Euro1080 HD-2 ΣΤΟΝ EUTELSAT W3A !!! MUNDIAL HD here i come!!!!

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
daskalos said:
Την καλησπερα μου στο πολυ ωραιο φορουμ.Σημερα το εμαθα απο τον φιλο μας τον Zois και γραφτηκα αμεσως .Να ειστε καλα ολοι.Ηδη στο SGC εχει μπει λινκ στα top sites για το AVSITE
http://www.satgrekco.com/index.php?ind=topsite&st=10
Καλωσήρθατε στο avsite.gr!

Εύχομαι να βοηθήσαμε και πιστεύω να συνεχίσουμε μια καλή συνεργασία!

Εγώ είμαι μέλος του site σας εδώ και αρκετό καιρό και το χρησιμοποιώ συχνότατα! Έχω και το ίδιο avatar με εδώ! Το έχω μάλιστα προτείνει αρκετές φορές σε μέλη μας που μου ζητούν διάφορες "δορυφορικές πληροφορίες" με pm! Το συγκεκριμένο site εκτός από Ελληνικό είναι και πάρα πολύ καλά ενημερωμένο! Μάλιστα καθημερινά λαμβάνω και e-mail με τα "νέα" του!

Χρήστος Ακρατόπουλος
Γενικός Διαχειριστής
www.avsite.gr

Reaction score
14
zois_gr said:
OK
ime sto team mod tou SATELLITE GREEK COMPANY.
kai pali efxaristo pedia. (panta mathenis kenouria pragmata stin doriforiki,pote den ise gnostis olon)
zois_gr σαν dream_GR επίσης dreambox fanatic να σε καλοσορισω και να σε ευχαριστήσω για τα καλά σου λόγια.

Ευχομαι μαζί να βρούμε νέα ή να αντλλάξουμε κολπάκια για τα ονειρόκουτα μας, θα ενδειαφέρει και άλλους σίγουρα.

Reaction score
0
dream_GR said:
zois_gr said:
OK
kai pali efxaristo pedia. (panta mathenis kenouria pragmata stin doriforiki,pote den ise gnostis olon)
zois_gr σαν dream_GR επίσης dreambox fanatic να σε καλοσορισω και να σε ευχαριστήσω για τα καλά σου λόγια.

Ευχομαι μαζί να βρούμε νέα ή να αντλλάξουμε κολπάκια για τα ονειρόκουτα μας, θα ενδειαφέρει και άλλους σίγουρα.
oti thes kai oti mporo na voithiso edo tha ime !! ! ! :lol: :lol: kala to ipes onirokouti gia osous to kseroune kai askolounte mazitou. oli primenoume ton 8000 na vgi kai na gini thrafsi. ego pira to humaxhd kati pou i dikimou trelameni drimboksakides mou ipane oxi perimene, ala kseris ama ise trelos ma ta HD . an kai gia test to exo to humax.
:D :D

Reaction score
14
zois_gr said:
dream_GR said:
zois_gr said:
OK

oti thes kai oti mporo na voithiso edo tha ime  !! !  ! :lol: :lol: kala to ipes onirokouti  gia osous to kseroune kai askolounte mazitou. oli primenoume ton 8000 na vgi kai na gini thrafsi. ego pira to humaxhd kati pou i dikimou trelameni drimboksakides mou ipane oxi perimene, ala kseris ama ise trelos ma ta HD . an kai gia test to exo to humax.
:D :D
φίλε zois_gr έλεγα εχτές σε παιδιά εδώ μέσα ότι ενώ εχω κάνει τρελό σεταπ δορυφορικό σε HD ακόμα δεν εχω επενδύσει σε τίποτε. Φυλάγομαι και εγώ για την αντικατάστση του 7000 μου με τον νέο οπως λές και εσύ 8000. Το κακό είναι ότι κανείς (επαγγελματίας) δεν ξέρει που πότε πόσο και αν θα βγεί στην αγορά.

Σκεφτόμουν εναν Humax 2000 αλλά βαριέμαι την ασκοπη επένδυση τόσο σε προσωρινό δέκτη όσο και σε dragon/programmers κλπ κλπ χώρια ότι μολις τελειώσει το μουντιάλ και πρίν το Champions League ο δέκτης απλά θα είναι αχρηστος.

Αν μάθεις με τα dreambox και δεχτείς τις δυσκολίες χειρισμού τους δύσκολα κάνεις χωριό με άλλους δέκτες...

Reaction score
0
poli sosti i paratirisi.
o dream8000 tha vgi stin agora telefteo trimino tou 2006 apo engiri pigi pou enimeronome. mazi me ton dream tha vgi kai triple dragon .
o defteros tha ine pio ekseligmenos .
perimenoume na doume !! !
o reelok 510 lene exi vgi stin agora aplos den ton exoune promithefti edo stine ellada.(ipomoni)

Reaction score
14
Χρήστος Ακρατόπουλος said:
Τελικά η εικόνα του HD2 είναι αρκετά καλύτερη από το ART HD... και ο Αγγλικός ήχος απόλαυση!
ζηλευω.... :p :p :p :p :p

Reaction score
7
Παίδες στην γνωστή συχνότητα στον W3A μου κατεβάζει το HD1 και το HD1 Promo (κάτι τέτοιο).
Έχω πάρει κάρτα απο το Euro1080 και την έχω κάνει activate αλλά δεν μου ανοίγει το HD1. Έχω ενα μπλέ Irdeto cam. Πρέπει να πάρω καινούριο cam? Έχω μικρό πιάτο και δεν κατεβάζει το HD2?

πιάτο: 1.10

Reaction score
6
Gordon said:
Παίδες στην γνωστή συχνότητα στον W3A μου κατεβάζει το HD1 και το HD1 Promo (κάτι τέτοιο).
Έχω πάρει κάρτα απο το Euro1080 και την έχω κάνει activate αλλά δεν μου ανοίγει το HD1. Έχω ενα μπλέ Irdeto cam. Πρέπει να πάρω καινούριο cam? Έχω μικρό πιάτο και δεν κατεβάζει το HD2?

πιάτο: 1.10
Θα πρέπει να πιάνεις 2 κανάλια: το "Euro1080 Test MP4" και το "Euro1080 HD-1 MP4"
Το πρώτο είναι ελεύθερο και το δεύτερο κλειδωμένο
Αν το πρώτο σου παίζει σωστά (χωρίς σπασίματα) είσαι εντάξει από θέμα λήψης... Γενικά θα πρέπει να έχεις "quality" πάνω από 90% για να δεις χωρίς σπασίματα...
Τώρα, αν όντως πιάνεις καλά , αλλά παρόλα αυτά η κάρτα δεν σου ανοίγει το κλειδωμένο κανάλι , μάλλον θα φταίει το cam (ειδικά αν δεν είναι και πολύ καινούριο)... Ίσως να μπορείς να το προγραμματίσεις στην τελευταία βέρσιον (δες σχετικά εδώ: http://www.avsite.gr/smf/index.php?topic=11890.msg120153#msg120153 )
Αν πάλι αυτό δεν είναι εφικτό, τότε μια κόκκινη irdeto cam θα σου λύσει το πρόβλημα (δοκίμασέ την πρώτα όμως πριν αγοράσεις....)

Reaction score
0
Τα ηρωικά 2.019 και 2.018 δουλεύουν μια χαρά. Το activation της κάρτας όμως θέλει περίπου 2 ώρες. Και προσοχή. Οσοι πάρουν νέο cam, όχι το μοβ για τον humax 2000. Κάνει συνεχώς initialisations.

Reaction score
0
thou.vou said:
Τα ηρωικά 2.019 και 2.018 δουλεύουν μια χαρά. Το activation της κάρτας όμως θέλει περίπου 2 ώρες. Και προσοχή. Οσοι πάρουν νέο cam, όχι το μοβ για τον humax 2000. Κάνει συνεχώς initialisations.
Ποιά είναι τα ηρωϊκά 2.019 και 2.018 (τα μπλέ ??) που θέλουν 2 ώρες :shock: :shock: :shock: :shock: για να ανοίξουν ???

Σήμερα ήρθε στα χέρια μου το μώβ Irdeto P/N: 904505 Rev 1.1 . Πάλι πατάτα έκανα ρε γ@μ@το μου :( :( :(.

Πότε θα βρούμε μια λύση ανεκτή για όλα αυτά ? Κουράστηκα :( :( :(

Reaction score
0
Αυτά (2.018 και 2.019) κυκλοφορούσαν όταν η φίλη μας ήταν δημόσιο αγαθό. Με το Ι2 αποσύρθηκαν ή χρησιμοποιήθηκαν στις κανονικές κάρτες. Εγώ τα είχα αποσύρει. Οταν πήρα την κάρτα του 1080 σκέφθηκα να τα βάλω στην υποδοχή του Humax 2000. Και δούλεψαν μια χαρά.

Reaction score
0
Football WC 2006 in HD: 28.5 E

12607 H 13333 5/6

id: Euro1080-WK
den to exo dokimasi molis to dokimaso tha anafero. ine free

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Έριξαν κι άλλο το σήμα στον EUTELSAT 3... τώρα έχω ποιότητα στο 86% και βλέπω οριακά...

Επίσης το πιο σημαντικό είναι ότι μάλλον το κανάλι κλείδωσε για όλες τις κάρτες πλην Βελγίου -Κροατίας - Πολωνίας - Λεττονίας... στον deliol πάντως δεν ανοίγει το κανάλι...

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Η μεταφορά μου στον Sirius 5 E από τον Eutelsat 7 E πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία!!!

Πρέπει να είναι οριστικό το κλείδωμα του HD2 για όλες τις χώρες πλην Βελγίου - Κροατίας - Πολωνίας - Λεττονίας...

Το Μundial θέλει συνεχώς να κυνηγάς δορυφόρους!!!

Μετά τους αγώνες θα κάνω το ένα από τα 2 πιάτα κινητό...

Reaction score
0
Στη συχνότητα του W3A σήμερα είδα Γερμανία Σουηδία χωρίς πρόβλημα. Στον Serious 2/3 μόνο κάρτες Βόρειας Ευρώπης ανοίγουν.

Reaction score
0
Vangelis said:
zois_gr said:
Football WC 2006 in HD: 28.5 E

12607 H 13333 5/6

id: Euro1080-WK
den to exo dokimasi molis to dokimaso tha anafero. ine free
dead feed, δεν μεταδίδει τίποτα!
kai ine kai se mpeg2 dvb.
an kapios piani sima as mou pi, kai me ti piato

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ