Euro1080 HD-2 ΣΤΟΝ EUTELSAT W3A !!! MUNDIAL HD here i come!!!!

Reaction score
6
Σιγουρεύεται , ναι, αλλά μόνο για τους Πολωνούς.... Πολύ φοβάμαι ότι μετά από αυτή την ανακοίνωση θα κλείσει για τις υπόλοιπες κάρτες....

Reaction score
1
γεια σας επηδη ειμαι καινουργιος στο HD και αυριο μου ρχεται και εμενα ο humax hd2000 θελω να μου πει καποιος πως μπορω και απο που να παρω την euro1080 για να βλεπω το muntial σε HD ,και θα θελα να μου πειτε σε πιο δορυφορο πιανεται ? ευχαριστω

Reaction score
1
απο τι καταλαβα ο euro1080 πιανεται απο Eutelsat τον οποιο εγω δεν ποιανω μιας και εχω (hotbird,hispassat,astra,helasat) αυτους ποιανω ! οποτε πως θα δω HD ? τι πρεπει να κανω ?

KP

Reaction score
0
deliol said:
Σιγουρεύεται , ναι, αλλά μόνο για τους Πολωνούς.... Πολύ φοβάμαι ότι μετά από αυτή την ανακοίνωση θα κλείσει για τις υπόλοιπες κάρτες....
Σε τηλεφωνική επικοινωνία με το Euro1080 μου είπαν οτι το HD2 θα είναι ανοικτό όλο το μουντιάλ με κάρτες απο τις 4 χώρες που έχουν δικαιώματα απο τον W3A. Όχι μόνο οι Πολωνοί, όλοι. Για ελληνικές κάρτες δέν ρώτησα τίποτα μήν τους βάλω ιδέες....... και τις κλείσουν.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
KP said:
deliol said:
Σε τηλεφωνική επικοινωνία με το Euro1080 μου είπαν οτι το HD2 θα είναι ανοικτό όλο το μουντιάλ με κάρτες απο τις 4 χώρες που έχουν δικαιώματα απο τον W3A. Όχι μόνο οι Πολωνοί, όλοι. Για ελληνικές κάρτες δέν ρώτησα τίποτα μήν τους βάλω ιδέες....... και τις κλείσουν.
Aφού το άφησαν ανοιχτό μέχρι τώρα... δεν νομίζω να το κλείσουν...

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
bei_2 said:
απο τι καταλαβα ο euro1080 πιανεται απο Eutelsat τον οποιο εγω δεν ποιανω μιας και εχω (hotbird,hispassat,astra,helasat) αυτους ποιανω ! οποτε πως θα δω HD ? τι πρεπει να κανω ?
Υπάρχει πάντα και το ART HD στον ΝILESAT στις 7 δυτικά που είναι ελεύθερο...

Reaction score
2
τίποτα HD για κάρτες skystar2 υπάρρχει ή τζίφος? πότε θα οργανώσουμε powerbuy για DVB-S2 κάρτες είπαμε?? :lol: :lol:

Reaction score
1
τοσο πολυ δυσκολο ειναι να μ απαντηση καποιος ρε παιδια ? για 3 ατομα ειναι το forum ? τοσο ασχετη ειναι η ερωτηση μου με το θεμα σας ?
τη να πω !

Reaction score
0
KP said:
deliol said:
avrio tha kano mia tilefoniki epikinonia me to euro 1080 giati malon i sigoura kapio provlima exi i karta kai den mou anigi, efxome na min tous valo idees kai na mou kaninoune kati me tin karta kai na doulepsi.

Reaction score
0
bei_2 said:
τοσο πολυ δυσκολο ειναι να μ απαντηση καποιος ρε παιδια ?  για 3 ατομα ειναι το forum ? τοσο ασχετη ειναι η ερωτηση μου με το θεμα σας ?
τη να πω !
Ηρεμα φίλε μου  :) :) , το avsite είναι για όλους . Μόνο παρεΐστικα δεν δουλεύει.

Νομίζω ότι αν κοίταζες λίγο παραπάνω θα έβλεπες την απάντηση που σου έδωσε ο Χρήστος :
"Υπάρχει πάντα και το ART HD στον ΝILESAT στις 7 δυτικά που είναι ελεύθερο
Νομίζω ότι όπως έχουν γίνει τα πράγματα είναι η ΜΟΝΗ λύση !!!!

Α ρε "αραπιά".......εσύ θα μας φάς όλους  :lol: :lol: :lol:

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
bei_2 said:
Σε κανέναν από αυτούς δεν μπορείς να δεις HD... Μόνο στον NILESAT είναι ελεύθερο... Γύρνα το ένα lnb από τον hellasat στον NILESAT...

Reaction score
6
zois_gr said:
avrio tha kano mia tilefoniki epikinonia me to euro 1080 giati malon i sigoura kapio provlima exi i karta kai den mou anigi, efxome na min tous valo idees kai na mou kaninoune kati me tin karta kai na doulepsi.
πριν τους πάρεις τηλέφωνο, δεν μας εξηγείς το πρόβλημά σου???
Τι cam χρησιμοποιείς??

Reaction score
6
Απ'ότι διάβασα σε άλλο topic χρησιμοποιείς Dragon cam....

Το πρόβλημα σίγουρα δεν είναι στην κάρτα σου, αλλά στο cam το οποίο δεν την βλέπει....

Για να δουλέψει η κάρτα σου με το dragon χρειάζεται ειδική διαδικασία...
Την έχω περιγράψει εδώ:
http://www.avsite.gr/smf/index.php?topic=11926.0

Αν μπορείς να βρεις ένα irdeto cam (κατά προτίμηση το κόκκινο), θα δεις ότι το κανάλι θα σου ανοίξει κανονικά....

Reaction score
0
deliol said:

Το πρόβλημα σίγουρα δεν είναι στην κάρτα σου, αλλά στο cam το οποίο δεν την βλέπει....

Την έχω περιγράψει εδώ:

Αν μπορείς να βρεις ένα irdeto cam (κατά προτίμηση το κόκκινο), θα δεις ότι το κανάλι θα σου ανοίξει κανονικά....
ekana tin anafpra kai sto alo sektion .
to leo kai edo XILIA EFXARISTOOOOOOOO
lipon askoloume me doriforika kapia xronaia. omos toso kero den exo askolithi me cam kai HD. i trelamou ine itane kai tha ine DREAMBOX. epidi ekprosopo kai kapio alo eliniko forum to opio den thelo gia singekrimenous logous na po to onomatou SAS EFXARISTOUME GIA TIN AMESI BOITHIA POU MOU DOSATE PAROLO POU DEN ME KSERATE.
SIXARITIRIA PEDIA ! ! ! ! ! ! !

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
zois_gr said:
deliol said:

Την έχω περιγράψει εδώ:

lipon askoloume me doriforika kapia xronaia. omos toso kero den exo askolithi me cam kai HD. i trelamou ine itane kai tha ine DREAMBOX. epidi ekprosopo kai kapio alo eliniko forum to opio den thelo gia singekrimenous logous na po to onomatou SAS EFXARISTOUME GIA TIN AMESI BOITHIA POU MOU DOSATE PAROLO POU DEN ME KSERATE.
Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα να ονομάσεις το φόρουμ... θα ήθελα μάλιστα να το πεις μιας και ως avsite συνεργαζόμαστε με άλλα ελληνικά φόρα παρόμοιου ή σχετικού ενδιαφέροντος με εμάς. Το ζήτημα είναι να λύνουμε προβλήματα και να ανταλλάσουμε απόψεις όχι σε ποιό φόρουμ γίνεται αυτό...

Reaction score
0
Χρήστος Ακρατόπουλος said:
zois_gr said:
deliol said:

Την έχω περιγράψει εδώ:

Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα να ονομάσεις το φόρουμ... θα ήθελα μάλιστα να το πεις μιας και ως avsite συνεργαζόμαστε με άλλα ελληνικά φόρα παρόμοιου ή σχετικού ενδιαφέροντος με εμάς. Το ζήτημα είναι να λύνουμε προβλήματα και να ανταλλάσουμε απόψεις όχι σε ποιό φόρουμ γίνεται αυτό...
OK
ime sto team mod tou SATELLITE GREEK COMPANY.
kai pali efxaristo pedia. (panta mathenis kenouria pragmata stin doriforiki,pote den ise gnostis olon)

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Εκ μερους ολου του AVSite , σας ευχαριστω ολοθερμα.
Ειθε να συνεχιστουν παρομοιες συνεργασιες.
Να ειστε καλα! :wink:

Staff online

• loggeo
    Projectors
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.940
Members
38.521
Νεότερο μέλος