine itane kai tha ine DREAMBOX. epidi ekprosopo kai kapio alo eliniko forum to opio den thelo gia singekrimenous logous na po to onomatou SAS EFXARISTOUME GIA TIN AMESI BOITHIA POU MOU DOSATE PAROLO POU DEN ME KSERATE.
SIXARITIRIA PEDIA ! ! ! ! ! ! !
OKΧρήστος Ακρατόπουλος said:Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα να ονομάσεις το φόρουμ... θα ήθελα μάλιστα να το πεις μιας και ως avsite συνεργαζόμαστε με άλλα ελληνικά φόρα παρόμοιου ή σχετικού ενδιαφέροντος με εμάς. Το ζήτημα είναι να λύνουμε προβλήματα και να ανταλλάσουμε απόψεις όχι σε ποιό φόρουμ γίνεται αυτό...zois_gr said:ekana tin anafpra kai sto alo sektion .deliol said:Απ'ότι διάβασα σε άλλο topic χρησιμοποιείς Dragon cam....
Την έχω περιγράψει εδώ:
to leo kai edo XILIA EFXARISTOOOOOOOO
lipon askoloume me doriforika kapia xronaia. omos toso kero den exo askolithi me cam kai HD. i trelamou ine itane kai tha ine DREAMBOX. epidi ekprosopo kai kapio alo eliniko forum to opio den thelo gia singekrimenous logous na po to onomatou SAS EFXARISTOUME GIA TIN AMESI BOITHIA POU MOU DOSATE PAROLO POU DEN ME KSERATE.
SIXARITIRIA PEDIA ! ! ! ! ! ! !