Eurovision (Χρυσές Αναμνήσεις)

Reaction score
3
Μιας και στο θέμα των HD downloads του αγαπητού Σωτήρη, αναφερθήκαμε και στα παλιότερα τραγούδια της Eurovision, σκέφτηκα να ανοίξουμε εδώ ένα θέμα σχετικό.
Θα μου επιτρέψετε να το αφιερώσω στο Σωτήρη.
(Ίσως θα μπορούσε να πάρει και τη μορφή υπομνήματος.)

Και για να υπάρχει μια συνοχή, θα μπορούσαμε να βάζουμε μια συντόμευση του βίντεο ή μια φωτογραφία
και να γράφουμε τον τίτλο, το συγκρότημα ή ερμηνευτή/τρια, το έτος, θέση κατάταξης κ.ο.κ.

Ξεκινώ λοιπόν, και μάλιστα στο πρόσφατο παρελθόν με:

Τίτλος: (I would) Die for you
Ερμην.: Antique
Χώρα: Ελλάδα
Έτος: 2001
Κατάταξη: 3η
Χώρα διεξαγωγής: Δανία (Κοπενχάγη)

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Νάτο και το βιντεάκι! Δεν είναι HD βέβαια...

[reliops=Antique - Die For You (Live at Eurovision)][youtube]P4QD2ek9Kaw[/youtube][/reliops]

ΥΓ. Μήπως όμως το θέμα πρέπει να πάει στη "Μουσική"?

Reaction score
3
Απάντηση: Eurovision (Χρυσές Αναμνήσεις)

Μαρία, νομίζω ότι ο διαγωνισμός είναι τηλεοπτικός (διεξάγεται από την EBU).
Πέρα και άσχετα όμως από αυτό, επειδή στα HD downloads αναφερόμαστε στα βίντεο του διαγωνισμού, πιστεύω ότι και εδώ μπορούμε να αναφερόμαστε και στα βίντεο, όπως αυτό που έβαλες.
Απλά το θέμα το άνοιξα εδώ γιατί δυστυχώς δεν υπάρχουν οι παλιότεροι διαγωνισμοί σε HD, και κατά συνέπεια δεν μπορούν να ενταχθούν στο θέμα HD downloads.

Reaction score
5

Κων/νε μου να σε ευχαριστησω πολυ για την αφιερωση αν και πιστευω δεν ηταν αναγκη.

Βασικα και εγω εχω στο μυαλο μου μια τετοια ιδεα.Παλια κλιπακια σε οσο το δυνατον καλυτερη ποιοτητα για download.Κακα τα ψεματα καποιος που θελει να κατεβασει κατι θα παει στο HD Downloads αλλα πιστευω οτι αν ξεκαθαρισουμε απο την αρχη οτι δεν ειναι HD θα επιτραπει.

Τιτλος πχ

Eurovision Vintage Clips

Eurovision from the Vault

η κατι τετοιο τελως παντων.Οταν βρω τον πολυτιμο χρονο θα ασχοληθω με αυτο.

Και παλι σε ευχαριστω για την σκεψη σου.

Reaction score
6
Τελικά τι βάζουμε γιατί μπερδεύτηκα.

Άμα είναι από το youtube και γράψουμε καλλιτέχνη, χώρα και θέση πειράζει;

(άντε γιατί δεν κρατιέμαι να βάλω ένα :138:).

Reaction score
3

Pleo, δεν ξέρω να σου πω, γιατί σήμερα διαπίστωσα ότι ανοίχτηκε στην ίδια κατηγορία αυτό εδώ το θέμα, με τίτλο "Διαγωνισμός Τραγουδιού "Eurovision". Και μάλιστα αρκετές ώρες μετά το δικό μου θέμα.
Προφανώς ο noizmaker δεν θα πρόσεξε το δικό μου θέμα.
Αλλά πιστεύω ότι θα ήταν καλύτερο, να ενωθούν τα 2 θέματα, αφού άλλωστε έχουν το ίδιο στόχο.
Προσωπικά, δεν μου άρεσε καθόλου αυτή η κίνηση.

Reaction score
40

Pleo, δεν ξέρω να σου πω, γιατί σήμερα διαπίστωσα ότι ανοίχτηκε στην ίδια κατηγορία αυτό εδώ το θέμα, με τίτλο "Διαγωνισμός Τραγουδιού "Eurovision". Και μάλιστα αρκετές ώρες μετά το δικό μου θέμα.
Προφανώς ο noizmaker δεν θα πρόσεξε το δικό μου θέμα.
Αλλά πιστεύω ότι θα ήταν καλύτερο, να ενωθούν τα 2 θέματα, αφού άλλωστε έχουν το ίδιο στόχο.
Προσωπικά, δεν μου άρεσε καθόλου αυτή η κίνηση.
Κωνσταντίνε:107: το δικό σου θέμα είναι διαφορετικό από του Noizmaker γιατί σε αυτό το θέμα μπορούμε να βάλουμε και συμμετοχές που δεν βγήκαν πρώτες αλλά μας άρεσαν πραγματικά.
Στο θέμα του Noizmaker γίνονται αναφορές στις συμμετοχές που βγήκαν πρώτες καθώς επίσης και λεπτομέρειες διεξαγωγής του διαγωνισμού από τότε που πρωτοξεκίνησε.
Γι’ αυτό με όλο το σεβασμό δεν υπάρχει λόγος να κάνεις παράπονα και στα δύο θέματα, εφόσον μετά από αυτή μου την εξήγηση πιστεύω να κατάλαβες πως ναι μεν αυτά τα δύο έχουν να κάνουν με την Eurovision αλλά έχουν διαφορετικό στόχο και περιεχόμενο.

Reaction score
40

Μέτρησα 5 θέματα για την Eurovision...νομίζω είναι πολλά και αρκετά..του χρόνου πάλι:109:

Reaction score
3

Fedra, απάντησα στο θέμα που έχει ανοίξει ο noizmaker, αλλά όσο αφορά το ποστ σου εδώ, και μιας και είσαι λιγότερο καιρό από μένα μέλος αυτού του φόρουμ, ίσως να μην γνωρίζεις ότι σε αντίστοιχες περιπτώσεις μου τα έχουν "ψάλλει" ορισμένοι.......

Πέρα από αυτό όμως, και επειδή το θέμα του noizmaker μπορεί να συμπεριλάβει τα πάντα, ακόμα και τα τραγούδια που ήταν πολύ καλά αλλά δεν βγήκαν και πρώτα, θα επιμείνω να κλειδωθεί το δικό μου θέμα, αφού πρώτα μπει μια παραπομπή σε αυτό του noizmaker, έτσι ώστε να μην υπάρχουν 2 συν τα παλαιότερα.
Ευχαριστώ.

Reaction score
40

Fedra, απάντησα στο θέμα που έχει ανοίξει ο noizmaker, αλλά όσο αφορά το ποστ σου εδώ, και μιας και είσαι λιγότερο καιρό από μένα μέλος αυτού του φόρουμ, ίσως να μην γνωρίζεις ότι σε αντίστοιχες περιπτώσεις μου τα έχουν "ψάλλει" ορισμένοι.......

Πέρα από αυτό όμως, και επειδή το θέμα του noizmaker μπορεί να συμπεριλάβει τα πάντα, ακόμα και τα τραγούδια που ήταν πολύ καλά αλλά δεν βγήκαν και πρώτα, θα επιμείνω να κλειδωθεί το δικό μου θέμα, αφού πρώτα μπει μια παραπομπή σε αυτό του noizmaker, έτσι ώστε να μην υπάρχουν 2 συν τα παλαιότερα.
Ευχαριστώ.
Κωνσταντίνε δε θα ήθελα να πιστέψεις με τίποτα πως θα είχα ποτέ τη διάθεση να στα ''ψάλλω'' (δεν είμαι και παπάς:142:) γιατί δεν έκανες κανένα κακό έτσι?
Ο καθένας μπορεί να βάλει όποια τραγούδια τηs Eurovision θέλει και στα 5 θέματα....εδώ ποστάρισαν στο θέμα Eurovision 2005:111:
Θέλω να καταλάβεις πως η διαχείριση της κατηγορίας είναι θέμα των συντονιστών.
Μου ζητάς να κλειδωθεί το θέμα σου γιατί? Έχει κάτι το μεμπτό? Δε νομίζω.
Tα θέματα της Eurovision είναι πρόσχερα και καθόλου διαχρονικής αξίας αφού μια φορά το χρόνο γίνεται ο διαγωνισμός. Πάει. Πέρασε. Γιατί να συνεχίζουμε κάτι που θα το ξαναβρούμε μπροστά μας του χρόνου?
Έχουμε γεμίσει ένα σωρό posts εκτός θέματος ενώ θα μπορούσαμε θα μπορούσες το νήμα να το εμπλουτίσεις./ουμε με μουσική.
Μην μακρηγορούμε άσκοπα με αντιπαραθέσεις Δεν είναι κάτι που θέλουμε σαν μέλη όλοι μας, εκτός από το ν' ακούσουμε λίγο μουσική

Reaction score
3

Fedra, αφού διευκρινίσω ότι το "ψάλλουν" αναφερόταν σε άλλους (για παλαιότερα) και όχι σε σένα, άστο το θέμα και ας αποφασίζουν τα μέλη που θέλουν να γράψουν για κάποιο τραγούδι που θα ποστάρουν.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.905
Members
38.519
Νεότερο μέλος
gperdik